Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

i tu sie z tobom zgadzam.

bo TO jest głemboka analiza.

normalna psychoterapia zalecana na oddziale.Dyskutuj z wariatami to przwroci ci rownowage

Bez obrazy ale twe wypowiedzi zalatuja jakimś osobnikiem co ma problem z głową. Jakimiś cborobami psychicznymi. Nie wiem może tylko w sieci taki styl pisania masz bo jesli masz takie podejście do życia to dziwne ze jeszcze nie zostałeś odizolowany.

Ps. To tylko analiza bez związku z tematami wypowiedzi a samym stylem wypowiedzi.

Gdym Cię kiedyś spytał, czyś ślepy - przemilczałeś.

A muls?

Cholernik, drab i ladaco?

Jak wiadomo - mulsa trza umieć czytać:)

Malkontencie drogi, dopóki nie wyrwiesz się ze szponów korporacji w której pracujesz to nie zrozumiesz mulsa. Musisz wybrać. Wolność lub kasa na przeżycie z korporacji.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Do III Rzeszy

fajne jest TO ze te pajacyki zapominaja ze w szeregu byli zaraz za zydami w glupocie i zacofaniu wedlug opinii eksperta... adolfka.

tak ze nie wiadomo czemu i skad taka ich maniera lepszosci.

a tu cytat z ksiazki amerykanina T. Snydera na temat Polski i Holokaustu. pt Czarna Ziemia.Obiektywnym okiem.Mianowicie za nizsza rasowo uznał najwieksza grupe kulturowa w regionie-wschodnich sasiadów Niemiec czyli Slowian.Gdzie pan jest panie korner skoro taki specjalista lepszy od pana.

wie lepiej.Moze sprobuje pan z nim podyskutowac ....przeze mnie .mam z nim kontakt.Do roboty panie korner, wal pan smialo.

z tymi swoimi zydami.

Edytowane przez muls

Po wyborze PiS-u jakby częściej myślę o Holocauście i zastanawiam się, czy mógłby się powtórzyć. Oczywiście nie ma żadnego powodu, żeby się nie powtórzył. To ludzie podobni do nas zabijali innych ludzi podobnych do nas. Czy zwycięstwo PiS-u przybliża nas do tego momentu? Chciałbym wierzyć, że nie, ale nie potrafię. Bo musiałbym skłamać. Lepiej już było...>>>>.to tak jakby sie komus nie chcialo czytac.całego..panie korner.Te koraliki i medaliki jak pan wie panie korner to adolfek mial dla pana panie korner, to pan żeś był w tej samej linii co zyd..panie korner..Tak wiec nie wypinaj pan piersi bo to był ekspert... prawie jak pan.

Edytowane przez muls

muls Przy całej mojej niechęci do PiSu uważam,że grubo przesadziłeś.Natomiast teza Snydera,że Holocaust we współczesnym świecie może się powtórzyć,że ludzkość nie wyciągnęła z niego żadnych wniosków wydaje mi się prawdopodobna.Mam na myśli powtórkę dotyczącą dowolnego narodu czy grupy etnicznej.

to nie ja .To jest cytat z powyzszego SzubaB....jak zaznaczyłem.

ale warto zwrocic uwage na slowo...przybliza.

Edytowane przez muls

Czemu przesada? PiS to formacja totalitarna z ducha, chcąca państwa policyjnego, w którym "nieprawomyślnych" się zwalcza. Hitler też wygrał w demokratycznych wyborach, a łaska motłochu na pstrym koniu jeździ.

Edytowane przez SzuB

Ksiazka przekonuje ze nie tak bardzo.Kiedys trzeba zaczac.Jeszcze raz slowo ...przybliza.My zyjemy w czasach w ktorych ..przybliza a autor to prosto w sposob prosty tlumaczy.

Edytowane przez muls

Między zwalczaniem a mordowaniem jet subtelna różnica.

Zwalczanie obejmuje mordowanie.

"Ostateczne rozwiązanie kwestii żydowskiej" - gdzie tu mordowanie?

Między zwalczaniem a mordowaniem jet subtelna różnica.

Marek Edelmam też tak kiedyś myślał. Zmienił zdanie, gdy zobaczył "zwykłych przechodniów", którym pozwolono... Wiadomo, że PiS nie będzie mordować, ale zapaszek brunatny już czuć. Na razie są słowa. Ale od słów zawsze się zaczyna. Hitler też dużo mówił. A nawet krzyczał. Ludzkość niczego się nie nauczyła. Nienawiść jest wieczna.

Wystarczy dobry "trębacz" i za nim pójdą masy. Nie potrzeba zbrodniarzy ani psychopatów, wystarczą prawdziwi patrioci.

Panowie,panowie.Trochę więcej umiaru.Kaczyński nie jest Hitlerem a Polska nie jest krajem totalitarnym.

Edytowane przez wojciech iwaszczukiewicz

Panowie,panowie.Trochę więcej umiaru.Kaczyński nie jest Hitlerem a polska nie jest krajem totalitarnym.

panowie jak nie pokrzyczycie teraz to juz ..nigdy.

kaczynski nie jest hitlerem a hitler nigdy nie był seneką

Tak piszczą PRowcy z PO którym sie posypała koncepcja prowadzenia polityki przy pomocy wewnętrznego wroga napisana w gabinetach służby bezpieczeństwa.

TKM zrobi swoje. Trzeba chwilkę poczekać bo do wymiany jest ponad milion urzędników.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Atmosfera musi byc zatęchła. Poprzednio była tak otwarta na przestrzał ze wywiało 3 mln ludzi i kupę szmalu na zachód.

TKM zrobi swoje. Trzeba chwilkę poczekać bo do wymiany jest ponad milion urzędników.

Milion? To chyba ze sprzątaczkami policzyłeś. Tuskowe podawali, że 800 tys.

Edytowane przez Arku

wywialo od kiedy otwarli granice jak sie skonczyla twoja epoka szczesliowsci.I* wiali od poczatku juz za kurdupla miszczu komunizmu.

Edytowane przez muls
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.