Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Fundamentem jest plan,

Ja też mam plan. Każdemu dać po 5000 zł miesięcznie plus premię. Wybierzecie mnie ? ;-)

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Jarosław Kaczyński buduje nasz kraj od podstaw, normalność zastaniemy w nim dopiero po ustąpieniu wszelkich przeszkód do zdrowego funkcjonowania, wtedy będzie można zastanawiać się nad szczegółami, teraz chodzi o pryncypia czyli rację stanu.

Zbyszek jeszcze nikogo nie zamknął, a już nowe sądy są złe ?

Wbij sobie raz na zawsze do łba, że Zbyszek to może jedynie zatrzymać na 48h. Posadzić czy zamknąć to może jedynie sąd. Zbyszek by bardzo chciał zamykać na dłużej, aż się do tego pali, ale nie dla psa kiełbasa.

Jarosław Kaczyński buduje nasz kraj od podstaw, normalność zastaniemy w nim dopiero po ustąpieniu wszelkich przeszkód do zdrowego funkcjonowania, wtedy będzie można zastanawiać się nad szczegółami, teraz chodzi o pryncypia czyli rację stanu.

A świstak siedzi i zawija w sreberka...

Połączone Siły czyli PO N PSL KOD, są przeciwne powstaniu wolnej Polski, wybierają służalczość wobec wielkich, są wrogiem wewnętrznym, musimy im przeciwdziałać w ramach demokracji, pomimo że one same demokrację i prawo mają za nic.

chciał zamykać

Rusza proces Arabskiego..

Ja też mam plan. Każdemu dać po 5000 zł miesięcznie plus premię. Wybierzecie mnie ? ;-)

Lechu jestem w Twoim komitecie po(parcia)jakby co" Dobra Zmiana Lecha2 1/2" taka nazwa może byc ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jak można budować cokkolwiek mając debilnych ludzi .

Przykładów jest mnóstwo.

Najbardziej podobało mi się niszczenie elewacji wyświetlaniem projekcji na ścianie .

Tutaj to jest Swiatowa 1 klasa idiotyzmu.

To najłatwiejsze. Pewnie nastąpi wzrost obrotów w branży spirytusowej.

Już kiedyś pisałem, że te pińcet pobudzi gospodarkę, bo wróci do budżetu.

Przez monopolowy.

Jestem Europejczykiem.

Jakiś taki marniutki ten Twój przywódca .

Nawet odpowiedzialności wziąść na siebie nie chce .

Mężczyzna bierze na klatę .

A ten wodzunio??. Za długopis i kiecke się chowa .

Nawyk z dzieciństwa?

Już kiedyś pisałem, że te pińcet pobudzi gospodarkę, bo wróci do budżetu.

Przez monopolowy.

.

Niechaj przestaną kraść masze pieniądze . Pensja 3000zł i jeszcze więcej kasy wróci do budżetu

bierze na klatę

Taki już był, co brał na klatę, był szefem komisji sejmowej śledczej, mówił do pustych krzeseł, brał tego efekt na klatę..nie ma go dziś nigdzie, jest zapomniany, musiałbym zajrzeć do internetu żeby przypomnieć sobie jego nazwisko..

...Mirosław Sekuła z PO...

........

Edytowane przez 747

Jarosław Kaczyński buduje nasz kraj od podstaw,

Na razie daje się zauważyć tylko rozpierduchę. Może budowa ruszy z opóźnieniem. Jak to na budowie.

normalność zastaniemy w nim dopiero po ustąpieniu wszelkich przeszkód do zdrowego funkcjonowania

Oczywiście będzie to "normalność" w rozumieniu pisowskim.

będzie można zastanawiać się nad szczegółami, teraz chodzi o pryncypia czyli rację stanu.

Spróbowałbyś pójść do Morawieckiego, jak jeszcze był bankierem, mając tylko ogólnikowy plan bez szczegółów. Zastanawiam się co byś usłyszał ?

Najbardziej podobało mi się niszczenie elewacji wyświetlaniem projekcji na ścianie .

Niszczenie elewacji wyświetlaniem ??????

1/2" taka nazwa może byc ?

Wszystko jedno ;-).

Jak można budować cokkolwiek mając debilnych ludzi .

Można. To widać teraz jak na dłoni.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Bardzo stanowczy jesteś, przydałbyś się dobrej zmianie..

jJeśli mnie miałeś na myśli tym wpisem to zdecydowane NIE .

Moim zdaniem wszystkich polityków powinno sie wsadzic do pierdla .

Wszystkich którzy już rządzili ..

Obecne władze od ręki w kaftany , szybki sąd i na wieczność za kraty..

Każda kolejna banda będzie się bać powtórki.

Może wtedy cokolwiek by sie zmieniło.

monopolowy

Wyczuwam że zwącha to zaraz "Zachód" i przyjdzie tu bronić "nowej demokracji", po tym jak jego podmioty zaczną serwować tu odpowiedni asortyment..

Tak, kadry są bardzo istotne, bez odpowiednich ludzi nie da się niczego dobrego uczynić.

Ale zawsze można brak osiągnięć zwalić na innych. Widać to obecnie z całą mocą.

Moim zdaniem wszystkich polityków powinno sie wsadzic do pierdla .

Wszystkich którzy już rządzili ..

Co stoi na przeszkodzie żeby to zrealizować ? Tylko uważaj bo PiS też już rządził.

Wodzunio chce dobrze??

Mam pomysł.

Zatrudnić Zagranicznych ekspertów do rozlczenia Wszystkich afer.

Wszystkich .

I warunek!.

Zadnego Polaka w takiej ekipie..

I zaraz by się zapełniły więzienie i budżet.

jak radykalnie - to radykalnie .

I oczywiście totalne ograniczenie władzy parti politycznych .

Wyczuwam że zwącha to zaraz "Zachód" i przyjdzie tu bronić "nowej demokracji", po tym jak jego podmioty zaczną serwować tu odpowiedni asortyment..

Nie trzeba było dawać zwykłej kiełbasy wyborczej, a sprawiedliwie i realnie adresować pomoc dla dzieci. Podziękuj temu debilowi z PiSu który to wymyślił i tym którzy to zrealizowali.

brak osiągnięć

Kto nie ma osiągnięć ?

Jest telewizja, sądy, prokuratura, 500pln na drugie dziecko, nie ma emigrantów..człowieku, Ty chyba już jako pierwszy otrzymałeś dzisiaj nadprogramowe 500pln nie wiedziałeś z radości co zrobić i zużyłeś na nie wiem co, ale dostrzegam tego efekty..

adresować pomoc dla dzieci

Adresujący byliby zbyt dużym obciążeniem, małe dzieci nie są jeszcze biznesmenami/bizneswomen, kto lepiej od rodziców wie czego potrzebuje ich ukochana pociecha..?

Trzeba inwestować w oświecenie i Kościół, aby parafie dostrzegały, wskazywały i zwalczały patologie, które swoje źródło mają niechybnie w zdemoralizowanym systemie IIIRP, pod patronatem PO PSL.

Edytowane przez 747

Jest telewizja, sądy, prokuratura, 500pln na drugie dziecko, nie ma emigrantów..człowieku,

No jasne, dodam tylko że mamy autostrady, nowy port gazowy, stadiony całą masę nowych budynków itd. To wszystko zasługa PiS.

P.S. Cieszę się że pisowcy widzą we mnie człowieka.

Ty chyba już jako pierwszy otrzymałeś dzisiaj nadprogramowe 500pln

Cholera nic o tym nie wiem, muszę zajrzeć do skrzynki pocztowej. Myślałem że jeszcze nie dają.

nie wiedziałeś z radości co zrobić i zużyłeś na nie wiem co

Jeszcze nie zużyłem, ale jak dostanę to kupię sobie dwa kondensatory do zwrotnicy ;-).

Edytowane przez Lech36

Niszczenie elewacji wyświetlaniem ??????

Jak pikieta z "Razem" wyświetlała Beatce Szydło konstytucję, to któryś mądry z PiS stwierdził, że niszczą elewację rządowego budynku. Też na początku byłem przekonany, że to jakieś kabaretowe jaja, ale nie.

P.S.

Znalazłem - "Poseł PIS Marek Suski powiedział dziennikarzom, że "obraz z rzutnika na budynku Kancelarii Rady Ministrów może zaszkodzić elewacji".

Jestem Europejczykiem.

Zagranicznych ekspertów

Zagraniczni experci już tu byli i organizowali nam życie - Soros, Sachs...właśnie wydobywamy się z ich uścisku, nie widzisz tego..?

kondensatory do zwrotnicy

Dzieci mają sprzęt..nieźle.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.