Skocz do zawartości
IGNORED

ANDRZEJ DUDA IDZIE PO ZWYCIĘSTWO!

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Wygląda uczciwiej od obu naszych kandydatów. I pewnie ma republikańskie poglądy.

Ona JEST uczciwa! Nie ukrywa bowiem, że zależy jej tylko na korycie. :)

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Bronek złał plastikowemu Dudzie dupę.Czy to wystarczy, zobaczymy.

Na odsiecz PiS rzucił do boju najbardziej oddanych janczarów na czele z Jacusiem Kurskim, katolickim rozwodnikiem notorycznie naruszającym Prawo i mającym Sprawiedliwość głęboko w dupie.

Jestem Europejczykiem.

Bronek złał plastikowemu Dudzie dupę.Czy to wystarczy, zobaczymy.

Na odsiecz PiS rzucił do boju najbardziej oddanych janczarów na czele z Jacusiem Kurskim, katolickim rozwodnikiem notorycznie naruszającym Prawo i mającym Sprawiedliwość głęboko w dupie.

Zieeeeeeeeeeeew... a co nas to obchodzi?

My popieramy Giggles! :)

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Jakie prawo, tacy kandydaci.

Tapane.

"Po raz pierwszy w historii ludzkości możesz przenieść chorobę, na którą nie chorujesz, na kogoś, kto został na nią zaszczepiony !!!" u2be

Jak na razie w otoczeniu ppp *) rodzi się rewolucyjna koncepcja państwowotwórcza:

"Należy przekształcić izbę wyższą parlamentu w reprezentację osób zaufania publicznego, w tym przedstawicieli Kościołów chrześcijańskich z dominującą reprezentacją Episkopatu Kościoła katolickiego" - to pomysł współpracownika Dudy, posła PiS Krzysztofa Szczerskiego.

Za dawnych czasów nazywano Polskę Lechistanem. Po wprowadzeniu tego poronionego wymysłu zaczęto by chyba nazywać Polskę klechistanem (choć symptomy tej choroby są widoczne już dziś).

Jak na razie w otoczeniu ppp *) rodzi się rewolucyjna koncepcja państwowotwórcza:

Za dawnych czasów nazywano Polskę Lechistanem. Po wprowadzeniu tego poronionego wymysłu zaczęto by chyba nazywać Polskę klechistanem (choć symptomy tej choroby są widoczne już dziś).

Lepszy Klechistan niż Ubekistan.

Choć pomysł p. Szczerskiego oczywiście jest poroniony gdyż władza świecka musi być rozdzielona od duchownej - jest to jeden z filarów cywilizacji łacińskiej.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Co piernik ma do wiatraka?Komorowski nie mówił o Poznaniu.Kłamał i tyle.Teraz Buraczany Lis,pseudo dziennikarz skompromitował całą Pełowską stajnie i dziennikarstwo.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Ale w czym kłamał bo nie rozumiem?

Z Twojego artykułu:

,,Na pytanie czy kandydat PiS na prezydenta blokuje etat na UJ rzecznik nie chce odpowiedzieć.Informuję tylko o faktach. Ich interpreto­wa­nie nie należy do moich służbowych obowiązków - stwierdza rzecznik krakowskiej uczelni i wspomina, że nie jest to pierwszy przypadek gdy pracownik naukowy UJ został posłem czy senatorem, a procedurę zamrażania etatu nazywa "sytuacją naturalną".''

UJ nie może na jego etat przyjąć kogoś na stałe, tylko na czas określony, bo nie wiedzą kiedy Duda będzie chciał wrócić a oni maja OBOWIĄZEK go przyjąć.

Tu masz wypowiedzi szefa katedry na której Duda blokuje etat.

Parę razy prosił nawet Dudę, żeby go zwolnił. Bezskutecznie.

,, To kłopot, dla mnie, dla uczelni, dla studentów. Nie mogę przyjąć na stałe nowego pracownika dydaktycznego, nie mogę rozwijać katedry – mówił niedawno na łamach „Newsweeka” prof. Jan Zimmermann, kierownik Katedry Prawa Administracyjnego na Wydziale Prawa i Administracji Uniwersytetu Jagiellońskiego.''

http://polska.newsweek.pl/andrzej-duda-blokuje-etat-na-uj-debata-prezydencka,artykuly,363401,1.html

Jest jeszcze inny fajny aspekt jego historii z UJ-em.

,,O tym, że Andrzej Duda wykłada na UJ, można też przeczytać w wielu, innych wersjach jego oficjalnej biografii. Dudę jako „znakomitego wykładowcę prawa” zachwala także publicznie Jarosław Gowin.''

,,Andrzej Duda nie był wykładowcą. Jako asystent prowadził jedynie ćwiczenia ze studentami – przypomniał tymczasem w rozmowie z „Newsweekiem” prof. Zimmermann. Podkreślając przy tym, że szanse na dalszą karierę akademicką Dudy są znikome, od dawna nie publikuje prac naukowych, a to warunek awansu na kolejne stopnie naukowe.''

No tym,że nie pobiera wynagrodzenia i nie blokuje ponieważ są zatrudniani na jego miejsce inni pracownicy.Fakt,że jest na urlopie ma być tym negatywnym?Na jego miejscu każdy by tak postąpił.Jeśli to ma być negatywne,to co powiesz o taśmach prawdy?O całej prezydenturze Komorowskiego,która ograniczała się do długopisu i snu na spotkaniach.Spał aż do wyborów i teraz wybudzony chce walczyć o drugi........sen?A te jego kłamliwe obietnice i straszenie PiSem, to czysta żenada.Szkoda nawet komentować.

Absolutnie nie jestem ani zwolennikiem PiSdraków ani Dudy ale bezstronnie wolę z dwojga złego,to mniejsze....Dudę.

Atak na K.Dudę to już dno obecnego systemu, żenada dziennikarska Lisa,brak honoru skundlenie Karolaka,manipulacja godna czasów PRL-u , i tu żadne przeprosiny(tylko ogłoszone w necie) po fakcie nie mają znaczenia bo info poszło w eter.System trzyma się pazurami i walczą jak cuchnące szczury o przetrwanie.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

No tym,że nie pobiera wynagrodzenia i nie blokuje ponieważ są zatrudniani na jego miejsce inni pracownicy.

Nieprawda.

Na jego miesjce uczelnia nie może przyjąć nikogo na stałe.

Przeczytaj raz jeszcze co powiedział szef katedry gdzie jest zablokowany etat Dudy:

,, To kłopot, dla mnie, dla uczelni, dla studentów. Nie mogę przyjąć na stałe nowego pracownika dydaktycznego, nie mogę rozwijać katedry – mówił niedawno na łamach „Newsweeka” prof. Jan Zimmermann, kierownik Katedry Prawa Administracyjnego na Wydziale Prawa i Administracji Uniwersytetu Jagiellońskiego.''

Zimmermann kilka razy prosił Dudę, by ten zrezygnował z posady. Bez skutku.

Przeczytaj raz jeszcze

A ty przeczytaj cały wpis i ze zrozumieniem a nie odpowiadasz jak pracownik Lisa.

Za stary jestem na takie bajery.

Spróbował by powiedzieć inaczej,pewnie już czekał na niego but...do kopniaka.
Gość skynyrd

(Konto usunięte)

http://wpolityce.pl/polityka/244930-co-z-zarzutem-blokowania-etatu-bielan-to-cios-ponizej-pasa-nalecz-w-takiej-samej-sytuacji-ale-ja-mam-nieduzo-do-emerytury-i-chce-tam-wrocic

Co z zarzutem „blokowania etatu”? Bielan: „To cios poniżej pasa”. Nałęcz w takiej samej sytuacji. „Ale ja mam niedużo do emerytury i chcę tam wrócić…”

Nie tylko Nałęcz w tym samym artykule ten profesor mówi,ze to nie jest odosobniony przypadek.Czy to nie jest żenada,że używa się tego w debacie.Takie pojęcie Kalego....

To jest argument w kampanii prezydenckiej , to jest poziom argumentu -etat ,bezpłatny urlop na UW , do jakiego poziomu sprowadza się kampanie ,Bronek litości !!!

Ale ta sprawa ma dodatkowy smaczek. Przez cały okres tego bezpłatnego urlopu, do chwili obecnej, ppp *) bez skrupułów dorabia sobie w jednej z poznańskich prywatnych szkół wyższych (uczelni dość podłego sortu zresztą). :

Andrzej Duda jako przebywający na bezpłatnym urlopie pracownik Uniwersytetu Jagiellońskiego, prowadził zajęcia w Wyższej Szkole Pedagogiki i Administracji w Poznaniu. Władze UJ nie miały o tym pojęcia. [...] Tymczasem na stronie Wyższej Szkoły Pedagogiki i Administracji w Poznaniu znalazły się gratulacje władz uczelni i samorządu studentów dla Andrzeja Dudy za zwycięstwo w I turze wyborów prezydenckich o treści:

"Serdecznie gratulujemy doktorowi Andrzejowi Dudzie zwycięstwa w I turze wyborów prezydenckich. Jesteśmy dumni z wyniku naszego wykładowcy. Życzymy powodzenia w II turze wyborów prezydenckich".

Jak się okazało, Duda mimo bezpłatnego urlopu na Uniwersytecie Jagiellońskim, cały czas prowadził zajęcia na WSPiA, co wynika wprost z jego oświadczeń majątkowych opublikowanych na stronie Sejmu za okres kiedy pełnił funkcję posła. [..] "

źródło:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zaiste, chodzący wzór uczciwości - ciekawe, jak się wywiązywał z obowiązków europosła, trzaskając fuchy w Poznaniu ?????

--------------------------

*) ppp = pie..........na pacynka prezesa

Ukryta Zawartość

Zaiste, chodzący wzór uczciwości - ciekawe, jak się wywiązywał z obowiązków europosła, trzaskając fuchy w Poznaniu ?????

Powiedziała pie.......na pacynka Bredzisława.

A może tak o Lisie Buraczanym coś Argusie napiszesz?O programie telewizyjnym w którym to atakowano Dude na podstawie fałszywego konta?Nie dając drugiej stronie możliwości obrony.

Zaiste sama uczciwość.

A u was murzynów biją - taki nowy erystyczny styl pislamu. Lisowi prowokacyjnie podsunięto fałszywe konto. Jak się dowiedział, wziął i przeprosił. Publicznie.

Buraczany bieeeeeeedaczeeek.Za takie coś nie ma przepraszam a odsunięcie ze stanowiska.Te przprosiny może sobie w buty ubeckie wsadzić....będzie wienkszy.

A ten skudlony aktorzyna też przeprosił?A stacja z Braunem na czele też przeprosiła?

Ty Argusik masz dobry bajer,jak ja bym miał taki,to hohoho................udawał bym niemowe.

Komorowski po raz kolejny zarzuca Dudzie "blokowanie etatu na UJ". I po raz kolejny mija się z prawdą...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

A u was murzynów biją - taki nowy erystyczny styl pislamu. Lisowi prowokacyjnie podsunięto fałszywe konto. Jak się dowiedział, wziął i przeprosił. Publicznie.

Lis nie wyczuł pisma nosem? Taki stary dziennikarski wyjadacz? Jeżeli tak, to chyba tylko dlatego, że za bardzo Dudę chciał rozjechać. I to też go dyskwalifikuje jako dziennikarza. Jednak biorąc pod uwagę to, co kreowane jest w " Newsweeku"... zwyczajnie nie wierzę.

Włodzimierz oni doskonale wiedzieli co mówią i co robią a przepraszam to w buty platformerskie mogą sobie wsadzić.Za takie obrażanie w telewizji publicznej jest tylko dymisja i to całej grupy ludzi odpowiedzialnych za ten akurat program.Myślę,że w trybie wyborczym powinni zostać pozwani przed sąd.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Komorowski po raz kolejny zarzuca Dudzie "blokowanie etatu na UJ". I po raz kolejny mija się z prawdą...

http://wpolityce.pl/m/polityka/244877-komorowski-po-raz-kolejny-zarzuca-dudzie-blokowanie-etatu-na-uj-i-po-raz-kolejny-mija-sie-z-prawda

Kolejny który powtarza głupoty bez zastanowienia.

Poczytaj co na ten temat ma do powiedzenia szef katedry która zamroziła etat dla Dudy:

A Nałęcza,Gronkiewicz-Waltz to też dotyczy?Też pretensje masz do nich o zajmowanie etatów?Czy tak tylko wybiórczo ci się nie podoba?Akurat u Dudy.Ciekawą i barwną postacią jesteś.Podpowiem ci:tych cwaniaków,którzy blokują etaty jest dużo więcej....w Platformie.Tak dziwnie się składa.

Co za bzdury ... Nie ma żadnych wakatów - są przyjmowani na etat nowi - umowy są zawierane na okres do

końca kadencji posła. To PRAWO, a nie OBOWIĄZEK - nauczcie się odróżniać jedno od drugiego.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Ale ja nigdzie nie napisałem ani słowa o tym, czy mi się to podoba czy nie, czy mam o to pretencje czy wręcz przeciwnie.

Ja tylko zwracam uwagę, że nieprawdą jest to, że to co robi m.in. Duda to nie jest blokowanie etatu.

Jest to blokowanie etatu. Koniec kropka.

Uważam po prostu tak samo, jak profesor uczelni na której ma to miejsce.

Jak napiszecie o innych zablokowanych etatach przez osoby ze świecznika, to nie będę pisał że to nie jest blokowanie etatu, tak jak Wy.

Chłopie, Duda niczego nie blokuje, nie pobiera wynagrodzenia oraz na jego miejscevsą przyjmowani ludzie. Fajnie jest klepać bezsensu. Zadzwonił sobie na Uczelnię i się dowiedz.

Swoją drogą, co to za debata, komuchowski tylko atakował Dudę, PIS i jeszcze zareklamował publicznie stronę własnej córki - to jest ok? Tyle jadu z komuchowskiego sikało, że jak by mógł to by tam wszystkich powybijał. Tak ma się zachowywać Prezydent RP?

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Chłopie, Duda niczego nie blokuje, nie pobiera wynagrodzenia oraz na jego miejscevsą przyjmowani ludzie. Fajnie jest klepać bezsensu. Zadzwonił sobie na Uczelnię i się dowiedz.

Po raz n-ty:

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.