Skocz do zawartości
IGNORED

Brawo Bronisław!

fox733

Rekomendowane odpowiedzi

Panie Prezydencie, jesteśmy z Panem!

Pan Prezydent jest urodzonym prezydentem, niestety nie jest dobrym kandydatem na prezydenta, stąd trudności, nie wiem kto w układzie odpowiada za to, że wymaga się od Bronisława Komorowskiego aby kandydował.?

Popełniono błąd, bardzo duży, który przetasuje scenę polityczną w Polsce.

Co za pech..

Indokrtynacja - nie każdy się da nie zrobić w bambuko... - ot taka życiowa obserwacja.

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

ty powinieneś być za,

Przecież piszę że żal mi Pana Prezydenta, wybrano go przez nieporozumienie, teraz nieporozumieniem jest tok prowadzenia Jego kampanii przez sztab, to skandal co się wyprawia z tym człowiekiem.

Nie rozumiem że tak mało ludzi w Polsce boi się rządów Jarosława Kaczyńskiego, Antoniego Macierewicza, Ojca Tadeusza Rydzyka i pozostałej ekipy PiS.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Przecież piszę że żal mi Pana Prezydenta, wybrano go przez nieporozumienie,

Nie poprzez nieporozumienie ale z rozpędu gdyż był konstytucyjnym drugim a PO było zaskoczone "zamachem" i nie miało nikogo innego w zanadrzu.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

PO było zaskoczone

PO było zaskoczone, lecz Komorowski nie, gdyż mówił o zmianach, kiedy ówczesny Prezydent gdzieś poleci..

nie miało nikogo innego w zanadrzu

Czeka go być może zmiana pracy, może nawet na lepiej płatną np w korporacji, weźmie kredyt i już może sobie dokupić mieszkanie..

Będzie mógł zamieszkać z siostrą młodego chłopaka w zielonej koszulce, którego spotkał podczas spaceru po centrum w Warszawie.

Ona zarabia tylko 2 000, więc nie stać jej na to aby posiadała własne M.

Tonący brzytwy....

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - teraz zadziała...

Ukryta Zawartość

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Gość Tubatoon

(Konto usunięte)

Największy na świecie strateg wszechczasów, zaraz po Sulejmanie Wielkim, już nie będzie u sterów...władzy.Chyba,że w domu.

Przecież w domu rządzi Pierwsza Dama, ma większe jaja niż ten jej mydłkowaty gapuś.

Dziennikarz: Andzrzej Duda ma 44 procent, Pan 40...

Odchodzący prezydent Komorowski: ale niezdecydowanych jest 17 procent...

Brawo!

Myślałem, że to kolejny kawał. Ale nasz gapcio naprawdę tak powiedział!

Kuzyn murzyna

Gość Tubatoon

(Konto usunięte)

Ciekawe, że wszyscy dudziści i PiSowcy na tym forum to infantylni hejterzy... Taka pszenno-buraczano-katolicka nienawiść...

Ciekawe, że wszyscy bronkowcy i POwcy na tym forum to infantylni hejterzy. Taka euro-nowoczesno-postępowa nienawiść.

Ciekawe, że wszyscy dudziści i PiSowcy na tym forum to infantylni hejterzy... Taka pszenno-buraczano-katolicka nienawiść...

O dziwo często również antykatolicka nienawiść. Po prostu nienawiść.

Nikt tak nie umie rozpieprzać własnego państwa jak Polacy. I ta radość która temu towarzyszy przy wystawianiu pod głosowanie kolejnego oszołoma ...

Nie PiSmani a wybieramy mniejsze zło.Bo większego od Bredzisława już nie ma.A tak na marginesie to wolę być dudzistą niż bredzić jak ty i twój idol.
Gość Tubatoon

(Konto usunięte)

"Prezydent Bronisław Komorowski pojechał z wizytą do Wielkiej Brytanii. Pyta się królowej Elżbiety:

-Jak to u was jest, że wszędzie panuje taki porządek?

Królowa Elżbieta odpowiada:

-To dzięki temu, że mam bardzo inteligentnych podwładnych. Zademonstruję

Bierze za telefon i dzwoni do premiera Davida Camerona, i zadaje mu pytanie:

- David? Proszę Cię o szybką odpowiedź! Kto to jest? Jest dzieckiem twojego ojca, ale nie jest, ani twoim bratem, ani twoją siostrą? Na to Cameron bez zastanowienia odpowiada:

- To ja królowo!

Komorowski jest pod wrażeniem:

-Będę to musiał wypróbować u nas!

Wraca do Polski, bierze za telefon i dzwoni do Kopacz:

-Słuchaj Ewa, odpowiedz mi na jedno pytanie. Kto to jest? Jest dzieckiem twojego ojca, ale nie jest ani twoim bratem, ani twoją siostrą?

Kopacz się poci, ale nie jest w stanie odpowiedzieć. Zwołuje Radę Ministrów i zadaje ministrom to samo pytanie. Konsternacja, nikt nie zna odpowiedzi. Wreszcie Sikorski wpada na genialny pomysł:

-Zadzwoń do Dudy!

Kopacz bierze telefon, dzwoni do Dudy i zadaje mu pytanie:

-Kto to jest: jest dzieckiem twojego ojca, ale nie jest, ani twoim bratem, ani twoją siostrą?

Duda bez wahania odpowiada: -To ja.

Kopacz dzwoni do Komorowskiego i wrzeszczy do telefonu:

-Już wiem! To Andrzej Duda!

Na to Komorowski rechocze i mówi:

-Nie zgadłaś Ewka. To David Cameron."

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.