Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Pytania dla osób inteligentnych:

1/ Skoro Kurka jest "chory z nienawiści" to dlaczego Juras nie zmiażdżył go przed sądem, jak szumnie zapowiadał? :)

2/ Dlaczego to Kurka zmiażdżył Jurasa w sądzie?

3/ Dlaczego Juras nie chciał pokazać w sądzie kwitów aby udowodnić, że jest czysty?

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Pytania dla osób inteligentnych:

1/ Skoro Kurka jest "chory z nienawiści" to dlaczego Juras nie zmiażdżył go przed sądem, jak szumnie zapowiadał? :)

2/ Dlaczego to Kurka zmiażdżył Jurasa w sądzie?

3/ Dlaczego Juras nie chciał pokazać w sądzie kwitów aby udowodnić, że jest czysty?

Wnioskuj o zawieszenie Wielkiej Akcji w 2015.

Głupi nie lubi się zastanawiać, lecz tylko swe zdanie przedstawić. Księga Przysłów 18,2

Wnioskuj o zawieszenie Wielkiej Akcji w 2015.

Już dawno niezawisły sąd winien o to wnioskować (gdyby w PL takowe istniały...).

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Rzeczywiście ten Kurka jest chory z nienawiści. Stek nadinterpretacji i manipulacji plus ślepa agresja.

O czym Ty mówisz?

Matka Kurka zamieścił całe uzasadnienie wyroku.

Wystarczy przeczytać i samemu wyciągnąć wnioski.

Poza tym to nie Matka Kurka zażądał od Owsiaka dokumentacji tylko Sąd.

Owsiak jej nie dostarczył.

Gdyby był czysty to by dostarczył.

To proste.

:)

Edytowane przez papaja

Gdyby był czysty to by dostarczył.

Czy tu nie dziala zasada domniemanej niewinności? Czyli ze to oskarżyciel powinien dostarczyc dowody o winie a nie osoba broniaca sie dowody o swojej niewinności? Owsiak nie musiał niczego dostarczac.

Czy tu nie dziala zasada domniemanej niewinności? Czyli ze to oskarżyciel powinien dostarczyc dowody o winie a nie osoba broniaca sie dowody o swojej niewinności? Owsiak nie musiał niczego dostarczac.

Mylisz pojęcia w ślepej obronie Owisaka.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jest niewinny bo nie udowodniono mu winy, ale musi się stosować( na szczęście) do tego co sąd nakaże.

A nakazał dostarczenie ksiąg , i nie Matce Kurce, tylko właśnie sądowi.

Sąd powoła biegłych, którzy sprawdzą na co szły pieniądze Polaków zbierane przez Jurasa.

Teraz jest tak, że Owsiak nie dostarczył ksiąg mimo nakazu sądu, czym złamał prawo.

Zobaczymy co będzie dalej?

Aha, i Owsiak MUSIAŁ DOSTARCZYĆ, to co sąd nakazał.

Ukryta Zawartość

Ktoś tu ma kaca moralnego z tego powodu, że jakiś owsik zajmuje się tym czym powinno zajmować się cywilizowane i demokratyczne Państwo. No ale Państwa u nas nie ma, to wiadomo od polityków. Zostały się jeszcze słabnące rządy dusz pod krzyżem, które też zazdroszczą owsikowi popularności.

A kiedy Sądy będą sprawdzać na co szły pieniądze przelewane Caritasowi ?

A co ma dostarczać? Jakiś proces karny jest prowadzony? Bo nie słyszałem. To niech sobie spojrzą w publikowane sprawozdania, przez internet do KRSu.

Problem jest taki że obowiązkiem Państwa jest finansowanie służby zdrowia. A nie obowiązkiem owsików. Na razie to jest tylko zagryzanie się wilczków, który więcej wyszarpnie na rządzie dusz. Czy owsikowi starczy na wygodne życie czy księżulom z Caritasu.

Ale jakiego oskarżyciela??? Pytam czy chodzi o proces karny, bo o niczym takim nie słyszałem. Finanse spółek są jawne, każdy może sobie je przeczytać, a o wszystkie inne może pytać urząd skarbowy.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

łapy opadajo

No padajo jak się dyskutuje z prawicowymi tubkami propagandowymi które nie rozróżniają powoda od oskarżonego. Bo to akurat Owsiak pozwał w procesie cywilnym tego pseudo dziennikarza. I zle zrobił bo jako powód musi ponieść cieżar przeprowadzenia dowodów.

A gdyby sie tylko mu odszczekiwał wtedy dziennikarz musiałby się gimnastykować przed Sądem.

Hmm...

Jestem prawie pewien, że jak wychodziłem z roboty ok. 13:58 to wpisów było tutaj na pół strony co najmniej...

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Hmm...

Jestem prawie pewien, że jak wychodziłem z roboty ok. 13:58 to wpisów było tutaj na pół strony co najmniej...

Masz absolutną rację.

Zadziałała cenzura forumowa.

Wpisy powycinano.

Nie trzeba jeździć na narkomańskie spędy Owsiaka, gdzie występuje Komorowski i Miecugow... można słuchać koncertów rockowych zorganizowanych przez porządną i uczciwą organizację czyli Caritas:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie trzeba jeździć na narkomańskie spędy Owsiaka, gdzie występuje Komorowski i Miecugow... można słuchać koncertów rockowych zorganizowanych przez porządną i uczciwą organizację czyli Caritas:

Ukryta Zawartość

Nie widzę tam Kukiza, który mocno ewoluował w słuszna stronę...

Ukryta Zawartość

Szczerze to Kukiza mi szkoda... artysta jest od śpiewania a nie od zabawy w politykę.

Nikt nie broni Kukizowi mieć i głosić patriotycznych poglądów ale odbija się to na jego sztuce - wolałem go gdy śpiewał o Lombardino czy Rezerwie. :)

Kukizowi gorzała resztki mózgu zlasowała i już nie umie komponować zacnych kawałków "z tekstem".

Toteż polazl w pożal się Boże - polityczkę.

Jestem za WOŚPem, wspierałam ich zarówno kasą jak i jako wolontariusz, zrobili na mnie dobre wrażenie i będę ich wspierać dalej. Jeśli chodzi o moje zdanie o Owsiaku to doceniam to, co robi, chociaż personalnie za nim nie przepadam.

Edytowane przez Keef'98

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Jesteś w głębokiem umysłowej dupie doktorku, jak zawsze

Ukryta Zawartość

10881553_880055132025555_3387652931855993013_n.jpg

caritas to złodzieje w końcu ich ostatecznym szefem jest Watykan pierwsza co do wielkości organizacja mafijna świata

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez rambo54

Rambo54 jak już piszesz nie na temat podawaj choć takie informacje by na mile nie śmierdziały nierzetelnością!

0.89% chyba sam w to nie wierzysz!

No chyba że celowo szerzysz tu dezinformację.... ;(

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Tak na boku w mojej parafii Caritas nie prowadzi żadnej działalności charytatywnej, zbierają tylko kasę za świece, opłatek itp., ale nic nie trafia do potrzebujących., więc w tym zestawieniu pewnie coś jest. Więcej z ich działalności ma proboszcz...

Edytowane przez Keef'98

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Rambo54 jak już piszesz nie na temat podawaj choć takie informacje by na mile nie śmierdziały nierzetelnością!

Tak jest - jeśli teoria nie zgadza się z faktami, to tym gorzej dla faktów.

Teraz się na niego wszyscy rzućcie, zwyzywajcie od najgorszych i na koniec zaraportujcie wątek do moderacji,

a jutro znowu będzie pięknie, czyściutko i pachnąco...

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Tak się składa, o czym pisałem w innych wątkach, że pracowałem/świadczyłem usługi centrali Caritas w Warszawie. Po kilku latach mam co do nich własne, niczym nie skażone zdanie, poparte rozmowami ze świeckimi pracownikami. Pralnia wyłudzonych od lękiem przed piekłem od ludzi pieniędzy. ten 1% skuteczności tak dla niepoznaki. Trzymać sie jak najdalej.

Ostrołęka to kolejne miasto wolne od Owsiaka.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

....Caritas nie prowadzi żadnej działalności charytatywnej
.....teoria nie zgadza się z faktami...
....mam co do nich własne, niczym nie skażone zdanie....

Po co te puste gadki....prosiłem tylko o dowód że Caritas zbiera 1.5 miliarda a wydaje tylko 15 milionów....możecie sobie to zresztą porównać;

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Caritas tak jak inne watykańskie placówki, lwią cześć odsyła do watykanu. Po co wspierać mafie obcego państwa jak można krajową fundację typu WOŚP..?

Ludzie indoktrynowani i obezwłasnowolnieni ich systemem religijnym niech nie zabierają głosu, bo się tylko ośmieszają :))))

cb31548b812f9f24a0c7ce90fb1e3198,2,0.jpg

Edytowane przez rambo54
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.