Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Przepraszam, teraz jest makao i po makale :-)))))))))))))

13600142_1050022575087110_3211188733583451554_n.jpg?oh=31534fe97f0042faf1b666f298289abe&oe=57EC402A&__gda__=1479560710_10d09285f3c42b808feb9aab05994f93

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Czym różnił się pierwszy sekretarz partii za PRL-u od obecnego prezesiny?

W wyborach na pierwszego sekretarza też zawsze był jeden kandydat, był wybierany jednogłośnie a wszelkie instytucje państwowe nie miały nic do powiedzenia liczyło się tylko jego zdanie.

Mamy obecnie to samo. Premier, prezydent nie mają nic do powiedzenia, są publicznie oceniani przez prezesa i boją się go jak ognia. Nie widzą żadnych przeszkód w łamaniu prawa, byle tylko przypodobać się prezesowi.

Ich zdanie wygłaszane nawet publicznie się nie liczy, bez wahania łamią swoje obietnice jeśli tylko prezes nakaże im działać inaczej.

I są ludzie którym się to podoba.

A podobno PRL był be.

Nawet cenzura i publiczne zakłamywanie historii się im podoba. ,, Urban'' na czele publicznych mediów też.

Ciekawe czy kartki na żywność też by łyknęli z poklaskiem?

<br />Przepraszam, teraz jest makao i po makale :-)))))))))))))<br />

Kolego Thrak, czy mógłby już kolega przestać bo nie mogę pracować ze śmiechu :-).

Nigdy nie było lepszych kabaretów i kawałów jak za komuny, to kolejny dowód że zatoczyliśmy koło...

Czym różnił się pierwszy sekretarz partii za PRL-u od

...a od Schetyny, Petru?

Czym?

O Tusku nie wspomnę bo z pierwszego sekretarza stał się sekretarką.

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

No ja nie wiem

Wychodzi na to, że pochodzisz od Kaczyńskiego...siłą natury.

Mieli oszczędzać.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Darli gęby jak na koniec kadencji B.Komorowski dawał nagrody dla swojego zespołu ....

krzyk pod niebiosa był

a teraz cichcem kolesie kasiorke tak żeby Polacy nie wiedzieli

Dobra,Zmiana......

Dobre heheh

czy na księżycu tez pierwszy był?

słyszałem ze z Twardowskim konkurował ;)

Dzięki Patryk o marsie nie pomyślałem ;) ...jeszcze ;) ale i na księżycu nasz idol też był :)

13612252_1803720596528627_873084046880942572_n.jpg

Ukryta Zawartość

Im gorzej, tym lepiej.

Ukryta Zawartość

Niech napisze nowe Polskie ZOO. Zwierzęta już są.

Ukryta Zawartość

Czas usunąć z TVP tych kabaretowych niedo*ebów specjalnej troski zatrudnionych tam przez peło.

A Polskie ZOO było genialne tylko zostało zdjęte gdy dzik został prezydęntem.

Czekam jeszcze na wznowienie WC Kwadrans.

Edytowane przez Temper

Kaczyński: pomników smoleńskich będzie wiele, w całym kraju (

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) /wiadomosci-z-kraju,3/kaczynski-pomniki-smolenskie-beda-w-calej-polsce,660015.html

Niech rządzący uważają ukryty wróg już jest gotów zaatakować.......

13606644_1037450059670985_5185037238701878948_n.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

No nie :-) 1 płyta Metallica będzie wprowadzana w życie w tvpisuarze :-)

13600043_1803748236525863_7584115648756819933_n.png?oh=65c68414d662cdc587b8f5ca6d6352d5&oe=57F122EF&__gda__=1476219862_a282cfc1202e88c59e53c719fad3e2ec

Kolego Thrak, czy mógłby już kolega przestać bo nie mogę pracować ze śmiechu :-).

Nigdy nie było lepszych kabaretów i kawałów jak za komuny, to kolejny dowód że zatoczyliśmy koło...

Ja też się z tego śmieję...jeszcze :-) najgorsze jest to że oni to robią na poważnie.

To nie ma końca :-))))

13606809_10206738357802053_4829951128676885799_n.jpg?oh=09322f3e07ffc3dc5a406dd88d5d4758&oe=57EC3439&__gda__=1479418909_e9b4754476fead34fd96827c133c36d5

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Ja na miejscu Jarka bym was pozamykal w więzieniu,czekam tylko kiedy jarek przywróci ormo albo ZOMO od razu się zapisuje, będę mógł legalnie tepic platfusow

Białą pałą ? Tylko wymyśl sobie dobry kryptonim, medialny. Kiedyś to się może przydać :)

Zero krzemu w torze, to grać nie może ?

Niewątpliwie najlepszy pożytek z tej obojetnie jakiej pały byłby gdybyś się nią solidnie walnął w łeb. Wprawdzie na to, że od tego zmądrzejesz szanse wyjątkowo nikłe, ale w twoim wypadku trzeba się chwytać absolutnie każdej możliwości.

Ukryta Zawartość

Preziowi się dzienniki pokiełbasiły. Oczywistym jest, że samemu nie czytał, bo on w żadnym obcym języku ni be ni me, ale żeby nawet żaden z przydupasów nie podpowiedział? One widać takie same mądre jak i prezio. Nic, zupełnie nic nie potrafią zrobić dobrze...

Ukryta Zawartość

Uderz w stół a nożyce się odezwą. W szkole nie uczyli że od niewątpliwie zdania nie zaczynamy bo wątpliwa treść jego bedzie. A chwytać się niczego nie muszę spokojna twoja rozczochrana, na twoim miejscu zaczął bym się martwić o siebie. lanie pala platfusow to dla przyjemności już pisałem,takie hobby, audio i muzyka oczywiście też zgodnie z tematyką forum, mam dwa systemy.

Ciekawe, dlaczego PiS tak przyciąga ludzi z wszelkiego defektami osobowościowymi i intelektualnymi?Jakieś pomysły?

Jestem Europejczykiem.

HWDP, twoja wiedza o języku polskim dorównuje mądrości, zatem nawet i pałą w łeb już nie pomoże...

Do bicia to trzeba dwóch. Jeden musi móc, drugi musi się dać. Za chudy w uszach jesteś by nawet pomarzyć o tym by móc. Może ci się to tylko ewentualnie przyśnić "na mokro". I tylko tyle.

Zresztą zapraszam, zobaczymy jakiś mocny w tym laniu. Tylko nie miej potem pretensji, że rodzona matka nie pozna...

Jakieś pomysły?

Też się zastanawiam. Ciągnie swój do swego?

Edytowane przez Adalbert95

WC to rzeczywiście coś dla

Jaruś, Ty nie stosujesz?

Ciekawe czy natarczywością nazywa pan jureczek też wizytę batmana w swoim domu ?

Widać, że chłop nie ma pracy, z takim podejściem przy rozmowie sam bym go wy***rdolił z firmy. Jakiś nieprzyjemny gość.

Zero krzemu w torze, to grać nie może ?

Ciekawe, dlaczego PiS tak przyciąga ludzi z wszelkiego defektami osobowościowymi i intelektualnymi?Jakieś pomysły?

Konstytucja gwarantuje każdemu prawo do zrzeszania się.

Ergo - tacy też mają prawo do własnej partii.

Inną sprawą jest, by nie pozwalać im za wiele :)

P.S.

napisałem to już wcześniej, w środku nocy, ale znikło. Ciekaw jestem, dlaczego ??? :)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.