Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Albo być może naród zrozumiał że lepiej olać temat i zaakceptować te odchyły (bleeeeeee) niż oglądać manifesty co kilka miesięcy środkiem miast blokujące ruch i prowokujące do spuszczenia wpierdolu :)?

Wysłane przy użyciu wibratora do betonu z Gwiazdy Śmierci

There is no dark side in the moon, really. As a matter of fact it's all dark

Bój ty sie Boga!!!

Czyżby świątobliwemu ludowi brakowało argumentów że aż musi używać przemocy fizycznej?

Jestem Europejczykiem.

A według mnie oni są nie groźni -przez ostatni rok będąc za granicą zmienił mi się trochę pogląd na ten temat. Widziałem jak ludzie zachowują się w cywilizowanych krajach :/. Tylko że nie do końca mi się to podobało ta wolność Tomku w swoim domku

Wysłane przy użyciu wibratora do betonu z Gwiazdy Śmierci

Edytowane przez arnipl

There is no dark side in the moon, really. As a matter of fact it's all dark

Ciekawe czy Owsiak zapłaci mi (innym) za stracone zdrowie przez wolontariuszy.....córeczkę chyba ostatni raz puściłem, bo do tej pory nie wróciła a zimno jak cholera!

I o to masz pretensje do owsiaka? Ale jaja.

?👈

zły kierunek obrałeś , należało na wschód też byś opinię zmienił

il Dottore

Targalski z Kanią podobne do twoich wnioski wyciągają i rzuca się w oczy pewna zależność , im bardziej ktoś w gównie zanurzony tym głośniej ryja wydziera

Edytowane przez wladz

Ludzie - nie dajcie się omamić. Tu nie chodzi o ideologię. Tu chodzi o pieniążek. O tą złotówkę którą trzeba wyjąć z własnego portfela i dać komuś za serduszko. A przecież szkoda - bo to MOJA złotówka ...

Więc wtórnie wymyślają łajzy różne ideologie żeby nie musieć tej swojej złotówki marnować ... na cudze dzieci czy obcych starców !

to nie jest omamianie tylko ideologia problemem . Ta sama akcja firmowana przez jakiegoś przydupasa prezesa czy też Caritas i żaden z nich ryja by nie wydzierał

Na szczęście wielka część tej prawicowej czeredy zasuwa przy garach w UK, a inna część nie chodzi na wybory.

To teraz się wyjaśniło dlaczego w kraju taki burdel powstał. Widocznie zostali sami lewicowcy od "prawa" do lewa.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

A ja jak co roku, z dużą przyjemnością, wrzuciłem do skrzynki.

I z dużą przyjemnością przeczytam ile w tym roku, także i dzięki mnie orkiestra zebrała, a później co kupiła i w którym szpitalu sprzęt wylądował.

Ja zmieniłem państwo 7 lat temu.:)

Bardzo patriotyczna, prawa i sprawiedliwa postawa.

No już są dane z mojego powiatu, cieszyńskiego, do skrzynek zebrano u nas 202tzł.

Fajnie, gdyby taką średnią orkiestra miała w całym kraju, to dopiero byłby wynik.

Cieszy fakt, że w naszym regionie ludzie w dalszym ciągu są chętni, żeby wesprzeć innych.

A pewnie będzie jeszcze trochę więcej, bo aukcje internetowe jeszcze trwają.

A tu dla wszystkich "kłamców Orkiestrowych" dane które pokazują że WOŚP wydaje 100 % tego co zebrała na cele statutowe. Sami - żyją z odsetek od tych kwot.

I co oszuści ? Nie uda się wszystkiego co polskie zohydzić ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Fajnie, by bylo jakby to byla prawda, ale w tym kraju jest tyle prawd ile gazet i kanalow w tv.

Są rozliczenia i co ważniejsze sprawozdania finansowe.

Jestem Europejczykiem.

Prawdziwego "patrioty" nic nigdy nie przekona !!! Nie tacy cwaniacy już nas oszukali i wykorzystali - trzeba się umieć bronić ! Chronić swoje pieniądze ...

"Kania, dzisiaj dziennikarka "Gazety Polskiej", ma prokuratorskie zarzuty w jednej z najgłośniejszych spraw o korupcję w polskich mediach. Według prokuratury w Opolu, w 2006r. wyciągnęła od rodziny lobbysty Marka Dochnala 270 tys. zł. nieoprocentowanej pożyczki. W zamian obiecywała, że załatwi przeniesienie sprawy Dochnala z Łodzi do Katowic a potem uwolnienie lobbysty z aresztu. Pieniądze były jej potrzebne na zakup domu.

Okazuje się, że kontakty z osobą zamieszaną w głośną aferę, dziennikarka wykorzystała nie tylko przy kupnie nowego domu ale i przy sprzedaży starego.

Latem 2004 r. , gdy Jamroży był jeszcze aresztowany, Kania napisała ciepły w tonie artykuł, o tym że rodzina prezesa znalazła się na celowniku przestępców. W tekście przytaczała opinie, że Jamroży zbyt długo siedzi bez procesu. (Napisał w tej sprawie skargę do Strasburga).

Jamroży opuścił areszt w sierpniu 2004 r. Kilka miesięcy później jego wspólnik kupił od Kani dom. Na przesłuchaniu powiedział, że musiał pokryć zadłużenie budynku (130 tys. zł.) resztę (70 tys.) zapłacił Kani. Zbigniew Ch. stan domu określił jako "fatalny", tak że postanowił, że nie będzie go remontował. Do czasu znalezienia przez rodzinę dziennikarki nowego mieszkania pozwolił jej tam - nieodpłatnie- mieszkać."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

gdzie jest teraz ta kanalia znachor żeby odszczekać swoje fantazje, WOŚP właśnie tłumaczy w wielu mediach jak rozlicza pieniądze i ile faktycznie przeznacza na charytatywne cele.

obrzygałeś już wielu ludzi na tym forum i poza, miej więc honor przyznać się do błędu - przykleiłeś na bezdurno wypociny pseudo-dziennikarzy ze swoich ulubionych szmatławców, okazuje się że naszczekałeś sporo nieprawdy.

gdzie jesteś znachorku ?

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)
Gość Gosc

(Konto usunięte)

Mnie tam jest obojetne, czy ktoś jest żydem, muzułmaninem, buddystą, katolikiem czy niewierzącym.

Ważne jest co robi. Ty masz inaczej?

Edytowane przez HQ150

Nie przeszkadza wam, że wasz "dobroczyńca" jest "katolikiem... podbudowanym na buddyzmie"?

tylko głupota przeszkadza

gdzie jest teraz ta kanalia znachor żeby odszczekać swoje fantazje, WOŚP właśnie tłumaczy w wielu mediach jak rozlicza pieniądze i ile faktycznie przeznacza na charytatywne cele.

obrzygałeś już wielu ludzi na tym forum i poza, miej więc honor przyznać się do błędu - przykleiłeś na bezdurno wypociny pseudo-dziennikarzy ze swoich ulubionych szmatławców, okazuje się że naszczekałeś sporo nieprawdy.

gdzie jesteś znachorku ?

On teraz nie ma czasu, bo jedzie na garach w jakimś hinduskim barze, ale wieczorem da głos.

A tu dla wszystkich "kłamców Orkiestrowych" dane które pokazują że WOŚP wydaje 100 % tego co zebrała na cele statutowe. Sami - żyją z odsetek od tych kwot.

I co oszuści ? Nie uda się wszystkiego co polskie zohydzić ?

Ukryta Zawartość

jeśli WOŚP wydaje 100 % tego co zebrała na cele statutowe, to oznacza że kolejne 100% dokładają obywatele by pokryć koszty tej hucpy - to logika prosto z Frondy :D

Ukryta Zawartość

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

więc pomaganie innym jest dla Ciebie dużym problemem . Obyś kopa dostał zamiast pomocy gdy będziesz potrzebował

...że cała ta akcja jest po to,by zorganizować Woodstock, z którego prawa do nagrań i transmisji ma już nie WOŚP tylko pan Owsiak prywatnie (Wielki Melon, czy Cała Mrówka czy jakoś tak).

I o to chodzi.

No i co z tego? Jakiś proces się szykuje? Na ile Owsiak pójdzie siedzieć wg. ciebie.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Gość Cadam

(Konto usunięte)

No i co z tego? Jakiś proces się szykuje? Na ile Owsiak pójdzie siedzieć wg. ciebie.

Jak zmieni się ustrój to posiedzi tyle na ile zasłużył.

Terlikowski jak zawsze przytacza mocne argumenty

http://www.youtube.com/watch?v=aLsRgVIE3sk

Edytowane przez Cadam
Gość Gosc

(Konto usunięte)

Nie przeszkadza wam, że wasz "dobroczyńca" jest "katolikiem... podbudowanym na buddyzmie"?

Dopóki rozdaje sprzęt po szpitalach i nie mówi chorym dzieciom : tylko dla buddystów, to niech sobie jest i marsjaninem.

Twoim zdaniem jakiego ,, musi'' być wyznania, żeby był wiarygodny?

Oczekuję odpowiedzi, bo przyznam szczerze, że strasznie zbulwersowała mnie Twoja wypowiedź.

Należałoby oddać kawek Podkarpacia plus Dzikie Pola, Terlikowskiemu i całej tej prawicowej zgrai, tam zrobiliby sobie swoje państwo i kisili się w swoim opętańczym narodowym zawistnym sosie.

Naczelny pisior byłby w końcu prezydentem, a Brudziński generałem.

Mur by należało postawić na granicy żeby nie mogli dezerterować jak Ziobro czy inne Kempy.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Mnie się ,, podobała'' wypowiedź Terlikowskiego, gdzie powiedział, że Franciszek jest słabym papieżem, bo nawet nie wydał żadnego ważnego dokumentu, jak jego poprzednik. Tylko baran zapomniał, że Jezus też nie wydał żadnego dokumentu, ten to dopiero był słaby. No bo też tylko przemawiał do ludzi w ten sposób, że porywał ich za sobą.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.