Skocz do zawartości
IGNORED

Różne kostki do wzięcia - obowiązek podawania cen odsprzedaży.

Rekomendowane odpowiedzi

>igod

Jeśli dobrze rachuję, to zostało 4 sztuki OPA627 DIP - i ja je poproszę.

Jak tylko przeslesz mi na PW dane, zrobię przelew i podam mój adres.

zwolennik łagodności

>pkrecz

OK, nie ma sprawy. Jeśli Ty weźmiesz dwie sztuki, to ja rezugnuję.

>igod

Czy OPA637 można stosować zamiennie z 627 bez żadnych dodatkowych zmian w układzie, zwłaszcza napięcia?

Mają być do CD na wyjściu :-)

Jesli tak, to mogę spróbować - 4 szt.

zwolennik łagodności

OPA637 są szybsze i stabilne od wzmocnienia 5x czyli na wyj. w CD najczęsciej nie można ich zastosować bo się zrobi generator ;)

>>morris

pisałem o problemach z zamówieniem TDA w tym topicu. Sprzedawca poweidział że nie może zagwarantować iż zamówiona wersja tej kostki to będzie S1, więc wycofałem całe zamówienie. Pozostaje chyba Tobie dokończenie DACa na AD1865. Za jakiś czas może spróbuję zamówić parę kostek o dtego gościa na własny rachunek, chcę sprawdzić co uda mi się wylosować - zwykłe TDA1541A czy może wersję S1... taka tam nieodparta pokusa ;))

pzdr

sprzedam trafo z Toroidów 400VA 2x24V AC lub zamienie się za części do wzmacniacza Symasym

...a konkretnie rezystory, tranzystory do drivera (oprócz sterujących i mocy MJL), kondensatory elektrolityczne (4x 1000uF/50V , 4x 100uF/50V, 2x 470uF bipolarne np MUSE lub Black Gate) i kondensatory ceramiczne Siver Mica lub dobre WIMA, no i kondensatory wejściowe bipolarne MKP 4,7uF - 6,8uF... chętni na PW

Cena atrakcyjna w przypadku kupna ...

Szukam Adama K. , który w tytule przelewu wpisał "arta Kita....". Na jaki adres mam wysłać te 2x OPA627??

Proszę o szybki kontakt na maila [email protected]

wovo, mozesz podac wymiary tego trafa? Potrzebowałbym ze dwa takie :D

pzdr.

Jeżeli coś jest głupie ale działa, to nie jest głupie...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.