Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Lepiej jak rządzi prezes,przynajmniej mi jest lepiej a wam nie musi,pewnie najlepiej by było wszystkich postkomuchow na księżyc wysłać ale to chyba niemożliwe, następne pokolenie po tatusiach i mamusiach już sie pcha do koryta,chyba tylko rewolucja albo kataklizm coś tu zmieni

caleb Masz dużo dzieci?Mieszkasz w czworakach?Dlatego pewnie nie wiesz,że najwięcej postkomuchów to jest w PiSie.

Zresztą nie rozumiem w czym ci komuchy przeszkadzają.Z taką mentalnością bardzo dobrze czułbyś się w PRLu.

Na wymioty mnie zbiera jak wizę takie scenki i nie ma znaczenia jaka opcja rządzi, każda do lachy okupantowi watykańskiemu się rzuca....

13876347_1245594382131586_1282061350468826398_n.jpg?oh=fad7f68221d7ca40d5801abf171fcda9&oe=58234935&__gda__=1479194463_b30bb5f834451d6d0d33ea5d58c6665a

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Może sprecyzuj którzy ludzie prezesa według ciebie to komuchy,ja pisałem o postkomuchach chyba delikatna różnica, to ci co rządzą po 89r,i ciągle ci sami, poza tym jarus krótko trzyma afera = lot z partii.

Na wymioty mnie zbiera jak wizę takie scenki i nie ma znaczenia jaka opcja rządzi, każda do lachy okupantowi watykańskiemu się rzuca....

13876347_1245594382131586_1282061350468826398_n.jpg?oh=fad7f68221d7ca40d5801abf171fcda9&oe=58234935&__gda__=1479194463_b30bb5f834451d6d0d33ea5d58c6665a

A prawda jest taka.

1737512db738265d9378d639fc2e061d.jpg

Rozumiem,że każdy kto ma inne poglądy od Ciebie jest poskomuchem?Skoro wywołałeś Tuska.on przynajmniej działał w opozycji antykomunistycznej.A co Ty robiłes?Miałeś tzw. przywilej późnego urodzenia czy też siedziałeś cicho jak 99% społeczeństwa?

Ja z tych co mają przywilej korzyści z walki Jarosława o demokrację to wersja TVP hehe, ty za to pewnie ramię w ramię z Donaldem działales.

caleb

Nie,nie działałem z Donaldem.PRL pamiętam dobrze i jestem pewien,że czułbyś się w nim jak ryba w wodzie.

Powiedziałbym raczej ze faszysta i antysemita a i homofob

To jeszcze pół biedy. Tacy zawsze byli i będą. Gorzej, że oprócz tych grzechów ciężkich masz na sumieniu jeden śmiertelny. Durnotę. Choć właściwie to nie gorzej a lepiej. Inteligentnych faszystów i antysemitów można się obawiać. Głupich jak but już nie i pozostaje tylko ich wyśmiać. Nawet się nie trzeba w tym wyśmiewaniu starać. Sami z siebie robią kretynów wystarczajaco dobrze.

Edytowane przez Adalbert95

Adalbercik jak zwykle nie na temat tylko ataki personalne,jak czegoś nie rozumiesz to może najpierw się spytaj a nie napastujesz mnie po raz kolejny swoim idiotycznym i wyjątkowo chamskim wpisem,nie moja wina ze jesteś debilem,pretensje do rodziców, przestań papież był nawolywal do miłości bliźniego.

Tacy jak caleb są potrzebni, pokazują stan umysłu sporej części społeczeństwa.

Przecież na obecnie rządzących narodowych socjalistów nie głosowały tylko i wyłącznie zdemenciałe staruszki.

Jestem Europejczykiem.

Trzeba zbadać kto uczciwie się dorobił a kto na machlojkach, tych drugich bezwzględnie tepic, zabrać wszystko i zamknąć w więzieniu, uczciwy nie ma co się bać, polski biznesmen to najczęściej pospolity złodziej który dorobił się na lewych kontraktach z budżetowka (znajomości i układy albo ktoś z rodziny polityk) są też uczciwi biznesmeni naprawdę zaradni ale takich mało.

Zaczyna mnie denerwować ta propaganda na forach internetowych. Ja piszę o prawie i konzekwencjach dla przeciętnych "nie znających prawa a nawet znajacych i dajacych sie zaskoczyć a w konsekwencji 'udupić'

A w odpowiedźi posowski propagandowy tekst. Pełno tych j..ch trolli siejacych propagandę z naszych podatków. Coraz trudniej rozmawiać w sieci.

To jeszcze pół biedy. Tacy zawsze byli i będą. Gorzej, że oprócz tych grzechów ciężkich masz na sumieniu jeden śmiertelny. Durnotę. Choć właściwie to nie gorzej a lepiej. Inteligentnych faszystów i antysemitów można się obawiać. Głupich jak but już nie i pozostaje tylko ich wyśmiać. Nawet się nie trzeba w tym wyśmiewaniu starać. Sami z siebie robią kretynów wystarczajaco dobrze.

Nie lekcewarzyl bym głupich faszystów i antysemitow. Tacy sa bardzo groźni jak im się stworzy warunki. Taki byłby wzorowym parobkiem dyktatora.

Edytowane przez antymalkontent

chwilowy brak działalności w audio.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.