Skocz do zawartości
IGNORED

jaka konsola XBOX one czy PS4?

Robert Gdansk

Rekomendowane odpowiedzi

Detroit to bedzie strzal w pysk. Mowiac potocznie, acz dosadnie. Czekam!

Wiez ze powyzszy trailer to real time na silniku gry. Taka ciekawostka.

Ta gra skopie dupę konkurencji. Xbox One może pakować walizki... Żegnamy : )

Jeszcze są na tym Świecie Studia tworzące gry na wyłączność, dla najbardziej wymagających graczy.

Grałeś Dawid : ) w Heavy Rain, lub Beyond : Two Souls

: )

Gry przygodowe ... " Wyłącznie Single Player !!! " ... 

Heavy rain tak. Beyond nie. Jedynie pierwszy epizod gdzie ogralem. Musze nadrobic zaleglosci. ;)

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Ja teraz na nowo gram w BF4 multi w trybie hardcore. ;)

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

A ja latam od dwóch tygodni Wieśkiem , tłuke potwory i odwiedzam burdele ;).... kocham rpg-i zwłaszcza tak rozwinięte jak Skyrim, Dark Souls czy Bloodborne. ..Wiedźmin to taki Skyrim w lepszej graficznej odsłonie...rzeklbym że to kalka Skyrima...

A ja latam od dwóch tygodni Wieśkiem , tłuke potwory i odwiedzam burdele ;).... kocham rpg-i zwłaszcza tak rozwinięte jak Skyrim, Dark Souls czy Bloodborne. ..Wiedźmin to taki Skyrim w lepszej graficznej odsłonie...rzeklbym że to kalka Skyrima...

Wiedźmin jest dla mnie najlepszą grą od dekady. Klimat tej gry bardzo wciąga. Też uwielbiam takie rozbudowane RPG. Skyrim w przeciwieństwie do Dragon Age też bardzo mnie wciągnał.

Heavy rain tak. Beyond nie. Jedynie pierwszy epizod gdzie ogralem. Musze nadrobic zaleglosci. ;)

Zaległości nadrobisz na PlayStation 4. Już niedługo : )

Otwarty swiat to jest to .... zadnych ograniczen, leze gdzie chce , zwiedzam co chce i tyle. Liniowosc tez jest fajna ale nie we wsystkich grach.

Zgadzam się. Otwarty Świat w grach jest jest najlepszy. To są gry w których nic nie trzeba robić. : )

GTA V : ) PlayStation 4

Ostatnio giercuję troszku w Wieśka. Ogólnie nie mój " taki pod mój gust klimat ", bo wolę GTA V, jednak Wiesiek daje radę.

Ta gra skopie dupę konkurencji. Xbox One może pakować walizki... Żegnamy : )

Nie no, bez przesady z tym pakowaniem.

Też wolę PS ale trzeba mieć jakiś dystans do tego.

Uwierz mi, że w US i Kanadzie PS nie jest akceptowany przez ludzi.

Xbox będzie cały czas na rynku, będzie również produkował następne generacje. Bez względu czy tego chcesz czy nie.

Nie ma co tu polemizować bo sensacji nie zrobisz.

Zgadzam się. Otwarty Świat w grach jest jest najlepszy. To są gry w których nic nie trzeba robić. : )

GTA V : ) PlayStation 4

Ostatnio giercuję troszku w Wieśka. Ogólnie nie mój " taki pod mój gust klimat ", bo wolę GTA V, jednak Wiesiek daje radę.

Wieslawa mile wspominam, warto zaczac po przejsciu raz gry New GAme+ ..... zaczyna sie zabawa od poczatku ale juz nie jest tak latwo ;)

Wiesiek to taka gra do ktorej wraca sie za pol roku i odkrywa wszystko na nowo..... takich gier sie nie sprzedaje, zreszta tak samo jak gta V i drive club.

Nie no, bez przesady z tym pakowaniem.

Też wolę PS ale trzeba mieć jakiś dystans do tego.

Uwierz mi, że w US i Kanadzie PS nie jest akceptowany przez ludzi.

Xbox będzie cały czas na rynku, będzie również produkował następne generacje. Bez względu czy tego chcesz czy nie.

Nie ma co tu polemizować bo sensacji nie zrobisz.

Ciemnota tak zwana " nowa generacja graczy " woli Xboxa. Nie dziwię się : )

Jak ma tak wyglądać następna generacja, tak jak teraz, to niech lepiej żeby w ogóle nie wychodziła następna generacja dekoderów Polsatu z możliwością odtwarzania gier na poziomie nędzy.

Jedynie parę tytułów ( gier na wyłączność ) ratuje ten dekoder Polsatu przed upodleniem.

Zdechł by śmiercią naturalną.

Tutaj masz przykład... Nintendo GameCube ( Posiadam tą konsolę z najlepszymi grami ) i nie chodzi mi o gry typu...

Pikmin / Super Mario Bros : )

Jedna z najlepszych konsol od Ninny, a jednak się wyłożyła. Sam sobie odpowiedz dlaczego : )

Jeżeli pojawi się wersja slim, która będzie przypominać konsolę, a nie dekoder Polsatu, na pewno się zainteresuje.

Oczywiście gry tylko klasa AAA : ) na pierdoły nie mam czasu.

Na dekoder Polsatu ma się pojawić jeszcze Gears of War, gdybyś nie wiedział : )

Pokaż Mi takie gry na konsolę XBOX One typu...

The Last of Us

Beyond : Two Souls

Heavy Rain

The Order 1886

Until Dwan

The Last Guardian ( na razie jeszcze nie ma )

Detroit

Uncharted

Nie każdy lubi grać w te same gry.

Kwestia gustu.

Xbox i tak znajdzie swoich nabywców po mimo nędznej opinii na forum.

Oficjalnie możesz wiedzieć jaka gra będzie wychodzić na X.

A nie oficjalnie nie wiesz co będzie w przyszłym roku.

Mam sporo znajomych grających na X, którym nie przemówię, że PS jest lepszy.

Tak jak pisałem kwestia gustu.

Nie każdy lubi grać w te same gry.

Kwestia gustu.

Xbox i tak znajdzie swoich nabywców po mimo nędznej opinii na forum.

Oficjalnie możesz wiedzieć jaka gra będzie wychodzić na X.

A nie oficjalnie nie wiesz co będzie w przyszłym roku.

Mam sporo znajomych grających na X, którym nie przemówię, że PS jest lepszy.

Tak jak pisałem kwestia gustu.

Nieoficjalnie : ) sądzę że Xbox One zakończył swoją działalność na aktualnej generacji, ze swoim chorym podejściem do klienta.

Pozostaną jedynie tacy gracze, którzy lubią zmieniać sobie tapety, i inne nic nie warte gówna na swoim dekoderze.

Bo gier to na pewno nie będzie.

Jeżeli gry na wyłączność mają się pojawiać na peceta i na Xboxa One.

To niech zrobią tak...

Kupujemy grę na peceta, i uruchamiamy tą samą grę również na konsoli.

Każdy posiadacz Xboxa One będzie zadowolony. : )

Same plusy : )

Tę bitwę Microsoft przegrał i to z kretesem, PS4 sprzedaje się szybciej niż wcześniejsze generacje tej firmy i w tym tempie może pobić rekord bardzo szybko. Najnowsze dane podają, że jest to 37,7 miliona PS4. Sam Microsoft nie chwali się specjalnie ile, ale znana jest ogólna liczba sprzedanych konsol nowej generacji i jest to 55milionów łatwo można policzyć, że zostaje nędzne 17,3miliona :) Xbox od początku to tylko restrykcje opóźnienia premier, że nie wliczę wpadek, no to teraz zbierają takie żniwa. Nie oznacza to jednak, że Microsoft nie wyciągnie wniosków i jeszcze nie zawalczy w następnej rundzie :) nie zapominajcie też, że tak jak PS4 Xbox One ma rzeszę fanów, którzy pójdą nawet w ogień i nie obchodzą ich jakieś tam statystyki sprzedaży.

Nieoficjalnie : ) sądzę że Xbox One zakończył swoją działalność na aktualnej generacji, ze swoim chorym podejściem do klienta.

Pozostaną jedynie tacy gracze, którzy lubią zmieniać sobie tapety, i inne nic nie warte gówna na swoim dekoderze.

Bo gier to na pewno nie będzie.

Jeżeli gry na wyłączność mają się pojawiać na peceta i na Xboxa One.

To niech zrobią tak...

Kupujemy grę na peceta, i uruchamiamy tą samą grę również na konsoli.

Każdy posiadacz Xboxa One będzie zadowolony. : )

Same plusy : )

To by był najlepszy pomysł.

Nie rozumiem troche polityki Microsoftu.

Firma z takim dużym logo, z takim budżetem w czasie premiery pokazali taką kaszanke.

Ale widziałem w sklepie X fajnie podrasowanego, fajne pady zupełnie inne. Nie wiem co to było ale fajnie wyglądało. Wróce się tam to napisze.

Fajna opcja w X jest. Podczas gry można rozmawiać na skype z kamerką.

Menu mi się w X nie podoba. Może to kwestia przyzwyczajenia. Według mnie jest totalny bałagan. PS bardziej przejrzyste jest ale mogli by coś zmienić już.

To by był najlepszy pomysł.

Nie rozumiem troche polityki Microsoftu.

Firma z takim dużym logo, z takim budżetem w czasie premiery pokazali taką kaszanke.

Ale widziałem w sklepie X fajnie podrasowanego, fajne pady zupełnie inne. Nie wiem co to było ale fajnie wyglądało. Wróce się tam to napisze.

Fajna opcja w X jest. Podczas gry można rozmawiać na skype z kamerką.

Menu mi się w X nie podoba. Może to kwestia przyzwyczajenia. Według mnie jest totalny bałagan. PS bardziej przejrzyste jest ale mogli by coś zmienić już.

Menu ? : ) raczej Burdel !!! Chciały zrobić konsolę do grania, i do oglądania Polsatu, to tak wyszło.

Nie wiem czy wiesz, ale XBOX 360 ( poprzednia generacja konsol ) miał na początku " fajniejsze " menu.

Fajnie uporządkowane, i przejrzyste. Przyzwyczaiłem się do takiego menu. Potem wprowadzili nowe menu.

Najlepsze menu miała konsola PlayStation 3 60 GB ( Najwyższy topowy model PlayStation 3 )

Nawet intro miała inne na początku : ) Ale i tak najlepszą wejściówkę ma szaraczek PlayStation : )

Co do PlayStation 4 w kwestii menu, jestem zadowolony.

Bardzo fajne, i przejrzyste. Funkcji tyle ile potrzeba.

Aktualnie mam ustawiony motyw Until Dawn

Ogólnie nie interesuję takimi funkcjami, jednak w tym przypadku polecam sprawdzić.

Może się spodobać : ) No i ta muzyka ? podczas menu. Przypomina klimat Silent Hill / Silent Hill 2

Sprawdz dynamiczny motyw Firewatch.

Unravel i wlasnie Firewatch to indie gry ktore trzeba miec. ;)

W ogole jest watek "konsole" w klubach. Mysle ze mozna sie tam przeniesc. Ten zas zamknac. Po co kilka podobnych tematow na forum. ;)

Sprawdz dynamiczny motyw Firewatch.

Unravel i wlasnie Firewatch to indie gry ktore trzeba miec. ;)

W ogole jest watek "konsole" w klubach. Mysle ze mozna sie tam przeniesc. Ten zas zamknac. Po co kilka podobnych tematow na forum. ;)

Nie grałem w Unravel.

Przypomina Mi Limbo które uwielbiam.

Super giera Unravel : ) Lubię takie gry... klimat : )

Łazisz sobie futrzakiem, i kombinujesz : ) i nie tylko.

Wiem że jest klub... konsole : )

Trzeba połączyć te 2 tematy najlepiej.

Dokładnie tak.

Ten wątek powinien się nazywać PS4.

Albo jeszcze lepiej "klub dobrych gier PS4"

Nie na temat wszystko. Każde jedno porównanie X wzbudza agresje co u nie których.

Magico79 : ) A czego się spodziewałeś. ? że gracze " starszej generacji " wychowani na najlepszych grach i konsolach,

będą skakać z radości, : ) po pokazaniu Dekodera Polsatu podczas premiery, oraz ich chorych pomysłów.

Teraz znowu to zrobili. Pokazali graczom środkowy palec.Tej konsoli ? już bardziej nie da się upodlić. Dosięgnęła dna.

Widać że firma nie ma zamiaru inwestować w gry na wyłączność.

Dlaczego ? Bo kasa musi się zgadzać : )

Xboxa One " niektórzy " gracze trzymają dla Quantum Break, który miał być na wyłączność, oraz nowe Gears of War.

Xboxa One " niektórzy " gracze trzymają dla Quantum Break, który miał być na wyłączność, oraz nowe Gears of War.

eh chyba będę musiał żonę wysłać na wakacje i sobie jakieś GPU kupić...

Mi tam Xbox nie przypomina dekodera polsatu.

Miałem polsat w domu, był bardzo mały i płaski. Jedyna cecha, która ich łączy to badziewne wykonanie.

Xone mi bardziej przypomina Mango Gdynia coś takiego.

Było chyba kiedyś DVD z karaoke podobne do tego pudełka.

Mi tam Xbox nie przypomina dekodera polsatu.

Miałem polsat w domu, był bardzo mały i płaski. Jedyna cecha, która ich łączy to badziewne wykonanie.

Xone mi bardziej przypomina Mango Gdynia coś takiego.

Było chyba kiedyś DVD z karaoke podobne do tego pudełka.

No to w takim razie, napisz dlaczego kupiłeś konsolę XBOX One .

Co w niej takiego fajnego widzisz.

Bo Ja widzę Dekoder Polsatu z kilkoma grami, i zasilaczem krawężnikiem, od betoniarki.

No to w takim razie, napisz dlaczego kupiłeś konsolę XBOX One .

Co w niej takiego fajnego widzisz.

Bo Ja widzę Dekoder Polsatu z kilkoma grami, i zasilaczem krawężnikiem, od betoniarki.

Tu też ta nienawiść do konkurencji jak wpolityce dotarła. To chyba nasze polskie zachowanie.

Nie lepiej grać jak ktoś lubi.

Planuje w far craya zagrać. Oczywiście na PC bo ja jakoś tylko na PC wolę. Ja niedzielny gracz. Bossy i inne bzdury to nie dla mnie wole rozbudowane fabularne gry preferuje RPG. Jak pojawiają sie bzdury to biore trailera i je omijam. Gram tylko dla przyjemności i relaksu. I dość rzadko.

chwilowy brak działalności w audio.

Tu też ta nienawiść do konkurencji jak wpolityce dotarła. To chyba nasze polskie zachowanie.

Planuje w far craya zagrać. Oczywiście na PC bo ja jakoś tylko na PC wolę. Ja niedzielny gracz. Bossy i inne bzdury to nie dla mnie wole rozbudowane fabularne gry preferuje RPG. Jak pojawiają sie bzdury to biore trailera i je omijam. Gram tylko dla przyjemności i relaksu. I dość rzadko.

Ja również gram dla przyjemności. : )

Najbardziej lubię gry w których nic nie trzeba robić, i nie ma ograniczeń... GTA V : ) PlayStation 4

Piszę tak na raty, bo w pracy jestem : )

Nie zgadzam się z Tobą w temacie Bossów w grach.

Zagraj sobie w serię Gears of War : ) XBOX 360

Saga God of War ma najlepszych bossow. Szczegolnie czesc 3-cia. :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.