Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, 747 napisał:

Dulkiewicz kupiła wódkę w sklepie

A gdzie miała kupić? Funkcjonariusze PiS kupują na melinach?

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Jakby wysłała ochroniarza - przyczepiłbyś się do tego, że wysłała. Ląduj!

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Nie, nie, to nie tego!

Zwolniono ochroniarza z Biedry za puszczenie w świat nagrania z monitoringu. Jeżeli skończy się tylko na tym to będzie miał dużo szczęścia.

Jestem Europejczykiem.

11 minut temu, zukzukzuk napisał:

PiS

Widział ktoś Jarosława Kaczyńskiego kupującego w dyskoncie tanią wódkę w towarzystwie trzech ochroniarzy ?

Lecz się na coś człowieku/maszyno.

Inną sprawą jest do czego jej ten alkohol był potrzebny ?

Czy ona była wtedy w pracy ?

To jest afera.

5 minut temu, zukzukzuk napisał:

Jakby wysłała ochroniarza

Nikt by się wówczas nie dowiedział o aferze.

8 minut temu, 747 napisał:

Nikt by się wówczas nie dowiedział o aferze.

Jakiej k... aferze? Pop...liło cię?

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Dulkiewicz jest na prostej drodze do zastąpienia komisarzem.

Niech tylko braknie 10 groszy w Magistracie.

1 minutę temu, Jaro_747 napisał:

Popierdoliło cię

Mam przywołać źródło ?

Źródło twojej intelektualnej dysfunkcji? Możesz podać, nie ma sprawy.

Jestem Europejczykiem.

Dulkiewicz wyraźnie idzie drogą Janusza Palikota, ma ochotę na bycie kimś więcej niż prezydentem Gdańska..

On też pił publicznie.

2 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Możesz podać

Jest opinia w końcówce materiału, że to aferka jest, zobacz sobie sam jak mi nie ufasz.

3 minuty temu, Jaro_747 napisał:

intelektualnej

Nie szalej, bronisz jej, bo głosowałeś na Janusza Palikota, który miał z wódką sporo do czynienia.

Oczywiście nie zamierzam tracić czasu na brednie tworzone przez spin doktorów dla zidiociałego PiSowskiego elektoratu który pyta co można zrobić z wódką (patrz wyżej).

Można np. z litości podarować bezrobotnemu Kacprowi Płażyńskiemu.

Jestem Europejczykiem.

Wódka i polityka wykluczają się.

Wszyscy z PO którzy pili po lotniskach czy w samolotach są dziś na jej antypodach.

Teraz, Jaro_747 napisał:

Kacprowi Płażyńskiemu

On jest skończony, pisałem, nie wyżywaj się.

co można zrobić z wódką

Wódkę można pić kulturalnie, po godzinach pracy.

Nigdy bym nie wysłał żony po wódkę.

5 minut temu, 747 napisał:

Wódka i polityka wykluczają się.

Wszyscy z PO którzy pili po lotniskach czy w samolotach są dziś na jej antypodach.

On jest skończony, pisałem, nie wyżywaj się.

Wódkę można pić kulturalnie, po godzinach pracy.

A gdzie jest cieniasie PiSowski napisane/pokazane że piła wódkę w godzinach pracy???

Jestem Europejczykiem.

Teraz, 747 napisał:

Dulkiewicz narobiła ludziom smaku..ciekawe o czym myśleli ochroniarze, obserwując te wydarzenia ?

No widzisz kłamco i oszuście, teraz uciekasz cwaniaczku od odpowiedzi.

Jestem Europejczykiem.

1 minutę temu, Jaro_747 napisał:

cieniasie PiSowski

Szalejesz na dobre, uspokój się, nie wiem czy wówczas pracowała, ale skoro towarzyszył jej oddział ochrony, to mam podstawy do takich przypuszczeń.

Postawiłem przecież znak zapytania, więc wyluzuj.

kłamco i oszuście

Jest weekend, jesteś chyba w nastroju, tym samym w jakim prezydent Gdańska.

Obejrzyj jednak cały materiał który przywołałem, tam literalnie masz wszystko wyjaśnione i nie pisz mi że jak mówi to osoba dana, to nie może mieć to nic wspólnego z faktami, bo po prostu mylisz się.

Dulkiewicz popiera PO, a PO krytykowało Jarosława Kaczyńskiego za koszty ochrony, teraz Dulkiewicz generuje koszty korzystając z zabezpieczenia bezpieczeństwa.

PO nie krytykuje Dulkiewicz że wódka kupiona w towarzystwie ochroniarzy kosztuje podatników wielokrotnie więcej, niż kupiona przez jedną osobę.

To jest hipokryzja mój drogi.

PO jest skończone, ludzie będą kojarzyć tą formację z samolubnym piciem taniej wódki z dyskontu.

6 godzin temu, 747 napisał:

Widział ktoś Jarosława Kaczyńskiego kupującego w dyskoncie tanią wódkę w towarzystwie trzech ochroniarzy ?

a widzial go ktos moze w jakims sklepie?

6 godzin temu, 747 napisał:
6 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Mam przywołać źródło ?

ten gosc to zrodło??Numerek to jest krynica madrosci.

roznica jest taka ze kurduplowi nikt nie grozi bo szkoda nawet na to czasu a ten jednak od dziesieiu lat wydaje 1mln rocznie a P Prezydent groza caly czas.Numerek.Masa po..bow caly czas.

a to dobrze oddaje  sytaucje

Można być Żydem, gejem, ateistą, homoseksualistą i mordercą brata - i prowadzić partię nienawidzącą Żydów, gejów, ateistów, homoseksualistów i nauczoną po trupach dochodzić do władzy. Ale nie można kupować alkoholu w Biedronce ...

jak i to

Do słów szefa MSWiA odniósł się m.in. Wojciech Czuchnowski z "Gazety Wyborczej".
"W Wielki Post powinien Pan nie tylko nie pić alkoholu ale też nie powinien Pan kłamać. Pani Dulkiewicz zakupy robiła SAMA. Ochroniarze towarzyszyli jej w sklepie tak jak robią to w każdym miejscu publicznym. Uważa Pan, że w sklepie osoba ochraniana nie jest zagrożona?" – pisał dziennikarz.

Edytowane przez muls
14 godzin temu, Bobcat napisał:

Najlepsze gdy przeciw karcie LGBT Trzaskowskiego protestuje Nycz, sam umoczony w krycie pedofilów i zamiataniu spraw pod dywan, co jednoznacznie wynika z dokumentacji przekazanej papieżowi Franciszkowi.

Giertych tez protestuje kolezko,,,,

trudno zeby nie jak sie zrobilo mlodziez wszechpolska kolezko.I tylko dlatego zeby sobie zrobic te 2% wiecej.najwyzszy czas jasno okreslic linie i Trzaskowski ma racje.Homofoby na alaske..I tam sie rozmnazac.A zeby było smieszniej

Godek stwierdziła również, że "słowa Jarosława Kaczyńskiego to zwykła ściema". "Kto jeszcze się nabierze?" – zapytała.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Polska sercem europy.Tak trzymac idioci.

Najwieksza KULĄ u nogi jest...ziemia.Jak mawial klasyk.

a jak to jest zalosne juz to moze tutaj.Czy mozna lepiej popajacowac w takt disco polo?

owość w przemówieniach szefa rządu? Czegoś takiego do tej pory chyba nie było. Na konwencji PiS w Jasionce pod Rzeszom Mateusz Morawiecki zaczął i zakończył odniesieniem do konkretnej osoby – 13-letniej laureatki programu The Voice Kids. – Wygramy jak ona – przemawiał. Nie wszystkim się to spodobało.

Morawiecki mówił o tym, że PiS będzie utrzymywał miejsca na Podkarpaciu i w ogóle, że "PiS jest najlepszym gospodarzem tej ziemi". ALe dlaczego akurat na pierwszą konwencję regionalną wybrali Podkarpacie?

Mateusz Morawiecki wyjaśnił. Posiłkując się programem telewizyjnym TVP i bohaterką jednego z nich.

– Wczoraj miałem przyjemność rozmawiać z pewną młodą, przesympatyczną osobą z Podkarpacia. To Ania Dąbrowska z Wesołej koło Dynowa. Znacie? Po twarzach widzę, że nie tylko znacie, ale bardzo lubicie, może nawet uwielbiacie, jak cała Polska zachowała się w niej ostatnio, kiedy wygrała ten konkurs „The Voice Kids”. Bardzo pięknie, swoją pracą, wytrwałością, siłą woli – od tych słów zaczął przemówienie na konwencji PiS.

Stwierdził, że to jest dla niego odpowiedź, na pytanie, które zadał mu ktoś w Warszawie: dlaczego PiS zaczyna od kongresu na Podkarpaciu.

Myślę, że odpowiedź jest jasna. Bo właśnie na Podkarpaciu pokazujecie zawsze jak pięknie potraficie wygrywać. Wygrywać walkę o lepszą Polskę. I tak jak Ania Dąbrowska i tato, z którym rozmawiałem, pokazali jak wygrać "The Voice Kids”, tak my chcemy wygrać głosy Polaków, głosy Polski, "The voice of Poland” i wygramy – wyjaśnił.

Na koniec odniósł się do finałowej piosenki Ani, parafrazując słowa: – Dalej, dalej w dal Polsko, ku nowym osiągnięciom, nowym aspiracjom. Dalej, dalej w dal, ku nowym zwycięstwom, które zapewnią lepsze życie dla wszystkich.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez muls

Numerek za pisowskie władzy został zamordowany prezydent Gdańska to tak dla przypomnienia 

Zamordował go człowiek który był faszerowany ideologia sączacą  się z ekranów tv obecnej władzy nie dziw się że chcąc nie chcąc musi chodzić z ochroną..idiotow nie brakuje 

A co do ochroniarza zapewne już jakąś posadkę w radzie nadzorczej obecni mu szykują...

Chodz miejsce w SOP się zwolnilo to może tam należy mu się powiem" klasyczką"

Edytowane przez asterix1
8 godzin temu, 747 napisał:

Inną sprawą jest do czego jej ten alkohol był potrzebny ?

Jak to do czego, do wypicia. To legalna używka a Dulkiewicz ma chyba skończone 18 lat. A może idzie w odwiedziny na farmę danieli i kupiła prezent dla właściciela?

7 godzin temu, 747 napisał:

Dulkiewicz narobiła ludziom smaku..ciekawe o czym myśleli ochroniarze, obserwując te wydarzenia ?

Może myśleli, że zostaną drugimi kelnerami albo Falentą.

8 godzin temu, 747 napisał:

Kupiła tanią wódkę w dyskoncie, 

Widać ma tym nagraniu, że tanią?

Może wybrała jakąś droższą?

41 minut temu, jezz napisał:

obie już dał.:)

powaznie masz juz jakies znaki?

18 minut temu, jezz napisał:

że wybrała jakąś droższą?

doprawdy jeezik slawus bedzie dumny.Jesdes juz jak ON.Ale to był zart czy ironia?

1 godzinę temu, tomek7776 napisał:

Giertych tez protestuje kolezko,,,,

HGW też raczej pezeciw.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

bo sie boji o procenty..A takie LGBT to mlyn na holote.Taka jak ty.Ona tez to wie co ja i Schetyna jeezik.Warszwa to juz nie PO.Niech zaczna sprawe edukacji jak trzeba.Niech swiatli ludzie i geje zobacza ze mozna.

Edytowane przez muls
51 minut temu, jezz napisał:

idać ma tym nagraniu, że tanią?

Może wybrała jakąś droższą?

tutaj jeezik gdyby cie to menczylo i numerka sama zainteresowana bardzo rozsadnie, co stawia was i zrodlo w sytuacji smiesznej.

panowie "redaktorzy" autorzy "hit newsa" postawili mnie w trudnej sytuacji, bo faktycznie źle to wygląda... Dlatego wyjaśniam: kupiłam krówkę [0,7 litra - red.], a cole były małe...

- skomentowała Dulkiewicz.
Więcej:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez muls
35 minut temu, muls napisał:

holote

Największą hołotą jesteś tu ty i paru twoich kumpli.

Jesteś też śmieciarzem. Zaraz pewnie pojawi się następny. Ten z 20.

14 minut temu, muls napisał:

tutaj jeezik gdyby cie to menczylo i

Mnie to nie męczy ale widzę, że ciebie bardzo.

Jezzikowi nerwy puszczają, to dobrze bo coraz bardziej odsłania swoją miernotę.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

5 minut temu, fox733 napisał:

Jezzikowi nerwy puszczają, to dobrze bo coraz bardziej odsłania swoją miernotę.

W w wirtualnym świecie nerwy mi nie puszczają. Rozczaruję cię trolku:)

Odpowiadam tylko na kulturalne posty mulsika.

Nie tłumacz się bo tylko się pogrążasz.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.