Skocz do zawartości
IGNORED

Kto idzie na Wybory Prezydenckie 2015?

neomammut

Idziesz na Wyroby Prezydenckie 2015?  

103 użytkowników zagłosowało

1. 1. Idziesz na Wyroby Prezydenckie 2015?

2. 2. Idziesz? A na kogo zagłosujesz?

• Bronisław Komorowski
    • Janusz Korwin-Mikke
    • Adam Jarubas
      0
    • Paweł Kukiz
    • Marian Kowalski
    • Jacek Wilk
    • Andrzej Duda
    • Janusz Palikot
    • Magdalena Ogórek
    • Grzegorz Braun
    • Paweł Tanajno

Rekomendowane odpowiedzi

Widać jak na dłoni, że kandydat Duda nie ma kompletnie nic do powiedzenia od siebie.

Jedyne co słychać, to kampania negatywna w postaci ataków na Komorowskiego.

A jak wygra wybory to co? Kogo będzie atakował? Komorowskiego, Tuska, premiera, Unię Europejską?

Kukiz widzę to samo.

Jestem Europejczykiem.

Aktualnie mój osobisty ranking wygląda tak: 1. Korwin (bo wariat), 2. Tanajno (bo ładne nazwisko i strona www), 3. Kukiz (bo ładnie śpiewał o proboszczu, co się zbliżał), 4. Duda (PiS lepszy od PO), 5. Wilk (bo dzienny, nie nocny), 6. Braun (bo lubię golarki Philipsa, a Braun to podobno ta sama liga), 7. Kowalski (prawdziwy Polak, choć za mało sympatyczny), 8. Ogórek (wszystko pięknie, tylko podlany millerowymi pestycydami), 9. Jarubas (wolę miejskie soprany), 10. Palikot (co ósmy idiota głosuje na Palikota), 11. Komorowski (ma za duże poparcie).

Piszę normalnie jak każdy, co ma wspólnego branża wpisach na bocznicy?

Nie zwracaj uwagi :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

No, to się zaczęło.

Braun na ostro ...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Kukiz obrazkowo ...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nie wiem czy oglądacie czasem blogpressa ? jest ciekawy wykład Targalskiego ( geopolityka, uebekistan, wybory tak w skrócie ) Warto obejrzeć .

Luxman PD 444 Nakamichi Dragon ,Lector CDP 707 , Linnart Prephono Dual Tube Power Supply   Technics 30A , Technics 40A EV FR 300 

Kawosz. jak jest coś ciekawego do obejrzenia w temacie to wstawiaj od razu, dziękuję :)

>>BoDeX

Wszystkie te spoty są jakieś takie mało dojrzałe? :D

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

nudny jakis...zadnych obietnic, kwiatow, gadki co trzeba zrobic, usmiechnietych mlodych ludzi.......nuda ...kura, kaczka, drob....

''Polacy maja wszystkie przymioty, oprocz zmyslu politycznego'' Winston Churchill

Nie chodzę już od lat na wybory, właściwie to ostatni raz byłem jeszcze w XX wieku, szkoda czasu dla ludzi, którzy widzą w nas tylko zawartość naszych portfeli, nieważne kto wygra i tak śruba zostanie przykręcona, tak jest od 1990 roku, stokroć łatwiej dziś przegrać życie lub trafić do pierdla niż za komuny, mam osobiście głęboko w dupie wszystkich prominentnych polityków od lewa do prawa i wisi mi kto zostanie prezydentem i będzie szczerzył kły w zaprzyjaźnionej TV.

stokroć łatwiej dziś przegrać życie lub trafić do pierdla niż za komuny, mam osobiście głęboko w dupie wszystkich prominentnych polityków od lewa do prawa i wisi mi kto zostanie prezydentem i będzie szczerzył kły w zaprzyjaźnionej TV.

Zmień terapeutę.
<br />przegrać życie lub trafić do pierdla niż za komuny, mam osobiście głęboko w dupie wszystkich prominentnych polityków od lewa do prawa i wisi mi kto zostanie prezydentem i będzie szczerzył kły w zaprzyjaźnionej TV. <br />
to jest mysl.OBY przetrwała wieki bo autor..niekoniecznie.

<br />Konotował czy kląskał<br />
podejrzewam ze konotowal masturbujac sie...widzac jego oczka.

Nie chodzę już od lat na wybory

Kogo to obchodzi,gdzie ty chodzisz a gdzie nie?Nie chodzisz,nie głosujesz to pędź do apteki po wazeline.Ochroni dupsko jak będzie bolało.

moze by go w takim razie profilaktycznie..do wojska.To zacznie chodzic..czwórkami.

Nierealne. Nie ma i będzie szybko poboru. Każdy w armii chodzi, jak chce.

A to będzie - niedziela?:-)

pier**lę, nie idę.

Po płyty se polecę na jarmarek, bom dawno nie był.

A i ogórka za bezcen - znajdę.

Ja też odpuszczam, chyba zbyt jestem zmęczony wybieraniem " na siłę " , bo na kogoś przecież trzeba....

Smuga cienia spowija..;-)

a ja sie doinformowalem i chyba dzis jeszcze szybciutko zglosze sie na listowne wybieranie prezydenta ;D

wcale to nie takie trudne na pirwszy rzut oka, jednak zobaczymy jak to bedzie w praktyce.

Ut conclave sine libris, ita corpus sine anima. Cicero

moze by go w takim razie profilaktycznie..do wojska.

Żeby zaraził innych....głupotą!

a ja sie doinformowalem i chyba dzis jeszcze szybciutko zglosze sie na listowne wybieranie prezydenta ;D

wcale to nie takie trudne na pirwszy rzut oka, jednak zobaczymy jak to bedzie w praktyce.

Trudne nie jest ale w razie czego....list zaginął.Poczta winna.

Użytkownik toptwenty dnia 27.04.2015 - 12:18 napisał

Ale sam się zgłosić może? Czy tego tyż nie wolno?

(...)

W WKU pytaj.

Ty czegoś nie wiesz? Przegrałem zakład ze szwagrowskim...

Ty czegoś nie wiesz? Przegrałem zakład ze szwagrowskim...

Teraz już wiem dlaczego wpisy z pod tego nicka różnią się poziomem. Raz ty, raz szwagier, a jeszcze kiedy indziej ty i szwagier jednocześnie...

list zaginął.Poczta winna.

bede korzystal z poczty obcej, ktora laske kladzie na to kto co wygra na tych wyborach. tak wiec pozostaje spokojny ze list dojdzie.

Ut conclave sine libris, ita corpus sine anima. Cicero

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.