Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawy styl! Tytuł i śródtytuły podają jedynie słuszną interpretację tekstu pod nimi. Żeby przypadkiem ktoś nie zszedł na interpretacyjne manowce.

Bo to portal dla zidiociałych PiSowskich lemingów jest. Tytuł i śródtytuły to takie popychanie kijaszkiem w propagandowo pożądanym kierunku.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

warszawiacy

Warszawiaków już nie ma są słoiki.

Gdyby istnieli Warszawiacy, pamiętający okupację i powstanie HGW wywieźli by na taczkach, pierwszego dnia, którego dowiedzieliby się że ma zamiar tylko kandydować..

Niemcy kolaborują z PO, Donald T jest w Brukseli, obok A Merkel, zapraszającej emigrantów, wśród których są terroryści samobójcy.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Gdyby istnieli Warszawiacy, pamiętający okupację i powstanie HGW wywieźli by na taczkach, pierwszego dnia, którego dowiedzieliby się że ma zamiar tylko kandydować..

Niemcy kolaborują z PO, Donald T jest w Brukseli, obok A Merkel, zapraszającej emigrantów, wśród których są terroryści samobójcy.

Masz rację. Prezydentem Warszawy musi zostać ktoś z Rzeszowa albo jeszcze lepiej - jeden z Gruzji.

A w czym Gronkiewicz nie ma racji

Gronkiewicz już nie ma, jest skończona, tam jest tylko coś co przypomina HGW, tzn wygląda tak samo jak HGW.

Cała PO od czasu kolaboracji z wrogami naszego kraju jest skończona, jest zakałą i wstydem dla dumnego polskiego narodu.

ktoś z Rzeszowa

Ma reprezentować Polski interes narodowy, uwzględniając specyfikę Stolicy !

Może nawet pochodzić z Marsa !

Byleby tak prowadził sprawy miasta, by jego mieszkańcy czuli się w nim jak u siebie, kiedy pragną pomnika w określonym miejscu to ma tam powstać !!!

Widzę że Kolega jest znakomitym obrazem partii PiS. Ciężkie czasy przed Polską.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Panie natchniony 747 może teraz odsapnij i przeczytaj to co wkleję a potem napisz

nie tak jak prezes i spółka tylko od siebie ( nie za dużo wymagam)

W Polsce organizowano obchody (uczczenie ) katastrofy inaczej niż te" pełne miłości "przed pałacem

i terz mi powiedz gdzie była zaduma spokój i wspomnienie o zmarłych a gdzie fałsz obłuda i kłamstwa

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez asterix1

Ukryta Zawartość

te, cwany manipulator...

widać, że pis szkoli swoje kadry w najlepszym komunistycznym stylu!

Ukryta Zawartość

przeczytaj to co wkleję

Zawsze czytam to co ktoś wkleja bądź spokojny.

kadry

Tak wszyscy są w szoku, zwróć uwagę, że wczoraj co i mnie dziwiło, nikt żadna stacja nie podawała ilości uczestników obchodów katastrofy smoleńskiej ani marszu..gdyż nieprzebrane tłumy były tak ogromne że odebrało mowę mainestreamowi dotychczasowemu, ubecko-esbeckiemu i WSI.

<iframe width="640" height="360" src="

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Podziękowanie.

Ukryta Zawartość

Przykro mi nie mam odpowiedniego przygotowania, musiałbym rządzić z tylnego siedzenia.

Ciężkie czasy przed Polską.

Przed całym światem, Polska niestety również zawiera się w jego granicach i to jest problem, nie Polska jako taka.

Tak wszyscy są w szoku, zwróć uwagę, że wczoraj co i mnie dziwiło,

generalnie to ja jestem w szoku

ja piszę o jednym, Ty mnie cytujesz i wychodzi na to, że pisałem zupełnie o czymś innym

ja sobie nie życzę stosowania na mnie pisowskich metod

jeszcze raz i będę zgłaszał do moderacji!

będę zgłaszał do moderacji!

Mogę nic nie odpisywać, tylko podawać treść, nie mam przyjemności w posługiwaniu się cytatami, traktuje to jako powiadomienie osoby że odpisałem na dany post.

A tutaj ciekaw jestem jak nasz objawiony wielbieciel jedynej tej

skomentuje tablice wczoraj powieszone i jej walory artystyczne.....

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Przed całym światem,

Jeżeli ciężkie czasy są rzeczywiście przed światem, to Polska pod rządami PiS już leży przy tak obfitym rozdawnictwie.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

jeszcze raz

Nie bądź śmieszny, moderacja wie że tak działam, już kiedyś była na ten temat dyskusja, skoro jest taka możliwość techniczna to uznano że jest dopuszczalne.

A tutaj ciekaw jestem jak nasz objawiony wielbieciel jedynej tej

skomentuje tablice wczoraj powieszone i jej walory artystyczne.....

Ach cały czas ta pisowska profesjonalność w każdym calu ;-).

Edytowane przez Lech36

Przykro mi nie mam odpowiedniego przygotowania, musiałbym rządzić z tylnego siedzenia.

Przed całym światem, Polska niestety również zawiera się w jego granicach i to jest problem, nie Polska jako taka.

załatwimy Koledze foteli, zrzutkę forumową zrobimy

ewentualnie po prezesie dopasujemy

walory artystyczne

Nie czepiaj się, skoro jest lokalizacja na umieszczenie wizerunku, to już to wystarczy, sam obiekt można w każdej chwili wymienić, na wierniej oddający postać.

pisowska profesjonalność

500plus, to jest zawodowstwo..

Nie bądź śmieszny, moderacja wie że tak działam, już kiedyś była na ten temat dyskusja, skoro jest taka możliwość techniczna to uznano że jest dopuszczalne.

nie śmiesz mnie, najpierw manipulujesz cudzymi wypowiedziami a później udajesz głupiego

pisowskie metody!

nie śmiesz mnie, najpierw manipulujesz cudzymi wypowiedziami a później udajesz głupiego

pisowskie metody!

Nie rozumiem tej uwagi, przecież wyjaśniłem.

Tragiczne to i jakby się ktos mnie spytał czy to żart

teraz odpowiedziałbym że nie

.....

po wczorajszych akrobacjach jednego jedyny ratunek w nas żeby "ten " czasem nie dostał za dużo "władzy"

wtedy czarny scenariusz jak najbardziej możliwy

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez asterix1

Ciekawy styl! Tytuł i śródtytuły podają jedynie słuszną interpretację tekstu pod nimi. Żeby przypadkiem ktoś nie zszedł na interpretacyjne manowce.

Co się dziwisz? I im i bąbowcowi. Klasyczna sraczka w momencie gdy same "sukcesy". Guzik a nie milion, więc nawet i zakon coś słabnie, PE pojutrze przyjmie rezolucję w sprawie TK - treść już znana, z Brukseli już doszły wieści, że za cholerę nie pozwolą na ograniczenie obrotu ziemią rolną, HGW jasno pokazała figę, a tym samym znacząco zwiększyła swoje szanse na kolejną kadencję oznaczającą, że pomnik nigdy już nie stanie, Węgry na dniach zniosą zakaż handlu w niedzielę, którego pisiory nawet nie zdążyły wprowadzić, prezio próbował się targować z KK; "odpuszczenie" noweli ustawy aborcyjnej w zamian za maturę z religii, biskupy kazały mu spadać na drzewo.

Ja bym się też się wkurzył na takie dictum. Oni aż od tego dostali obstrukcji. Jak PiS będzie w takim tempie i stylu odnosił kolejne "sukcesy" to rozwolnienie może być wręcz chroniczne, a to może prowadzić nawet do zgonu.

Także bąbowcu wyluzuj, bo cię sraczka wykończy na amen. I z kogo wtedy będziemy się nabijać?

Edytowane przez Adalbert95

Bo to portal dla zidiociałych PiSowskich lemingów jest. Tytuł i śródtytuły to takie popychanie kijaszkiem w propagandowo pożądanym kierunku.

Weź se znajdź własne określenie na pisowców i przestań już używać słowa "leming" bo się błaźnisz ełropejczyku z koziej dupy

masz tu linka

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Weź se znajdź własne określenie na pisowców

To może za klasykiem: ciemny lud.

Brzmi gorzej od lemingów ale lepiej opisuje.

Pierwszym sukcesem PiSSmanów było narzucenie pewnego zestawu pojęć i przyszycie ich przeciwnikom. Dlatego odwrócenie tej narracji tak bardzo ich wk***ia, bo wytrąca im broń z reki.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.