Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

21 minut temu, Lech36 napisał:

Ja nie należę do żadnej sekty. Zabetonowanie w taki przypadku jest wykluczone.

Możesz się tak pocieszać chociaż nie zmienia to stanu stężenia.

I zeby nie bylo koledzy. Wy ten mem rozumiecie inaczej. A jak? A tak, ze to Pis wszystko zaklamal, kwestie LGBT rowniez, a wy mowicie prwde, np 747, czyli rezim i nakrecanie nienawisci do lgbt. I taka postawe uwazacie za rewolucyjna w czasach zarazy pisowskiej:)

Takie jest wasze rozumienie memu. Zgadza sie?

Tak, wiem, ze sie zgadza.

hehe

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

12 minut temu, jezz napisał:

Możesz się tak pocieszać chociaż nie zmienia to stanu stężenia.

To są fakty a nie pocieszanie się.
Zainwestowałeś już w stadninę w Janowie? Podobno właśnie się odbijają od dna po zmianach "misiewiczów" prowadzących ten biznes.  

Edytowane przez Lech36

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

2 godziny temu, jezz napisał:

Jak mawiała moja nauczycielka w Komańczy, mądrzy ludzie żyją w brudzie.

Poza tym niektórzy ludzie  kąpią się w zalewie solińskim częściej niż raz w roku, jak przyjezdne lemingi.

Na zdrowie chyba im to nie wychodzi:

"Turystka nagrała film jak ścieki wpływają do Jeziora Solińskiego, tuż przy „Zielonej Plaży”. Podzieliła się tym na grupie facebook „Bieszczady”. Powiadomiona została też gmina. - Nieczystości zostały już usunięte - zapewnia wójt."

5d502d4b77fdc_p.jpg?1565591013

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

3 godziny temu, Jaro_747 napisał:

Niektórzy ludzie biorą prysznic częściej niż raz na tydzień, poszukaj sobie w internecie ;-).

Ostatnie strony jak widzę trolle pisowskie już odplynely na Solinę...

Poniżej kolejny ich idol krynica prawdomównosci...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Skretynienie PiSowców postępuje. Kiedyś miałem nadzieje że są jakieś tego granice, teraz widzę że granica jest w nieskończoności.

Jestem Europejczykiem.

20 minut temu, Jaro_747 napisał:

Skretynienie PiSowców postępuje. Kiedyś miałem nadzieje że są jakieś tego granice, teraz widzę że granica jest w nieskończoności.

Skretyninie antypisowcow tez jest dobrze znane. I ja np nigdy nie mialem nadziei, ze sa tego jakies granice.

A tu efekty ich dzialan:

Rządzący nie tracą na sprawie lotów byłego marszałka Sejmu. W nowym badaniu IBRiS dla „Rzeczpospolitej" partia rządząca może liczyć na 41,2 proc. poparcia, co przekłada się na 243 mandaty i samodzielną większość w Sejmie.

Pierwszy sondaż IBRiS dla „Rzeczpospolitej" po wybuchu sprawy lotów marszałka Marka Kuchcińskiego pokazuje, że ta historia praktycznie wcale nie szkodzi Prawu i Sprawiedliwości. PiS ma w tym badaniu 41,2 proc. Ten wynik daje PiS samodzielną większość w przeliczeniu na mandaty

Takze dalej klepac o lotach, dalej robic marsze tam gdzie ich jeszcze nie bylo, tylko tak dalej:)

A Pis wam pdziekuje.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

21 minut temu, asterix1 napisał:

Ostatnie strony jak widzę trolle pisowskie już odplynely na Solinę...

Poniżej kolejny ich idol krynica prawdomównosci...

Ukryta Zawartość

Ale za to ładnie "tańczy"

prokuratorozaniec.jpg

Ideologia kłamstwa to podstawa rządów PiS.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

8 minut temu, jar1 napisał:

Ideologia kłamstwa to podstawa rządów PiS.

Dokladnie to samo co z PO. O Wiosnach nie wspominajac - ci nawet nie rzadzili a juz klamia, zaczal lider.

A tu pan Zandberg z prawda o swoich kolegach:

Leszek Miller nie zauważył, że śmierć SLD była głównie jego dziełem. W każdym razie resztki tej formacji nie zaprzątają szczególnie naszej uwagi. Oczywiście to, że przez lata pod słowem „lewica” funkcjonowała w Polsce partia pełna skorumpowanych aparatczyków, w dodatku wdzięcząca się do biznesu i mająca w nosie pracowników, będzie jeszcze długo utrudniało nam przekonywanie ludzi do lewicy. Polacy tyle razy zawiedli się na politykach, że dziś największe wyzwanie dla Razem to udowodnić, że gdy mówimy o sprawiedliwości społecznej i demokracji, to jesteśmy wiarygodni.

To jest dopiero ideologia prawdy i pelna wiarygodnosc:)

Edytowane przez bubusia

57 minut temu, Lech36 napisał:

Zainwestowałeś już w stadninę w Janowie? Podobno właśnie się odbijają od dna po zmianach "misiewiczów" prowadzących ten biznes.  

Nie napisałeś czy jest spółką giełdową 

57 minut temu, Lech36 napisał:

Nie napisałeś czy jest spółką giełdową 

Oczywiście to, że przez lata pod słowem „lewica” funkcjonowała w Polsce partia pełna skorumpowanych aparatczyków, w dodatku wdzięcząca się do biznesu i mająca w nosie pracowników, będzie jeszcze długo utrudniało nam przekonywanie ludzi do lewicy.

Zandberg o SLD

Piekne slowa prawdy, takze jeszcze raz.

?

Edytowane przez bubusia

Ale to PiS z kłamstwa uczynił podstawową  ideologię działania władzy. I Oklaskuje ją w sejmie na stojąco, jak w przypadku odwoływania Kuchcińskiego. Kłamstwo zostało wyniesione na ołtarze. 

Smoleńsk, wygrana 27/1, kłamstwa wyborcze Morawieckiego, kłamstwa Kaczyńskiego w prawie Srebrnej.... itd., itd...

3 minuty temu, jar1 napisał:

Ale to PiS z kłamstwa uczynił podstawową  ideologię działania władzy. I Oklaskuje ją w sejmie na stojąco, jak w przypadku odwoływania Kuchcińskiego. Kłamstwo zostało wyniesione na ołtarze. 

Smoleńsk, wygrana 27/1, kłamstwa wyborcze Morawieckiego, kłamstwa Kaczyńskiego w prawie Srebrnej.... itd., itd...

A co, nie odwolali Kuchcinskiego? Poza tym kazda partia kazda porazke probuje przekuc na sukces. Co do Smolenska to pani Kopacz tez za duzo prawdy nie powiedziala. W ten sposob kazdego mozna uznac za klamce - patrz np pan Schetyna.

Edytowane przez bubusia

7 minut temu, jar1 napisał:

A co mnie obchodzi Schetyna? Albo PO? AlboTusk?  

Oni nie rządzą. Teraz kolej na PiS. 

Jedyna alternatywa dla Pisu, jak nie Pis, to oni. Innych nie widze. No chyba, ze Wiosna.

Żadne "jedyne" alternatywy nie zmienią mojego stosunku do kłamstwa i sk...syństwa.

Jedyną metodą ograniczania tych ludzkich odpadów egzystencji politycznej jest odrywanie od koryta. Teraz kolej jest na PiS.

Z odrywaniem nie jest tak latwo, jednych oderwiemy, drugich przywrocimy, np tych ktorych wczesniej oderwalismy.

2 minuty temu, bubusia napisał:

Z odrywaniem nie jest tak latwo, jednych oderwiemy, drugich przywrocimy, np tych ktorych wczesniej oderwalismy.

My? 

nagrywamy.com

4 minuty temu, przemak napisał:

My? 

No a kto? Kazdy z nas chyba jakos glosuje? Zaglosujesz, zeby oderwac Pis, to powroci PO. A ja np PO nie trawie. Tak jak ktos inny Pisu. Wybor jest prosty, albo Kaczor, albo ten pan wyzej, czyli Schetyna.

Taka alternatywa. No chyba, ze Wiosna. Czyli marsz LGBT na calego. Tez moze sie niepodobac.

Edytowane przez bubusia

6 minut temu, bubusia napisał:

Wymyśl jakiąś inteligentniejszą odpowiedź . ?

Edytowane przez jar1
1 minutę temu, jar1 napisał:

Wymyśl jakiąś inteligentniejszą odpowiedź . ?

Po co? Ta jest zgodna z prawda. Nie Kaczor to Schetyna. Nie ma sie co zaglebiac.

3 minuty temu, bubusia napisał:

Po co? Ta jest zgodna z prawda. Nie Kaczor to Schetyna. Nie ma sie co zaglebiac.

Wybór jest albo Europa albo wschód. Mnie standardy białoruskiej "demokracji" nie imponują.

2 minuty temu, jar1 napisał:

Wybór jest albo Europa albo wschód. Mnie standardy białoruskiej "demokracji" nie imponują.

No tak tez twierdzi Schetyna:)

Czyli oszust, nawet w filmiku powyzej klepie cos o Putinie. Ja tego nie kupuje, i tyle.

Edytowane przez bubusia

2 minuty temu, bubusia napisał:

No tak tez twierdzi Schetyna:)

Czyli oszust.

Oszust nie wpływa na prawdę. Pozostaje niezmienna. 

A coz to jest prawda?

?

14 minut temu, bubusia napisał:

No a kto?

Rozumiem, że nie głosowałeś i nie będziesz głosował na PiS? Bo jeżeli głosowałeś, to żadne "my" nie wchodzi w grę.

nagrywamy.com

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.