Skocz do zawartości
IGNORED

Debata Prezydencka 2015 - kto wygrał?

neomammut

Kto wygrał debatę?  

95 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto wygrał debatę?

• Andrzej Duda
      53
    • Bronisław Komorowski
      30
    • Uppps, nie widziałem/łam.... :(
      12

Rekomendowane odpowiedzi

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Nie jestem zwolennikiem ani jednego, ani drugiego, ale muszę stwierdzić, że Komorowski zmiażdżył Dudę w tej debacie.

Jest po prostu lepszym mówcą, czy jak kto woli - "ma lepiej gadane". Duda gubił się... chyba ciśnienia nie wytrzymał.

Nie zmienia to faktu, że ani jeden, ani drugi sytuacji w Polsce nie poprawi. Ot, typowa walka o stołek dla własnych korzyści.

No przecież nie po to, aby zrobić cokolwiek, aby ludziom żyło się lepiej... ;-)

Znał wcześniej pytania. O to poszło u Kukiza. Kukiz nie chciał zgodzić się na podanie pytań przed debatą. Wystarczyło zobaczyć jak w trakcie Bronek przekładał kartki.

Mówiom,żeś wygonił mulsa z forum.To prawda?

Ja? Nie mógłbym bo sie go bojem. Ale 747 nie logował sie od 3 dni, musi bardzo zajęty w sztabie wyborczym...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Co?! Głosuje na 747! :D

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

A kto daje jednej stronie pytania a drugiej nie?Szmatławy tefałen.A rzeczywiście kartki cały czas przekładał.Ja na miejscu Dudy bym zapytał:Co tam Panie Prezydencie tak Pan przekłada te karteczki?

user_green.png

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

• photo-thumb-27349.jpg?_r=1427737018
  • Użytkownicy
  • 1215 postów

•  

Napisano dziś, 21:07

snapback.pngUżytkownik tomek7776 dnia 21.05.2015 - 21:03 napisał

jakie masz w obecnej chwili to nie wiem,pewnie za chwile dostaniesz sms z instrukcjami,,,,Po co sms skoro jestem online i do dyspozycji mam kilka monitorów?

to tak w cudzysłowie"sms",,,przecież obaj wiemy ze wasze sposoby komnikacji sa ciagle udoskonalane,,,,

•  

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Znał wcześniej pytania. O to poszło u Kukiza. Kukiz nie chciał zgodzić się na podanie pytań przed debatą. Wystarczyło zobaczyć jak w trakcie Bronek przekładał kartki.

Czyli wszystko można wydrukować, nie tylko mecz (vide: wczorajsza cudowna wygrana Legii po bramce w 98 minucie z karnego, którego nie było).

;-)

według pewnego mocno wytatuowanego pana,ze stacji telewizyjnej-był remis ze wskazaniem na Komorowskiego.

w debacie zabrakło emocji,a może formuła się opatrzyła.

przychylam się do opinii,że starły się dwa zaprogramowane komputery.

jaja były w studio po debacie-gdzie dwie przekupki z wiadomej partii chciały i próbowały zakrzyczeć oponentów.

kabaret!

Co tam Panie Prezydencie tak Pan przekłada te karteczki?

A czemu nie zapytał? Nie chciał? Nie mógł? Nie przyszło do głowy? Nie miał stosownych instrukcji z góry? Swoje miał wykute na blachę zapewne - bo to nie tak że Komorowski znał pytania, a Duda nie. Obaj znali.

Debata jak i poprzednia. Lepiej wypadł Komorowski i o zgrozo, cytując klasyka czyli Kurskiego: ciemny lud to kupi.

masz racje,zgadzam się z Toba w 100%,ale to chyba zaplanowana metoda,aby pozbyć się starego schorowanego człowieka,z niskim IQ,siejacego obciach na caly swiat.

A czemu nie zapytał? Nie chciał? Nie mógł? Nie przyszło do głowy? Nie miał stosownych instrukcji z góry? Swoje miał wykute na blachę zapewne - bo to nie tak że Komorowski znał pytania, a Duda nie. Obaj znali.

Debata jak i poprzednia. Lepiej wypadł Komorowski i o zgrozo, cytując klasyka czyli Kurskiego: ciemny lud to kupi.

Tak, tak...

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

W TVN 24 w "Tak jest" za wyborem Komorowskiego, nawet jednogłośnym, wypowiada się właśnie były bokser Michalczewski.

Mainstream sięga po coraz większych myślicieli.

Nareszcie zaczynają wypowiadać się autorytety. Co za ulga.

Mimo ewidentnych wpadek Lisa i reszty jestem na prawdę ciekaw wyników tej przepychanki.

to tak w cudzysłowie"sms",,,przecież obaj wiemy ze wasze sposoby komnikacji sa ciagle udoskonalane,,,,

A u was ciągle depesze i dalekopis? Nawet zacytować poprawie nie potraficie, brak chęci do nauki obsługi komputera czy zdolności? Oj chyba praca za biurkiem wam nie służy towarzyszu. Wrócicie do służby operacyjnej w terenie! Macie monitorować szalety publiczne i usuwać wrogie i tendencejne napisy i grafiki.

Wykonać!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Ukryta Zawartość

Flaga PO wylądowała na ziemi.

Ja już tylko czekam kiedy gajowy powie, że tak na prawdę to on zawsze wspierał prawicę. ;)

Ukryta Zawartość

Ja "to" odstawię

Kolejna rozpaczliwa obietnica wyborcza w końcówce kampanii?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Kuzyn murzyna

Jak ja żałuję, że nie doszło do konfrontacji Braun / gajowy. To by była historyczno-histeryczna debata. ;)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zdort pisze list do Olejnik. I stwierdza: "WSZYSTKIE Twoje pytania były korzystne dla Komorowskiego. Tak jakby napisał je dla Ciebie nasz wspólny znajomy Misio, razem z Ostachowiczem"

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zdort pisze list do Olejnik. I stwierdza: "WSZYSTKIE Twoje pytania były korzystne dla Komorowskiego. Tak jakby napisał je dla Ciebie nasz wspólny znajomy Misio, razem z Ostachowiczem"

Ukryta Zawartość

Dobra! To który lepszy!

Jeżeli to prawda - to niech ich ch...j

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Była Gwiazda śmierci, była suflerka (warto pogrzebać głębiej na jej temat na youtube, uśmiałem się jak norka), był Lis, pozostał ostatni bastion. ;)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Braun to wariat! Może i by było śmiesznie, ale CO dalej !

Kto wie, może by paru rozliczył, a może by go zabili. Z czerwonym rdzeniem nie ma zabawy. Smoleńsk wyśmiano, a przy okazji kilkanaście osób niewygodnych dla sprawy w dziwnych okolicznościach nagle zmarło. Nooo... to oczywiście samobójstwa były i... fiksacje.

To nie Gołąb tylko Gong Panie Prezydencie :D

...

Jeśli Kukiz zacznie zbierać w koło siebie ludzi, to dam sobie jaja uciąć że połowa farbowanych lisów z PO i SLD tam trafi. Powtórka z UW gwarantowana. Nie jestem przekonany, czy on zadaje sobie z tego sprawę.

Nie jestem przekonany, czy on zadaje sobie z tego sprawę.

Na tyle Kukiz głupi nie jest i nie będzie przyjmował do swojej partii z innych,bo to by znaczyło,że jego pomysły są gówno warte.

W niedzielę idziemy na wybory i wybieramy nowego prezydenta, stary się już zużył mówiąc delikatnie ;p

W niedzielę idziemy na wybory i wybieramy nowego prezydenta, stary się już zużył mówiąc delikatnie ;p

Mówiąc delikatnie ;-)

Widzieliście jakie poruszenie jest w tv.Wszyscy niby aktorzy popierają pana bronka.Czyżby partia po się czegoś obawiała :-) i ruszyla do pracy media.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.