Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Natomiast warunki umów handlowych są objęte tajemnicą zgodnie z postanowieniami tych umów także na handel pietruszką lub kadzidłem.

Sąd chyba wie co robi, nie sądzisz?

Poza tym nie będą tym plakatować całej Polski, tylko badać przepływy finansowe.

Za tego typu przepływy bierze się zazwyczaj CBŚ. :)

Sad wie co robi ale ty nie wiesz co robi sąd.

Przepływy finansowe ujawniane są w rachunku z przepływów finansowych. CBŚ nie ma tam co robić, znowu ci się pomyliło z Kuria Biskupią. Raczej tobą mogą się zająć, szybciej niz sądzisz.

Raczej tobą mogą się zająć, szybciej niz sądzisz.

Jakieś groźby pod moim adresem?

Chyba w twoich rydzykowych snach niespełnionych.

Kulą w płot. Nie oglądam TV Rydzyka i nie słucham Radia Maryja.

Ale z tego co piszesz to wyciągam wniosek że Ty na pewno, skoro jesteś tak dobrze rozeznany.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"Tam Owsiak pojawiał się od 1988 r. wraz z enigmatycznym Towarzystwem Przyjaciół Chińskich Ręczników. Jego „happeningi” jak wskazują raporty Służby Bezpieczeństwa zachowane w IPN, służyły rozładowaniu napięć antykomunistycznych wśród młodzieży." cytat

Ukryta Zawartość

Patrząc na nazwy stron, z których ludzie czytają i święcie wierzą, w to, co jest tam napisane, wnioskuję, że naprawdę nienawidzicie Owsiaka i wszelkich wolontariuszy, chodzących po miastach i często słuchających różnych chamskich odpowiedzi lub wszystko wiedzących "mędrców", szczerze mówiąc wolę podejść do podchmielonego "menela" niż do ewidentnego bufona. A co do starszych kobiet, to one wcale nie są takie złe. Rozwalają mnie ludzie, którzy legitymują się "serduszkiem" ;-) lub tacy, którzy z odległości dobrych paru metrów krzyczą, że już dali, a o ludziach perfidnie wymijających wolontariuszy nie wspomnę... Czy to już dno...? Ale muszę powiedzieć, że większość ludzi jest życzliwa, a dzieci są urocze, gdy widzą "człowieka z serduszkami" od razu szarpią rodziców za rękaw i biegną, aby wrzucić pieniądze, a jak serduszko przyklejone do kurtki odpada, to mają taką smutną minkę ;-)

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

No nienawidzą , bo chodzą tacy wolontariusze i od babć pieniądze wyciągają a babcia przez to na tacę może nie mieć.

Co innego jakiś wafel wyciągający złotówkę bo mu do jabola brakuje. Temu to dadzą i powiedzą - jak dobrze że nie kradnie, albo nie zabija, taki uczciwy menel.

Mnie dopadł dziś dysonans poznawczy - tyle antyklerykalizmu wśród zwolenników WOŚP w tym wątku, a wolontariusze kręcą się głównie pod kościołami w godzinach przed i po mszy.

Nikomu nie sugeruję żeby nie dawał. Nigdzie tego nie napisałem, a i inni tez nie namawiają żeby nie dawać.

Chcecie to dawajcie na Owsiaka. Nawet całą pensję, a nawet jak macie ochotę to weźcie kredyt.

Ja nie daję bo facet kręci, mataczy, obraża innych, wyrzuca dziennikarzy ze swoich konferencji, nie daje akredytacji niewygodnym dla niego mediom etc.

I to jest właściwe i słuszne wg. Was?

Ok każdy może uważać co chce i robić w granicach prawa co chce.

Na tym polega demokracja.

No ale jeśli odmawiacie innym, między innymi mnie prawa do tego co sobie sami dajecie to daleko Wam do demokratów i europejczyków, a za takich się pewnie uważacie.

wnioskuję, że naprawdę nienawidzicie Owsiaka i wszelkich wolontariuszy

Internet został bowiem opanowany przez hałastrę która korzystając z anonimowości może bezkarnie głosić wszelkie świństwa bez poczucia wstydu i odpowiedzialności za słowo - ba, jest dumna z każdej durnoty która wypłynie z jej ust.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Internet został bowiem opanowany przez hałastrę która korzystając z anonimowości może bezkarnie głosić wszelkie świństwa bez poczucia wstydu i odpowiedzialności za słowo

Proszę tutaj portal który pewnie dla wielu z Was, jest jednym ze wzorów :)

Ukryta Zawartość

Miejcie świadomość że dołożyliście się do tej chaty :).

Do chaty między innymi.

A jak chcecie pomóc bo Was stać, to tutaj pierwszy z brzegu przykład. Możecie wpłacać:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez papaja

Mnie dopadł dziś dysonans poznawczy - tyle antyklerykalizmu wśród zwolenników WOŚP w tym wątku, a wolontariusze kręcą się głównie pod kościołami w godzinach przed i po mszy.

Ale to tylko na wsi. W miastach są w innych miejscach.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Proszę tutaj portal który pewnie dla wielu z Was, jest jednym ze wzorów :)

http://www.tvn24.pl/ciekawostki-michalki,5/tak-mieszka-owsiak-pokazuje-swoj-115-metrowy-luksusowy-apartament,391039.html

Ale o co to haloo, przecież tak mieszka większość Polaków ;))

Bida z nędzą jak na takiego celebrytę. 110m?? to klitka. Ja mam ponad 250 a do bogaczy nie należe...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

jakiejś papaji przeszkadza, że dzieciaki i dziadki są leczone na dobrym sprzęcie, ale zupełnie nie przeszkadza, że państwo wyciągnęło od niego i reszty 148 mld zł w ciągu dekady na ratowanie górników i ich miejsc pracy- na 13, 14 ,barbórki i inne. to ja już wolę dziadki i dzieci.

No to już wiesz dlaczego klechici prawicowi nienawidzą Owsiaka.

Właśnie doznałeś oświecenia.

Oraz przy stacjach benzynowych i centrach handlowych, co w tym dziwnego? Przecież dzieci nie będą chodzić zbierać np. po zmroku na Pradze czy Wildzie ;-), mało toto bezpieczne ;-)

Edytowane przez Keef'98

Ukryta Zawartość

Parasol nad oWSIakiem powoli się zamyka ...

Wirtualna Polska nie jest tu pierwszą jaskółką - chyba zrozumieli, że tego nie da się już zamieść pod dywan.

Choć były jeszcze opory, bo artukuł z setkami komentarzy zniknął z głównej, ale po jakimś czasie pojawił się

głębiej, już bez komentarzy ... Agonia trochę potrwa, bo to prawie jak symbol narodowy i będzie pompowany,

propagandowym wynikiem, ale tyle już w nim dziur, że takie zabiegi na nic się zdadzą. Serdecznie mi żal tych do

końca wierzących, którzy wręcz ze łzami w oczach przekonają się jako ostatni ...

Ukryta Zawartość

jakiejś papaji przeszkadza

Widać u Ciebie od raz szacunek do drugiego człowieka, to po pierwsze, a po drugie jak Państwo pozamyka i posprzedaje wszystko to będziesz tak jak i ja tylko tanią siła roboczą Europy.

Co właściwie już ma miejsce, i może dlatego nie możesz uzbierać na ten wzmacniacz wymarzony i CD.

Znalazłem obok

Ukryta Zawartość

Cytat:

"muls

Użytkownicy

2991 postów

Napisano dziś, 15:15

>>>Mnie dopadł dziś dysonans poznawczy - tyle antyklerykalizmu wśród zwolenników WOŚP w tym wątku, a wolontariusze kręcą się głównie pod kościołami w godzinach przed i po mszy. >>> a mnie misimor taka refleksja ze klerycy umieścili się pod przystankiem woodstok a nikt ich tam nie prosił. "

Koniec cytatu.

Pewien dziennikarz też się chciał umieścić na konferencji prasowej Owsiaka, a nikt go tam nie za-prosił, nie tylko prosił.

Miejcie świadomość że dołożyliście się do tej chaty :).

Zamiast do pałacu biskupiego.

Ukryta Zawartość

Owsiak nie wysyła pod kościoły, ludzie zbierający są na tyle inteligentni, aby wpaść na tak genialny pomysł, jak zbieranie na akcje charytatywne w niedzielę po kościołem ;-) Zadziwiające, nieprawdaż? ;-)

szacunek do drugiego człowieka

nie mam szacunku do człowieka, który krytykuje WOŚP, nie mam szacunku do taniej siły roboczej.....poniał?

Internet został bowiem opanowany przez hałastrę która korzystając z anonimowości może bezkarnie głosić wszelkie świństwa bez poczucia wstydu i odpowiedzialności za słowo - ba, jest dumna z każdej durnoty która wypłynie z jej ust.

Czemu dyskutujesz z tą hałastrą? Przecież nikt cię nie zmusza.

nie mam szacunku do człowieka, który krytykuje WOŚP, nie mam szacunku do taniej siły roboczej.....poniał?

No to mogę Ci tylko współczuć,ale skoro nie możesz nazbierać na ten swój wymarzony sprzęt to ....?

A to ostatnie "poniał" t Twój rodzimy język?

Owsiak nie wysyła pod kościoły, ludzie zbierający są na tyle inteligentni, aby wpaść na tak genialny pomysł, jak zbieranie na akcje charytatywne w niedzielę po kościołem ;-) Zadziwiające, nieprawdaż? ;-)

Prawda, że to normalne? Kpić z Kościoła, kpić z ludzi wierzących , ale jak się zachce nowego Land Rovera to wtedy bez cienia wstydu pod kościół.

Edytowane przez papaja

Jestem wierząca, nie kpię z wierzących, lecz z fanatyków Rydzyka i jego ferajny. Różnica? Jak mniemam znacząca.

Co Wy macie w głowach?

Jak możesz krytykować innych za brak szacunku do Ciebie jak sam atakujesz innych? Hipokryzja.

Jestem wierząca, nie kpię z wierzących, lecz z fanatyków Rydzyka i jego ferajny. Różnica? Jak mniemam znacząca.

Jak możesz krytykować innych za brak szacunku do Ciebie jak sam atakujesz innych? Hipokryzja.

Krytykowany to jestem tutaj głównie w tej chwili ja, ponieważ wyrażam inne zdanie( poparte zresztą dowodami) , niż zwolennicy Owsiaka.

Ten cytat to moje słowa?

Jakoś nie mogę ich znaleźć.

No przecież. Jak wstrętni ateiści to powinni wpaść na pomysł stania pod śmietnikiem. To niemożliwe żeby bozia im tyle rozumu dała, że idą zbierać tam gdzie więcej ludzi :-)

A tak z tych humorem bo tu więcej polityki. Prawicowi trybuni zatrzymali się na poziomie polityków z lat 90-tych. Newsweek ma o tamtych czasach zabawny artykuł.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ten cytat to moje słowa?

Jakoś nie mogę ich znaleźć.

Edytowałeś post. Nie rób z siebie niewiniątka, a ze mnie oszusta.

( poparte zresztą dowodami)

Niestety te "dowody" są niewiele warte.

Namawiam wszystkich do wrzucania pieniędzy do puszek! Warto pokazać oszołomom, że są w żałosnej mniejszości.

Wolę do kosza wrzucić, niż dać na Jurasa, dzidzię, jego córkę i szwagra z telewizji.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.