Skocz do zawartości
IGNORED

ANDRZEJ DUDA IDZIE PO ZWYCIĘSTWO!

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

mi nie placa za rady,ja mam od tego pracowników,premiera,prezydenta ,rząd,,to ich zajecie.

tydzień temu zwolniłem jednego z nich,,,za 6 miesięcy zwolnie kolejnego,nie spelnil oczekiwan.

Coś się wam pokićkało towarzyszu, zwolnić to se możecie co najwyżej zwieracze jeśli w ogóle jeszcze wam trzymajom. A tak w ogóle to do roboty sie weźcie!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Ale ja dopiero około 150g nastoletniej uszczknąłem...pomyłujte!

Duda wpadł Kaczyńskiemu w oko w grudniu ubiegłego roku i chociaż byli też inni kandydaci, "natychmiast odkrył on w młodym europośle potencjał i energię, która skojarzyła mu się z ‘młotem pneumatycznym’"- pisze Konrad Schuller w FAZ.

Początkowo Jarosław Kaczyński oceniał szanse swego kandydata "najwyżej na 10 procent". "W ten sposób przywódca prawicy przyznał się pośrednio, że Duda był na początku niczym więcej, jak mięsem armatnim w kampanii wyborczej bez żadnych widoków na zwycięstwo. Dopiero po zaskakującym zwycięstwie w pierwszej turze wyborów Kaczyński uwierzył w prawdziwą szansę na sukces"- informuje frankfurcka gazeta

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

bez komentarza,wecej wypij,i już dziś nie pisz.

Bladź! Nie bądź taki obcesowy!

Gość glazior

(Konto usunięte)

"Szef włoskiego rządu Matteo Renzi oświadczył w sobotę, że wyniki niedawnych wyborów w Polsce wygrali nacjonaliści".

Matko Boska w jakim ja kraju żyje.

Tak to jest jak się czyta przedruki z Gazety,Newsweeka i od czasu do czasu ogląda fragmenty programów z TVN.

Czy któryś z szanownych adwersarzy piszących na tym forum mógłby przytoczyć przykłady nacjonalistycznych poglądów prezydenta elekta.

polityka i politycy to gorsze od mafii.wloscy politycy schlebiają Moskwie od lat,z wiadomych wzgledow.

nie bierz do glowy,im gorzej oceniają naszych politykow tym lepiej dla polakow.

Gość glazior

(Konto usunięte)

"Szef włoskiego rządu Matteo Renzi oświadczył w sobotę, że wyniki niedawnych wyborów w Polsce wygrali nacjonaliści".

Matko Boska w jakim ja kraju żyje.

Tak to jest jak się czyta przedruki z Gazety,Newsweeka i od czasu do czasu ogląda fragmenty programów z TVN.

Czy któryś z szanownych adwersarzy piszących na tym forum mógłby przytoczyć przykłady nacjonalistycznych poglądów prezydenta elekta.

Pragne równocześnie przypomnieć że Pan Duda ma w najbliższej rodzinie dwoje osób pochodzenia starozakonnego żonę Agatę i córkę Kingę .

Jakim ignorantem trzeba być aby powtarzać za Gazetą i Lisem takie nonsensy.

w przed ostatnim zdaniu jest mala niescilosc,zona to i owszem,,,powiedzmy.corka niekoniecznie.pierwotnie dziedziczylo się po ojcu,potem skrecono to na matke.

Linia ojca obowiązywała niewątpliwie w czasach Patriarchów - do chwili ogłoszenia Tory, a późniejsze reguły są dziś dla nas dość niejasne, bo w Torze nie ma żadnych, wyrażonych wprost oznajmień na temat tego, że linia matki jest decydująca (jakkolwiek w tekście różnych ksiąg Tanach (Biblii Hebrajskiej) /np. Ks. Powtórzonego Prawa 7:4; Księga Ezdraszowa 10:3/ zawarte są nieliczne stwierdzenia, dające poważne podstawy, aby przypuszczać, że już wtedy za Żydów uznawano dzieci matek żydowskich, a nie żydowskich ojców.)

Istnieje hipoteza, że w czasach, gdy ustanawiano to prawo (około 200 n.e.) wiele dzieci rodziło się w wyniku gwałtów na kobietach żydowskich lub wykorzystywania ich jako niewolnic. Aby umożliwić tym dzieciom egzystencję w środowisku Żydów, uznano ostatecznie, że żydowskość matki jest ważniejsza od tego, kim był ojciec.

Jak to jest?

Teraz salon i lemingi poszukują czarownic, żydów etc. w obozie przeciwnym?

Coś się w mózgach bezpośrednio przed i po wyborach we łbach przewaliło?

Czy może jednak cios był zbyt mocny, a wynikiem rozległe urazy?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Z daleka widać więcej - lepsza perspektywa. :)

Może i widać więcej.

Ale jeszcze to co widać trzeba odpowiednio zinterpretować. Na ten przykład takiemu Rysiowi, który zarabia kilka tysięcy Euro na miesiąc, żyje w normalnie funkcjonującym państwie, w którym politycy podają się do dymisji po mniejszych wpadkach niż nagrania u Sowy i Przyjaciół może się wydawać, że jedyne co uwiera jego rodaków w kraju to ten mityczny ciemnogród.

I taki Bobcat nie rozumie, że człowiek, który zarabia 1200 pln na miesiąc, i w związku z tym cała pensja schodzi mu na opłaty, może mieć inne priorytety.

Kuzyn murzyna

Gość glazior

(Konto usunięte)

Gdzie się podziali wszyscy platfusowi chłopcy - Bobcat ,stary bej, Lech36 , thrak , SzuB , wojciech iwaszczukiewicz, Jaro_747, argus, toptwenty.Robią jakieś fajne ognisko w trakcie którego wytyczaja nowe linie podziałów ?

fox733 to niestety inna liga.

Stary bej też platfusowy chłopiec? To się skubany dobrze maskował...

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Gdzie się podziali wszyscy platfusowi chłopcy - Bobcat ,stary bej, Lech36 , thrak , SzuB , wojciech iwaszczukiewicz, Jaro_747, argus, toptwenty.Robią jakieś fajne ognisko w trakcie którego wytyczaja nowe linie podziałów ?

fox733 to niestety inna liga.

Ja - PO??? Dowcip miesiąca. Od zawsze byłem i jestem człowiekiem lewicy.

Czyli się zgadza bo jako takiej lewicy to w tym kraju nie ma, poza Ikonowiczem.

Lewactwo to już inna para smutnych kaloszy.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Poglądy to Ciebie mają raczej, tym gorzej dla poglądów.

Psychoanalityczna amatorszczyzna.

Super to teraz idź i podpalaj kościoły z tej dumy.

Jestem lewicowcem, nie anarchistą.

A Ty swoim zwyczajem z braku argumentów sprowadzasz rozmowę do dna.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.