Skocz do zawartości
IGNORED

Ostrzegam przed (..........) określenie nieuprawnione.

ZenekXXX

Rekomendowane odpowiedzi

Zaczęły się jaja, śmichy-chihy, wklejanie fotek...

Temat się rozmywa, panu HA w to graj.

Zaraz okaże się,ze morderator ukręci łeb wątkowi i pan HA bedzie miał pożyczkę oprocentowaną na -50%.

Tak coś przeczuwałem, że z tym poniedziałkiem to może być niewypał. Może zapomniałeś ZenekXXX zapytać o który poniedziałek chodziło ?

Być może Panu H. chodziło o Wielki Poniedziałek czyli o lany poniedziałek, a ten wypada 28 marca 2016r ! ;)

Obsuwy terminów to jak widać norma u tego Pana.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Palton wchodzi w spółkę ze swoim przyjacielem z Harpii, wnosi swoje know-how i trochę grosza, panowie czyszczą stare zobowiązania i robią razem to co lubią i co najważniejsze też potrafią zrobić. Synergia gwarantowana a kto wie może i sukces finansowy, wszystko da się odbudować, Apple Jobsa też było już na absolutnym dnie.

Czyż to nie jest dobry pomysł?

Palton wchodzi w spółkę ze swoim przyjacielem z Harpii, wnosi swoje know-how i trochę grosza, panowie czyszczą stare zobowiązania i robią razem to co lubią i co najważniejsze też potrafią zrobić. Synergia gwarantowana a kto wie może i sukces finansowy, wszystko da się odbudować, Apple Jobsa też było już na absolutnym dnie.

Czyż to nie jest dobry pomysł?

Uważaj bo się narazisz już kol.SVART za dużo pyskował to dostał bana , administracja oczywiście nie wie czyja to robota.

Zaraz okaże się,ze morderator ukręci łeb wątkowi i pan HA bedzie miał pożyczkę oprocentowaną na -50%.

Nie sądze by tak było.Kaucja jest zwrotna(jak to kaucja)i wszędzie każdy sąd zasądzi zwrot z odsetkami.Nie wygląda to zbyt korzystnie dla HA....moim zdaniem.

Wątek został założony jak sądze po to,by ostrzec następnych użytkowników tego forum,natomiast kroki prawne to sprawa równoległa.

Przynajmniej ja bym tak zrobił.Działanie moderacji i administracji jest oczywiście naganne i nie powinno zmieniać to biegu sprawie.

byl lemur w srode sroda iest harpia w poniedizalek

Mateuszek cóś brałeś mocnego?Może za bardzo?

Użytkownik mateuszek dnia 26.11.2015 - 10:26 napisał

byl lemur w srode sroda iest harpia w poniedizalek

Ja miałem identyczne skojarzenie!

Nie pamiętasz Modrzewiu Pana Lemura, który co środę przychodził naprawić kolumny z korka i końcówkę mocy?

I tak przez dobry rok, albo i lepiej...

"Tynk pożera dźwięk" 747

Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

Ja miałem identyczne skojarzenie!

Nie pamiętasz Modrzewiu Pana Lemura, który co środę przychodził naprawić kolumny z korka i końcówkę mocy?

I tak przez dobry rok, albo i lepiej...

Ale walcowalo Rela? Przynajmniej dopóki nie zaczęły te cud paki pierdziec hehe .Niektórzy maja prawo nie pamietac

Wasze zachowanie jest barbarzyńskie. Nie rozumiecie że pan HA jest przyzwyczajony do życia na wysokim poziomie i chwilowe kłopoty finansowe nie są powodem żeby ten poziom obniżać dlatego słusznie kombinujecie ze zrzutką dla Zenka bo niby dlaczego te parę kzł miałby oddawać pan HA? Poza tym pan HA oprócz audio ma jeszcze jedno bardzo drogie hobby i byłoby barbarzyństwem pozbawianie go tej przyjemności.

Oby tylko jedno :-) W klubie chwalił się przynajmniej dwoma i oba do tanich nie należą :-) Wiec jak kolega Korner napisał trochę więcej wyrozumiałości! :)

A co tam u Pana Zenka ,jakoś mało się udziela w temacie, pewnie sobie odpuścił ,zważywszy na obrót spraw jaki ma mjejsce na forum. Wątek po przeniesieniu na bocznicę stracił swój impet, powolutku wygasa i odchodzi w niebyt. I chyba o to chodzi.

Wygasa i odchodzi w niebyt bo np neomammut i SVART i kilku innych już nie mogą pisać w tym temacie a na bocznicę to ja osobiście nigdy jako user forum nie zaglądałem jak i wiele innych osób.

A co tam u Pana Zenka ,jakoś mało się udziela w temacie, pewnie sobie odpuścił ,zważywszy na obrót spraw jaki ma mjejsce na forum. Wątek po przeniesieniu na bocznicę stracił swój impet, powolutku wygasa i odchodzi w niebyt. I chyba o to chodzi.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

No przecież dawno założył sprawę. Dopiero kiedy pan Herzyk olał przedprocesowe wezwanie do zapłaty opisał sprawę na forum.

Polecam czytanie wątku od początku :)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

No przecież dawno założył sprawę

Już wiem,ale to podstawowy ruch.W umowie o kaucję zawsze powinno się zapisać poddanie się dobrowolnie egzekucji a wtedy sprawa jest dużo prostsza.

A w Klubie Harpii cisza.......

W sumie chyba ostatnio nie. A juz na bank nie dzis rano ;-)

Ale slownik w telefonie wariuje bo musi sobie radzic z 3jezykami...zwlaszcza jak sie stoi w korku i pisze lewa reka...

To użyj słownika, który radzi sobie z językiem polskim oraz funkcji rozpoznawania mowy bo stanowisz zagrożenie na drodze.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Obawiam się, że nawet sąd może niewiele pomóc. Jak ktoś od lat ma takie problemy to zazwyczaj już wszystko ma rozpisane na rodzinę a sam jest nieściągalnym gołodupcem.

Właśnie się kończy BLACK FRIDAY, czyli dzień okazji zakupowych. Może przeznaczyć jedną parę kolumn i wystawić w super promocyjnej cenie? Na specjalnej aukcji (z linkiem w tym miejscu) albo otwartą ofertą z deklaracją zakupu "kto pierwszy" do 24.00...

Taka akcja zakończyłaby tę przykrą historię. Do końca dnia jest jeszcze ponad 4 godziny.

Temat przykry. Gdyby miała ruszyć forumowa "ściepa", to ze swojej strony też deklaruję 100 zł dla ZenkaXXX.

Zastanawiam się tylko bardzo poważnie, czy takie "szlachetne odruchy" nie powodują u pana HA usmiechu zadowolenia i rozmycia odpowiedzialności za to co się dzieje. W życiu bywa tak, że wydaje nam się, iż postępujemy dobrze ( np. pomagając komuś ),a tak naprawdę ..robimy niedźwiedzią przysługę....

To niech napisze, ze z powodu trudnej sytuacji zyciowej prosi o cierpliwosc

Tak sobie myślę, czy może to nie jest dobry pomysł tak generalnie..na życie :-)))

Muszę napisać do swojej administracji, której płacę czynsz, do tych od prądu, od gazu, od telefonu, od telewizji kablowej, od kredytu na mieszkanie jakiegos oficjalnego pisma w treści :

" Wicie rozumicie, nie jest lekko..powiem szczerze, jest ciężko...w związku z czym z powodu trudnej sytuacji życiowej mam do was jedną WIELKA prośbę....odwalcie się i proszę o cierpliwość "

:-)))))

Smuga cienia spowija..;-)

Na Allegro całkiem spora oferta... Mam nadzieję, że te kolumny nie istnieją "tylko teoretycznie".

Ale kto wystawia? Sklepy czy producent...

Jeśli są wstawione na zasadzie komisowej, to sprzęt ciągle jest własnością producenta. A jeśli sklep kupił za gotówkę, to grzecznościowo mógłby jednorazowo zrezygnować z części zarobku. Tym bardziej, że jeden sklep wygląda, jakby był placówką tej jednej firmy. Termin dostawy do 2 dni. Nawet zaleca się - w ramach marketingu - kliknąć w odnośnik do wątku klubowego na tym forum.

Pamiętajmy, że na Allegro płaci się z góry i czeka na towar...

Pamiętajmy, że na Allegro płaci się z góry i czeka na towar...

A jeśli sklep kupił za gotówkę, to grzecznościowo mógłby jednorazowo zrezygnować z części zarobku.

Panowie tylko co ma sklep do nieuczciwego producenta?

Sam prowadzę mały interes i nie wyobrażam sobie żebym odpowiadał za dostawców a co dopiero producentów.

Co do kupna to nie odważył bym się kupić na zasadzie płacę i czekam .I tym sposobem postępowanie Producenta uderzyło i w bogu ducha winnych Dystrybutorów

Luxman PD 444 Nakamichi Dragon ,Lector CDP 707 , Linnart Prephono Dual Tube Power Supply   Technics 30A , Technics 40A EV FR 300 

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.