Skocz do zawartości
IGNORED

Kto idzie na Wybory Prezydenckie 2015?

neomammut

Idziesz na Wyroby Prezydenckie 2015?  

103 użytkowników zagłosowało

1. 1. Idziesz na Wyroby Prezydenckie 2015?

2. 2. Idziesz? A na kogo zagłosujesz?

• Bronisław Komorowski
    • Janusz Korwin-Mikke
    • Adam Jarubas
      0
    • Paweł Kukiz
    • Marian Kowalski
    • Jacek Wilk
    • Andrzej Duda
    • Janusz Palikot
    • Magdalena Ogórek
    • Grzegorz Braun
    • Paweł Tanajno

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo możliwe Artur. Tak sobie myślę, może to był jakiś z jego domu rodzinnego? I sobie pomyślał, tyle razy na nim stawałem, co się może stać :D A może po prostu: staje ponad podziałami :)

Po prostu chciał być lepiej widoczny żeby "szogun" Koziej mógł mu zdjęcie zrobić. A że trzeba było na krzesło wleźć, to cóż - polityka wymaga poświeceń i błyskawicznego podejmowania decyzji.

Ale kto jest w stanie dzisiaj być dobrym gospodarzem, liderem, uczciwym obywatelem, nie tylko wobec siebie ale i wobec innych obywateli? A może właśnie trzeba wybrać kogoś, kto jest spoza kręgu wtajemniczonych? Pan Kukiz? Biję się z myślami...

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

neomammut Kukiz ma tylko odebrać głosy fanom korniszonów, nikt go poważnie nie traktuje....

Podobnie jak Korwina, jest uroczy jak szczeniaczek spaniela na dywanie, ale ma nas tylko bawić...

Dzisiaj i jeszcze przez parę lat możesz tylko wybierać między mniejszym złem. Tylko. A czy jeszcze przez 5, czy 15 lat - zależy też od Ciebie.

Widzę, że mobilizacja PiSmanów trwa nadal, a nawet się nasila. Brawo chłopcy!

Bosze mija 7 lat, a są jeszcze jednostki dające się nakręcać podziałem PIS - PO ??? Myślałem iż nawet w przedszkolu ta ściema już nie przechodzi....

Ile razy Was trzeba na beton zrzucić żebyście zajarzyli: wysokość + upadek + beton = ból

????

Czyli PO + PIS = wieczne trwanie w tym co za oknem...

neomammut Kukiz ma tylko odebrać głosy fanom korniszonów, nikt go poważnie nie traktuje....

Podobnie jak Korwina, jest uroczy jak szczeniaczek spaniela na dywanie, ale ma nas tylko bawić...

Dzisiaj i jeszcze przez parę lat możesz tylko wybierać między mniejszym złem. Tylko. A czy jeszcze przez 5, czy 15 lat - zależy też od Ciebie.

Dlatego napisałem: "Biję się z myślami..." :) Ten cały mój poprzedni post to taki bardziej retoryczny był, ale dziękuję za potwierdzenie, nie jestem jednak sam :D

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Bosze mija 7 lat, a są jeszcze jednostki dające się nakręcać podziałem PIS - PO ??? Myślałem iż nawet w przedszkolu ta ściema już nie przechodzi....

Ile razy Was trzeba na beton zrzucić żebyście zajarzyli: wysokość + upadek + beton = ból

????

Czyli PO + PIS = wieczne trwanie w tym co za oknem...

To chyba nie do mnie Kolego?

Jestem Europejczykiem.

Jakby Ci to tak delikatnie.......

Jesteś neomammut ??? Wiem to podchwytliwe pytanie..... Ale spróbuj...... ;P

A druga część ( z cytatem, który Ci się zgubił) - kurde a jak myślisz, pardon sądzisz ????

Wiem wredny jestem, same podchwytliwe pytania....

4037816276_zalamka.jpg

neomammut Kukiz ma tylko odebrać głosy fanom korniszonów

Dyskwalifikuje go to że wdaje się w układy ze związkami zawodowymi, to dobrze dla państwa nie rokuje, nie potrzebujemy tu drugiej Francji co efekty związków widać u nich w postaci wysokich podatków i lewactwa.

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

P.S. @neomammut czemu zawdzięczamy to cudowne (kreującego na męża stanu) i nagłe zainteresowanie się mediów panem Kukizem pozwoliłem sobie pod poniższym linkiem napisać:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

A ponieważ nie jestem politykiem - można to co napisałem szybko zweryfikować, dziś i przez parę dni poczytać same nagłówki. I wsnioski samemu wyciągnąć...

Sorry za te spóźnione PS - wybaczcie, starość chyba mnie dopada (dobrze, że nie teściowa, ufffff)

Ukryta Zawartość

Dobrze ujęte - podpisuje się pod tym, co napisałeś :)

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Polska jest "ubezwłasnowolniona" bo funkcjonuje w układzie naczyń połączonych - UE.

POPiSowe łykanie pieniędzy z UE doprowadziło do stanu apokaliptycznego zadłużenia Polski.

Ale przecież o to chodziło, aby nasz kraj pod każdym względem podporządkować unijnym decydentom.

Dlatego każdy kolejny i z jakiego by nie pochodził ugrupowania politycznego prezydent, będzie tylko bezdecyzyjnym figurantem.

Pewnie, lepiej siedzieć w fotelu na d....pie i narzekać. Znasz ten dowcip z losem na loterię i panem B. ??? (retorycznie pytam)

Acz masz rację w 90%.

Tylko jak rozmontujesz zabetonowany układ PO & PIS ??? Siłą ? Skończysz pod ziemią, za kratami, lub w psychiatryku..

Jedyny dozwolony i bezpieczny dla Ciebie/Nas sposób to odcinanie świnek od koryta....( w wyborach, rożnych wyborach, lokalnych też)

Bo gdy w korytku coraz mniej, świnki przechodzą na kanibalizm (bo świnki żreć muszą, a apetyt mają, że ho, ho).... ;P

A jak świnki się żrą, popełniają błędy...

Letę...... miłego świętowania Panie i Panowie

Polska jest "ubezwłasnowolniona" bo funkcjonuje w układzie naczyń połączonych - UE.

POPiSowe łykanie pieniędzy z UE doprowadziło do stanu apokaliptycznego zadłużenia Polski.

Ale przecież o to chodziło, aby nasz kraj pod każdym względem podporządkować unijnym decydentom.

Dlatego każdy kolejny i z jakiego by nie pochodził ugrupowania politycznego prezydent, będzie tylko bezdecyzyjnym figurantem.

Nie pisz nie prawdy pierwsze dotacje które Polska dostała były negocjowane przez Marcinkiewicza ( słynne Yes Yes Yes )

Tych dotacji rząd Kaczyńskiego nie wykorzystał dostał je w spadku Tusk . Zamiast pieniądze przeznaczyć na inwestycje wydał na rozrost administracji ( tworząc sobie zaplecze polityczne )

I od tego czasu zaczyna się lawinowe zadłużanie Polski . Jest kolosalna różnica między rządami PiS i Po i żadne zakłamywanie tego nie zmieni .To tylko salonowe gadanie żeby ogłupić Obywateli .

Luxman PD 444 Nakamichi Dragon ,Lector CDP 707 , Linnart Prephono Dual Tube Power Supply   Technics 30A , Technics 40A EV FR 300 

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Nie pisz nie prawdy pierwsze dotacje które Polska dostała były negocjowane przez Marcinkiewicza ( słynne Yes Yes Yes )

Tych dotacji rząd Kaczyńskiego nie wykorzystał dostał je w spadku Tusk . Zamiast pieniądze przeznaczyć na inwestycje wydał na rozrost administracji ( tworząc sobie zaplecze polityczne )

Ach te nieszczęsne rządy mniejszościowe, trwające na firmamencie polskiej polityki zaledwie sekundy i nie potrafiące wykorzystać swojej szansy.

Znasz powiedzonko Millera - po czym poznać mężczyznę ?

Przekręty PO i Bronka

Ukryta Zawartość

PO zrobiła gigantyczny przekręt sprzedając PKL

Ukryta Zawartość

Luxman PD 444 Nakamichi Dragon ,Lector CDP 707 , Linnart Prephono Dual Tube Power Supply   Technics 30A , Technics 40A EV FR 300 

Kukiz to pożyteczny idiota - kret działający na korzyść PO. Pełni podobną role jak Mikke. Im więcej Ogórek ma poparcia tym mocniej lansowany jest "antysystemowy" Ciastek.

Nie dosyć że robi krecią robotę odciągając wyborców od prawdziwej opozycji społecznej, to jeszcze jego głupie pomysły JOWów zagwarantowałyby miejsca w parlamencie obecnym partiom rządzącym - PO-PiS. Każda mniejsza patia nawet zdobywająca ogółem kilkadziesiąt procent nie miałaby reprezentacji w Sejmie. Bo wchodziłby jeden kandydat nawet przewagą jednego głosu. Czyli partia której kandydaci z okręgu jednomandatowego wygrywaliby z poparciem powiedzmy 21% miałaby z takiego okręgu 100% reprezentację w Sejmie.

Ciasteczek ze swoim poparciem także nie znalazłby się w Sejmie.

A brak zwrotu pieniędzy za posłów wprowadzonych do sejmu zagwarantuje partiom rządzącym - czyli PO - władzę absolutną i niewzruszalną.

Kukiz to pożyteczny idiota - kret działający na korzyść PO. Pełni podobną role jak Mikke. Im więcej Ogórek ma poparcia tym mocniej lansowany jest "antysystemowy" Ciastek.

Nie dosyć że robi krecią robotę odciągając wyborców od prawdziwej opozycji społecznej, to jeszcze jego głupie pomysły JOWów zagwarantowałyby miejsca w parlamencie obecnym partiom rządzącym - PO-PiS. Każda mniejsza patia nawet zdobywająca ogółem kilkadziesiąt procent nie miałaby reprezentacji w Sejmie. Bo wchodziłby jeden kandydat nawet przewagą jednego głosu. Czyli partia której kandydaci z okręgu jednomandatowego wygrywaliby z poparciem powiedzmy 21% miałaby z takiego okręgu 100% reprezentację w Sejmie.

Ciasteczek ze swoim poparciem także nie znalazłby się w Sejmie.

A brak zwrotu pieniędzy za posłów wprowadzonych do sejmu zagwarantuje partiom rządzącym - czyli PO - władzę absolutną i niewzruszalną.

11182181_1581365808809953_7245725113119388827_n.jpg?oh=d001c33abee4840ef99d6cb67fb8b635&oe=55C8966D&__gda__=1439014738_fb8c3c0aea0ea8950a414a2ae2519c66

@artur o ile Pani Ogórek jest wykształconą , myślę też że i kompetentną osobą to w związku z tym że firmuje ją SLD u mnie jest przegrana . SLD jest kontynuatorką PZPR powstałą z Moskiewskiej pożyczki to formacja wroga Polsce .

miałeś zamiar coś powiedzieć na temat wyborów?

co miałem powiedzieć to już wcześniej powiedziałem, nie wieżę w krecią robotę Kukiza, jestem zaskoczony Twoimi insynuacjami, chociaż, wszystko jest możliwe, kto i z kim, jeśli Paweł sympatyzuje z Po, z powodu porażki i zdrady wyborczej, jako wyborca, to ja tylko kulka w łeb.

Ja wiem, że nigdy nikomu nic nie pasuje, każdy Polak potrafi opluwać drugiego Polaka ale wk***ia mnie fakt braku zrozumienia o co chodzi Kukizowi, trzeba być tępym jak ruski nóż, żeby nie pojąć idei o co walczy od wielu lat Paweł Kukiz, wyszydzany i wyśmiewany.... dla mnie to szok!

w końcu kompletny system:)             Geodezja - Geologia - Górnictwo

trzeba być tępym jak ruski nóż, żeby nie pojąć idei o co walczy od wielu lat Paweł Kukiz, wyszydzany i wyśmiewany.... dla mnie to szok!

Nie zmusisz gimbazy i lemingów do samodzielnego myślenia - ktoś im wyprasował zwoje mózgowe i zapędził w kozi róg.

To nie ich wina, ale nie spodziewaj się, że szybko można ten proces odwrócić - socjotechnika to potężne narzędzie ...

@BoDeX ja się nie czuję lemingiem . Nie glosuje na swojego kandydata bo jest ewropejski ;) nie zabieram babci dowodu ;) czar tuskizmu mnie nie omamił 8 lat temu . Uważam że najlepszym wyjściem dla Polski jest rząd i Prezydent z PiS.

To że ktoś jest nowy nie znaczy że jest dobry o ile pamiętam Pan Kukiz był gorącym zwolennikiem PO .

Chwała mu za to że przejrzał na oczy bo każdy ma prawo do błędów .

11219637_381897261994675_8974002812104117483_n.jpg?oh=ae69c2a644018080e60e2518f0bbcc5a&oe=55E214B5

A ile miałeś rządów prawicy w Polsce?

Rząd Jana Olszewskiego który układ obalił po uchwale lustracyjnej . Zastanów się jak by dziś wyglądała Polska gdyby miała ta ustawę . Pewnie podobnie do Czech .

I druga szansa rządy PiS raptem 2 lata próby oczyszczenia , suwerenna polityka zagraniczna , nie przeszkadzanie w biznesie .

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.