Skocz do zawartości
IGNORED

Pierwszy zestaw - wzmacniacz + kolumny do 2000zł

spankie

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć!

Właśnie założyłem konto i chcę zostać na dłużej.

Muzykę kocham szczerze, więc zdecydowałem się kupić jakiś zestaw, żeby nie ograniczać się jedynie do słuchawek.

Mój budżet to jakieś 2000zł. Czytałem już parę tematów tutaj i wiem, że to mało, ale nie oczekuję cudów na kiju.

Pokój 15m2, najprostsza możliwa bryła 3x5m.

Muzyka - głównie elektroniczna - synth pop, cloud, acid, eksperymentalna, minimalistyczna, ambient. Zdarza się też coś mocniejszego, żeby uderzyć bassem.

Proszę, pomóżcie. Od wczoraj przekupuję internet w poszukiwaniu czegoś, co by mi pasowało, i głównie natrafiam na wygasłe linki.

Oczywiście może być tez używany sprzęt.

Witaj,

jeśli jednak zdecydujesz się na fabrycznie nowy sprzęt, zwróć uwagę na wzmacniacz BC Acoustique EX-202.1 lub NAD C316 BEE oraz zestaw polskich kolumn Pylon Audio Pealr Monitor. Taka konfiguracja powinna Cię w pełni usatysfakcjonować.

Jeśli masz taką możliwość, zapraszam serdecznie do naszego salonu na odsłuchy, porównania poszczególnych rozwiązań.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Z używek do Twoich preferencji brzmieniowych mogę Ci zaproponować Magnaty MIG 5 po kompletnej renowacji. Wystarczy na dobre źródło i wzmacniacz. :) Jeśli chcesz, możesz podjechać do mnie aby wyrobić sobie pogląd nt, starszych konstrukcji (a jest w czym wybierać, i w czym porównywać).

Audio pasjonaci - łączmy się w siłę! :)

Bardzo dziękuję za sugestie! Mam jeszcze pytanie, a nie chcę już zakładać nowego tematu: wczoraj zrobiłem gruntowne przeczesanie strychu i znalazłem tam wzmiacniacz Pioneer A-303R. Czy pasuje on do muzyki, której słucham? Jakie kolumny można do niego dobrać?

Bardzo dziękuję za sugestie! Mam jeszcze pytanie, a nie chcę już zakładać nowego tematu: wczoraj zrobiłem gruntowne przeczesanie strychu i znalazłem tam wzmiacniacz Pioneer A-303R. Czy pasuje on do muzyki, której słucham? Jakie kolumny można do niego dobrać?

odpuść sobie tego pioneera masz 2 k zł na sprzęt. Jak bym ja osobiście szukał dla siebie teraz wzmacniacza dzwonił bym po ten

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) w tej cenie na allegro można kupić serie niższą 5xx es

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.