Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

10 minut temu, muls napisał:

nie napisales na biedronia jeezik.  Przedstawilem ci ogolny front obecnie obowiazujacy.Wiec juz czas zebys cos o Biedroniu.Bo o Schetynie, podstawkach było.

Świetnie jesteś zorientowany, czyli dobrze zakamuflowany  pisior z ciebie.:)

Kilku kumpli z twojej piaskownicy się nabrało na twoje sztuczki.:)

Jeez>>> Ręce opadają. Również głupotą i brakiem taktu, błyszczał dziś Sasin w "Kawie na ławę". Możecie sobie rękę podać. Czy to jednak Twój wzór? Bo program był wcześniej jednak...

Kolejne durne słowa:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

To też Twój wzór?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez zukzukzuk

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

2 minuty temu, zukzukzuk napisał:

Również głupotą i brakiem taktu

O głupocie i braku taktu raczej nie powinniście pisać.)

A gdzie widzisz brak taktu?

W pytaniu czy pisowe 500 ci nie śmierdzi?

4 minuty temu, zukzukzuk napisał:

Czy to jednak Twój wzór? Bo program był wcześniej jednak...

No widzisz, jak kawa na ławę to pozostają ci tego typu wpisy. Raki widać klimat.

4 minuty temu, jezz napisał:

W pytaniu czy pisowe 500 ci nie śmierdzi?

to jest temat na osobny wontek jeezik.Tobie 98 nie smierdzi a mnie tak.Widze ze na tej wsi jest totalny brak informacji oprocz TVp info i kolchoznika na slupie.

Edytowane przez muls
Godzinę temu, muls napisał:

to jest temat na osobny wontek jeezik.Tobie 98 nie smierdzi a mnie tak.Widze ze na tej wsi jest totalny brak informacji oprocz TVp info i kolchoznika na slupie.

A może to ci coś 8nnego śmierdzi:)?

Wszak wam tu totalnie to 500 śmierdziało, a tu okazuje się, że jednak nie śmierdzi. Ciekawe.

A 98 dalej ci będzie śmierdzieć i uwierać.

to jest temat na osobny wontek 

Cytując jednego, nie ty będziesz o tym decydował.

Widze ze na tej wsi jest totalny brak informacji oprocz TVp info i kolchoznika na slupie.

Tylko to możemy oglądać, proboszcz zabronił oglądania tvn. Powiedział, że to grzech.

2 godziny temu, Jaro_747 napisał:

w szkole

Chodziłem do szkoły za komuny, zdaje się że wtedy Stalin podawał prawdy do wierzenia dzieciom i Żydzi..

Myle się ?

Godzinę temu, zukzukzuk napisał:

Kawie na ławę

Oglądasz programy propagandowe emitowane z ośrodków propagandy z konieczności czy z własnej woli ?

16 minut temu, 747 napisał:

Oglądasz programy propagandowe emitowane z ośrodków propagandy z konieczności czy z własnej woli ?

Nie każdy ma ochotę się ogłupiać oglądając reżimową TVPiS lub ścieki w rodzaju TV Republika.

15 minut temu, 747 napisał:

Chodziłem do szkoły za komuny, zdaje się że wtedy Stalin podawał prawdy do wierzenia dzieciom

I do dziś ulegasz tym prawdom. Z tym, że już nie Stalin je podaje, tylko TVPiS.

17 minut temu, 747 napisał:

Oglądasz programy propagandowe emitowane z ośrodków propagandy

Coś pochrzaniłeś znowu. To programy ANTYpropagandowe.. Ty oglądasz propagandowe. Poprzednio był Stalin, a teraz TV Kurskiego. Typowe odwracanie kota ogonem - stosowane przez reżim. 

'Tak samo Jeezik. Pisze językiem Sasina. A potem udaje zdziwionego i zaprzecza, że zapożyczył wypowiedź od swego idola.

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

3 minuty temu, jezz napisał:

Co to znaczy, też?

Coś mi się wydaje, że musisz odpocząć ze 3 dni. Przemęczenie, przegrzanie mózgu? Skoro nie wiesz, co to znaczy "też", skorzystaj ze słownika wyrazów bliskoznacznych.

4 minuty temu, zukzukzuk napisał:

przegrzanie mózgu?

Aby coś przegrzać trzeba to coś mieć.

Fiasko projektu:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

13 minut temu, zukzukzuk napisał:

Tak samo Jeezik. Pisze językiem Sasina. A potem udaje zdziwionego i zaprzecza, że zapożyczył wypowiedź od swego idola.

Poproszę zatem o cytat. Będziemy rozmawiać na konkrety a nie twoje plwociny.

10 minut temu, zukzukzuk napisał:

Coś mi się wydaje, że musisz odpocząć ze 3 dni. Przemęczenie, przegrzanie mózgu? Skoro nie wiesz, co to znaczy "też", skorzystaj ze słownika wyrazów bliskoznacznych.

Coś mi się wydaje, że kolejny raz odwaracasz kota ogonem i unikasz odpowiedzi.

Cofnij się do swojej wypowiedzi i proszę o odpowiedź na pytanie. 

7 minut temu, Bobcat napisał:

Aby coś przegrzać trzeba to coś mieć.

Rozumiem, że wiesz o tym z własnego doświadczenia.

jesus co za nudziarz.Jak sasin rzeczywiscie.Trzeba ze a to a a ten ze to a z kropkom.

Edytowane przez muls
4 minuty temu, muls napisał:

jesus co za nudziarz.Jak sasin rzeczywiscie.Trzeba ze a to a a ten ze to a z kropkom.

Stara szkoła funkcjonariuszy frontu propagandowego. Towarzysz Żdanow wiecznie żywy.

3 godziny temu, zukzukzuk napisał:

Nie taka, jaką cytujesz.

A może o taką?

Ukryta Zawartość

12 minut temu, muls napisał:

A ten dalej jak Kim. Tworzysz swoją alternatywną rzeczywistość.

A co myślisz, że będziecie tylko kłapać co wam ślina na język przyniesie?

Ukryta Zawartość

39 minut temu, Bobcat napisał:

Stara szkoła funkcjonariuszy frontu propagandowego. Towarzysz Żdanow wiecznie żywy.

Dzień bez Żdanowa i twojej bolszewickiej propagandy, dniem straconym.:)

5 godzin temu, zukzukzuk napisał:

To też Twój wzór?

No jak, potrafisz już odpowiedzieć, czy dalej udajesz Greka?

Gość

(Konto usunięte)
3 godziny temu, Bobcat napisał:

Jak nas widzą sąsiedzi:

„Piłsudski i Kaczyński pasują do siebie: obaj są demokratami rozczarowanymi do demokracji” – pisze Gnauck. Obaj – kontynuuje niemiecki dziennikarz – przyczynili się, jeden w 1918, drugi "w skromniejszym stopniu" w 1989 roku, do przywrócenia po okresie obcego panowania parlamentarnej demokracji. Obaj doszli wkrótce do wniosku, że nowa rzeczywistość pełna jest deformacji na taką skalę, że tylko „mocne uderzenie” może skierować państwo na właściwe tory."

Jak Ci nie wstyd wklejac materiały gloryfikujące prezesa, porównujące go do znanych bohaterów Polski, nie widzisz ,że przyczyniasz się do wzrostu poparcia dla pis?

Takie peany w niemieckiej prasie na cześć Jarka dziwią i zmuszją do refleksji ...

Naprawdę nie mozesz juz zdobyc się na krytyke Kaczyńskiego zmieniłes poglady o 180 stopni?

rozczarowałes mnie tym wpisem dobiłes i nie wiem czy się pozbieram

bobcat pokochał Jarosława Kaczyńskiego stawia go za wzór meza stanu i cieszy się z szacunku jakim obdarzają go Niemcy

tego jeszcze nie było:):):)

Gdzie napisałem że pokochałem? Że stawiam za wzór? Umieściłem głos zza miedzy. Reszta to Twoje chore urojenia i myślenie życzeniowe.

Inteligentnych inaczej do "dyskusji" z Tobą poszukaj gdzie indziej. Tutaj ich nie znajdziesz. Pajaca z siebie robić nie musisz.

Gość

(Konto usunięte)

Bobcat zamiast Żdanowa przyswój sobie na pamiec nowa strategię propagandowa Twojego idola:):)

"W tej chwili mamy mniej więcej dziewięć miesięcy do tych decydujących wyborów, a wcześniej mamy jeszcze te europejskie. Należy czynić wszystko, aby je wygrać. I w sensie pozytywnym - bardzo intensywnie brać udział w kampanii. I w sensie negatywnym - odrzucić zasadę "co w sercu, to na języku", bo ona czasem bardzo w polityce przeszkadza - doradzał członkom klubów Jarosław Kaczyński."

5 minut temu, Bobcat napisał:

Gdzie napisałem że pokochałem? Że stawiam za wzór? Umieściłem głos zza miedzy. Reszta to Twoje chore urojenia i myślenie życzeniowe.

Inteligentnych inaczej do "dyskusji" z Tobą poszukaj gdzie indziej. Tutaj ich nie znajdziesz. Pajaca z siebie robić nie musisz.

wklejanie materiałów gloryfikujacych miłosciwie nam panujacego jest jednoznaczne

i nie zakłamiesz juz swojej miłości:):)

Swoją drogą trzeba samemu mieć nie po kolei pod sufitem aby artykuł adekwatny do tytułu ("Niemiecki autor kpi z Kaczyńskiego") zinterpretować jako peany na cześć. Albo też jest to bezczelna hucpa PiS-owskiego trolla i brygady sieciowej.

Gość

(Konto usunięte)
Teraz, Bobcat napisał:

Swoją drogą trzeba samemu mieć nie po kolei pod sufitem aby artykuł adekwatny do tytułu ("Niemiecki autor kpi z Kaczyńskiego") zinterpretować jako peany na cześć. Albo też jest to bezczelna hucpa PiS-owskiego trolla i brygady sieciowej.

Tytuł jest portalu

treść jest jednoznaczna

Widac nie czytasz nic wiecej poza tytułami, jakie to małostkowe i infantylne:)

Cytuj sobie dalej mądrości swojego Prezesuńcia któremu każdym wpisem włazisz w d..ę z wazeliną.

Teraz, slawek.xm napisał:

Tytuł jest portalu

treść jest jednoznaczna

Starałem się dostosować do Twojego poziomu.

3 minuty temu, slawek.xm napisał:

Tytuł jest portalu

treść jest jednoznaczna

Poza tym bezczelnie i chamsku kłamiesz. Portal nazywa się onet.pl. To jest tytuł artykułu. Skoro rozumiesz odwrotnie niż to, co tam napisane proponuję zasięgnąć porady lekarza. Nie napiszę jakiej specjalności, Moderacja czuwa.

3 minuty temu, slawek.xm napisał:

nigdy nie dałes i nie dasz rady:):):)

Z pewnością nie dam, gdyż na tak niskim poziomie nie nam żadnego doświadczenia.

5 minut temu, tomek7776 napisał:

Boob

to po co odpowiadasz na wpisy w/g twojej oceny Pisowskiego trolla?

bo jestes trolem skompromitowanych popaprancow?

Sam jesteś skompromitowany więc skorzystaj z możliwości milczenia.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.