Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

19 minut temu, muls napisał:

masz jeszcze jakies uwagi...... bo spuszczam wode.

Znalazłeś już te cytaty kryptopisiorze i posiadaczu kota?

25 minut temu, Bobcat napisał:

Czytam ten bełkot

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Bob, masz tu z wiarygodnego źródła informację.

To ostatnia już wypowiedź moja w Twoim kierunku.

Nie zadaje się z cynicznymi kłamcami, propagandę rozumię, ale nie kłamstwa podawane wprost na twarz to okoliczność wykluczająca z rozmowy.

Ukryta Zawartość

1 minutę temu, 747 napisał:

masz tu z wiarygodnego źródła informację

Powiedziałem już że jestem zwolennikiem i popieram ideę Stanów Zjednoczonych Europy.

12 minut temu, zukzukzuk napisał:

Tak (niestety) ma być. Wokoło pełno tłuków, którzy warczą na "innych" ludzi, bo... istnieją. Wystarczy bodziec od JK.

A ty już znalazłeś cytaty czy teraz jak zwykle będziesz rżnąć głupa?

To takie powszechne powiedzenie bo wiem, że ktoś może z tym mieć problem.

3 minuty temu, bubusia napisał:

Ten jednak zaprzecza, chociaz dwoch powyzej potwierdzilo.

Czyzbys byl na froncie, i wiesz co mozna powiedziec, a czego jeszcze nie.

W przeciwieństwie do Ciebie i tobie podobnym nie dostaje SMS z przekazem dnia  z Nowogrodzkiej 

3 minuty temu, 747 napisał:

Nie zadaje się z cynicznymi kłamcami, propagandę rozumię, ale nie kłamstwa podawane wprost na twarz to okoliczność wykluczająca z rozmowy.

Od dawna wiadomo że rozmowa z Tobą to strata czasu.

31 minut temu, Bobcat napisał:

Benedykt XVI

Co mnie obchodzi jakiś Benedykt X albo Y, obchodzi mnie los mojej ojczyzny, sam pisałem że papież oszukał naszego Króla, który niby poległ pod Warną i od tego czasu do dziś jesteśmy jako państwo i naród na równi pochyłej a w 14 wieku byliśmy jedynym mocarstwem w Europie zdolnym przeciwstawić się najeźdźcom.

Bob, Ty jesteś osobą niepoczytalną, przez to niebezpieczną.

2 minuty temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Bąblowiec, jako ewidentnie stuknięty jest poza konkursem.

Tak to wygląda. Nie mniej - inni usilnie starają mu się dorównać. 

Ciekawe spostrzeżenie podrzuciła żona.

Zastanawiająca jest prędkość 98 km/h, którą zmierzyła policja kierowcy Brudzińskiego. Zdaniem żony (i moim po namyśle), prawdopodobnie mogło być to ponad 100 km/h, co automatycznie kwalifikuje się do zabrania prawa jazdy . A tu nawet skromnego mandatu brak! O mało 100 na godzinę w terenie zabudowanym, a policja tylko poucza. Niespotykany przypadek. Dziwne też, że kierowca niejako w podziękowaniu "opatrzności" (a raczej - bytom materialnym), wpłacił 500 zł na cele charytatywne. 

Zdumiewające i śmierdzi na kilometr. Ale, śmierdzi teraz praktycznie codziennie i wszędzie, czego tylko się tkną.

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

3 minuty temu, asterix1 napisał:

W przeciwieństwie do Ciebie i tobie podobnym nie dostaje SMS z przekazem dnia  z Nowogrodzkiej 

Argumenty mu sie skonczyly, zostala mu Nowogrodzka:)

Klasyka

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

PiS drze ryje na temat "obrony rodziny" robiąc z tego temat numer 1.

A co na ten temat niejaki Marek Jurek, polityk katolicki?

"Pan prezes (PiS Jarosław) Kaczyński złożył bardzo twardą obietnicę w Jasionce - powiedział, że będą mówili o obronie rodziny. I zapewniam, że będą mówili i nic więcej" - stwierdził.

Jestem Europejczykiem.

11 minut temu, bubusia napisał:

zyzbys byl na froncie, i wiesz co mozna powiedziec, a czego jesz

zabawne jak malo kto z tej holoty przejmuje sie losem gwalconych dzieci a jak bardzo tym ze dziecmi ma zajac sie dowoch gejow.W tym nawet rodzice tych dzieci.Czy wara od naszych dzieci dotyczyło tez ksiezy??Bo jakos nigdy nie napotkalem sie na reakcje tego idioty.

Edytowane przez muls
1 minutę temu, muls napisał:

zabawne jak malo kto z tej holoty przejmuje sie losem gwalconych dzieci a jak bardzo tym ze dziecmi ma zajac sie dowoch gejow.

No niech sie zajmuje, tylko trzeba sie jasno zadeklarowac, i nie udawac, ze chodzi o tolerancje.

Wtedy mozna temat bardziej rozwinac.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

1 minutę temu, asterix1 napisał:

Etatowego propagandzistę można poznać m.in. po tym, że przekazuje swoje myśli jednoznacznie, dla każdego zrozumiale ale nie bezpośrednio i nie wprost. Po to aby w razie czego rżnąć głupa i żądać cytatów jego wypowiedzi. Doskonale wie że wprawdzie precyzyjnie przekazał taką a nie inną myśl, ale nie wprost, więc dosłownych cytatów nie ma. Wtedy tryumftuje. Na tym polega jego erystyka.

2 minuty temu, bubusia napisał:

sie zajmuje, tylko trzeba sie jasno zadeklarowac, i nie udawac, ze chodzi o tolerancje.

a to sie nazywa jak?Spisek gejow w celu wykorzystania dzieci...

ty moze sobie rozwin we wlasnej glowie i zawiadom o skutkach.

Edytowane przez muls
7 minut temu, 747 napisał:

Bob, Ty jesteś osobą niepoczytalną, przez to niebezpieczną.

Znowu nie wziąłeś leków? U Ciebie na oddziale pełne bezhołowie.

19 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

ewidentnie stuknięty

Dobrze że reagujesz w ten sposób, dokumentujesz brak argumentów, Hans Frank jako ojciec ideologiczny pierwszego szefa Komisji Europejskiej Ciebie również nic nie obchodzi, jakie to symptomatyczne.

Mamy więc już dwie osoby, które ignorują fakty historyczne dotyczące genezy Unii Europejskiej.

Możecie założyć stowarzyszenie, na pewno zyskacie nowych członków.

Założe się że wszyscy przeciwnicy polityczni z forum Jarosława Kaczyńskiego będą jednocześnie osobami, którym zwisa faszystowski rodowód szefa KE który 10 lat piastował to stanowisko.

Walter Hallstein górą.

Gratuluję !

a to sie nazywa jak?Spisek gejow w celu wykorzystania dzieci...

To sie nazywa stopniowa zmiana podejscia do rodziny, czym ma byc, i jak ma funkcjonowac

Teraz, bubusia napisał:

topniowa zmiana podejscia do rodziny, czym ma byc, i jak ma funkcjonowac

bubusia .za dwadziesci lat przyjdz i ci opowiem.Na razie temat nie istnieje a nie bede cie straszył bo narobisz do spodni.

ykorz

ty moze sobie rozwin we wlasnej glowie i zawiadom o skutkach.

Kolejnemu argumenty sie wyczerpaly

1 minutę temu, bubusia napisał:

olejnemu argumenty sie wyczerpaly

dotyczace czego bubusia?chesz czegos sie dowiedziec to pisz na berdyczow.Ja nie jestem gejem a ustawodawstwo nie istnieje.A twoje slinienie sie mnie nie obchodzi.

Edytowane przez muls
Teraz, muls napisał:

bubusia .za dwadziesci lat przyjdz i ci opowiem.Na razie temat nie istnieje a nie bede cie straszył bo narobisz do spodni.

?

Aha

12 minut temu, 747 napisał:

Co mnie obchodzi jakiś Benedykt X albo Y, obchodzi mnie los mojej ojczyzny

Żadna instytucja nie miała na los Polski takiego wpływu jak KK. Benedykt XVI powinien więc cię jak jak najbardziej obchodzić. Jeśli oczywiście szczere są twoje zapewnienia jak bardzo obchodzi cię jest ojczyzny.

4 minuty temu, bubusia napisał:

Kolejnemu argumenty sie wyczerpaly

A Ty kiedykolwiek miałeś takowe?

4 minuty temu, muls napisał:

Ja nie jestem gejem

No to jest argument:)

17 minut temu, 747 napisał:

Co mnie obchodzi jakiś Benedykt X albo Y, obchodzi mnie los mojej ojczyzny, sam pisałem że papież oszukał naszego Króla, który niby poległ pod Warną i od tego czasu do dziś jesteśmy jako państwo i naród na równi pochyłej a w 14 wieku byliśmy jedynym mocarstwem w Europie zdolnym przeciwstawić się najeźdźcom.

Piszesz o tym królu, prawda?

2008 roku na urodziny króla organizacje LGBT planowały wystawić na rynku w Krakowie plenerowe przedstawienie pod tytułem „Gejowskie miłostki króla”. Rok później Marsz Tęczowej Tradycji i Kultury obrał sobie za punkt docelowy symboliczny grób Warneńczyka w Katedrze Wawelskiej. 

Ludzie Kochani!

Przestańcie z trollami PiSowskimi dyskutować o tym, o czym oni chcą!

Przecież każdy głupi widzi, że tematy LGBT wyciągnięte zostały bo reżim ma problemy na wszystkich frontach i chce dyskusję z faktów przekierować na front ideologiczny. A tam będzie bohatersko zwalczał wrogów których sam stworzył.

Jestem Europejczykiem.

4 minuty temu, Bobcat napisał:

Żadna instytucja nie miała na los Polski takiego wpływu jak KK

To właśnie napisałem.

Ukryta Zawartość

Kto zrobił nas w ...ja ?

Marcinek V  ?

Do dziś z tego nie wyszliśmy i już nie wyjdziemy.

Ukryta Zawartość

Teraz, Jaro_747 napisał:

Ludzie Kochani!

Przestańcie z trollami PiSowskimi dyskutować o tym, o czym oni chcą!

Przecież każdy głupi widzi, że tematy LGBT wyciągnięte zostały bo reżim ma problemy na wszystkich frontach i chce dyskusję z faktów przekierować na front ideologiczny. A tam będzie bohatersko zwalczał wrogów których sam stworzył.

Prosze bardzo, to wlasnie wyglada na klasycznie wklejony przekaz dnia. Gadamy o tym, a nie o tamtym.

Wklejony przez osobe, ktora ma tutaj jakby etat, jest non stop, i pilnuje o czym mowic, a  o czym nie mowic.

Niebywale.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.