Skocz do zawartości
IGNORED

Dlaczego wszyscy są zadluzeni.

antymalkontent

Rekomendowane odpowiedzi

Ps, W internecie wystarczy dwóch niepismiennych cwokow ktorzy zrobia cala dyskusje na temat wyypowiedzi której nie zrozumieli. Ze takie glony zyja wsrod ludzi i jeszcze potrafia oddychac samodzielnie. Forum zamienia w muzeum osobliwosci przyrodniczych, w gablotke ich wstawic i po gminach obwozic.

Ps, W internecie wystarczy dwóch niepismiennych cwokow ktorzy zrobia cala dyskusje na temat wyypowiedzi której nie zrozumieli. Ze takie glony zyja wsrod ludzi i jeszcze potrafia oddychac samodzielnie. Forum zamienia w muzeum osobliwosci przyrodniczych, w gablotke ich wstawic i po gminach obwozic.

panie warek wynika z tego zes pan sie juz wyprztykał.Zal mi pana ale ...nie masz pan argumentów jak widac a wiec ...spad i zjedzalnia.Na koncu uwazac bo zakret.

Pierdzenie mulsa przybiera rozmiary huraganu dawkowanego krótkimi seriami. Pan zes panie Pzdzioch czkawki jakiej dostal, bo co strone odswiezam to pietnascie powadomien o zamieszczeniu mulsowej odpowiedzi.

Taka gonitwa wpisów jest typowa dla ludzi, ktorzy nie maja nic do powiedzenia, jak ten Pazdzioch.

Na szczescie pazdiochow mozna ignorowac w opcjach przegladania.

Znalazłeś już drugiego dla siebie? Nie? Mogę Ci podpowiedzieć.

mieszkanie im daj w wieczyste uzytkowanie, dzialke za darmo,emeryture obnizyc lata ale podniesc stawke a oni i tak wybiora...papieza/

One jem dadzom:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Widze ze zgłaszasz akces.

Akcja Pajacyk na innym portalu jest, trollu.

Lecę po popcorn i cole, bo zabawa z ogladania waszych dyskusji jest ja z rozmowy slepych z garbatymi. Boki zrywać.

Tylko gdzie byli wasi rodzice jak was czytac uczono.

zabawa z ogladania waszych dyskusji jest ja z rozmowy slepych z garbatymi

Po pierwsze primo jestes głównym "dyskutantem", po drugie woto - pomydliły Ci się przysłowia, garbusku.

Ps. a te nedzne memy to jest ta pełowska sraczka hejterska w Internecie, o której pisory mówią? Bardzo zabawni ci hejterzy wynajmowani przez PO. Fajdaja sie gdzie moga ale głównie na nich leci zamiast na PIS..

Po pierwsze primo jestes głównym "dyskutantem", po drugie woto - pomydliły Ci się przysłowia, garbusku.

Nic mi sie nie "pomydliło" memoto partyjna. Nie z przysłowia tylko z dowcipu o rozmowie slepego z garbatym.

Doucz się, niech mamusia ci wytłumaczy jeśli na operatywce nie nauczyli.

sraczka hejterska w Internecie, o której pisory mówią?

Nie tylko mówią, ale one je wymyśliły, miszczu., i z powodzeniem stosują zawsze i wszędzie. Na Bocznicy w szczególności.

Ale ich monopol się skończył!

Chcesz więcej? Już się robi:

Masz dopiero kilkanaście postów, ale już się kwalifikujesz.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jak widać. Teraz hejterzy z PO wkroczyli. Dzielnie fajdajac sobie do butów.

slusznie warek.Logika i zdrowy rozsadek zawsze powinien ci sie kojarzyc z hejterami z PO.zaczynasz dobrze kombinowac.Idiotyzm i brak logiki to wasze no i liczenia na kase innych to tez wasze..

O buty sie nie martw zawsze je wycieramy o wasze.

ta współczesna techika, wystarczy wprowadzić syjotrolli na listę ignorowanych, a forum od razu nabiera sensu.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Mnie się już pojawia połowa wpisów po trzasnięciu w czachę trzech oszołomów pełowskich. Jeszcze dopiszę do listy trzech prawicowych wściekliców i bede mógł czytac po jednym wpisie na stronę.

Ukryta Zawartość

forum od razu nabiera czytelności po WYCIĘCIU ignorem stworów, które z jednakowego zbioru danych początkowych dają cztery sprzeczne odpowiedzi i na tej podstawie sądzą, że są nadludźmi, a kradzież nazywają "zarobkiem".

Ukryta Zawartość

które z jednakowego zbioru danych początkowych dają cztery sprzeczne odpowiedzi i na tej podstawie sądzą, że są nadludźmi,

Z teorii mnogości pała.

forum od razu nabiera czytelności po WYCIĘCIU ignorem stworów,

Z wypiekami na twarzy czytanych cichaczem, kiedy dziadek nie patrzy przez ramię.

a kradzież nazywają "zarobkiem".

Swoje natręctwa możesz wyleczyć lewatywą:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

kaszlak musi sobie wmowic przez powatrzanie tak zeby sam w to uwierzył.Najbardziej walnał go ten zarobek czemu trudno sie dziwic, bo on 100zł oglada raz na tydzien.

Ukryta Zawartość

Także myślę że nie powinno was dziwić tak szybkie przymusowe proby naklaniania do podpisania porozumienia odnośnie ratowania banków z pieniędzy obywateli. W przyszłości będą potrzebne. Oczywiście bankom i zadom. Bo inaczej pierdyknie wszystko.

Ukryta Zawartość

chwilowy brak działalności w audio.

Ten spokój jaki mnie ogarnia kiedy to widzę:

Ukryta Zawartość

post-16512-0-09091000-1435259939_thumb.jpg

straszny illythyd okazuje się być popiskującą wszą...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Na forum zostało jeszcze kilku starych marudów, paru głuchych hi-endowców od kabli i niedowartościowani emigranci pracujacy za darmo dla giełdowej spółki medialnej uważający ze w ten sposób buduja społeczeństwo obywatelskie. Handlowców jest tu wiecej niż prawdziwych hobbystów

Odkąd podłaczyłem sobie internet przekonałem sie że ludzie nie sa tacy głupi jak sądziłem.

Są znacznie głupsi.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.