Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, slawek.xm napisał:

podoba mi się to, tym bardziej ,ze kazda nastepna ekipa bedzie musiała kontynuować przekupstwo wyborcze:)

a już był na dobrym tropie...

i dupa.

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

slawus nie twoja sprawa.Na psa i osmiorniczki a reszta zlodziejowi w bialych rekawiczkach.Spytaj sie sasiada na co wydaje twoje piecset to moze ci w morde da ..da bog...bo nalezy ci sie .

Edytowane przez muls
7 minut temu, slawek.xm napisał:

Dzieki solidarności społecznej  ja tez dopłacam do Twoich dzieci i ewentualnie wnuków, moje sa już dorosłe

Posuniecia pisu mimo ,ze polityczne na razie oceniam za rozsądne

a to czy i w jaki sposób kasa się na dodatkowe zobowiązania znajdzie ocenimy za rok

Pamietasz ile było krzyku kiedy pis zaczął płacic na drugie dziecko i nastepne dziecko?

a jednak mimo zwiekszenia obciązeń budźet realizowany był znakomicie i rozsądnie

Jestem swiadom tego ,ze czeka nas nastepne 4 lata ich rządów dlatego z ostateczna oceną terażniejszych działań wstrzymam sie jakis czas

Po pierwsze. Przepraszam, ze Cię miałem za młodzieńca. Głupi - nie domyśliłem się, że to głównie wiekowi ludzie są za... rozdawaniem. Choć to oczywiste. Dzięki za solidarność, lecz działasz z przymusu.

Po drugie. Skąd te wiadomości o znakomitej i rozsądnej realizacji budżetu? Propaganda? Czy z odzyskanego VAT-u? Jak widać po latach, kiedy wdrożono program 500+, to też jest głównie ich kiełbasa wyborcza (bo główny atrybut przyrost naturalny z 500+ jest mrzonką) , za którą MY płacimy chcący, niechcący.

Po trzecie. Piszesz typowo jak PiS. Ocena będzie za lata. Miejmy nadzieję, że pozytywna - jak to mówi władza. Nie chcę mieć nadziei. Chcę wiedzieć z duża dozą prawdopodobieństwa, co czeka mnie za 4 lata, jeśli dożyję. A co jak nie wypali, przyjdzie kryzys i stoczymy się? Załamiesz rączki i napiszesz,  że się po prostu nie udało?

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Gość

(Konto usunięte)
Teraz, muls napisał:

slawus nie twoja sprawa.Na psa i osmiorniczki a reszt zlodziejowi w bialych rekawiczkach.

A juz myslałem ,że bedąc w zgodzie ze swoimi poglądami napiszesz na Nowogrodzką by sobie te trzynastkę przeznaczyli na niepełnosprawnych

hipokryzja mulsik dotkeła Cie mocno:)

Myślisz, że ja muls nie weźmie to uratuje budżet?

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

4 minuty temu, slawek.xm napisał:

rzeznaczyli na niepełnosprawnych

musialbym zupelnie zidiociec slawus jak ty i zrobic kurduplowi jeszcze jednego zwolennika..Niee to ma pier..c slawus tak zeby zapychal bez emerytury.A synus  na zasilku.Bo tylko tak u was wyglada nauka.

Edytowane przez muls
Gość

(Konto usunięte)
5 minut temu, zukzukzuk napisał:

lecz działasz z przymusu.

nic na ten temat nie wiesz

Chcę wiedzieć z duża dozą prawdopodobieństwa, co czeka mnie za 4 lata, jeśli dożyję

nikt tego nie wie, poniewaz zbyt duzo czynników ma wpływ na gospodarkę

Załamiesz rączki i napiszesz,  że się po prostu nie udało?

Każdy biznes to ryzyko, raz wychodzi a raz nie, jesli załozenia sa słuszne i plan przygotowany zawsze warto zaryzykować, jeśli stoisz w miejscu... cofasz się

Edytowane przez slawek.xm
3 minuty temu, slawek.xm napisał:

zaryzykować, jelsi stoisz w miejscu... cofasz się

zebys jeszcze o tym mial jakies pojecie.Bo jak na razie to prezentujesz sredniowiecze .

oniewaz zbyt duzo czynników ma wpływ na gospodarkę

tylko dlatego ze ty ich nie ogarniasz to rozumiem .ale siedz w kacie i nie odzywaj sie.

Edytowane przez muls
Godzinę temu, klecha napisał:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ciekawy komentarz pod tekstem:

"myślicie że jakby nawet Morawiecki z Kaczyńskim otwarcie mówili że forsa na 500+ i 13nastki dla emerytów to jeden wielki dług, przyszła ruina kraju i wpuszczenie naszych dzieci do szamba biedy... 
to nie mieliby przynajmniej 30% głosów w wyborach od pisowskich Edków?
a co pisowskiego buraka obchodzi jakiś deficyt budżetowy jak już dziś może sobie postawić jabola na co dzień? co ich obchodzi jakaś tam Polska?"

Ukryta Zawartość

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

ale dokladnie o TYM Teraz piszemy.

1 minutę temu, Lech36 napisał:

nie mieliby przynajmniej 30% głosów w wyborach od pisowskich Edków?
a co pisowskiego buraka obchodzi jakiś deficyt budżetowy jak już dziś może sobie postawić jabola na co dzień? co ich obchodzi jakaś tam Polska?"

Gość

(Konto usunięte)
6 minut temu, zukzukzuk napisał:

Jak widać po latach, kiedy wdrożono program 500+, to też jest głównie ich kiełbasa wyborcza (bo główny atrybut przyrost naturalny z 500+ jest mrzonką) , za którą MY płacimy chcący, niechcący.

Wołabys miec za tę kasę parę kilometrów nowych autostrad czy drugi "Narodowy"

a moze nowa siedzibe zus ? Muzeum braci Kaczyńskich czy nowe merole dla rządu policji?

Teraz, muls napisał:

ale dokladnie o TYM Teraz piszemy.

O.K. jeszcze nie nadrobiłem zaległości w czytaniu, jestem dopiero przy cytowanym tekście, ale dzielnie walczę ;-). 

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

1 minutę temu, slawek.xm napisał:

Wołabys miec za tę kasę parę kilometrów nowych autostrad czy drugi "Narodowy"

macie przynajmniej  widok greka.Tam byli tacy sami.

Muzeum braci Kaczyńskich czy nowe merole dla rządu policji?

Ten pomysł może się Prezesowi spodobać, policji też.

4 minuty temu, tomek7776 napisał:

Ukryta Zawartość

tomus to jeszcze nie sitwa to dopiero tabloid.Udaj sie gdzies i dowiedz sie co to sitwa.I dopiero wtedy z opisem kto i gdzie i ile .

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez muls
Gość

(Konto usunięte)
Teraz, muls napisał:

macie przynajmniej  widok greka.Tam byli tacy sami.

szykuj sie na osmiorniczki cwaniaku:)

Ten pomysł może się Prezesowi spodobać, policji też.

No własnie ?

zykuj sie na osmiorniczki cwaniaku:)

ja slawus nie musze zagladac nikomu do garanka.Ssssprobuj te metode u sasiada.I oglos sie katolikiem w misji.Moze dadza ci w morde a moze osmiorniczki za ktorymi tak tesknisz.

Edytowane przez muls

No własnie

Działaj, może spadnie Tobie coś z pańskiego stołu, np. jakiś kawałek "tortu".

5 minut temu, Lech36 napisał:

Ciekawy komentarz pod tekstem:

"myślicie że jakby nawet Morawiecki z Kaczyńskim otwarcie mówili że forsa na 500+ i 13nastki dla emerytów to jeden wielki dług, przyszła ruina kraju i wpuszczenie naszych dzieci do szamba biedy... 
to nie mieliby przynajmniej 30% głosów w wyborach od pisowskich Edków?

Ten tekst dedykuję Sławkowi. Tu nie wytłumaczysz nic. To stan umysłu. Tak jak Twoje twierdzenie, że Duduś to Prezydent Tysiąclecia (sic!).

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Lista hańby z dzisiejszego głosowania w sprawie ACTA 2 w PE.Zdziwieni Państwo?Bo ja nie.Im możemy podziękować już w najbliższych wyborach za CENZURĘ w internecie

Tylko katastrofka jak w Wenezueli.dziala na matolkow.Spytaj sie ich dlaczego w wenezuli jest kryzys.Dlaczego w wenezueli jest kryzys slawus?

Słuchajcie, wyszedłem sobie do Biedronki dzisiaj, idę ulicą a tu nagle coś na jezdni obok mnie mignęło robiąc takie  zziuuuuu...

Nawet nie zdążyłem zauważyć, co to było.  Czy to możliwe, żeby to był na nowy, polski samochód elektryczny? 

3 minuty temu, tomek7776 napisał:

by z dzisiejszego głosowania w sprawie ACTA 2 w PE.Zdziwieni Państwo?Bo ja nie.Im możemy podziękować już w najbliższych wyborach za CENZURĘ w internecie

puknji sie tomus to nie akta to podzial zyskow  dla prasy.Ale tak masz to odbierac tomus i jutro masz sie udac na ulice.Z protestem.

Edytowane przez muls

muls

napisze najprosciej jak mozna,bo nie wspolpracowali z usa,,,,,

a ponizej lista hanby

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez tomek7776
Gość

(Konto usunięte)

Działaj, może spadnie Tobie coś z pańskiego stołu, np. jakiś kawałek "tortu".

jam za stary na takie Twoje zaczepki:)

dlatego tez potrafie spojrzeć z boku na cały ten polityczny syf

Nie mamy politycznych elit nie mamy patriotów myslacych o kraju mamy koryciarzy , którzy zrobia wszystko dla władzy i pieniędzy

jesli na tym cyrku zyskuja prosci potrzebujący ludzie , to warto to zauwazyć

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.