Skocz do zawartości
IGNORED

The Hi-Fi Show Live 2015 - Old Windsor

Mikolaj Zmyslony

Rekomendowane odpowiedzi

Chlopaki na WBF tez pisali o tej wystawie, akurat tu post o zestawie Lampi DSD Komputer i GG SE :

"Heard this combo today at the HiFi News show today in old Windsor UK, really awesome sounds, for me one of the best at the show, the new Komputer uses the JRiver interface with some Lampi magic thron into the mix, a really nice piece of kit, think in the UK it retails at £4K, I was quite impressed, the show was represented by Greg at G Point audio UK"

Fajnie , ze stolik od Rogoza.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Konto w trakcie usuwania

Lepsze zdjecia niz moje:

Ukryta Zawartość

No i Lampiego nie ma widocznie nie zmieścił się w kadrze:)

Już rzygam tym Lampim jak następnym razem zobaczę w pokrewnych wątkach opisy zdjęcia linki będę wstawiał takie również ciekawe zdjęcia, może nawet ciekawsze?

Ukryta Zawartość

[media]https://www.youtube.com/watch?v=id-txhD8j_4

747 nie dziękuj ;)

Taki OT lepiej jej jako brunetce czy ? No właśnie trochę kolorów włosów miała jak to kobieta ;)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Sluchalem wczoraj natywnego dsd z lampiego przez kilka godzin z wielka przyjemnoscia, zaden inny sprzet takiej frajdy mi nie daje.

Jest sporo ludzi na swiecie - wielu z nich w UK - ktorzy mysla podobnie i doceniaja jakosc polskiego produktu.

To , ze Ty bedzisz rzygal z tego powodu wcale mnie nie obchodzi.

Konto w trakcie usuwania

Nie , tak moze byc, bo slucham natywnego dsd.

Dlaczego tak pieknie brzmi - bo jest swietnie nagrane :

Bortnyansky The Italian Album

Bortnyansky

Pratum Integrum Orchestra

Digital Converters: Meitner Design

Microphones: Microphones – Neumann km130 DPA (B & K) 4006 ; DPA (B & K) 4011 SCHOEPS mk2S ; SCHOEPS mk41

Producer: Michael Serebryanyi

Recording Engineer: Erdo Groot, Roger de Schot

Recording location: 5th Studio of the Russian Television and Radio, Moscow, Russia

Recording Sampling Frequency: 64fs

Software: Merging

Konto w trakcie usuwania

Ale tak może być z powodu pewnej specyfiki tubowych kolumn.

Tuby są do niczego i potrzebują lampizatoro laski z innymi kolumnami musi być niezła kaszana :)

Tuby są do niczego i potrzebują lampizatoro laski z innymi kolumnami musi być niezła kaszana :)

Przenikliwa, audiofilska i profesjonalnie branzowa opinia, znikam.

Konto w trakcie usuwania

Co się z tobą dzieje ostatnio? Jakaś dolinka czy frustracja?

Gość kennijczyk

(Konto usunięte)

Chlopaki na WBF tez pisali o tej wystawie, akurat tu post o zestawie Lampi DSD Komputer i GG SE :

"Heard this combo today at the HiFi News show today in old Windsor UK, really awesome sounds, for me one of the best at the show, the new Komputer uses the JRiver interface with some Lampi magic thron into the mix, a really nice piece of kit, think in the UK it retails at £4K, I was quite impressed, the show was represented by Greg at G Point audio UK"

Fajnie , ze stolik od Rogoza.

http://www.whatsbestforum.com/showthread.php?18778-Lampizator-GG-and-Lampizator-Komputer

Kurcze, to chyba bylo w jednym pokoju ktory z jakiegos powodu zignorowalem :/ A pozniej chodzilem i szukalem lampiego. ehh

Nie robcie z tego tematu syfu jak wszedzie indziej. Jak kogos bardzo boli sukces lampiego i zainteresowanie za granica to polecam skok z wiezowca, przynajmniej na forum bedzie spokoj.

Już rzygam tym Lampim jak następnym razem zobaczę w pokrewnych wątkach opisy zdjęcia linki będę wstawiał takie również ciekawe zdjęcia, może nawet ciekawsze?

A pozniej sie bedziesz zastanawial czemu tak kiepsko twoje kable sie sprzedaja. Nikt nie kupi czegos od czlowieka ktory trzyma taki niski poziom na forum ktore powinno byc dla niego reklama. q21 juz robi lepsza robote. wkurzaja mnie troche iloscia postow ale sa stabilni i pomagaja rada. Lampi byl na tych targach i ludziom sie podobal, czy tego chesz czy nie. bez odbioru.

Brawo, znalazles w mojej pozytywnej amatorskiej relacji cos o co mozesz sie klocic (nie pierwszy raz). Napisz do Tima Jarmana z Hifi News Magazine bo to on uzyl tego terminu podczas wykladu. Ze to jest jego kolekcja z highe endowych sprzetow tamtych lat. Poprosze Cie o jedno na przyszlosc. Jak masz byc taki negatywny to nie odpowiadaj na zadne moje posty. Na ten rowniez.

Człowieku. Skomentowałem, wyraziłem SWOJĄ opinię - ale dla Ciebie to ujma na honorze i nie spoczniesz póki nie zabijesz.

No comments.

Gość kennijczyk

(Konto usunięte)

Dla tych co przegapili w dziale 'inne' -> zdjecia do fotorelacji z wrzesnia, drugich targow audio na wyspach.

http://www.audiostereo.pl/fotorelacja-audioshow-uk-22092015_122285.html

Co się z tobą dzieje ostatnio? Jakaś dolinka czy frustracja?

Tak! Jestem mocno sfrustrowany tym że nie mogę się nacieszyć szczęściem posiadania przez Marslo Lampiego ;P

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.