Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, slawek.xm napisał:

pozdrowienia od Żdanowa:)

zatkałes się i nie potrafisz juz nic sam wymysleć?

Jak miło popatrzeć że już puszczają nerwy.

Teraz, slawek.xm napisał:

wklejałem w tym watku poszukaj sobie:)

To nie były dowody tylko bełkot z Nowogrodzkiej.

Gość

(Konto usunięte)
1 minutę temu, Bobcat napisał:

Vide ilość otrzymanych tam lajków.

wiem wiem to jedyna Twoja radocha lajki:)

lubisz lajki i sikające psy , trudno o gustach się nie dyskutuje:)

57 minut temu, slawek.xm napisał:

biorą przykład z platformy Tusk donek pokazał wszystkim jak się nachapac i spieprzyć na ciepła posadkę na smycz Merkel , nauczyła go łapę podawać , szczekac na rozkaz i warczeć na swoich rodaków, łatwy w utrzymaniu posłuszny i przydatny

Wypisz wymaluj s.w.i.n.i.e obecne w tym prym wiodą pod płaszczykiem walki z kolesiostwem i nepotyzmem

Znów Sławus zapomniałeś co twój prezes-ina bełkotał na miesiączce w 2014 ...brak lecytyny

Teraz, Bobcat napisał:

Dobrze wam zalazłem za skórę tym Żdanowem PiS-owskie trolle.

u nich takie cos jak woda po prezesie ?

2 minuty temu, slawek.xm napisał:

wiem wiem to jedyna Twoja radocha lajki:)

lubisz lajki i sikające psy , trudno o gustach się nie dyskutuje:)

Nic nie wiesz ale pozostawam cię z tym.

aaa slwus sie udziela.Nie czytam ale widze ze idzie na iloscJak jeezik

28 minut temu, slawek.xm napisał:

idzisz Kolego mam ten komfort ,ze nie działają na mnie takie ataki prowokacje i chamskie komentarze, dlatego mozesz sobie odpuścić, nie będę Ci odpłacał pieknym za nadobne, bo w przeciwieństwie do Ciebie szanuje wolnośc wyrażania poglądów

a ten zacytowany Twój tekst świadczy tylko o Tobie i Twoim poziomie intelektualnym sam sobie wystawiasz świadectwo

slawus ty nie masz zadnegeo komfortu ty po prostu nie wiesz co do ciebie pisza.Tak samo jak nie wiesz co wklejasz.Ty po prostu nic nie wiesz mimo ze masz zupelnie inne zdanie.

Edytowane przez muls
1 minutę temu, asterix1 napisał:

u nich takie cos jak woda po prezesie

Ale widać że wskazywanie bliźniaczych podobieństw do zaleceń i praktyk tamtego towarzysza wk..wia ich na maxa.

1 minutę temu, slawek.xm napisał:

jak na dumnego z siebie lewackiego trola nie wykazałeś się tym razem:):)

Nie mam przed kim ani komu się wykazywać. 

6 minut temu, slawek.xm napisał:

dumnego z siebie lewackiego trola nie wykazałeś się tym razem:):

ales zajechal slawus.Moze wroc sie do tematu geje  gdzie dostales pare pytan i jak na lewaka przystało uniknales odpowiedzi znikajac..Tak wiec do roboty slawus.Jestes na tyle prostak ze mozna cie tylko doprowadzic do porzadku zadajac pytania i natychmiast zadajac odpowiedzi.Tak wiec slawus  Jak to jest z ta lista chorob amerykanska.I co z tym rydzykiem ci to jest najwiekszym biznesmenem swiata przy okazji naciagaczem i wydrwigroszem. w tym zarowno pieniedzy panstowych jak i staruszek.

Edytowane przez muls

No to Sławuś powiedz mi nieboże za co ten tam dostaje tyle kasy?

55451692-969790366549348-147903662763540

4 minuty temu, muls napisał:

Moze wroc sie do tematu geje  gdzie dostales pare pytan i jak na lewaka przystało uniknales odpowiedzi znikajac..T

Sławus sms do central z zapytaniem sle ...nie przeszkadzaj muls mu

Gość

(Konto usunięte)
6 minut temu, muls napisał:

Moze wroc sie do tematu geje  gdzie dostales pare pytan i jak na lewaka przystało uniknales odpowiedzi znikajac..tak wiec do roboty slawus.

och dzieki panie ,ze w łaskawości swojej zechciałeś pokazac mi moje miejsce, jak to dobrze ,ze wiesz najlepiej co jest dla mnie dobre, unizony sługa twój juz biegnie we skazane miejsce by z zapałem zadośc uczynić twojemu zyczniu:):)

naprawde ludziom sie w głowach przewraca!

Edytowane przez slawek.xm

jak na razie robisz za przyglupa lewaka a tu miejsca dla takich nie ma.

7 minut temu, slawek.xm napisał:

za darmo!

za darmo to pani ciagnie.A on ciagnie czy pcha slawus.Wiesz cos na ten temat....lewaku?czy jednak wrocisz do tematu gdzie twoje miejsce jest.No co jest slawus zaslabłes czy pytasz mamci?Pokaz no sie katolicka wydmuszko  z ladnej strony  i zajmji sie tematem.Czy moze spociles sie juz tym mysleniem i musisz ochlonac.

Edytowane przez muls
W dniu 19.01.2009 o 17:53, Jaro_747 napisał:

podam przykład: to, że PiS mam za partię bolszewików i ciemniaków nie znaczy, że jestem zwolennikiem PO czy Tuska w szczególności

22 minuty temu, muls napisał:

ales zajechal

Schetyna przywraca Polskę Europie.

Edytowane przez 747
4 minuty temu, muls napisał:

czy pytasz mamci?

Pyta Nowogrodzką co ma odpowiedzieć. Ty wiesz jak tam łatwo można podpaść?

Kolega jezz pytał o Rostowskiego. No to poczytajmy go:

"zmowa milczenia o tym, kto w PiS jest gejem powinna zostać przerwana. - Paliwo przeciwko uchodźcom się wypaliło, to szczują na grupy LGBT. Nie jest moją sprawą mówić, kto na najwyższych poziomach PiS-u jest gejem, ale uważam, że środowiska LGBT powinny się zastanowić, czy teraz PiS nie przekroczył pewnej linii i czy jednak ta zmowa wśród elit, zmowa milczenia, że o niektórych rzeczach się nie mówi nie powinna być przerwana - powiedział Jacek Rostowski na antenie TVN24.

Zapytany przez Konrada Piaseckiego, czy taki zewnętrzny coming out ludzi, którzy nie chcą przyznać się do swojego homoseksualizmu, to sposób na uprawianie debaty politycznej, odpowiedział: "Nie jest, ale w sytuacji, w której szczuje się mniejszości, co jest absolutne podłe i paskudne, to uważam, że mogą to robić tylko osoby z tych grup".""

Stoję na stanowisku że fakt bycia gejem jest osobistą sprawą. Ale jeżeli polityk świadomie i na chłodno szczuje na mniejszości to ta mniejszość ma moralne prawo ujawnić prawdę. Bo przecież prawda was wyzwoli!

Patrząc na to z jeszcze innej strony - jeżeli w środowisku wiadomo kto jest gejem, to nie wiedzą tego służby innych państw? Ja mam w to wierzyć? No chyba że tak, jak w elektromobilność Morawieckiego.

Jestem Europejczykiem.

czas na partnera geja.Musza byc jakies ...dupeczki.Chiba ze to jednak milosc jednego patrnera.Zdradzi...nie zyje.

12 minut temu, slawek.xm napisał:

iekawsze zajęcia niz czytanie Twoich wypocin

na poczatek umyj zęby  to zniknie TEN zapach.Bo czy ty znikniesz co zdecydujemy POTEM.

i teraz wyobrazmy sobie ze pod kazdy teatr beda przychodzic grupy podobnych durni lewakow i beda wszczynac takie hece.Ale czy to nie jest przypadek ktory wlasnie poznalismy?

blin. Radny PiS oburzony inscenizacją "Pana Tadeusza"

Jak donosi "Dziennik Wschodni", radny PiS poinformował, że zgłosiły się do niego dwie grupy ludzi, którzy są oburzeni tym jakie interpretacje sztuk są wystawiane na scenie w Lublinie. Pierwsza z nich to Katolickie Stowarzyszenie Emerytów i Rencistów, któremu nie podoba się inscenizacja "Pan Tadeusz, czyli ostatni zajazd na Litwie". - Widzowie z różnych powodów są oburzeni taką interpretacją Mickiewicza - tłumaczył radny Ryba.

Drugi kontrowersyjny, zdaniem mieszkańców, którzy zgłosili się do polityka, spektakl to "Bracia Grimm dla dorosłych". W tym wypadku Mieczysław Ryba tłumaczy, że "mamy do czynienia ze skandaliczna ironią z Matki Bożej i Pana Jezusa".

Zdaniem radnego Mieczysława Ryby spektakle takie nie powinny być wystawiane na teatralnej scenie ze środków publicznych przeznaczonych na sztukę. Podkreśla, że nie
Więcej:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez muls

a tu dla slawusia ......jak przyjdzie to sie przygotuje do tematu.Koniecznie trzeba poczytac durnia.Zbieznosc sytuacji i osob przypadkowa.

Ks. Oko udzielił wywiadu Radiu Maryja. 5 cytatów, które mogą wbić w podłogę

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez muls
1 godzinę temu, Bobcat napisał:

Natomiast co do Tuska to się musiała zgodzić Europa. 27:1.

Niedawno, w "Faktach po faktach", Sellin mówił, że takiego głosowania nie było.

I bądź tu teraz mądry. ? 

„... nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!”

slawus to ty masz sie nauczyc i wyjasnic wszystkim o co w tym chodzi.Bierz sie do roboty bo[potem znowu bedziesz pisal ze po tobie spływa.Czytac i tlumaczyc lewaku.

24 minuty temu, muls napisał:

a tu dla slawusia ......jak przyjdzie to sie przygotuje do tematu.Koniecznie trzeba poczytac durnia.Zbieznosc sytuacji i osob przypadkowa.

Ks. Oko udzielił wywiadu Radiu Maryja. 5 cytatów, które mogą wbić w podłogę

Ukryta Zawartość

20190318_173404.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Piotr

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.