Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

znamienni sa ci wodziereje z megafonami dajacymi znak...reszta jak malpy tudziez kibole .Co na jedno wychodzi.A w tym czasie sakiewicz buduje...........dom.

Moderacja, czy Filut nie powinien odpocząć?

Jątrzy, dzieli, wprowadza wrogość, przecież o to chodzi naszemu sąsiadowi, wpisuje się w rolę sovieckiego prowokatora

Kolego, masz u mnie mistrzostwo świata w hipkryzji!!!

ale wiosna jeszcze piekniej zakwitnie za trzy lata... numerek.

jak nie podsypiesz to nie wyrosnie.

a po was pustnia jak kwasem ..polał.

numerkowi jus nic nie pomoże, chyba że wjne wywoła...światową bo we łbie już tylko kiełbie.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

szkoda numerka, tylko internet i tv, nie zna życia.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

a co to za nowa forma reklamy? słowa" internet "nie podpinałem pod żadnego linka!

k**wa jeszcze pisze że to link sponsorowany!

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

numerkowi jus nic nie pomoże, chyba że wjne wywoła...światową bo we łbie już tylko kiełbie.

Chłoptasiu, pomoczyłeś się, naprawdę nic nie czujesz?

tam nawet kiełbie nie przeżyją

wladz

no widzisz znowu Tusk wygrał

Tak, wiekszą kupę na pastwisku zrobił.

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Jeżeli ktoś naprawdę zrozumie i pozwoli sobie uwierzyć w stwierdzenie że : " Im większe kłamstwo, tym ludzie łatwiej w nie uwierzą" to przejrzy na oczy, mam nadzieję, i żaden Moher nie będzie mu straszny. A tak właściwie, to co Wy chcecie od Moherów, czy się ich boicie, czy też są to wygodni chłopcy do bicia. Sorry, ale takie gadki kojarzą mi się z rasizmem, antysemityzmem, antypolonizmem itd. Hmm, właściwie można to nazwać antymoheryzmem- no cóż i nazwa głupia.

Edytowane przez Manluk

Obejrzałem sobie wystąpienie Prezesa w sejmie. Wyraźnie facet odlatuje. Jego rzeczywistość jest coraz bardziej nierzeczywista. Oglądałem tez rozmowę Piaseckiego z A. Urbańskim. I dochodzę do wniosku że wokół Prezesa powstała regularna sekta. Facet opowiadał takie farmazony że Piasecki był załamany. Bredził zupełnie jak rysiu albo jacuś przyszpilani w kwestii pedofilii.

Np. Piasecki pytał czy nie przeszkadzają mu chamskie odzywki bądź co bądź w trakcie uroczystości ku czci ofiar. A Urbański że nie, że była tam jego mamusia i niczego nie słyszała. No to mu puścili filmik z bluzgami na dziennikarzy. A Urbański pyta dlaczego nie pokazali w tłumie jego mamusi? Autentyczne!!! Piaseckiemu szczęka opadła (mnie zresztą też ). Totalny odlot.

Jestem Europejczykiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.