Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, jezz napisał:

ty pięknie jak pelikan łyknąłeś tego ryśka. 

powaznie jeezik ??Nono to zuch z ciebie .Cos łyknalem..no no jeezik  przechodzisz sam siebie.Ale moze sobie wroc i poczytaj moj pierwszy wpis na ten temat ...i nie odpisuj.Bo mnie juz nudzisz.

Edytowane przez muls
5 godzin temu, muls napisał:

PIC szuka pieniedzy i znalazł je przypuszczalnie w OFE.Ja napisalem przed Rychem

7 minut temu, muls napisał:

Cos łyknalem.

Coś. Wypowiedź Rycha z 2013 roku.

a co mnie obchodzi wypowiedz rycha jeezik.w 2013 roku. Z tego wynika ze napisalem po rychu jeeezik a przed Mordasewiczem.No i co z kotem?Ty nie masz jakis zaburzen osobowosci, czy to juz moze ostatnie stadium szamotania sie w sieci.

Edytowane przez muls

Ja nie mam ale ty się strasznie szamoczesz.:)

7 minut temu, muls napisał:

co mnie obchodzi wypowiedz rycha jeezik.w 2013

A powinna, bo to wtedy zaczęła się rozpierducha OFE przez pomysłodawcę programu 500+.

7 lut 2016 - Kilka godzin po podpisaniu przez prezydenta Andrzeja Dudę, ustawa wprowadzająca program "Rodzina 500 plus" została opublikowana w ..

Edytowane przez muls

PiS próbuje ukraść pomysł, który jest częścią naszego programu już od trzech lat - stwierdził były minister finansów w TVN24

?

Gość

(Konto usunięte)

pis im kradnie pomysly?

jak mieli mozliwość wprowadzania ich w zycie to tego nie robili

zapomnieli o ludziach, o wstydzie i o Polsce

to ich naród rozliczył sami sa sobie winni

Godzinę temu, slawek.xm napisał:

ak mieli mozliwość wprowadzania ich w zycie to tego nie robili

zapomnieli o ludziach, o wstydzie i o Polsce

bo mieli madrzejsze pomysly i nie narod tylko 30 % motlochu.W tym motlochu tez ty.I o jakim wstydzie mowa.Bylismy w czolowce  europy.Wstyd to teraz panie motloch.Pokazac sie w europie.

Edytowane przez muls
Gość

(Konto usunięte)

1 kwietnia 2019

Jej Ekscelencja

Pani Zuzana Čaputova

Prezydent-elekt Republiki Słowackiej

Bratysława

Z okazji wyboru na urząd Prezydenta Republiki Słowackiej, proszę przyjąć serdeczne gratulacje i życzenia wielu sukcesów w pełnieniu tej zaszczytnej misji.

Jestem przekonany, że tradycyjnie przyjazne i bliskie stosunki między naszymi państwami i narodami będą się nadal dynamicznie rozwijać w czasie Pani prezydentury. Mam nadzieję, że znakomita dotąd współpraca Polski i Słowacji zostanie utrzymana i pogłębiona. W ostatnich latach z powodzeniem rozwijaliśmy nasze dwustronne relacje polityczne i gospodarcze. Słowacja jest ważnym partnerem Polski w takich prezydenckich przedsięwzięciach jak Inicjatywa Trójmorza, Bukareszteńska Dziewiątka oraz Grupa Wyszehradzka.

Warszawa i Bratysława wnoszą także konstruktywny i konkretny wkład do zapewnienia bezpieczeństwa w Europie. Działając na rzecz wzmocnienia więzi transatlantyckiej, jesteśmy aktywnymi podmiotami w Unii Europejskiej i NATO. Pragnę zapewnić, że Słowacja zawsze może liczyć na przychylność i solidarność Polski.   

Mam nadzieję, że zechce Pani kontynuować dobrą tradycję bezpośrednich relacji między prezydentami naszych państw. W tym kontekście pragnę zaprosić Panią Prezydent do złożenia wizyty w Polsce przy najbliższej możliwej okazji.

Proszę jeszcze raz przyjąć życzenia wszelkiej pomyślności w pełnieniu funkcji Prezydenta Republiki Słowackiej.   

Prezydent Rzeczypospolitej Polskiej
Andrzej Duda

Edytowane przez slawek.xm
46 minut temu, muls napisał:

bo mieli madrzejsze pomysly i nie narod tylko 30 % motlochu.W tym motlochu tez ty.I o jakim wstydzie mowa.Bylismy w czolowce  europy.Wstyd to teraz panie motloch.Pokazac sie w europie.

Kto mial, co za pomysly?

Co to za bzdury tym razem splodziles?

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

3 minuty temu, slawek.xm napisał:

Jej Ekscelencja

Pani Zuzana Čaputova

Prezydent-elekt Republiki Słowackiej

Bratysława

Z okazji wyboru na urząd Prezydenta Republiki Słowackiej, proszę przyjąć serdeczne gratulacje i życzenia wielu sukcesów w pełnieniu tej zaszczytnej misji.

Jestem przekonany, że tradycyjnie przyjazne i bliskie stosunki między naszymi państwami i narodami będą się nadal dynamicznie rozwijać w czasie Pani prezydentury. Mam nadzieję, że znakomita dotąd współpraca Polski i Słowacji zostanie utrzymana i pogłębiona. W ostatnich latach z powodzeniem rozwijaliśmy nasze dwustronne relacje polityczne i gospodarcze. Słowacja jest ważnym partnerem Polski w takich prezydenckich przedsięwzięciach jak Inicjatywa Trójmorza, Bukareszteńska Dziewiątka oraz Grupa Wyszehradzka.

Warszawa i Bratysława wnoszą także konstruktywny i konkretny wkład do zapewnienia bezpieczeństwa w Europie. Działając na rzecz wzmocnienia więzi transatlantyckiej, jesteśmy aktywnymi podmiotami w Unii Europejskiej i NATO. Pragnę zapewnić, że Słowacja zawsze może liczyć na przychylność i solidarność Polski.   

Mam nadzieję, że zechce Pani kontynuować dobrą tradycję bezpośrednich relacji między prezydentami naszych państw. W tym kontekście pragnę zaprosić Panią Prezydent do złożenia wizyty w Polsce przy najbliższej możliwej okazji.

Proszę jeszcze raz przyjąć życzenia wszelkiej pomyślności w pełnieniu funkcji Prezydenta Republiki Słowackiej.   

Prezydent Rzeczypospolitej Polskiej
Andrzej Duda

Podziwiam Twój trud w pisaniu listów dla Dudy. Wątpię, czy on to doceni i przede wszystkim zrozumie

Gość

(Konto usunięte)
1 minutę temu, Pasqual napisał:

Podziwiam Twój trud w pisaniu listów dla Dudy. Wątpię, czy on to doceni i przede wszystkim zrozumie

dobre, wręcz bardzo dobre dawno się tak nie usmiałem:)

25 minut temu, slawek.xm napisał:

dobre, wręcz bardzo dobre dawno się tak nie usmiałem:)

Bardzo się cieszę, że Ci sprawiłem  radość. Śmiech najlepiej łagodzi skutki stresów, jakich w dzisiejszej Polsce mamy aż nadto

W dniu 1.04.2019 o 17:10, klecha napisał:

A to sobie wydrukuj i powieś w kiblu. Codziennie rano przyznaj, że to prawda.

Potem odwijaj papier toaletowy i licz ile podatków wprowadził twój rzont. Jak ci się skończy podetrzyj palcem.

Poniał?

Jak można być mentalnie potomkiem na pewno?

Rozwiń, chętnie poczytam co się w tej ksenofobicznej łepetynie gotuje. Ino z sensem. Jeden bombofiec już jest.

Podetrzeć można się nawet biletem. Warunek - musi być tekturka, nawet cienka. Robi się to tak:

Po 'obkupieniu', składamy bilet na czworo. Środek odrywamy, dbamy o niego i  zostawiamy, bo się przyda.

W dziurkę biletu wkładamy palec i wycieramy do upadu. Mażemy i paćkamy  po ścianach, oknach, drzwiach... Ludziach, puszczach, zwierzętach...

Później - bierzemy ten fragmencik, który nam został ze środka, - zaś go składamy we  dwoje i - spokojnie czyścimy paznokcie ubabrane gównem.

Kopyrajt Kaczyńskiego.

5 godzin temu, muls napisał:

Zaś tam "wstyd"...

- Polak?

- "polak  -  taki prawdziwy, s koszulko. nieszczepiony, ale wytatuowany f AK i takie tam insze... Na nodze tysz mom..."

- No to wy***rdalaj. Może tam w Turcji coś znajdziesz.

7 godzin temu, slawek.xm napisał:

kwietnia 2019

Jej Ekscelencja

Pani Zuzana Čaputova

jako ostatni w europie kiedy juz pol europy zaczelo sie smiac z  wybranca ze pisac nie umie.

Edytowane przez muls
Gość Sine Metu

(Konto usunięte)

Przed wyborami każdy coś obiecuje, nieliczni jak PIS czasem  wprowadzają  w życie .

Jan na razie, to najlepiej PiS wychodzi Polska w ruinie +
13 godzin temu, jezz napisał:

S próbuje ukraść pomysł, który jest częścią naszego programu już od trzech lat - stwierdził były minister finansów w TVN24

ja piernicze i tylko tyle jeeezik.A gdzie zyciorys ,historia i kiedy i co powiedział rycho?A dalej kto i co komu ukradl i dlacego no i kto był piersy prose pani.

szkoda bo nic na temat nie mowi rycho ale mowi bank.To dla wybitnych ekonomistow takich jak jeezik i slawus ale tu wiadomo kto był piersy prose pani.Piersy był kacperek z tarasow.

o wyborach rząd zrezygnuje z wypłaty trzynastek dla emerytów? Taką możliwość sugeruje państwowy bank

Ograniczenie po wyborach parlamentarnych transferów socjalnych jest prawdopodobne. Chodzi np. o rezygnację z wypłat tzw. "trzynastek" dla emerytów - wynika z analizy ekonomistów BOŚ Banku.
Więcej:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez muls
Godzinę temu, muls napisał:

ja piernicze i tylko tyle jeeezik.A gdzie zyciorys ,historia i kiedy i co powiedział rycho?A dalej kto i co komu ukradl i dlacego no i kto był piersy prose pani.

Jak nie masz co napisać to może leoiej dać sobie na wstrzymanie.

Widzę pelikanie, że jeszcze ci się odbija wczorajsza rybka.

1 godzinę temu, jezz napisał:

ę pelikanie, że jeszcze ci się odbija wczorajsza rybka.

ciagle mam wrazenie jeezik ze znowu przezywasz jakis sukces o ktorym znowu nikt nie ma pojecia.Ale ze jest to twoj stan permanentny  przyjmuje to za koniecznosc osobistom.

Edytowane przez muls
Teraz, muls napisał:

ciagle mam wrazenie jeezik ze znowu przezywasz jakis sukces o ktorym znowu nikt nie ma pojecia.Ale ze jest to stan permanentny  przyjmuje to za koniecznosc osobistom.

A propos przezywania sukcesow, to tak jak z ta pania burmistrz mulsik:)

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Godzinę temu, bubusia napisał:

propos przezywania sukcesow, to tak jak z ta pania burmistrz mulsik:)

noz coz bubusia i zostawiam cie z tom epokowom myslom.Na lasce boga.

Edytowane przez muls
1 minutę temu, muls napisał:

noz coz bubusia i zostawiam cie z tom epokowom myslom.Na lasce boga.

Wiem, ze to nie miejsce, ale umie ona cos oprocz bycia czarna i lizania pipek?

umie modlic sie do boga i raczej nie przypominia bialego durnia takiego jak ty nie umiejacgo nawet lizac cipek.

Edytowane przez muls
2 minuty temu, muls napisał:

umie modlic sie do boga i raczej nie przypominia durnia takiego jak ty nie umiejacgo nawet lizac cipek.

Przeciez to ty jestes LGBT, takze to to ty nie umiesz lizac pipek, ty umiesz lizac......no sam wiesz co.

I na zdrowie kolego, kazdy lize co chce.

?

Edytowane przez bubusia

1 minutę temu, muls napisał:

spie.. laj bubusia znajdz sobie jakiegos innego katolickiego idiote.

wole ciebie, jestes taki lovely lizaczek

Godzinę temu, muls napisał:

o wyborach rząd zrezygnuje z wypłaty trzynastek dla emerytów?

I bardzo dobrze.. Wystsrczy, że tee 888 przechla emerycka pstologia.

Poza tym,

Zwracają jednak uwagę, że zapowiedziane luzowanie polityki fiskalnej ograniczy skalę spowolnienia gospodarki, bo dzięki niemu nadal solidnie będzie rosła konsumpcja gospodarstw domowych. Uważają wręcz, że "w kolejnej rundzie programu Rodzina 500 Plus wpływ wypłaty środków na wyższe wydatki może być szybszy w porównaniu z sytuacją z 2016 r.

a ja nie lubiem bialych katolickich idiotow tak wiec spusc sie na slawusia moze.Dobranoc.

Godzinę temu, bubusia napisał:

e ciebie, jestes taki lovely lizaczek 

Godzinę temu, jezz napisał:

wracają jednak uwagę, że zapowiedziane luzowanie polityk

tyle  ze to emerytow  juz malo interesuje.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.