Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Na temat PiSu mam stałe poglądy.Zawsze uważałem i nadal uważam,że to partia nieudaczników i szkodników.I ostatnie 100 dni tylko to potwierdza.

Jak czytam ten bełkot w wykonaniu 747 to stwierdzam, że propaganda w czasach stalinowskich była jednak mniej głupia i bardziej profesjonalna.

Popełniasz zasadniczy błąd przyjmując, że to co wypisuje bąbowiec jest propagandą. Nie jest, bo nawet skończony idiota wie, że w tak prymitywny i głupi sposób propagandy się nie prowadzi.

Możliwości są tylko trzy:

- wpisy bąbowca są jedynie ku naszej uciesze lub tworzeniu ruchu na forum

- prowadzi propagandę antypisowską zgodnie ze znaną zasadą propagandy podwójnego zaprzeczenia

- przypadek medyczny

Niezależne od powodu brać na poważnie "twórczości" bąbowca nie można.

Dziś świat jest inny

Tak, ale cele polityki zostają niezmienne: zabezpieczenie siebie i zniszczenie wroga. Mówiąc o jakiejkolwiek potędze, mamy w perspektywie możliwość wojny. Jakie są obecnie środki prowadzenia wojny- tego zapewne nie wiemy do końca.

"zresztą wydaje mi się również, że Kartaginy powinno nie być"

ostatnie 100 dni tylko to potwierdza.

To dlaczego upada Michnik, tvn traci oglądalność, sondaże gubią Połączone Siły Nowoczesnej Targowicy, Kolega jest już nie zdolny do dedukcji zmian, jest po prostu przyzwyczajony do znanego, do tego w czym uczestniczył przez całe życie.

Rosną kolejne pokolenia, o innym nastawieniu, inaczej zmotywowane, interesuje ich rozwój, na równych prawach, nie godzą się na ograniczenia i podległość, zaraz ten żywioł weźmie górę i Koledzy niechętni dziś PiS będą modlili się o drugiego Jarosława Kaczyńskiego, kiedy oryginał wycofa się z polityki.

Celem jest zakończenie efektu rozbiorów i II Wojny Światowej, wydarcie nas z obcych łapsk !

Zakończenie efektu rozbiorów i II Wojny Światowej będzie się pewnie wiązało ze zmianą granic Polski ? Co Prezes knuje w tej kwestii i z kim ?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Nie,celem prezia jest władza.Jego interesuje tylko władza.Bo nic innego nie posiada

Śmieszy mnie powtarzanie propagandowych sofizmatów- przepraszam Kolegę- to nic osobistego.

Jego interesuje tylko władza.

Kolega tym wpisem wypisuje się z poważnej dyskusji.

będzie się pewnie wiązało ze zmianą granic Polski

To jest trudny temat, nie na taką ogólną dyskusję.

Rosną kolejne pokolenia, o innym nastawieniu, inaczej zmotywowane, interesuje ich rozwój, na równych prawach, nie godzą się na ograniczenia i podległość, zaraz ten żywioł weźmie górę i Koledzy niechętni dziś PiS będą modlili się o drugiego Jarosława Kaczyńskiego, kiedy oryginał wycofa się z polityki.

Kiedy się wycofa ? Są znane jakieś daty ?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Możliwości są tylko trzy:

Proszę o powagę i szacunek dla mojego czasu poświęconego tu bezinteresownie.

Zajmuję się hi end audio, na najwyższym z możliwych poziomie, innowacyjnym.

Kolega przez dłuższy już czas mnie myli z kimś innym.

cele polityki zostają niezmienne:

To prawda, nie zmienne, lecz cywilizacja techniczna, elektroniczna nie trwa zbyt długo, postęp z perspektywy dziejów jest obecnie niezwykle szybki i dynamiczny, wygląda na to że generalnie ludzkość na takowy nie jest jeszcze przygotowana globalnie rzecz ujmując, przed nami są więc same znaki zapytania, wchodzimy na dziewiczy grunt, jesteśmy pouzależniani jak nigdy w historii, jeden pstryk i wszystko może się zawalić, są odpowiednie produkcje filmowe na ten temat, wszystko to razem generuje gigantyczne wyzwania i nakazuje zachowanie ogromnej odpowiedzialności.

Kiedy się wycofa

Spokojnie, najpierw naprawmy państwo.

Edytowane przez 747

cieszę się,że się cieszysz!

Śmieszy nie cieszy. Ale teraz cieszę się wzajemnie :)

latami trzeba będzie sprzątać po waszym naprawianiu.

To proces nieodwracalny, wiem jak trudno to zaakceptować, proszę mi wierzyć, wiem, niestety nie ma innej rzeczywistości niż ta przeżywana obecnie, można ją wypierać czy się nie zgadzać, od tego jest KOD, lecz kierunku procesów dziejowych nie sposób zawrócić, bo takie akurat mam widzimisię...

Widzę, że znalazłeś sobie partnera do dyskusji na odpowiednim poziomie i jednocześnie autorytet. Tak trzymać!

Na pewno na wyższym poziomie intelektualnym niż ty.

Natomiast mniej mnie cieszy oświadczenie,że celem polityki jest zniszczenie wroga.Teza ta zakłada,że istnieje potrzeba posiadania wroga.No bo co robić jak nie ma wroga?Należy go stworzyć?czy można żyć bez wroga?Niektórzy nie mogą.

Proszę o powagę i szacunek dla mojego czasu poświęconego tu bezinteresownie.

Jak się dobrowolnie przyjmuję posadę ulicznego klauna (nie ważne z jakiego powodu) to nie można wymagać od publiki by traktowała go inaczej jak klauna. Klauna z założenia nie traktuje się poważnie. Rolą klauna jest to, by publika miała z niego ubaw. I nic więcej...

i cieszmy się obaj!

cóż- sztuka kompromisu nie jest taka znowu trudna

cieszę się entuzjastycznie

Co do wroga- realność jest taka, że nie potrzeba go szukać. Realność jest taka, że polityka to zdobywanie i utrzymanie władzy. Tak było, jest i będzie- i ile sam bym biadolił i zaklinał rzeczywistość, fakt pozostanie faktem.

Pytanie po co komu władza jest tak samo płodne, jak pytanie: po co komu bogactwo czy zaliczanie kolejnych kobiet, kolekcjonowanie tytułów naukowych itd. Tak jest i tyle- jedni POTRZEBUJĄ więcej inni nie tak wiele. Jedni mają 150 cm a inni 220 i to też fakt a nawet biologiczna norma.

Słowa o mojej infantylności brzmią w twoich ustach wyjątkowo przekornie, ale repertuar trefnisia składa się też z kpienia z samego siebie. Doceniam, doceniam, że z narzuconej czy wybranej roli starasz się wywiązywać możliwie najlepiej.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

roli starasz

Dodajesz tylko sobie, to jest forum publiczne, nie można tu w pełni być sobą, w innych okolicznościach dałbym Tobie w zdecydowanie jasny sposób do zrozumienia na jakie manowce w ocenie mojej osoby się wybrałeś.

Nie jestem już w stanie policzyć podobnych Tobie person, mieli identyczne sądy, dziś ich nie ma, wiesz dlaczego, gdyż rządzi Jarosław Kaczyński, którego jakość genów TYLKO JA NA FORUM POPULARYZOWAŁEM, wobec totalnego hejtu i totalnych bezkompromisowych ataków, tej miary, przy których Twoje przemyślenia na mój temat są tylko kolorowymi laurkami.

Ukryta Zawartość

Na pewno na wyższym poziomie intelektualnym niż ty.

Prowadził ślepy kulawego. Tak trzymać Koledzy!

Jestem Europejczykiem.

Słowa o mojej infantylności

Zapytaj Jaro747 o wynik śledztwa smoleńskiego na który czekał., albo o Jego faworytów politycznych...którzy...wykruszyli się..jeden po drugim...

Żal mi Ciebie Adalbert, rzucasz się z motyką na Słońce.

Proponuję Kolegom małą przerwę we wzajemnym obrzucaniu się błotem i przeczytanie

Ukryta Zawartość

szczególnie polecam znającym teorię rimland/heartland

Potem będzie przyjemniej dołożyć wrogowi haha

Ukryta Zawartość

w innych okolicznościach dałbym Tobie w zdecydowanie jasny sposób do zrozumienia na jakie manowce w ocenie mojej osoby się wybrałeś.

Bąbowiec - w sposób niemal niezawoalowany mi grozisz? Publicznie?

Opanuj się, a najlepiej weź jakąś pigułkę, może przejdzie...

Pamiętaj, że klaun wygrażający pięścią publice która go raczy oglądać, wychodzi z roli i staje się nie śmieszny a tylko żałosny, wręcz tragiczny...

mi grozisz?

No i widzisz jaki z Ciebie dyskutant, pozwoliłeś się wyjaśnić w kilka godzin.

Naprawdę żal mi Ciebie, jeśli nie potrafisz zrozumieć prostego tekstu to dyskusja dalsza traci wszelki sens.

Forum jest skrępowane regulaminem netykietą i uznaniowością, można za byle co wylecieć, czy to jest teraz czytelne dla Ciebie.

Mnie tu oskarżano o pedofilię i grożono ostrą bronią, i to nie raz, nie będę przytaczał przymiotników używanych do stygmatyzacji mnie, zniosłem to wszystko, a rzeczywistość przyznała mnie rację.

Czy wiesz że śledztwo smoleńskie trwa do dziś..

Jaro747 nadal zapewne czeka na jego efekt końcowy..

Pośmiej się z Niego..może i inni się przyłączą, będzie wesoło, przecież o wesołość Tobie chodzi....

To jest właśnie obraz kompletnej pustki intelektualnej, ona nie jest niestety śmieszna, jest niezwykle przykra, gdyż być może jesteś Polakiem, a więc współtwórcą losu mojej ojczyzny, na prawdę nie mam powodów do rozbawienia czytając takie wpisy jak Twoje.

...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.