Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

to są wrogowie całej ludzkości, jako takiej. Jak ktoś ma czas niech poczyta o tym jak bogaty był kiedyś Kaszmir i co z niego zostało. Tam pewnie też słuchali "doradców" aby nie podejmować obrony. Oni po prostu co kilkadziesiąt lat robią przepęd "bydła" jak określają nie swoich. Kontenerów kałachów do Afryki aby lokalsi nie przeszkadzali w wywozie surowców naturalnych też przecież nie dostarczają księża-pedofile ;-), Syrii, Libii Iraku itd. nie rozwalili Cashlack z il Dottore, cobyśmy mieli teraz "chrześcijański obowiązek" przyjmowania pod dach zindoktrynowanych i mocno popier...onych muzułmanów i słuchali się "porad" polskojęzycznych dzieci piwnicznych morderców i urzędniczek cenzury co do "moralności chrześcijańskiej" - ponad 60 milionów bestialsko zamordowanych Słowian już chyba wyznawcom Molocha i Mamony wystarczy... albo nie ?

im chodzi tylko o to aby wiało, a w którą stronę i ile milionów ludzkich istnień to będzie kosztowało, to już dla nich nieważne.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

i cykl ten sam: "wypędzenie", "prześladowania", "ucieczka", litość, "tolerancja", mały geszefcik, lombardzik, gazetka (rozsiewalnia plotek na rynku), chwilówki, bankructwa, i tak koło 200 lat do następnej hiperinflacji i w nogi...

Tym razem będą się za nich bili po głowach geje z katolikami, katolicy z protestantami, Polacy z Rosjanami, Europejczycy z Muzułmanami, masoni z illuminatami, "nasi" vs "Oni" i kogo tam się tylko da jeszcze stworzyć i na siebie napuścić. Upuści się wkur...onej populacji bydła trochę krwi (2-3 mld ? 5 mld?) - najtaniej za pomocą mass-mediów. Muzułmanon nagadać że to chrześcijanie ich bombardują, a chrześcijanom że mają ugościć urzynaczy głów tępym nożem.

Do powypuszczanych z wiezień i aresztów najgorszych psychopatów i szuj dołączy Boko Haram - a wszyscy jakoś tak dziwnie będą mieli broń palną, jak we Francji.

Złoto już wywiezione i jest całkowicie bezpieczne, cała reszta tu u nas, to trochę ogromnych kurników do produkcji, wiek emerytalny do 70 i 3-letnie kolejki do lekarza specjalisty (albo prywatnie - na kredyt! :-}

Dla ciekawskich - Papirus Ipuwera opisuje, jak `exodus` widzieli Egipcjanie.

Ukryta Zawartość

egipcjanie tacy jak ty czy..podobni?/

Złoto już wywiezione i jest całkowicie bezpieczne, cała reszta tu u nas, to trochę ogromnych kurników do produkcji, wiek emerytalny do 70 i 3-letnie kolejki do lekarza specjalisty (albo prywatnie - na kredyt! :-}

ty jak widac piszesz z glebokiej jaskini pozbawionej dostepu z lądu??

czy jako niewidomy przepisujesz w agencji TASS.

Edytowane przez muls

nie wiem, co piszczysz illithydzie, ale na pewno mnie przekonasz, wystarczy tylko że mnie obrazisz, jako Polak jestem dla was przecież za głupi aby się bawić w argumenty, do skutecznego przekonania mnie do zmiany zdania wystarczy trochę waszych kpin .. :-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Cashlack

no za glupi jestes ale to nie zmienia sprawy ze..zabawny.

takie argiumenty to dziecko lyka na sniadanie.

zreszta zwykly lud przedstawia argumenty ktore sie zapisuje a potem wyrzuca do kosza.

licza sie tzw eksperci i ludzie...madrzy.

Edytowane przez muls
Gość stary bej

(Konto usunięte)

Sądzę że to tylko wasze uprzedzenia sprawiają, że w ten sposób oceniacie Cashlack'a.

Edytowane przez stary bej

Sądzę że to tylko wasze uprzedzenia rasowe sprawiają, że w ten sposób oceniacie Cashlack'a.

Jacha.

Przecież jest czarny.

Wiesz, beju?

Czasem napiszesz coś tak zupełnie idiotycznie durnego (jak teraz), że chyba pora Ci iść spać.

Ale przecież ty masz podobne poglądy, jak ten przychlast.

Zapomniałem.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Przynajmniej dobrze że w porę sobie przypomniałeś.

Czyżbyś miał jakakolwiek koncesję na pouczanie tu kogokolwiek, jak i na jaki temat należy pisać ?

A obraźliwe epitety w stylu "przychlast" świadczą jedynie o twojej bezradności.

oczywiście że to coś ma "koncesję" na pouczanie, w końcu oni od wieków z produkowania kłamstw i ich masowego rozpowszechniania żyją. Wyłączyć Mind Flayer`owi kanał kontaktu, bo cały jego bluzg ogranicza się do formy nakazu : "zakmnij się i zajmij czymś innym, bo jesteś za głupi aby mieć odmienne od nas zdanie".

Czytałem różne wariacje tego samego OBEY, że zobojętniałem, a teraz oglądanie ich w postaci krótkiej linijki " Post został ukryty ponieważ ignorujesz posty napisane przez użytkownika Bezlitosna Niusia. Wyświetl mimo wszystko" uważam za wręcz zabawne :-D

Przynajmniej dobrze że w porę sobie przypomniałeś.

Czyżbyś miał jakakolwiek koncesję na pouczanie tu kogokolwiek, jak i na jaki temat należy pisać ?

A obraźliwe epitety w stylu "przychlast" świadczą jedynie o twojej bezradności.

Nie mam nijakiej koncesji.

I nie na jakie tematy pisać, lecz - jak.

Dla mnie - przychlast, menda i dureń; Tobie - brat.

I niech tak zostanie.

ty `Bezlitosna Niusia` ty się lepiej przemianuj na Helena Wolińska i uważaj, co by ci kapiąca żółć nie spaliła klawiatury.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

I nie na jakie tematy pisać, lecz - jak.

Błahahahaha, nawet szkoda komentować.

Okazuje się, że oto mamy tu nową forumową tradycję, czyli wytyczne Niusi - jak należy pisać w tematach, aby było poprawnie !

Napisałem "tradycję" bo od dłuższego już czasu to "ciasto" było tu walcowane, a teraz okazało się otwarcie w czym rzecz.

nie czytam gościa, ale jeżeli on faktycznie napisał że on tu PILNUJE JAK MAMY PISAĆ, to on jest tak słaby i głupi, że jego niewzruszona arogancja to wyraz co najwyżej zaburzeń psychopatycznych wynikających z trudności w osiągnieciu satysfakcji seksualnej, bo mu rodzice w niemowlęctwie uszkodzili chirurgicznie członka.

Żal gościa, może nie za holohoax, bo ten jeżeli nawet częściowo był prawdą, to w pełni na niego zapracowali, ale żal mi go za to co ich czeka już po następnej hiperinflacji. Lubią ich i znają już wszędzie. Ciekawe, czemu tak mało ostatnio wiadomości z USA, tam też się orientują że kasa na emerytury gdzieś magicznie wyparowała ? No bo to że w polskojęzycznych Mediach nie było dzisiaj ani słowa o wielotysięcznych manifestacjach antyimigranckich w całej Polsce, to już jest autodemaskacja i dno, wyraz słabości jak blokowanie możliwości dodawania komentarzy. Te tysiące ludzi widziało dziesiątki tysięcy innych ludzi, a polskojęzycznym zostało już tylko pchać w każdy kanał komunikacji swoje bluzgi z serii: "jesteście głupi, jesteście słabi, za głupi jesteście", tudzież "znikać" posty, co sie chyba niejednemu Polakowi już na tym forum zdarzyło.

Edytowane przez Cashlack

Niczego nie skumałeś, beju...:(

I o najstraszliwszych sprawach pisać można.

I - trzeba.

Tylko - ludźmi nie szarp, jak to w Twym zwyczaju...

Bo wtedy - odwet.

I wszyscy są skłóceni w mgnieniu oka.

NIELUDZKIE WARUNKI W HOLANDII!!! :(

Kobiety i dzieci skarżą się na wolny internet i że nie dają bez pracy kasy na fajki! :(

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez il Dottore

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Tylko - ludźmi nie szarp, jak to w Twym zwyczaju...

Typowe wasze odwracanie kota ogonem, aby winą za obraźliwe epitety obdarować kogoś innego.

Gratuluję samopoczucia i tupetu.

EOT

Eurokratyczne - czyli proniemieckie - lizusy z PO wbijają sobie kolejny gwóźdź do trumny wyborczej. Są, to tchórzliwe ameby moralne, które nawet nie rozważają przyjmowania wobec UE pozycji innych niż wasalne. Ale chyba sobie już z tego zdali sprawę bo przestali przedstawiać kolejne "negocjacje" kwot przyjmowanych uchodźców jako sukcesy na arenie międzynarodowej. Teraz ich negocjacje polegają tylko na miauczeniu i lamentowaniu.

Wcześniej byliśmy w ustach PO-władzy "zieloną wyspą" na oceanie kryzysu gospodarczego. Teraz okazało się że nie stać nas na przyjęcie kilkunastu tysięcy uchodźców, że nasze służby nie dadzą rady ich skontrolować, że polskie PKB się załamie pod ciężarem finansowym utrzymania emigrantów. Ale Polska nie jest w ruinie, a wręcz przeciwnie – kwitnie... No to jak to która wersja oficjalna jest prawdziwa ? :-)

PO-kopacz straciła chyba zupełnie poczucie przyzwoitości wobec wyborców. Jeśli Polski nie stać na przyjmowanie uchodźców, to mówi się że nie stać i nie przyjmuje uchodźców.

A jeśli przekonuje się wyborców, że Polska nie jest w ruinie i rozwija się świetnie, to powinna przyjąć wszystkich uchodźców, którzy do tego polskiego raju z wielkimi perspektywami na dynamiczny rozwój gospodarczy i społeczny powinni przyjeżdżać... nawet via Niemcy :-)

Chyba lizirowy z PO-władzy liczą na to, że wszyscy wyborcy cierpią na te ich schizofrenię. I z jednej strony będą piać propagandą sukcesu, a zaraz potem płakać że nie stać ich na przyjęcie uchodźców bo taka bieda.

Ta choroba dwubiegunowa władzy PO wymaga lekarza ale o innej specjalizacji niż ma premier Kopacz.

Na razie ta swoją niezbornością propagandową wywołują jedynie coraz większą irytacją wyborców.

Zwłaszcza dementowanie informacji o tym ze uchodźca nie dostanie kilku tysięcy zasiłku a "jedynie" miejsce do zamieszkania i 1200 zeta na łeb. To na pewno wzbudza entuzjazm wśród Polaków z których 3.5mln nie ma pracy, w tym ponad 1mln w ogóle nie jest nigdzie rejestrowanych, a zasiłki po 10 latach pracy wynoszą ok. 500zł. są przyznawane na pół roku i otrzymuje je 1/10 pozostających bez pracy.

W kraju, w którym stawka godzinowa nie występuje, a 4mln ludzi pracuje dorywczo na śmieciówkach poniżej płacy minimalnej i bez żadnej ochrony prawnej.

Polski rząd, a nie rząd sprzedawczyków - wyszedłby po prostu przed mikrofon tak jak to zrobił Orban i powiedział zgodnie z rzeczywistością, że emigranci to jest problem Niemiec. Wiec jeśli Niemcy chcą nas uszczęśliwiać swoim problemem emigracyjnym, to możemy przez Polskę przepuścić wszystkich, którzy zechcą napłynąć do Niemiec.

No ale nie po to Merkel zrobiła transfer Tuska żeby polski PO-rząd śmiał jej tak odpowiadać. On ma się łasić i skamleć o krótszego kija, a marchewką są synekury w EU-strukturach rozdzielane z poparciem Niemców.

Edytowane przez Arku

To skomlenie polactwa byłoby nawet śmieszne, gdyby nie było takie smutne. Ja mam często kontakt z tymi "terrorystami". "fanatykami", "ludożercami" i jak dotąd nikt mi głowy nie obciął. Papierosy kupuję w kiosku prowadzonym przez turecko-polskie małżeństwo. Bardzo mili ludzie, a ich dorosły już syn pięknie mówi po polsku i bardzo lubi pierogi z kapustą. Amen.

Tylko że mój wpis nie jest o tym co lubi syn turków w Polsce, lecz o tym jak bezideowa władza PO daje dupy na arenie polityki międzynarodowej.

I Berlin tez jest polski oczywiście. Pełen pierogów. A ty jesteś tak tolerancyjny że wyślesz do Polski wszystkich Turków z Niemiec??

Twój Turek pewnie tęski za bezideową władzą po latach 50. bo mógł sobie do Polski przyjeżdzac na tanie k**wy i uchodzikc za "dewizowaca" czyli lepszego sortu klienta. Powrót do późnego PRLu bezideowego jest celem władzy jak widać. W końcu politycy z PO-PIS mieli tylu zasłużonych działaczy w rodzinach. A jak dobrze by poszło to Ty także byś sobie mógł używać tanio w Polsce za robotę w Berlinie... A tu niestety już dupa coraz droższa i żal ściska.

destabilizacja krajów bliskiego wschodu i wojny domowe z jak największą liczbą ofiar cywilnych, za pomocą zbrodniczych działń lotniskowca-zobmie USA,oraz pchanie tych ludzi do Europy jest częścią większego planu przeciwko białej rasie. Nam te same istoty każą się zamknąć i tolerować.

Ukryta Zawartość

To skomlenie polactwa byłoby nawet śmieszne, gdyby nie było takie smutne. Ja mam często kontakt z tymi "terrorystami". "fanatykami", "ludożercami" i jak dotąd nikt mi głowy nie obciął. Papierosy kupuję w kiosku prowadzonym przez turecko-polskie małżeństwo. Bardzo mili ludzie, a ich dorosły już syn pięknie mówi po polsku i bardzo lubi pierogi z kapustą. Amen.

krokodyle łzy polskojęzycznego Mind Flayer`a były by śmieszne, gdyby nie były tak potworne. Mam często do czynienia z tymi polskojęzycznymi istotami na forum i jak dotąd, płacę 90% podatków ("socjalny" 50%, dochodowy 19% z reszty, 23% VAT z ochłapów), zadłużenie Polski leci jak rakieta i razem ze zobowiązaniami emerytalnymi przekracza już 3 biliony, inwestorzy zagraniczni mają ulgi i zachęty a polskie firmy się tępi pół-mafinymi metodami, 3/4 moich znajomych z LO siedzi za granicą bo w Polsce nic NieWolnO, a każdy kto to zauważa jest zdaniem polskojęzycznych Mediów i forumowych Mind Falyer`ów "faszystą'.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Cashlack
To skomlenie polactwa byłoby nawet śmieszne, gdyby nie było takie smutne.

...

Papierosy kupuję w kiosku prowadzonym przez turecko-polskie małżeństwo.

To jeszcze powiedz dlaczego kupujesz papierosy właśnie w tym kiosku.

To jeszcze powiedz dlaczego kupujesz papierosy właśnie w tym kiosku.

Z następujących powodów: kiosk jest w pobliżu, obsługa jest sympatyczna, mają w sprzedaży Virginia No 6 bez filtra, które oferowane są przez nielicznych sprzedawców.

Z następujących powodów: kiosk jest w pobliżu, obsługa jest sympatyczna, mają w sprzedaży Virginia No 6 bez filtra, które oferowane są przez nielicznych sprzedawców.

No to bardzo Ci się chwali, że nie ze względu na "polskie" Marlboro :)

hm, ponieważ polskojęzyczni nie mają żadnych argumentów poza bluzgiem, trochę im pomogę i przedstawię dwa główne argumenty za przyjęciem imigrantów:

dobre ziomki imigranci biegną do pracy:

Ukryta Zawartość

dobre ziomki imigranci integrują się śpiewając kolędy:

post-16512-0-74085800-1443454462_thumb.jpg

a tu dobry ziomek imigrant pomaga chrześcijańskiemu niemowlęciu się turlać:

post-16512-0-30320000-1443454498_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.