Skocz do zawartości
IGNORED

Brak możliwości usunięcia konta...bylejakość forum czy celowe działanie...

Gość cybant

Rekomendowane odpowiedzi

To chyba jedyne forum tematyczne, które bardziej faworyzuje mitomanów internetowych, nadając im nawet miano "branży", niż doświadczonych hobbistów .

Po prostu śmiech na sali, ile to jeszcze potrwa?

Może Cybant nie pamiętasz, ale zaczęło to się od udostępniania guzików ludziom, którzy nie mieli żadnego doświadczenia w tym hobby, jednak ustawiali wszystko pod swoje nikłe doświadczenie i rozbuchane ego.

Teraz to tylko wszyscy możemy zbierać owoce tej "pracy"

Ustawiasz mnie w szeregu?

Sam się ustawiasz w szeregu zwanym równia pochyła. Nie można nic napisać konkretnego żeby z boku nie wychylił się jakiś "Filip".

Jakiś czas temu forum mały włos a by się rozleciało w wyniku pogrywania w gumki z forumowiczami. Obecnie rozlatuje się z powodu ich olewania-szczególnie tych wartościowych. Jednym zdaniem wylazło chamstwo !

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

• Moderatorzy

nie pamiętasz, ale zaczęło to się od udostępniania guzików ludziom, którzy nie mieli żadnego doświadczenia w tym hobby, jednak ustawiali wszystko pod swoje nikłe doświadczenie i rozbuchane ego.

Niestety wszyscy to pamiętamy... Oczywiście w czasach świetności tego forum dostałbyś punkty karne za "atak personalny". Ale teraz Space One już śpi i już nawet On nie ma chyba ochoty tu wchodzić.

-----------------

To już mogę pisać o k**wa! bo już watek został przeniesiony na bocznicę?

• Moderatorzy

To już mogę pisać o k**wa! bo już watek został przeniesiony na bocznicę?

Pisz, zostało Ci pewnie jakieś 15 minut nim zniknie całkiem :D

-----------------

Pisz, zostało Ci pewnie jakieś 15 minut nim zniknie całkiem :D

Spokojnie znajdziemy winowajcę na dywizjonu 303

"Filip".

Powiedz Filipowi, kiedy będzie mógł zabrać głos.

A jeszcze o jakimś chamstwie piszesz. Sprecyzuj proszę. Obiecuję adekwatną odpowiedź.

Powiedz Filipowi, kiedy będzie mógł zabrać głos.

A jeszcze o jakimś chamstwie piszesz. Sprecyzuj proszę. Obiecuję adekwatną odpowiedź.

Nie pisz już tu, bądź kolega proszę!

Gość jt211

(Konto usunięte)

co z tego ze usunqa konto?

wpisy zostaja tak czy siak...

właśnie to mnie najbardziej wk***ia kto to wymyślił i kiedy ?

zostanie Staś , 747 , Szymuś i przyboczni plus moderacja bydzie super :)

zostanie Staś , 747 , Szymuś i przyboczni plus moderacja bydzie super :)

A reszta przestanie pisać i będzie super :)

i masa jeleni lykajacych forumowe mundrosci jak mlode pelikany

Tak przecież walczy się o czytających, osoby merytoryczne mogą spadać na drzewo! Tfuj-z forum!

Myślę, że tak się nie stanie.

Dziwię się jednocześnie o troskę o to forum, fałszywą troskę. Jak nas nie będzie, to dopiero będzie dół.

Nie będzie.

A tak Cię prosiłem,ech!

Gość jt211

(Konto usunięte)

Myślę, że tak się nie stanie.

Dziwię się jednocześnie o troskę o to forum, fałszywą troskę. Jak nas nie będzie, to dopiero będzie dół.

Nie będzie.

Dla sklepów i handlarzy bydzie RAJ :)

A tak Cię prosiłem,ech!

Nie rozumiem - żeby nic nie mówić?

Postrzegam forum z dystansu, nie jestem w żadnej koterii.

Dla sklepów i handlarzy bydzie RAJ :)

Chcesz mnie zaczepić?

Przyuważ, że tu rozgrywają się rozbieżne interesy różnych nieformalnych grup. Dochodzi do konfliktu interesów.

To klucz do zrozumienia forum.

Ktoś z oznaczeniem branża - to jak znaczona karta. Nie warto brać pod uwagę, bo wiadomo kto.

Jest wielu innych - tych nieoznaczonych, którzy próbują sterować zachowaniem użytkowników i czytelników zgodnie ze swoim interesem.

Gość jt211

(Konto usunięte)

Chcesz mnie zaczepić?

Przyuważ, że tu rozgrywają się rozbieżne interesy różnych nieformalnych grup. Dochodzi do konfliktu interesów.

To klucz do zrozumienia forum.

Ktoś z oznaczeniem branża - to jak znaczona karta. Nie warto brać pod uwagę, bo wiadomo kto.

Jest wielu innych - tych nieoznaczonych, którzy próbują sterować zachowaniem użytkowników i czytelników zgodnie ze swoim interesem.

Walki buldogów pod dywanem masz 1000% racji. Tyle to ja kumać :))) Ostatni hit to : kup Pan dyfuzor a nie kup Pan Ayona czy Lampiego !!!

Gość

(Konto usunięte)

Jakiś czas temu forum mały włos a by się rozleciało w wyniku pogrywania w gumki z forumowiczami. Obecnie rozlatuje się z powodu ich olewania-szczególnie tych wartościowych

...a którzy to Ci wartościowi...?

Ostatni hit to : kup Pan dyfuzor a nie kup Pan Ayona czy Lampiego !!!

...lepiej kup Pan Ayona albo Lampiego do zwykłej klitki w bloku i udawaj, że z*ście gra...ha ha ha

Jebać to!

:]

Normalnie, staram się nie używać dość mocarnych określeń na tym forum, ale tutaj pasuje to jak ulał :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Przepraszam, że wtrącę. Teoretyzuję w ostatnim czasie na temat idealnej konstrukcji forum internetowego dla melomanów. Może takie idealne forum powinno mieć vipowskie działy/zakładki dostępne wyłącznie dla doświadczonych użytkowników? Fajnie gdyby niezdrowa "tkanka" nie miała doń dostępu. Audiostereo permanentnie traci wartościowych użytkowników... Wiem, że nie jestem jakoś super doświadczony w audio, ale zwyczajnie chcę się rozwijać w tej dziedzinie. Lubię to, i chciałbym mieć dostęp do realnej wiedzy, aby nie powielać błędów już popełnionych... Jeśli ktoś chciałby wspólnie poteoretyzować na temat konstrukcji idealnego forum to zapraszam do mojego

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Audio pasjonaci - łączmy się w siłę! :)

Gość jt211

(Konto usunięte)

...a którzy to Ci wartościowi...?

...lepiej kup Pan Ayona albo Lampiego do zwykłej klitki w bloku i udawaj, że z*ście gra...ha ha ha

no Ayon, no Lampi, no blok ino szyba do lizania :>) aleś kuzwa trafił !!!

Z góry przepraszam jeśli kogoś obrazi mój wpis.

Ale Panowie o co chodzi?

Zachowujecie się jak cnotliwe panienki średniej urody co to na prawo i lewo wypinają swój tyłek i nikt nie chce ich przelecieć.

Po co usuwać konto? Nie wystarczy przestać pisać, nawet można przestać się logować. Przecież internet to nie audiostereo.

Zarejestrowałem się wiele lat temu, mam kilkaset wpisów - wszystkie są świadome i zamierzone, nie chcę - nie wchodzę, nie piszę, nie czytam - PROSTE ?!?!

Jestem zarejestrowany na kilku forach, niektóre odwiedzam raz na rok na innych nie byłem po rejestracji już nigdy - w czym problem?

Stare wpisy?

Rejestrując się na forum miałeś obowiązek czytania regulaminu a tam jest wyraźnie napisane - wszystkie twoje wpisy stają się własnością forum - proste?

Pamiętam jak wchodziła ta modyfikacja regulaminu, kilka osób natychmiast się obraziło i przestało publikować swe genialne wpisy - ich prawo, zostali o tym powiadomieni.

Z treści wpisów wnioskuje że jesteście dorosłymi ludźmi, niektórzy bardzo dorośli, ale zachowanie - jak GIMBAZA!!

Lałem ze śmiechu widząc jak taki Dziadek Włodek strzelił focha i przez wiele dni rozstawał się z forum, nawet odliczając dni do końca, oczywiście cały czas pisząc, pisząc, pisząc.

Po likwidacji konta natychmiast zarejestrował się jako Włodzimierz - czy Wy nie widzicie że sami się ośmieszacie?

Dam Wam darmową radę - jak rozstać się z forum tak aby wszyscy wiedzieli że właśnie strzeliłem focha na forum.

Wpisz w swojej sygnaturce - Mam Was gdzieś / obraziłem się / strzeliłem focha / obrażono mnie - niepotrzebne skreślić

Przestań się logować.

Od tej pory wszyscy, kiedykolwiek przeczytają Twój wpis będą wiedzieli dlaczego więcej już nie piszesz (jeśli kogokolwiek będzie to obchodziło) ale Twoje ego będzie podbudowane.

no Ayon, no Lampi, no blok ino szyba do lizania :>) aleś kuzwa trafił !!!

Dziecko kup SE jajona i wklej foty systemu. Udajesz snafce a słuchasz na szafce :-)
Gość jt211

(Konto usunięte)

Dziecko kup SE jajona i wklej foty systemu. Udajesz snafce a słuchasz na szafce :-)

Dyfuzorem go i panelem popraw będzie eteryczniej Wodzu :>)

Gość

(Konto usunięte)

Wpisz w swojej sygnaturce - Mam Was gdzieś / obraziłem się / strzeliłem focha / obrażono mnie - niepotrzebne skreślić

nie zda egzaminu; wpisałem inną treść - jakże łatwą do zrozumienia - i została skasowana; zaś przy inszej okazji sprawca tego, przyznał, iż się nie zbyt podobała.

:)

Rejestrując się na forum miałeś obowiązek czytania regulaminu a tam jest wyraźnie napisane - wszystkie twoje wpisy stają się własnością forum - proste?

proste do tego stopnia, że domagając się ich usunięcia zawsze otrzymywałem odpowiedź odmowną, mimo, że tematy usuwają jak chcą, co widać po ostatnim "Czy Polska jest polska".

Co daje obraz tego, że forum jest nie tylko poprawne biznesowo ale i politycznie.

Gość jt211

(Konto usunięte)

Ale Panowie o co chodzi?

Zachowujecie się jak cnotliwe panienki średniej urody co to na prawo i lewo wypinają swój tyłek i nikt nie chce ich przelecieć.

Po co usuwać konto? Nie wystarczy przestać pisać, nawet można przestać się logować. Przecież internet to nie audiostereo.

Zarejestrowałem się wiele lat temu, mam kilkaset wpisów - wszystkie są świadome i zamierzone, nie chcę - nie wchodzę, nie piszę, nie czytam - PROSTE ?!?!

Jestem zarejestrowany na kilku forach, niektóre odwiedzam raz na rok na innych nie byłem po rejestracji już nigdy - w czym problem?

Stare wpisy?

Pamiętam jak wchodziła ta modyfikacja regulaminu, kilka osób natychmiast się obraziło i przestało publikować swe genialne wpisy - ich prawo, zostali o tym powiadomieni.

Z treści wpisów wnioskuje że jesteście dorosłymi ludźmi, niektórzy bardzo dorośli, ale zachowanie - jak GIMBAZA!!

Lałem ze śmiechu widząc jak taki Dziadek Włodek strzelił focha i przez wiele dni rozstawał się z forum, nawet odliczając dni do końca, oczywiście cały czas pisząc, pisząc, pisząc.

Po likwidacji konta natychmiast zarejestrował się jako Włodzimierz - czy Wy nie widzicie że sami się ośmieszacie?

Dam Wam darmową radę - jak rozstać się z forum tak aby wszyscy wiedzieli że właśnie strzeliłem focha na forum.

Przestań się logować.

Od tej pory wszyscy, kiedykolwiek przeczytają Twój wpis będą wiedzieli dlaczego więcej już nie piszesz (jeśli kogokolwiek będzie to obchodziło) ale Twoje ego będzie podbudowane.

Nie musisz nikogo przepraszać za napisanie prawdy !!! Wypisanie się z przytupem co by wszyscy wiedzieli a potem logowanie się jako gość bez zmiany nicka i pisanie dalej. Coś takiego też widziałem. Widocznie taki mamy klimat :>)

Przepraszam, że wtrącę. Teoretyzuję w ostatnim czasie na temat idealnej konstrukcji forum internetowego dla melomanów. Może takie idealne forum powinno mieć vipowskie działy/zakładki dostępne wyłącznie dla doświadczonych użytkowników? Fajnie gdyby niezdrowa "tkanka" nie miała doń dostępu. Audiostereo permanentnie traci wartościowych użytkowników... Wiem, że nie jestem jakoś super doświadczony w audio, ale zwyczajnie chcę się rozwijać w tej dziedzinie. Lubię to, i chciałbym mieć dostęp do realnej wiedzy, aby nie powielać błędów już popełnionych... Jeśli ktoś chciałby wspólnie poteoretyzować na temat konstrukcji idealnego forum to zapraszam do mojego

Ukryta Zawartość

Ziemia dla ziemniaków?

Ukryta Zawartość

Ale Panowie o co chodzi?

Stare wpisy?

Przestań się logować.

Popieram cie gościu w 100% wielu takich widziałem p.....lonychj znawców

którzy uważali ze bez nich cały świat się zawali .Nie podoba mi się nie wchodze nie czytam i nie pi....le smutkow

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.