Skocz do zawartości
IGNORED

Audio Show 2015

Gość damboo

Rekomendowane odpowiedzi

Na narodowym był także bezpłatny parking i było tam tysiące miejsc.

Kolumny: Monitor Audio PL500II oraz Franco Serblin Accordo Essence ::: Wzmacniacz: VTL MB 185 Series 2 Monoblock ::: PRE: Lamm LL2.1 :: DAC: DIY by Pan Waldemar + Audiobyte Black Dragon ::: IC: Audioquest SKY DBS 72V, Van Den Hul The D-102 III XLR Głośnikowe: Transparent Audio Reference 2x4m, Coaxial: Apogee Wyde Eye + WBT Nextgen 0110Cu::: Zasilające: Shunyata Sidewinder + 4x Wireworld Aurora 7.2, Ekran: Adeo Velvet 135" Projektor:JVC X7900/RS540 4K::: Amplituner:Onkyo TX-RZ50 + NAD M25 + NAD C352 Kolumny Dolby Atmos 7.4.2: Monitor Audio PL500II (front) ,Franco Serblin Accordo Essence (boki) Focal Chorus 806(tył, sufit), Monitor Audio PLC3500II (centralny), 4x SW800V (Subwoofer)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Adaś chłopaku ... to co Ty pierwszą wystawę robiłeś w przedszkolu? :))) Od prawie 20 lat jest AS a Ty wyglądasz na tym filmie jakbyś dopiero co skończył studia :))) AVS świetnie się rozwija ... szczere gratulacje. pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Złote myśli "Słońca hajenda" ... "Lampa szumi, winyl trzeszczy, Ellipticor nie dla leszczy". 

Panowie, dla tych co w tym roku nie pojechali na AVS, prosimy o zdjęcia no i więcej opinii co i jak zagrało.

Złote myśli "Słońca hajenda" ... "Lampa szumi, winyl trzeszczy, Ellipticor nie dla leszczy". 

Cześć Moreno. Zapytaj może w zakładce hi-fi. Przecież bieda to żaden wstyd. ;-) ;-P

Cześć Twonk. To nie bieda to pewna Pani sprzątająca dowiedziała się o show i synkowi pod choinkę chce zrobić prezent...kobiecina zasuwa z mopem całe dnie w Konstancinie i na razie uzbierała tylko marne 50 tyś...;)

A jak tam promocje? Podobno można kupić sprzęt u niektórych z rabatami. Ktoś coś zamówił lub już zakupił?

Daleko jest z parkingu pod chmurką do wejścia na wystawę?

Po obwodzie trzeba obejść 1/3 stadionu.

A

Adaś chłopaku ... to co Ty pierwszą wystawę robiłeś w przedszkolu? :))) Od prawie 20 lat jest AS a Ty wyglądasz na tym filmie jakbyś dopiero co skończył studia :))) AVS świetnie się rozwija ... szczere gratulacje. pozdrawiam

39 wiosen już stuknęło

Pierwsza wystawa = 21 lat

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

daj link prosze

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

1/3 stadionu to malutki spacerek kilkaset metrów nie przesadzajmy! Na krótkim rękawku nawet można iść.

Zrobił ktos jakąś galerię z AS?

Chciałem bardzo posłuchać tego zestawu Passa i niestety same utwory były puszczane które kompletnie nie pokazywały klasy dźwięku i drażniły moje uszy. Wiadomo każdy ma swoje ulubione utwory, ale niestety tak akurat trafiłem.

Kolumny: Monitor Audio PL500II oraz Franco Serblin Accordo Essence ::: Wzmacniacz: VTL MB 185 Series 2 Monoblock ::: PRE: Lamm LL2.1 :: DAC: DIY by Pan Waldemar + Audiobyte Black Dragon ::: IC: Audioquest SKY DBS 72V, Van Den Hul The D-102 III XLR Głośnikowe: Transparent Audio Reference 2x4m, Coaxial: Apogee Wyde Eye + WBT Nextgen 0110Cu::: Zasilające: Shunyata Sidewinder + 4x Wireworld Aurora 7.2, Ekran: Adeo Velvet 135" Projektor:JVC X7900/RS540 4K::: Amplituner:Onkyo TX-RZ50 + NAD M25 + NAD C352 Kolumny Dolby Atmos 7.4.2: Monitor Audio PL500II (front) ,Franco Serblin Accordo Essence (boki) Focal Chorus 806(tył, sufit), Monitor Audio PLC3500II (centralny), 4x SW800V (Subwoofer)

Ciekawy jestem jak graly MartinLogan – modelu Neolith?widze ze bas w tych kolumnach powinien w koncu zadowolic wielbicieli elektrostatow, bo elektrostaty graja

wybitnie, tylko troche zawsze brakowalo basu a tu widze rozbudowana sekcja basowa, bynajmniej z wygladu robi duze wrazenie najnowszy model za 350000 na AS

Ukryta Zawartość

Moze ktos sluchal Zeta Zero ( Orbital360) bardzo ciekawe kolumny,ciekawe jak wypadly i jakiej mocy musza miec wzm aby je napedzic,wiem tez ze sa mnieisze te kolumny

ktore mozna wstawic do mniejszych pomieszczen:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Stadion zaliczony

Alexia, Hanseny z Tenorem, mak, Zeta całkiem muzykalnie.

Sabrina rockowa jakaś :) za to Goldmund chyba dźwięk stadionu.

Popieram super granie, 7baniek nie gralo:) u Grobel ze szpuli bardzo dobrze,Audio tekne no coz nie rozumiem tych podniet,no moze jakbym posluchal w normalnych warunkach...

Bowersy 802 maja potencjal:)no ale to wystawa o jakiejs scenie3D czy lokalizacji mozna sobie pomarzyc,a bez tego trudno oceniac systemy.Widac pompowanie rynku na drapaki i sluchawki:)

...jak wypadła premiera nowej integry Jadisa i88 + Ktemy?

Super:)

Ukryta Zawartość

Ciekawy jestem tych nowych rozwiazan Zeta Zero

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ciekawy jestem tych nowych rozwiazan Zeta Zero

Pisalem juz , ze te nowe glosniki graja duzo lepiej niz poprzednia seria.

Cena polska bardzo atrakcyjna - 39 tys pln netto za pare.

Kolumny maja dwie opcje 2 ohmowa i 8 ohmowa, ustala sie to przy zamowieniu.

8 ohm bedzi sweitnie pasowac do lampy.

Kusi mnie odsluch tych kolumn w domu.

Ukryta Zawartość

Konto w trakcie usuwania

Pisalem juz , ze te nowe glosniki graja duzo lepiej niz poprzednia seria.

Cena polska bardzo atrakcyjna - 39 tys pln netto za pare.

Kolumny maja dwie opcje 2 ohmowa i 8 ohmowa, ustala sie to przy zamowieniu.

8 ohm bedzi sweitnie pasowac do lampy.

Kusi mnie odsluch tych kolumn w domu.

czekam na twoja recenzje tych kolumn najlepiej 8ohm wlasnie z wzm lampowym,taka chcialbym posluchac,cena 39tys to za ten model najmniejszy ten najtanszy?

+1, super wystawa, prawdziwe swieto audiofili.

Ze Sobieskim trzeba cos zrobic, tak sie dalej nie da, jedynie w piatek dalo sie tam wytrzymac. Stadion i Tulip bomba.

Konto w trakcie usuwania

A mnie jakoś nie urzekło w tym roku Zeta Zero, a bardzo licyzlem na to, ale zapewne problem tkwił w miejscu odsłuchowym gdzie siedziałem oraz repertuar. Ładnie grało, ale nie super cudownie.

sa trzy modele:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Kiedys pisałem iż elaci to wybitne kolumny, jakość do ceny znakomita.

Jest gdzies zdjęcie elacow z passem?

Kiedys pisałem iż elaci to wybitne kolumny, jakość do ceny znakomita. Jest gdzies zdjęcie elacow z passem?

Dla mnie Elaci z Passem nie zagrały porywająco i nie nie poczułem takiej dynamiki jakiej się spodziewałem po takich końcówkach (pewnie także przez adapter). To nieczęste zestawienie.

sa trzy modele:

Ukryta Zawartość

no to sie dowiedzialem czegos nowego, sadze, ze Tomasz podal cene tego co gralo, czyli 158 cm , ale pewny nie jestem.

Z ciekawostek dowiedzialem sie od Lukasz Fikusa, ze upgrade modulu pcm w B7 polega na zastosowaniu ukladu opartego o drabinke rezystorowa zamiast chipa.

Podobno roznica w dzwieku jest zasadnicza. Znajac dobrze jego modul dsd- rowniez bezchipowy- wysle natychmiast po AS B7 do modyfikacji.

Ukryta Zawartość

Konto w trakcie usuwania

System za 7 mln w sobotę zaczął grać, i to bardzo dobrze. Na prezentacji dla prasy puścili Smolika i to realizacja była kaszaniasta. Poza tym może coś jeszcze pogrzebali w ustawieniu systemu.

Świetne Reimyo z Trennerami. Świetne duże Diapasony, fajne harbethy i Rogersy. Tu parę fotek:

Ukryta Zawartość

Pozdrawiam Stempur

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.