Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, Bobcat napisał:

Podobnie jak w innym przypadku Twoją opinię wydrukowałem na kartce papieru i powiesiłem w kiblu w wiadomym celu.

:)

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

4 minuty temu, muls napisał:

spadaj slawus bo zaczynasz byc wku.jacy ze swoja glupota.

O równi pochyłej i pogrążaniu się mówi ktoś, kto sam od dawna jest na dnie. Zabawne.

W dniu 1.03.2019 o 18:50, jar1 napisał:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

i jest 500+ ...!!!!!

Godzinę temu, muls napisał:

slawus masz problemy

niemiecki autor kpi z Kaczyńskiego. "Niekoronowany król Polski"

Afera z budową wieżowców pokazuje pogardę J. Kaczyńskiego dla reguł i instytucji – pisze w "FAS” Gerhard Gnauck. Porównuje szefa PiS - "demokratę rozczarowanego co do demokracji” - z marszałkiem Józefem Piłsudskim.

nadal masz problemy

"Kaczyński pospieszył natychmiast – czego niemal nigdy nie robi – do właściwego w tej sprawie ministerstwa sprawiedliwości, do swojego wiernego ministra” – pisze Gnauck. Jak dodaje, w końcu lutego minął termin, do którego prokuratura powinna zdecydować o oskarżeniu bądź umorzeniu, co oznacza, że "gra na czas”. "Równocześnie Kaczyński testuje kontrataki na gazetę (GW) i na Austriaka” – wtrąca Gnauck.

cos ci jeszcze wyjasnic?

tu tez masz watpliwosci?

iłsudski dokonał w 1926 roku przewrotu. A Kaczyński dziś? Jego brat Lech powiedział kiedyś, że gdyby znalazł się w sytuacji takiej jak Piłsudski, postąpiłby tak samo: a więc dokonałby puczu. Jego brat, szef partii nie widzi dziś zapewne potrzeby puczu. Osłabił natomiast dużą część wymiaru sprawiedliwości – nie jednym ciosem, lecz wieloma małymi uderzeniami, by osiągnąć podobny cel” – pisze w konkluzji Gerhard Gnauck.

to mozna tlumaczyc tylko de..om.

a tu czego nie zrozumiales cwoku.Jest to odnosnie fragmentu dzialan kurdupla  w tym roku.Bez zadnego gloryfikowania.

Wam mozna kazdy kit wcisnac do lba a wy i tak nie skumacie.

Jaki naród taki wódz...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez jacekm22
Brak wpisu
Gość

(Konto usunięte)

od lat ta sama śpiewka zatrzymałes sie w rozwoju i tymi samymi frazesami karmisz każdego kto zaszczyca Cię dyskusją nie wykazujesz ani inicjatywy ani kreatywności ani charakteryzującej Twoje propagandowe wzorce ideologicznych pomysłów

żadnego polotu i inwencji

coraz bardziej mnie zawodzisz:)

7 minut temu, Bobcat napisał:

Podobnie jak w innym przypadku Twoją opinię wydrukowałem na kartce papieru i powiesiłem w kiblu w wiadomym celu. Innego zastosowania dla tych "mądrości" nie widzę.

od lat slawus popisujesz sie ignorancja ,zwykla glupota ,nieuctwem bez zdanego polotu czy sladow jakiejs mysli.Monotok  prostaka.Tu juz trudno mowic o zawodzeniu.To jest pewnosc codzienna.

Edytowane przez muls
5 minut temu, muls napisał:

od lat slawus popisujesz sie ignorancja ,zwykla glupota ,nieuctwem bez zdanego polotu czy sladow jakiejs mysli.Monotok  prostaka.Tu juz trudno mowic o zawodzeniu.To jest pewnosc codzienna.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

7 minut temu, slawek.xm napisał:

od lat ta sama śpiewka zatrzymałes sie w rozwoju i tymi samymi frazesami karmisz każdego kto zaszczyca Cię dyskusją nie wykazujesz ani inicjatywy ani kreatywności ani charakteryzującej Twoje propagandowe wzorce ideologicznych pomysłów

żadnego polotu i inwencji

coraz bardziej mnie zawodzisz:)

Błąd. To  zaszczyt dla Ciebie że z Tobą w ogóle rozmawiam. Mam powtórzyć cytat z Marka Twaina?

a tutaj nowy rys historii nowozytnej.Ciekawy sam w sobie

– Gdyby poważnie się nad tym zastanowić, jeżeli Borusewicz ma rację, to całą tę rewoltę Solidarności zrobiła bezpieka – mówi dziennikarce Lech Wałęsa. – Wszystkie najważniejsze spotkania, szczególnie z prezydentami i premierami z zagranicy, odbywały się u prałata. Manipulacja musiałaby być tak daleka, że ja się naprawdę nie zorientowałem – dodaje były prezydent.

Tło tego potencjalnego "spisku" wyjaśnia prof. Andrzej Friszke. – Jankowski chciał być jego (Wałęsy – red.) najważniejszym zausznikiem i doradcą, który mebluje mu głowę. Żeby to osiągnąć, musiał doprowadzić do tego, by Wałęsa nie ufał innym, tylko jemu. Dlatego próbował odgrodzić go od doradców z Warszawy, od środowiska KOR, czyli Borusewicza i Walentynowicz.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

7 godzin temu, muls napisał:

Nalezy wiec spowodowac wszystko zeby obnizac pozycje opozycji

No to mamy kolejnego pisiora,

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Po tych wszystkich aferach sytuacja reżimu jest taka denna, że jedyne wyjście to obracanie wszystkiego w żart. Tyle, że nie bardzo się da, ludzie już nabrali trochę rozumu.

Jestem Europejczykiem.

slawus znowu pomylka.Nadal nie jest za PICem tylko martwi sie czy wyborca to lyknie.To nie na twoja glowe jest slawus.Ty glosuj na PIC bo do zadnej innej cie nie przyjma.

24 minuty temu, jezz napisał:

No to mamy kolejnego pisiora,

jeezik ty masz problemy zrozumieniowe?Prostych faktow?

33 minuty temu, muls napisał:

jeezik ty masz problemy zrozumieniowe?Prostych faktow?

Nie mam żadnego. 

To są właśnie towarzysze wasze metody postępowania w "dyskusji" na tym forum.

Na twój temat mogę ci odpowiedzieć słowami twojego forumowaego kolegi 

11 minut temu, Bobcat napisał:

Beton jest niereformowalny.

11 minut temu, Bobcat napisał:

Beton jest niereformowalny.

Godzinę temu, muls napisał:

glupota  bez zdanego polotu czy sladow jakiejs mysli.Monotok  prostaka.

Edytowane przez jezz
4 minuty temu, jezz napisał:

ą właśnie towarzysze wasze metody postępowania w "dyskusji" na tym forum.

masz podstawowe.Kwasniewski martwi sie ze przecietny wyborca nie lyknie pomyslu koalicji.Martwi sie .I mowi dlaczego.Jak zrozumiesz to sie zglos.

Edytowane przez muls
Gość

(Konto usunięte)
33 minuty temu, muls napisał:

Nadal nie jest za PICem tylko martwi sie czy wyborca to lyknie

Ideologicznie bliżej Kwachowi do pisu niz KO

a to ,że wg Ciebie za nim nie jest to tylko opinia

Drogie Pis-iaczki w Gdańsku na razie sondażowe wyniki lecz nie liczcie na wygrana oszołoma jednego lub drugiego

2317864.jpg

8 minut temu, muls napisał:

masz podstawowe.Kwasniewski martwi sie ze przecietny wyborca nie lyknie pomyslu koalicji.Martwi sie .I mowi dlaczego.Jak zrozumiesz to sie zglos.

A nawet pochyla się nad ich losem. Zapomniałeś o tym napisać.:)

22 minuty temu, slawek.xm napisał:

a to ,że wg Ciebie za nim nie jest to tylko opinia

A to że wg Ciebie za nim jest to również tylko opinia.

Gość

(Konto usunięte)
8 minut temu, Bobcat napisał:

A to że wg Ciebie za nim jest to również tylko opinia.

komentarz kolegi mulsa świadczy ,że się ze mna zgadza

zapomniałes dac mu lajka:):):):)

Rozumienie wszystkiego odwrotnie jest chorobą którą proponuję zgłosić lekarzowi.

38 minut temu, slawek.xm napisał:

komentarz kolegi mulsa świadczy ,że się ze mna zgadza

zapomniałes dac mu lajka:):):):)

Szykuje się kolejny "sukces" rządów PiS:

Ukryta Zawartość

Teraz, slawek.xm napisał:

-skoro zrozumiałem odwrotnie to dlaczego nie widze Twojego lajka przy wpisie mulsika?:):)

pa pa

O tym gdzie i kiedy postawię lajka decyduję wyłącznie ja i Tobie nic do tego. 

Ukryta Zawartość

3 godziny temu, asterix1 napisał:

Drogie Pis-iaczki w Gdańsku na razie sondażowe wyniki lecz nie liczcie na wygrana oszołoma jednego lub drugiego

Ukryta Zawartość

Aż 12% dla hitlersyna Brunatnego? To sporo!

Można spekulować, że zagłosowała na niego część elektoratu PiS który nie miał swojego kandydata, ale to i tak sporo. Kiepsko wróży reżimowi przed następnymi wyborami bo pokazuje, że po wielu latach na prawo od PiS może na trwałe zaistnieć jakaś siła polityczna.

Kaczyński robił co mógł żeby temu zapobiec i narodowy elektorat przyciągnąć, ale w nieskończoność robić się tego nie da. Najpierw monopol PiS złamał Kukiz biorąc pod skrzydła narodowców, a teraz ta koalicja o przydługiej nazwie może ich wszystkich skupić.

Ciekawe co Jarosław i jego ludzie będą z tym robić, bo takie obecne trwanie w rozkroku w następnych wyborach może nie zadziałać. Nie da się jednocześnie iść do centrum i utrzymać przy sobie faszyzujący elektorat, kiboli i religijnych fanatyków.

PiSowski marsz ku centrum pod wodzą Morawieckiego trwał może tydzień i skończył się równie szybko jak zaczął, a w okolicach prawej ściany i tak zaczęło się coś wykluwać.

W obecnej sytuacji nawet te ewentualne kilka procent może być gwoździem do trumny marzeń o PiSowskiej hegemonii i paradoksalnie większym kłopotem niż np. "Wiosna" Biedronia.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

zastanawiajac jest ze zawsze jest grupa ktora nie wybierze swojego zdawałoby sie przedsiebiorce jaki on by nie był ale jakiegos .zdecydowanego przyglupa z innego miasta tylko dlatego ze jest bardziej znany.Bo rozumiem ze braun cos dostał ale logika wskazywalaby ostatnie miejsce.Bo co zarzadzanie miastem ma wspolnego z braunem.A jednak holota tak wybiera.

Edytowane przez muls

normalnie idzie sie rozwalic ze smiechu widzac takie wyniki.Jednoczesnie braun to zwolennik rosji.

Edytowane przez muls
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.