Skocz do zawartości
IGNORED

Kto idzie na Wybory Prezydenckie 2015?

neomammut

Idziesz na Wyroby Prezydenckie 2015?  

103 użytkowników zagłosowało

1. 1. Idziesz na Wyroby Prezydenckie 2015?

2. 2. Idziesz? A na kogo zagłosujesz?

• Bronisław Komorowski
    • Janusz Korwin-Mikke
    • Adam Jarubas
      0
    • Paweł Kukiz
    • Marian Kowalski
    • Jacek Wilk
    • Andrzej Duda
    • Janusz Palikot
    • Magdalena Ogórek
    • Grzegorz Braun
    • Paweł Tanajno

Rekomendowane odpowiedzi

Byłem w szpitalu z chorą teściową, po rozprowadzeniu lekarskim o godzinie dziewiątej, lekarz opuszczający nocny dyżur, proszony o konsultacje, nie miał czasu na rozmowę bo jak wyjaśnił, śpieszył się na lekcję języka angielskiego.

5c32c1e1428b6af887c01b0374a392fd.jpg

A co dobrego można powiedzieć o branży audio?Nic!Potrafią tylko narzekać,że towar nie sprzedaje się sam.A winni jak zawsze są ONI.

Nie obracaj kota ogonem,..Iwaszkiewicz, dobrze że nie jesteś moim lekarzem rodzinnym, bo tak jak trujesz to współczuje Twoim pacjentom,...czy żyją?, czy masz umowę z Arłukwiczem?, a może skórkami handlujesz, z tego co wiem lekarze na tym procederze dobrze zarabiają, i jestem na sto procent pewny, iż Twój proceder lekarski nie źle przędzie prywatnie, nie masz powodu do na że kania, na dzisiejszą władzę, ale za następnej za moje pieniądze nie będziesz hulał.

Sądząc po sile argumentacji,celności ripostowania i konsekwencji w popełnianiu błędów ortograficznych jesteś najnormalniej w świecie nawalony.Jak wytrzeźwiejesz to może pogadamy.Chociaż w sumie to niby o czym?

Panie doktorze naprawdę uważa Pan że wprowadzona reforma zdrowia jest udana ? O ile wiem jest oprotestowana przez sporą grupę lekarzy .

Luxman PD 444 Nakamichi Dragon ,Lector CDP 707 , Linnart Prephono Dual Tube Power Supply   Technics 30A , Technics 40A EV FR 300 

no nie,.. moje błędy są wg lekarza bardziej niebezpieczne , niż błędy lekarskie, dziecko z z czterdziestostopniową gorączka jest niczym, w porównaniu z moim przecinkiem, to jest diagnoza lekarza Iwaszkiewicza, oby jak najmniej takich lekarzy.

Czy ja swoją pisownia kogoś uśmierciłem?

czy na przykład dziecka z ponad czterdziestostopniową gorączką, uśmierciłem ortografią?

A Wojciech kogoś uśmiercił?

Będzie je wprowadzać ten kto będzie w Polsce rządził .

Czyli PiS.

Jestem Europejczykiem.

kawosz

O jakiej reformie mówimy?Wszyskie rządy w Polsce nie miały pomysłu na ochronę zdrowia.Czy Kukiz albo Duda maja na to pomysł?Oczywiście,że nie!Więc o czym mówimy?

A Wojciech kogoś uśmiercił?

Na pewno, tylko o tym może nie widzieć, bądź wiedzieć i udawać głupiego, jak każdy lekarz, robił co mógł, taką ma prace.

O jakiej reformie mówimy?Wszyskie rządy w Polsce nie miały pomysłu na ochronę zdrowia.Czy Kukiz albo Duda maja na to pomysł?Oczywiście,że nie!Więc o czym mówimy?

więc nie musisz leczyć.

Czemu chcecie głosować na Kukiza a nie np. na Dodę czy Majkę Jeżowską?W czym one są gorsze?

Dlaczego ogórek nie śpiewa? - Konstanty Ildefons Gałczyński.

niezależna.pl - nazwa mówi wszystko, cytując mojego ulubieńca "Każdy, kto musi powtarzać, że jest królem, tak naprawdę nim nie jest." Tywin Lannister.

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Hihihi...

Ale wielu ludzi chciałoby prezydenta który zabierałby bogatym i dawał biednym, więc w żartobliwym haśle Wojciecha coś jednak jest.

Jestem Europejczykiem.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Luxman PD 444 Nakamichi Dragon ,Lector CDP 707 , Linnart Prephono Dual Tube Power Supply   Technics 30A , Technics 40A EV FR 300 

Ukryta Zawartość

fragment

niekorzystnym dla rodzin wychowujących dzieci, było także podpisanie się przez prezydenta Komorowskiego pod ustawą podwyższającą VAT na

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) i obuwie dziecięce z 8 na 23%

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Podatki są potrzebne.

Dlaczego ogórek nie śpiewa? - Konstanty Ildefons Gałczyński.

"[...]

a my obojętnie przechodzimy koło niejednego ogórka."

;-) ;-) ;-)

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

a ja wierzę w szczere intencje Pawła Kukiza, w jego pomysł i idee

posłuchajcie sobie jeśli tylko chcecie, tak na spokojnie i bez emocji:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

w końcu kompletny system:)             Geodezja - Geologia - Górnictwo

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jednak TVN sympatyzuje z Po,, nic o wpadkach Prezydenta, sondaże dla faktów są kłamliwe,.., a wydarzeniach Polsatu bardziej wiarygodne.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Albo ktoś ma wykształcenie albo nie to jest zero jedynkowe

to troche naiwne stwierdzenie.

A mi nie przeskadza to, że będę pracować do 67 roku życia, a to, że dzieci w wieku 6 lat idą do szkoły ma sens, bo kończą LO w wieku 18, a nie 19. Mój brat poszedł wcześniej i nie ma problemów, jest najlepszy z matmy, z reszty też jest b, dobry, szkoda, że z niego taki leser jak ze mnie.

poczekaj az bedziesz miec lat powiedzmy 40 przepracujesz polowe swojego dotychczysowego zycia a na koncie memerytalnym bedzieszmiec zlotych jeden,czterdziesci.

spojrzysz w przyszlosc modrym wzrokiem i (jesli nic sie nie zmieni) powiesz: k**wa, jeszcze pieknych 27 lat pracy przede mna! jak to pieknie bedzie za tych lat 27 nie moc korzystac z zycia za emeryture "smieciowke".

pomysl zatrem zawczasu aby miec wielu potomkow - moze mamie/babci na starosc pomoga.

dzieci w szkole od 6 roku zycia = pracownicy ktorym odbiera sie skladki emerytalne na poczet emerytow obecnych wyprodukowani rok - dwa lata szybciej

Ut conclave sine libris, ita corpus sine anima. Cicero

to troche naiwne stwierdzenie.

poczekaj az bedziesz miec lat powiedzmy 40 przepracujesz polowe swojego dotychczysowego zycia a na koncie memerytalnym bedzieszmiec zlotych jeden,czterdziesci.

spojrzysz w przyszlosc modrym wzrokiem i (jesli nic sie nie zmieni) powiesz: k**wa, jeszcze pieknych 27 lat pracy przede mna! jak to pieknie bedzie za tych lat 27 nie moc korzystac z zycia za emeryture "smieciowke".

pomysl zatrem zawczasu aby miec wielu potomkow - moze mamie/babci na starosc pomoga.

dzieci w szkole od 6 roku zycia = pracownicy ktorym odbiera sie skladki emerytalne na poczet emerytow obecnych wyprodukowani rok - dwa lata szybciej

+1

Trafna diagnoza powodów reformy szkolnictwa .

Co do wykształcenia to też masz trochę racji były przecież szkoły przy KC , Pan Prezydent też ma tytuł mgr i zachodzę w głowę jak to możliwe ale z zasady miałem racje:)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.