Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

a skad te idiotyzmy a stad te idiotyzmy ze specjalnej gazety dla idiotw

NIEZALEŻNA TELEWIZJA DRUGIEGO OBIEGU - Platforma Wideo Gazety Polskiej

Szokujące słowa Tuska: będziemy wpływać na sądy, policję i prokuraturę

Będziemy starali się wpłynąć zarówno na policję jak i prokuraturę i, w ramach naszych możliwości, na sądy, aby przede wszystkim surowo i możliwie natychmiast karać tych, którzy używają przemocy" - powiedział dziś Donald Tusk na konferencji prasowej po posiedzeniu rządu, odnosząc się do niedzielnej bójki na plaży w Gdyni. Nawet w PRL komuniści udawali, że sądy są niezawisłe, a prokuratura niezależna w swoim działaniu. Donald Tusk i partia rządząca najwyraźniej nie potrzebuje już takich pozorów.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

a skad te idiotyzmy a stad te idiotyzmy ze specjalnej gazety dla idiotow

Będziemy starali się wpłynąć zarówno na policję jak i prokuraturę i, w ramach naszych możliwości, na sądy, aby przede wszystkim surowo i możliwie natychmiast karać tych, którzy używają przemocy" - powiedział dziś Donald Tusk na konferencji prasowej po posiedzeniu rządu, odnosząc się do niedzielnej bójki na plaży w Gdyni. Nawet w PRL komuniści udawali, że sądy są niezawisłe, a prokuratura niezależna w swoim działaniu. Donald Tusk i partia rządząca najwyraźniej nie potrzebuje już takich pozorów.

Ukryta Zawartość

tak ich informuja i tak ich karmia bo wiedza ze to sa zwykli durnie lykajacy wszytko jak leci.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez muls
1 godzinę temu, Lech36 napisał:

Zauważyłem na forum od jakiegoś czasu gigantyczną mobilizację fanów PiS.

Naprawde, zapewne doszedles do takiego wniosku po przeczytaniu dzisiejszych postow, szczegolnie tych popoludniowych. Sami Pisowcy:)

Ilosc lajkow jakie sobie zaserwowali rowniez swiadczy o ich, ze tak powiem, gigantycznej mobilizacji.

Sami Pisowcy i ich fani.

?

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

10 minut temu, muls napisał:

ja i tak ich karmia bo wiedza ze to sa zwykli durnie lykajacy wszytko jak leci.

swoja droga widac ze musza ciemnocie jakos wytlumaczyc to co narobili i co zaczyna byc widac.Tak wiec znowu mamy wine Tuska.

9 minut temu, muls napisał:

a skad te idiotyzmy a stad te idiotyzmy ze specjalnej gazety dla idiotow

Ukryta Zawartość

tak ich informuja i tak ich karmia bo wiedza ze to sa zwykli durnie lykajacy wszytko jak leci.

Mulsik, nastepnym razem bardzo prosze wkleic tak z 5, moze nawet 6, takich samych postow, jeden po drugim, kto wie, moze ktos 1nego nie zauwazy, jak wkleisz 5, a moze 6, nie bedzie  problemu, bardzo cie prosze.

Ukryta Zawartość

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

2 minuty temu, bubusia napisał:

Mulsik, nastepnym razem bardzo prosze wkleic tak z 5, moze nawet 6, takich samych postow, jeden po drugim, kto wie, moze ktos 1nego nie zauwazy, jak wkleisz 5, a moze 6, nie bedzie  problemu, bardzo cie prosze.

nie bedzie nastepnego bubusia bo ty nie liczysz sie jako odbiorca.Nie ten kanał...musisz przelaczyc.Ty to TVP niezalezna.

Edytowane przez muls
1 minutę temu, muls napisał:

nie bedzie nastepnego bubusia bo ty nie liczysz sie jako odbiorca.Nie ten kanał...musisz przelaczyc.

a w kogo celujesz?

Slawek, a nie mowilem, ze rozjuszysz panem Z.

?

Gigantyczna mobilizacja:)

Edytowane przez bubusia

Godzinę temu, slawek.xm napisał:

i dobrze ,że nie sa za przyznawaniem jakichkolwiek praw homosiom , skoro im wisi nie są niebezpieczni

tym bardziej głos ludzi , którym zalezy na tradycyjnych wartosciach jest i bedzie bardziej dobitny

uświadamianie czym są i jak naprawdę wyglądaja "reformy" środowisk LGBT jest w tej chwili obowiązkiem kazdego   światłego obywatela

Zupełnie źle zrozumiałeś. Ludziom coraz bardziej wiszą psychozy i obsesje naftalinowej konserwy, jazgot obrońców strupieszałych "tradycyjnych wartości" i ujadanie pozostających mentalnie setki lat temu kundelków którzy sami siebie mianowali "światłymi obywatelami" a w rzeczywistości wzbudzają jedynie politowanie i pukanie się w czoło.

teraz przeszli samych siebie:

"Decyzją premiera Mateusza Morawieckiego Polska odmówiła rosyjskiemu żaglowcowi "Siedow" wstępu na wody terytorialne naszego kraju - poinformowała w piątek PAP rzeczniczka MSZ Ewa Suwara."

Żaglowce szkolne były przyjmowane zawsze i wszędzie, to co zrobił morawiecki to rzecz niebywała. W kategoriach obyczajów na morzu to coś na poziomie nie pospieszenia z pomocą statkowi nadającemu SOS. Czy są jakieś granice ich podłości i chamstwa ? - pytanie jest oczywiście retoryczne, bo jest oczywiste, że nie.

1 godzinę temu, Lech36 napisał:

Zauważyłem na forum od jakiegoś czasu gigantyczną mobilizację fanów PiS.

Mobilizacja brygad sieciowych. Od razu wiadomo who is who.

4 minuty temu, Pasqual napisał:

teraz przeszli samych siebie:

"Decyzją premiera Mateusza Morawieckiego Polska odmówiła rosyjskiemu żaglowcowi "Siedow" wstępu na wody terytorialne naszego kraju - poinformowała w piątek PAP rzeczniczka MSZ Ewa Suwara."

Żaglowce szkolne były przyjmowane zawsze i wszędzie, to co zrobił morawiecki to rzecz niebywała. W kategoriach obyczajów na morzu to coś na poziomie nie pospieszenia z pomocą statkowi nadającemu SOS. Czy są jakieś granice ich podłości i chamstwa ? - pytanie jest oczywiście retoryczne, bo jest oczywiste, że nie.

hehe, przeciez tutaj wszyscy zakladali, ze ich przyjma, niezle wdepnales:)

Gdyby przyjeli, to panowie pluliby na nich za przyjmowanie, gdy nie przyjeli, beda pluli za obyczaje.

Patrz wyzej.

?

Ale czy sa granice chamsta i podlosci. To jest wlasnie nakretka - co nie zrobisz, to i tak cie zjebia:)

Edytowane przez bubusia

Ktory to pisal o tym, ze nie powinni przyjmowac?

A moze jednak juz powinni przyjmowac, bo nie przyjeli?

?

Edytowane przez bubusia

47 minut temu, slawek.xm napisał:

rząd przygotowuje brutalną rozprawę z kibicami

Rozumiem że popierasz stadionową bandyterkę.

Tutaj macie post kolegi Top20(dkladnie jest to cytat z netu, ktory strasznie mu sie spodobal, postanowil wkleic)

Rosyjski statek płynie do Gdyni. Estonia nie wpuściła go do siebie.

Ukryta Zawartość

Załoga statku z Krymu powinna mieć Ukraińskie paszporty. Jeżeli posiadają rosyjskie to jest przestepstwo i to oni mieszaą politykę do żeglarskiej tradycji. Mogą płynąć do Korei Pułnocnej, Syri. (Net)

Dostal za to lajka od naszego kolegi mulsa. Teraz okazuje sie, ze niewpuszczenie to chamstwo i lamanie obyczajow.

?

Nie jajca, dokladnie jest tak samo z polityka. Gdyby rzadzila poprzednia ekipa, a nauczyciele zaczeliby strajkowac, to teraz dostaliby zjebe za to, ze im sie w dupach poprzewracalo. Od tych samych osob, ktore dzisiaj ich wspieraja.

I tyle.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez bubusia

Gość

(Konto usunięte)

Dostal za to lajka od naszego kolegi mulsa:) 

to nowa tradycja wiecej lajków niz odpowiedzi:)

popisz jeszcze trochę to dołaczysz do grona  to nawet zabawne jest ?

ja bym zlikwidował tę reputację zupełnie

3 minuty temu, slawek.xm napisał:

ja bym zlikwidował tę reputację zupełnie

Zazdrość to brzydka cecha.

Teraz, Bobcat napisał:

Zazdrość to brzydka cecha.

Myslisz, ze ktokolwiek jest tutaj zazdrosny o lajki:)

Zabawne.

20 minut temu, bubusia napisał:

hehe, przeciez tutaj wszyscy zakladali, ze ich przyjma, niezle wdepnales:)

Gdyby przyjeli, to panowie pluliby na nich za przyjmowanie, gdy nie przyjeli, beda pluli za obyczaje.

Patrz wyzej.

?

Ale czy sa granice chamsta i podlosci. To jest wlasnie nakretka - co nie zrobisz, to i tak cie zjebia:)

Pomijając sprawy polityczne nie wpuszczenie żaglowca szkolnego do portu zdarza się chyba drugi raz  w dziejach państw uważanych za demokratyczne - najpierw Estonia, teraz Polska. Żaglowce szkolne zawsze były traktowane na szczególnych prawach i wszędzie były serdecznie witane.  Myślę, że Koledzy żeglarze na forum podzielają moją opinię.

10 minut temu, bubusia napisał:

Teraz okazuje sie

Kto to "okazał"? Teraz? Dostałeś polecenie służbowe, bo samemu Cie nie stać na opinię.

Poza tym, marynarze z fałszywmi paszportami nie powinni mieć wstępu na polskie wody terytorialne.

Zresztą nie ten wonteq.

1 minutę temu, bubusia napisał:

Slawek aż poczerwieniał. Lajkuj go, co Ci szkodzi.

3 minuty temu, Pasqual napisał:

Pomijając sprawy polityczne nie wpuszczenie żaglowca szkolnego do portu zdarza się chyba drugi raz  w dziejach państw uważanych za demokratyczne - najpierw Estonia, teraz Polska. Żaglowce szkolne zawsze były traktowane na szczególnych prawach i wszędzie były serdecznie witane.  Myślę, że Koledzy żeglarze na forum podzielają moją opinię.

Mysle, ze kolega top 20 i kolega muls nie podzielaja. Ergo zeglarzami nie sa.

?

I nie ten watek, nie pisz juz o tym

?

?

Edytowane przez bubusia

4 minuty temu, bubusia napisał:

Zabawne.

@slawek.xmjak się okazuje jest.

Gość

(Konto usunięte)

Zabawne.

nie, u niego to czysta fobia

bez lajków czuł by się niedowartościowany , ma nawet pretensje ,że ktokolwiek wchodzi na jego profil uważajac ,że sprawdza sie w ten sposób jego reputację

jak dla mnie czysty obłęd,

ale tak to jest ze zbieraczami ... ?

22 minuty temu, bubusia napisał:

ktory strasznie mu sie spodobal, postanowil wkleic

Podesłałem to w wątku "Rosja" z opinią z Netu na temat paszportów jako ciekawostkę. Nigdzie nie napisałem, że mi się strasznie podoba.

Ale dopóki sprawa legalności tych paszportów nie zostanie wyjaśniona, należało by się wstrzymać z druzgocącą krytyką decyzji polskich władz w tej sprawie. Podobny problem był kiedyś z rosyjskimi motocyklistami...

36 minut temu, bubusia napisał:

cie zjebia:)

Masz chody w moderacji?

W dniu 11.04.2019 o 13:32, bubusia napisał:

czy tylko pyskowki, epitety

No właśnie.

Edytowane przez toptwenty
Gość

(Konto usunięte)
9 minut temu, Bobcat napisał:

@slawek.xmjak się okazuje jest.

ty liderze solonowy, moze bys się przyczynił do rozwoju saloniku skoro takis przywódca ?

nie mam ci czego zazdrościć, bo twoja wiedza w dziedzinie audio jest niedostateczna, a pyskówki na bocznicy dla mnie sie nie liczą

Edytowane przez slawek.xm
26 minut temu, slawek.xm napisał:

nie, u niego to czysta fobia

bez lajków czuł by się niedowartościowany , ma nawet pretensje ,że ktokolwiek wchodzi na jego profil uważajac ,że sprawdza sie w ten sposób jego reputację

jak dla mnie czysty obłęd,

ale tak to jest ze zbieraczami ... ?

Wpis ad personam zgłoszony do Moderacji.

22 minuty temu, slawek.xm napisał:

twoja wiedza w dziedzinie audio jest niedostateczna

Twoja natomiast zerowa gdyż w tematach merytorycznych w ogóle cię nie ma.

co do zeglarzy rosyjskich to ja zawsze mam jakby to powiedziec odczucia ambiwalentne.Rozumiem kolege ale jak znam rosjan to potrafia nawet karetke pogotowia wykorzystac dla wlasnych celow polityczno propagandowych wojskowych..Sorry taki mamy klimat.Wystarczy  obserwowac co oni robia w tej materiii..Ujme  to tak.Nie ma  w rosji nic normalnego a na pewno nie w sporcie.

Godzinę temu, slawek.xm napisał:

nie mam ci czego zazdrościć, bo twoja wiedza w dziedzinie audio jest niedostateczna, a pyskówki na bocznicy dla mnie sie nie liczą

sluchaj slawus masz pretensjie do wszytkich i o wszytko.Sam nie potrafisz odpowiedziec na proste powtarzane pytania.Jak jestest tu po to zeby glosic i propagowac  homofobie , zlodziei i cwaniakow i swienty kosciol to zglos sie do audiostereo oplac reklame i działaj.

2 godziny temu, bubusia napisał:

Gigantyczna mobilizacja:)

do czego bubunia.Zachowaj umiar mocium panie.To nie mobilizacja to podstawowa lekcja dzialania sluzb panstwoych  dla was konieczna.to nie te czasy bubunia jak zaTuska..Ale reszte juz musisz sam albo zmienic kanał....

Edytowane przez muls
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.