Skocz do zawartości
IGNORED

Ostrzegam przed (..........) określenie nieuprawnione.

ZenekXXX

Rekomendowane odpowiedzi

wiesz co..

poplakalem sie ze smiechu

(jesli chcesz mozesz to sobie odebrac jako atak na moderacje lub jako cokolwiek innego)

Tylko się nie posikaj :)

Każdy z moderatorów występuje poniekąd jako władza, szczotka do zamiatania, porządkowy, stójkowy itede.

Kiedy chce pisać w treści wątku - może przecież pisać z profilu bez zobowiązań względem władz portalu a nie jako służbista.

Moderator takim służbistą powinien być i czasami bić po łapkach, byle a d e k w a t n i e do przewinień. A nie wdawać się w potyczki.

Bycie prowokatorem degraduje sędziego.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

Moderator takim służbistą powinien być i czasami bić po łapkach, byle a d e k w a t n i e do przewinień. A nie wdawać się w potyczki.

Bycie prowokatorem degraduje sędziego.

Jednak w przypadku moderatorów na tym forum, nie da się przyjąć takiej wykładni. W świecie realnym zniesławienie, opluwanie i poniżanie sędziego, skutkuje natychmiastowa reakcja odpowiednich organów i kara dla napastników.

Na tym forum tak zostały wypracowane relacje między userami a moderacją, że dowolny użytkownik jeśli tylko ma ma to ochotę, może zmieszać z błotem moderacje jako taka, oraz dowolnego moderatora, a reakcja atakowanego na takie zachowania postrzegana jest jako napaść i nadużycie władzy przez moderatora.

To jest patologia której istnienia tutaj większość broni jak swego życia :-)

Na tym kończę dyskusję z Wami i proszę o wypowiadanie się w temacie tego wątku, mając na względzie prawdziwą wagę jaką niesie on dla wszystkich Użytkowników.

W.

Włodku drogi - nie dla wszystkich Użytkowników.

Tylko dla tych, którzy mają dostęp do Bocznicy...

Kulawo trochę z tym przeniesieniem; chyba przyznasz.

Na tym kończę dyskusję z Wami i proszę o wypowiadanie się w temacie tego wątku

Można to twoje zdanie odebrać jako straszenie lub wypowiedź co najmniej właściciela.A sprawa jest jednoznaczna,przeniesienie tego wątku na bocznice oznacza wystrzelenie w niebyt.Czy ci się to podoba czy nie.

Oczywiście i od samego początku sprawy takie jest moje zdanie.

A ciekaw jestem czy w tej sprawie coś zrobiłeś.

[...],przeniesienie tego wątku na bocznice oznacza wystrzelenie w niebyt.Czy ci się to podoba czy nie.

Śmiem twierdzić, że dopiero tu jest intensywnie i regularnie czytany.

Na Bocznicę niemal na pewno zagląda więcej forumowiczów, niż na wątki merytoryczne. Kiedyś już była o tym mowa.

Na Bocznicę niemal na pewno zagląda więcej forumowiczów, niż na wątki merytoryczne. Kiedyś już była o tym mowa.

Ty czytasz wątek?Czy piszesz by pisać?Dla zarejestrowanych tak ale o nich nie chodzi.Myślenie boli?

Ty czytasz wątek? [...]

Czytam regularnie, i to nie tylko ten. Merytoryczne zwykle znacznie częściej, niż bocznicę. I zaglądam do statystyk. A tam zasadniczo zawsze stoi jak byk: gości: 0 (czyt. ZERO).

Widać nie uważnie czytasz.Chodzi o to,że wystrzelenie tego wątku na bocznicę spowodowało brak możliwości czytania przez nie zarejestrowanych.Kropka.

Widać nie uważnie czytasz.Chodzi o to,że wystrzelenie tego wątku na bocznicę spowodowało brak możliwości czytania przez nie zarejestrowanych.Kropka.

Czytam, czytam. Niezarejestrowani właśnie są pokazywani w statystykach jako goście. Akurat teraz w HiFi trochę gości jest, ale zwykle ta kategoria świeci pustkami. Inna sprawa - że może dla porządku przydałaby się po prostu kolejna zakładka "Rynek audio", gdzie można by konkretnie i chwalić dobrych, i ganić złych producentów / dystrybutorów / serwisantów etc.

P.S.

A może by to oficjalnie zaproponować administracji ???

Przecież jest również w dziale : Inne

Chcesz powiedzieć,że był,lecz automatycznie jest przekierowany na bocznicę-na dowód spróbuj go przeczytać bez logowania sie na forum-niemozliwe

Część ( 2100) wysłana i poszkodowany ma ją na koncie o czym od piątku wie.

Harpia

Dziękujemy w imieniu Zenka za te 2100 i..............czekamy na resztę zwrotu kaucji Zenkowi.

ps.

Chyba nr konta Zenka nie zgubiłeś co nie?

Gość

(Konto usunięte)

W tej sprawie nie stałem i nie stoję z boku. Stoję po stronie prawdy i sprawiedliwości. Zawsze po stronie poszkodowanego. I nie ma tutaj żadnego znaczenia że jestem moderatorem na tym forum. Zatem swymi konfabulacjami obrażasz mnie.

od poczatku chciałem tylko przeczytac co myslisz o całej sprawie , Twoje okrężne wypowiedzi i wyniosłośc w stosunku do mnie poprowadziły dyskusje w innym kierunku. Zawsze pisze jasno i nie uzywam żadnych konfabulacji bo nie miałem przyjemności wcześniej dyskutowac z Tobą.

Daleki równiez jestem od obrażania kogokolwiek, i są to tylko Twoje insynuacje, bądź zbytnie poczucie wlasnej wartości.

jeśli czytałes ten wątek to kolega Dawid napisał wyrażnie ,ze przedstawianie swoich poglądów nie jest karalne:) czego i Tobie życzę

Chyba nr konta Zenka nie zgubiłeś co nie?

A nawet jeśli, to jest sporo kaucji jeszcze do (wy)oddania :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Jakim k.... prawem ktoś oznaczył mnie jako branża. W tym momencie żarty się skończyły. Pracowałem w firmie która była właścicielem AUDIOZAKUPY do 31 października 2014, ale sklep audio został zlikwidowany jeszcze pół roku prawie wcześniej. Od 1 pażdziernika 2014 roku na stronie www.audiozakupy.pl jest informacja, że sklep nie prowadzi sprzedaży. Nie ma sklepu ani stacjonarnego a sklep internetowy jest nieaktualizowany i nie prowadzi sprzedaży od ponad roku. Do tego w miejscu Audiozakupów jest teraz Audiomax24 którego pracownikiem jest ajacz broniący tak zawzięcie Harpii. Firma Audiozakupy i Audiomax24 nigdy nic nie łączyło i nie łączy. Weszli tylko w nasze miejsce a sposób w jaki to zrobili to już na inną opowieść jest temat. Od września 2014 z powodu kontuzji stawu skokowego czekam na operację nogi i nie pracuję. Dostałem informację, że zostałem oznaczony jako branża na prośbę paltona skierowaną do administracji.

Wiadomość do administracji forum jaką wysłałem ponad rok temu:

Wysłano 09.09.2014 - 15:26

Witam

od 1 września nie pracuje już w sklepie audio, który zresztą już też przestał istnieć. Proszę o zdjęcie mi statusu branża z mojego konta jeśli jest taka możliwość. Od 1 września nie mam nic wspólnego z branżą audio i nie chce aby moje wpisy w przyszłości były traktowane jako osoby z branży a jedynie miłośnika sprzętu i muzyki którym byłem wiele lat przed pracą w audio i jestem nadal.

Pozdrawiam

Łukasz

Gość

(Konto usunięte)

Dostałem informację, że zostałem oznaczony jako branża na prośbę paltona skierowaną do administracji.

zemsta, inaczej tego nazwać nie mozna

współczuje Ci , tak jak Zenkowi , i myslę ,że wielu kolegów odczuje na własnej skórze skutki odkrywania prawdy i tępienia nieuczciwości

Tak się zastanawiam, skoro jedna firma już obudów nie robi, to kto teraz klepie Harpii obudowy, pomaga zorganizować przetworniki/super części? Może jakaś od Jachtów?

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Obudowy dla Harpii robiło Witowa. Witowa ma też własną markę - Sounddeco (zestawy głośnikowe) oraz markę producencką i dystrybucyjną Audio-Witowa.

To to i ja wiem ale po dość pokaźnym spięciu związanym ze słynnym busem już razem nie oglądają teleranka. Dlatego pytanie, kto teraz?

Dostałem informację, że zostałem oznaczony jako branża na prośbę paltona skierowaną do administracji.

To, że cię oznaczono jako "branża"... nie, no to jest skandal po prostu. Teraz wszystkie twoje wpisy "będzie można" traktować jako wypowiedzi konkurencji - czyli niewiarygodne. Zdecydowanie sprzeciwiam się takim posunięciom! Tym bardziej, że nie mającym żadnych podstaw.

Proszę moderację o wyjaśnienie tej decyzji.

Pewnie kolejny szwindel, doprawdy żałosne.

Oj tam, zaraz tam szwindel, taka tam drobna pożyczka :)

Oj tam, zaraz tam szwindel, taka tam drobna pożyczka :)

No właśnie o co chodzi z tym busem??

Aaaaaa..wiem pożyczył za kaucją i oddał w poniedziałek ale pół busa..dobrze rozumiem??

Naim Unitiqute 2+Naim Nap 100 Studio 16 Hertz Minas Anor III 2.5r

Wiadomość do administracji forum jaką wysłałem ponad rok temu:

Wysłano 09.09.2014 - 15:26

Witam

od 1 września nie pracuje już w sklepie audio, który zresztą już też przestał istnieć. Proszę o zdjęcie mi statusu branża z mojego konta jeśli jest taka możliwość. Od 1 września nie mam nic wspólnego z branżą audio i nie chce aby moje wpisy w przyszłości były traktowane jako osoby z branży a jedynie miłośnika sprzętu i muzyki którym byłem wiele lat przed pracą w audio i jestem nadal.

Pozdrawiam

Łukasz

Zastanawiające jest to że do wczoraj do godzin południowych(przynajmniej tak mi się wydaje) nie byłeś branżą ,a tu bach taka nobilitacja, to pewnie zemsta twego adwersaża ze strony administracji , bardzo miłego a zarazem niezwykle bezstronnego moderatora , nie wymienię z nicka bo dostanę bana za niesubordynację.
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.