Skocz do zawartości
IGNORED

Precz z podpiętymi przez modów tematami

skynyrd

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie dopisywać nie musicie, jak sam oznajmiłem będę Waszym posłem do Władz, mając Waszą listę jako mandat do wniesienia prośby o odpięcie. Od zawsze uważam, że tematy w rankingu powinny bronić się same a nie brylować z nakazu.

W.

jakoś trudno mi było w to uwierzyć, aż tu nagle taki wpis powyżej

Ponieważ mnie nie znasz. Próbowałeś mnie poznać poprzez swe próby zawojowania mnie jako nowego moda i stąd mylny i powierzchowny obraz mojej osoby sobie wypracowałeś :-)

W.

O co ten krzyk? Przy tym co wybieracie do czytania kierujecie się podpięciem lub nie? Miejscem 1 czy 27 w liście wątków? Jak mnie interesuje to sobie znajdę. I wszystko.

O co ten krzyk? Przy tym co wybieracie do czytania kierujecie się podpięciem lub nie? Miejscem 1 czy 27 w liście wątków? Jak mnie interesuje to sobie znajdę. I wszystko.

Jednak to podpięcie wątku powinno być czytelne, zrozumiałe i aprobowane przez użytkowników. Czy jest?

podpinanie watków nie jest akurat pomyslem moderacji a administracji

zadaniem moderacji było wylapanie wątkow tematycznych aby podpiąc je na stale. Prosba pochodziła od osób ktore nie chciały ich szukac w zalewie tematów o polityce .... itd

głosy można zebrac przeslemy to do admina

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Precz z podpiętymi przez modów tematami

1.skynyrd

2.witek_z

3.HQ150

4.DeeS

5.Bezlitosna Niusia

6.stary bej

7.Tadeiro

8. Keef'98

9. Kuzyn55

10. dd6

To jest ostatnie wolne miejsce na forum na Twoją reklamę...

Dopiszcie i mnie.

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

Pijackie czy nie, z rana czy wieczorem, ważne że słuszne.

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

podpinanie watków nie jest akurat pomyslem moderacji a administracji

zadaniem moderacji było wylapanie wątkow tematycznych aby podpiąc je na stale. Prosba pochodziła od osób ktore nie chciały ich szukac w zalewie tematów o polityce .... itd

głosy można zebrac przeslemy to do admina

A to dziwne co piszesz bo kolega, bodajże Vlado, całkiem inaczej to tłumaczył.

A to dziwne co piszesz bo kolega, bodajże Vlado, całkiem inaczej to tłumaczył.

Pawcio serce moje, widać vlado to tłumaczył zanim został modem. Wszak to podpinanie nastąpiło w czasie kiedy vlado był w opozycji i uczestniczył w buncie marcowym :-)

A tak z ciekawości, kiedy tłumaczyłem inaczej, bo skleroza swoje czyni? :-)

Drogi Vlado, nie jestem do końca pewien czy to pewnikiem byłeś Ty a tym bardziej nie pamiętam kiedy to było ;-)

Szukać po wątkach mi się nie chce bo jest tyle przyjemniejszych rzeczy...

W każdym razie ktoś zdecydowanie stwierdził, jakby wiedzę czerpał z pierwszej ręki, w stylu (cyt. z głowy): "tak, podpięliśmy różne tematy, żeby tamte niewygodne były niżej". Czy jakoś tak to leciało.

Precz z podpiętymi tematami

1.skynyrd

2.witek_z

3.HQ150

4.DeeS

5.Bezlitosna Niusia

6.stary bej

7.Tadeiro

8. Keef'98

9. Kuzyn55

10. dd6

11. Less

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Precz z podpiętymi tematami

Precz z podpięciem podpiętych tematów

1.skynyrd

2.witek_z

3.HQ150

4.DeeS

5.Bezlitosna Niusia

6.stary bej

7.Tadeiro

8. Keef'98

9. Kuzyn55

10. dd6

11. Less

12. wiatrak

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Gość stary bej

(Konto usunięte)

no dobra, czy już do administracji dotarł ten apel ?

nie jestem niecierpliwy, ale chyba po "tym czasie" już coś powinni wiedzieć, chyba że toczą kolejną kulę gófna pod górę i smrodzio zakłóca ich tok myślenia.

Prosiłem ? prosiłem kilkukrotnie (na PW) ADMINISTRACJĘ tego FORUM, aby usunąć mnie definitywnie z tej wspólnoty ...bez skutku.

Jakiś problem mata chlopaki ? celowo anty-gramatycznie.

Dajcie adres, może trza was kopnąć w dupę ?

jakaś kuźwa ŻENADA organizacyjna panuje na tym kurwidołku ....chyba.

"parszywa dwunastka" to troszku mało jak na liczbę ogólną piszących na bocznicy. Może jeszcze troszkę poczekać na lepszy odzew? Wy decydujcie.

W.

niektórzy na audiostereo wchodzą by poczytać inne działy,a na bocznicę chodzą w ostatniej kolejności ,albo wcale.

Ale mimo to te podpięte wątki ostro denerwują więc:

13.artw

DIY to przyjemność grzebania w sprzętach.

Prosiłem ? prosiłem kilkukrotnie (na PW) ADMINISTRACJĘ tego FORUM, aby usunąć mnie definitywnie z tej wspólnoty ...bez

patrzac na aktywnosc pukawy to dziw bierze ze robi to wbrew własnej woli.Moze go lepiej wczesniej...ubezwlasnowolnic.
Gość stary bej

(Konto usunięte)

poświęcę się i "wypukam" cię lewatywą, jak zalecał BK.

Po tym zabiegu przez miesiąc będą ci się ręce trząść "ze wzruszenia"...zapewnia ...i obiecuję, nie będzie bolało.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.