Skocz do zawartości
IGNORED

Na czacie robi się jedno wilekie śmietni

audiofill

Rekomendowane odpowiedzi

Mam wielką prośbę , aby administrator cos zrobił z logowaniem się na czat, gdyż wpisuja sie tam ludzie żenującego pokroju i uzywającego równie takiego samego języka. Co za tym idzie, przebywanie tam zaczyna mnie mocno zastanawiać.Mam nadzieję,że inni tez sie ze mną zgodzą.

pozdr

Byłem. Są wszyscy znani forumowicze, łącznie z red. Stryjeckim. Wszyscy oni tacy prawdziwi, jak mój van Gogh na ścianie. Może by jednak zrobić system logowania na chata identycznie do tego na forum? Klony by się wtedy nie pojawiały.

:)

[obrazekLUKASZ-191165_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Oj ktoś sobie jaja robi. Tylko żeby aż takie bluzgi leciały, nieładnie. U mnie teraz widać 93 osoby, to się chyba nigdy nie zdarza. Żeby tego uniknąć trzeba się zalogować na polchacie. Tylko wtedy goście nadal moga wchodzic i wszystko jedno, tylko wiadomo, ze ktos nie jest prawdziwy.

wszyscy wyszli jak jeden mąż :-)

[obrazekLUKASZ-191183_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

po prostu zalogujmy się na Polchacie i olewajmy niezalogowanych, chyba że przejdą fazę weryfikacji ;-) Tylko zastanawiam się czy to coś da w takim przypadku jaki wystąpił wczoraj, gdzie momentami normalna dyskusja była wręcz niemożliwa.

• Redaktorzy

To wszystko wygląda jak monolog wewnętrzny jednego typa, który ma nie po kolei. Cóż, podobne wybryki obserwujemy niekiedy i tutaj, póki co rzadziej, ale tendencja zwyżkuje.

Wygląda chyba na to,że większość uczestników zalogowanych na w/w forum będzie zmuszona wchodzić na czat pod innym nickiem, gdyż jakaś LAJZA wczoraj narobiła bałaganu.Gdy chciałem wejść za pomocą hasła i z nickiem takim jak na forum nie dało rady.No chyba ,że nick tymczasowy.Ale to może świadczyć tylko o dalszych problemach.

Mam cichą nadzieję, że admin cos wymyśli, aby było lepiej.

pozdr.

• Redaktorzy

Korzystając z okazji jaką daje zbliżona tematyka, pozwolę sobie tu wkleić moją wypowiedź z forum HFM. Jak wynika z jej treści, dyskutowano między innymi, dlaczego HFM nie dało linku do naszego forum, tylko stworzyło własne - co teoretycznie nie rokowało szans powodzenia.

"Jeszcze nawrócę raz do sprawy kontaktów forum-gazeta itp. Otóż początkowo istniał pomysł, aby po prostu ze strony HFM dać link na forum lukara, i w ten sposób załatwić sprawę forum redakcyjnego. Sam, jako jeden ze starszych partycypantów lukarowskiego forum, byłem gorącym zwolennikiem tego rozwiązania uważałem bowiem, że fakt posiadania przez kraj jednego dużego forum dyskusyjnego o tej tematyce jest wartością samą w sobie i że tej atrakcji nie mają np. Anglicy czy Amerykanie. Niestety, jednocześnie na forum lukara podniosło się akurat coś, co pozwolę sobie określić jako drugą falę zbydlęcenia. Pierwsza fala, przypomnę, miała miejsce wtedy, kiedy na forum ton zaczął nadawać osobnik pod nickiem glista, któremu omal nie udało się rozwalić całego interesu. Wówczas forum zaleczyło rany, ale nie ma się z czego cieszyć, bo nie obyło się to bez strat - znaczna część najpoważniejszych członków odeszła nie chcąc brać udziału w tego rodzaju aktywności. Od pewnego czasu obserwuję na lukarze nawrót bełkotliwego chamstwa i kolejną wymianę uczestników dyskusji. Ton zaczeli nadawać koledzy, którzy w tego rodzaju stylistyce czują się szczególnie dobrze, natomiast wielu starych członków forum, o największej wiedzy i doświadczeniu, zamiast starać się nadawać właściwy kierunek dyskusjom i likwidować moralnie natrętów, po prostu zaczęło odchodzić. Nie dziwię się, w końcu forum to nie jest praca na cały etat. Ale w tej sytuacji nie dziwię się, że Maciek podjął decyzję reaktywacji forum HFM, które w poprzedniej edycji działało dość cienko. Martwi mnie tylko że jeśli sytuacja będzie się nadal rozwijać w tym kierunku, to ogromny dotychczasowy dorobek intelektualny i moralny forum lukara zostanie zaprzepaszczony."

Nigdy nie bylem na czacie i nie wiem co tam robi mój nick.

Wszelkie wypowiedzi na czacie firmowane Frank nie mają nic wspólnego z moją osobą.

Cóż zawsze znajdzie się jakiś dowcipniś.

widzisz Jozwa, ja wlasnie myslalem o tym, by jakos "ratowac" to co na Lukarze mamy, ta ogromna baze wiedzy. ale latwiej olac. co tez dziwi, bo to jednak wiele miesiecy wklepywania ciekawych danych (poza smieciami oczywiscie) - dziwi niechec do wykorzystania tego. no ale coz. mam nadzieje,z e forum przetrwa i bedzie sie rozwijac, w koncu jesli sie jakis czas bedzie ignorowalo rozne kwiatki, to one zwiedna...

fadeover, zgadza sie właśnie zajrzałem na czat i jest to co mówisz 3 fadeoverów jest.

[obrazekLUKASZ-191541_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Maciek!

dziekujemy Ci za uratowanie audiofilstwa w polsce!

dziekujemy takze Twojemu giermkowi Jozwie!

kurcze tylko dlaczego redaktor stryjecki kiedy wchodzil na nasze forum nie narzekal na zbydlecenie tylko gratulowal duzej liczby uczestnikow dyskusji i duzej sily razenia portalu?

ja juz z tego nic nie rozumiem:) ostatni raz tak mialem jak ogladalem Michnika na komisji sledczej:) dziwny jest ten swiat , ale jak widac wszystko mozna w politycznie poprawny sposob wyjasnic:)

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.