Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Putina brakuje. Chociaż nasz prezes odstaje za mały rozmach i brak armi co powoduje związanie demokracja i brak szans na pucz w stylu tureckiego dyktatora.

Zestaw Adolf, Jarosław, Władimir był by trafniejszy.

W sumie to wiem czego się spodziewać po tych amebach intelektualnych ultra-kato-bolszewo-piusuaro-fans ale coraz częściej mnie zaskakują. Może ameba to za dużo? Może szparagi...?

13680773_1813837945516892_8236675876314343482_n.png?oh=40646d3aa4f26a96af175f1e6521c848&oe=5812A7C7&__gda__=1482313036_1b83a7b9da65702d23fb38a5a7d31e8d

A ten hydraulik - nie obrażając fachowców - z wąsem to co? ;-) Oczadział przy tym kadzidle, cały tydzień mszował ;-)

13686688_1813950128839007_6776998945550440266_n.png?oh=5d1dc584e050e2ea2bb7084f55f7a995&oe=582EAFF5

Niektórzy nieźle mają zryta głowę.

chwilowy brak działalności w audio.

Nie jestem komunista,nigdzie tak nie pisałem, nie jestem też faszysta choć za młodu skinowalem,z dzieciństwa komune pamiętam i w tym sensie mi się podobało, a PiS i Jarka lubię bo to jedyna partia która coś ludowi dała i obietnicy choć w części dotrzymała alternatywy na dzień dzisiejszy nie widzę.

Alergię mam...na czerwone sznurówki.

Tylko dać,dawać,dali,dała...a widzisz,niektórzy nie lubią gdy im się coś daje,wolą sami na wszystko zapracować,wtedy to ma zupełnie inny smak,na prawdę.Dawać to trzeba potrzebującym,chorym,upośledzonym,skrzywdzonym przez los,bez rąk,całe życie z respiratorem...A zdrowemu bykowi co wyciąga rękę po jałmużnę to kijem po gnatach trzeba.

Czasem aby komu coś dać wystarczy kilka słów, koperta i znaczek pocztowy:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

W sumie to wiem czego się spodziewać po tych amebach intelektualnych ultra-kato-bolszewo-piusuaro-fans ale coraz częściej mnie zaskakują. Może ameba to za dużo? Może szparagi...?

To jest jakaś mistyfikacja czy to się dzieje na prawdę?

Mój system wartości nie jest w stanie tego przetworzyć.

Ukryta Zawartość

l'enfant sauvage

To jeszcze zespół obsesyjno-kompulsyjny czy już splątanie?

Głupich wpisów nie będę komentował.

13680773_1813837945516892_8236675876314343482_n.png?oh=40646d3aa4f26a96af175f1e6521c848&oe=5812A7C7&__gda__=1482313036_1b83a7b9da65702d23fb38a5a7d31e8d

A ten hydraulik - nie obrażając fachowców - z wąsem to co? ;-) Oczadział przy tym kadzidle, cały tydzień mszował ;-)

13686688_1813950128839007_6776998945550440266_n.png?oh=5d1dc584e050e2ea2bb7084f55f7a995&oe=582EAFF5

Te komentarze mówią wszystko.

I jak tu nie napisać:

Niektórzy nieźle mają zryta głowę.

Pisuar już fabrykuje swoich "bohaterów", walczą z komuną ;-))))

13872726_10154459104926683_5637452843575490977_n.jpg?oh=99e7c4cc0d694f136d1c06c9dd9ce735&oe=58223A36&__gda__=1477859271_df50a9fe3e0a7ff3e6b968665a530fdb

no i masz, dzieci prawdę mu powiedzą ;-)

13876432_1812037922363561_3596907860708690375_n.png?oh=63b153dcf46e6fec5e35ffa6215ad5a2&oe=585D9299

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

To ładnie obrazuje horyzonty yego pana i jemu podobnych.

Pisuar już fabrykuje swoich "bohaterów", walczą z komuną ;-))))

Całkiem odjechali w kosmos. To przestaje być śmieszne.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Wandale zdewastowali nagrobek Bolesława Bieruta. Zgodnie z prawem zostali zatrzymani przez Policję i doprowadzeni na komisariat celem dokonania z ich udziałem prawem przewidzianych czynności. W sprawie zatrzymanych interweniował minister Sprawiedliwości Zbigniew Ziobro.

"Prokuratura Generalna wydała w tej sprawie specjalny komunikat. "Minister Sprawiedliwości Prokurator Generalny Zbigniew Ziobro zażądał od Prokuratora Regionalnego doprowadzenia do natychmiastowego zwolnienia zatrzymanych. Prokuratorzy z Prokuratury Rejonowej Warszawa - Żoliborz udali się na komisariat, aby doprowadzić do ich niezwłocznego wypuszczenia na wolność" - czytamy w nim.

"W ocenie Prokuratora Generalnego zatrzymanie przez policję tych osób na 48 godzin jest niezasadne" - zaznaczono." http://wiadomosci.onet.pl/kraj/zbigniew-ziobro-interweniuje-ws-zatrzymanych-na-powazkach/sh0qz7

W sprawie zatrzymanych interweniowała też poseł Małgorzata Gosiewska oburzona zachowaniem policjantów, a także ich przełożonego, który z szacunkiem wypowiadał się o Bierucie, ponieważ użył słowa "pan" przy jego nazwisku.

"- Napisali całą prawdę - mówiła w TVP Info. Posłanka wstawiała się za młodymi ludźmi na komisariacie. - Kiedy słyszę z ust komendanta „pan Bierut”, wypowiadane z szacunkiem w stosunku do ewidentnie zbrodniarza komunistycznego, to robi mi się przykro. Mam wrażenie, że żyjemy w dwóch różnych światach, a przynajmniej inaczej oceniamy minioną historię – zaznaczyła posłanka. Podkreśliła też, że "trzeba zmienić system myślenia" policjantów."

http://www.tokfm.pl/Tokfm/7,147963,20489035,dwoje-ludzi-pomazalo-grob-bieruta-ziobro-zada-natychmiastowego.html

Uważam, że reakcja ministra Ziobry była i tak spokojna, bo przecież zatrzymanych patriotów mógł odbić z policyjnego komisariatu siłą zlecając to nie przestraszonym prokuratorom, tylko siłom specjalnym w porozumieniu z ministrem Macierewiczem. Również nie można zarzucić mu łamania prawa, ponieważ w Polsce patriotyzm od dawna stoi ponad prawem.

Wypowiedź pani poseł Gosiewskiej tez nie jest niczym złym, działa ona przecież w stanie wyższego patriotyzmu i słusznie domaga się reedukacji prostych policjantów - najlepiej w postaci obowiązkowego udziału w rekolekcjach, przymusowej reedukacji historyczno-patriotycznej oraz wyposażenia ich w odpowiednie instrukcje polityczne objaśniające zasady stosowania prawa wobec patriotów i nie patriotów. Zapowiedź burzenia pomników i nagrobków związanych z PRL-em jest jak najbardziej słuszna. Uważam, że pani poseł jest i tak za mało radykalna, ponieważ zapomina o PKiN im Józefa Stalina. a także o innym symbolu komunizmu "tysiąclatkach" - oczywiście zburzyć wszystkie, co do jednej i tak mamy niż w szkolnictwie. Nie ma się też co wahać, jeśli chodzi o komunistyczne truchło leżące do tej pory spokojnie w reprezentacyjnych miejscach. Wykopać i wyrzucić do jednego doła na jakimś wysypisku śmieci najlepiej.

Zastanawiam się tylko, czy PiS przewiduje ustanowienie ustawą stałych posterunków ochronnych przy istniejących i planowanych pomnikach Nowej Słusznej Historii i czy będzie je obsadzała owa nowo wyedukowana policja, siły specjalne lub OT, a może tylko społecznie - zaufani ludzie

Edytowane przez Włodzimierz_55692
Gość Gosc

(Konto usunięte)

Skoro można od dzisiaj dewastować pomniki, to ja bym proponował wziąć spray i Lechowi na Wawelu walnąć napis np.

,, zdrajca z Magdalenki''.

Suweren czuje się oszukany postanowieniami tam poczynionymi, Lech brał w nich udział, a przecież jak ,, argumentuje'' Gosiewska za prawdę karać nie można.

Edytowane przez HQ150

Ukryta Zawartość

I PiS sie ugiął przed banksterka. Nie dali rady.

Ukryta Zawartość

Po raz kolejny i kolejny pisiarstwo udowadnia swoją wprost nie do ogarnięcia durnotę. Jeśli teraz, na bezczeszczenie mogiły (do 2 lat pierdla) - nie istotne czyjej, ta idiotka i kretyn Zbynio, tym gnojkom de facto pozwalają ze względów politycznych, to następcy pozwolą na to samo z grobem czy pomnikami Lesia czy innych pisiarzy.

O tym, że w podobno katolickim kraju grób to świętość i nienaruszalne tabu nawet nie wspominam. I to 2 dni po wyjeździe papieża i gremialnym uczestnictwie całego pisiarstwa w ŚDM.

Autentycznie nie potrafię za cholerę zrozumieć jak można być aż tak durnym, krótkowzrocznym i do tego tak zakłamanym. A już zupełnie w głowie mi się nie mieści, że można to publicznie pokazać...

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Ale kabaret.

Nadprezydent i nadpremier w jednej osobie okazał się również Nadradcą Mediów Narodowych:-)

Tupnął nóżką i rada cofnęła swoją decyzję. Zrobili nowe głosowanie i naraz zagłosowali inaczej. Po kilku godzinach naraz mieli inne zdanie.

No qwa przedszkole.

Kurski zostaje.

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,20490791,wiemy-kto-zastapi-kurskiego-rada-mediow-narodowych-wybrala.html#MT

Edytowane przez HQ150

Skoro można od dzisiaj dewastować pomniki, to ja bym proponował wziąć spray i Lechowi na Wawelu walnąć napis np.

To tak w obronie Bierutowego doła tam, gdzie nie zasłużył był, a powinien pod płotem w bezimiennym.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Od bele czego nie oczekuję czegokolwiek.

...a może chcesz coś napisać o Bierucie?

Po raz kolejny i kolejny pisiarstwo udowadnia swoją wprost nie do ogarnięcia durnotę. Jeśli teraz, na bezczeszczenie mogiły (do 2 lat pierdla) - nie istotne czyjej, ta idiotka i kretyn Zbynio, tym gnojkom de facto pozwalają ze względów politycznych, to następcy pozwolą na to samo z grobem czy pomnikami Lesia czy innych pisiarzy.

O tym, że w podobno katolickim kraju grób to świętość i nienaruszalne tabu nawet nie wspominam. I to 2 dni po wyjeździe papieża i gremialnym uczestnictwie całego pisiarstwa w ŚDM.

Autentycznie nie potrafię za cholerę zrozumieć jak można być aż tak durnym, krótkowzrocznym i do tego tak zakłamanym. A już zupełnie w głowie mi się nie mieści, że można to publicznie pokazać...

Z tym grobem w katolickim w kraju to się nie zapędzaj. Przecież Pani Premier translejtowała nawet Papieża Franciszka, więcej , przekazała co miał na myśli. Za chwilę Pis dokona przekładu Pisma Świętego , wtedy dopiero będziesz mógł z całą pewnością stwierdzić co przystoi w kraju katolickim a co nie. Teraz to tylko jakieś tam gryzmoły na papirusach jakiegoś tam Jana, Pawła, Łukasza czy tam Mateusza którzy nie zrozumieli Jezusa.

Napisano dziś, 20:35

Wyświetl postUżytkownik HQ150 dnia 02.08.2016 - 16:41 napisał

To tak w obronie Bierutowego doła tam, gdzie nie zasłużył był, a powinien pod płotem w bezimiennym.

Ty chyba niczego nie kumasz, nie chodzi nikomu o to kim był Bierut, ale o "pochwałę" łamania prawa.

o "pochwałę" łamania prawa.

Gdzie napisałem, że nie złamano prawa?

...przykład w kontekście był wredny...w kontrze do czyjejś pochwały.

kumasz

Kumasz?

PiS bez poparcia naszego KK nie istnieje. Tylko totalnym zdebileniem pisiorów można tłumaczyć, że pozwalają sobie w tej kwestii fikać. Bergolio mimo zewnętrznego wrażenia niemal fajtłapy i nieudacznika w Watykanie już pokazał że to tylko pozory. Cicho i systematycznie robi swoje i po swojemu. I z naszymi czarnymi też zrobi to co uzna za stosowne. Jeśli pisiory sądzą, że mogą sobie pogrywać z czarnymi i liczą, że w razie jakiegoś ostrzejszego konfliktu ich wyborca opowie się za nimi, a przeciw proboszczowi to się bardzo boleśnie przekonają jak głęboko się mylą. Jedno na co sobie PiS nie może absolutnie pozwolić to konflikt z czarną mafią. Jeśli sobie pozwala to bardzo dobrze. Szybciej sczezną.

W sumie tekst byłby całkiem dobry, gdyby nie był dość bełkotliwy.

Pewna zaciekłość, a wręcz nienawiść zatarła sens tego tekstu.

Edytowane przez xniwax

Kurski zostaje.

I bardzo dobrze. Zostawienie tego buca na stołku gwarantuje dalsze staczanie się w dół i tracenie na znaczeniu jedynej de facto tuby propagandowej PiS. Nie ma przynajmniej na razie szans na zastąpienie go kimś mądrzejszym i jest szansa, że TVP doprowadzi do takiego poziomu, że politycznie nie będzie już znaczyła zupełnie nic. Że przy okazji jest to polityczny koniec tej wyjątkowej mendy czyli Czabańskiego to jeszcze lepiej. A i to, że po raz kolejny prezio udowadnia, że pogłoski o jego geniuszu politycznym to tylko nieprawdziwe pogłoski, cieszy. Powinno smucić pisiarzy, ale oni są za głupi by wiedzieć z czego powinni się cieszyć, a z czego smucić.

Edytowane przez Adalbert95
Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Kardynał Wyszyński to był Ktoś, tego chyba nikt nie zaneguje. A może mylę się i za to, co powiedział o Bierucie... : http://www.mysl-polska.pl/966

Ukryta Zawartość

I to pod okiem prezesa korporacje tak drenuja Polaków i to jeszcze prawie za darmo... A później ubywa nam Polaków bi wszystko co może ucieka. Toż to nie do pomyślenia.

Ja myślę ze umowy ponizej 1 etatu w korporacjach można by zakazać bo raczej praca tam bliżej całodobowej jak kilkugodzinjej co na to mysliciele prezesa.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez antymalkontent

Bodek! Bodek, stawaj listonosz przyszedł! :-)

13925401_1078237358918967_1074056936893729951_n.jpg?oh=c5234516df46537ebf9a1b8be2c9f5ac&oe=585CF397

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.