Skocz do zawartości
IGNORED

Manifestacje KOD za żydowskie pieniądze...

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Powtarzam, jestem w 4 sekcjach w KODzie, bardzo się angażuję...

Moje najszczersze wyrazy współczucia. Zdajesz sobie sprawę dziewczyno że realizujesz niemieckie interesy narodowe w Polsce?

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

KODziarzom się spodoba:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Moje najszczersze wyrazy współczucia. Zdajesz sobie sprawę dziewczyno że realizujesz niemieckie interesy narodowe w Polsce?

Lepsze niemieckie niż PiSowskie.

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Lizus jesteś ale co tam.

Bez mydła - wślizgacz nieprzeciętny.

Za tego pieska też doniosłeś.

Masz iksik inteligencję milicjanta. Tego od walenia pałą.

Petru dawał po100 pln, widocznieTwoja obecnosc byla tylko wyrazem odruchu stadnego, organizatorzy nie uznali za stosowne oplacac Twojej obecnosci, co mnie zreszta nie dziwi, bo Soros wie za co i komu placic....tutaj nie ma pomyłek, pozyteczni idioci swpją drogą, ale interesy swoją...

Następny któremu mózg porwali PiSowscy aktywiści.

Jak rozumiem wziąłeś stówkę od Petru i kupiłes sobie berecik i parówki z certyfikatem Komisji Macierewicza.

Jestem Europejczykiem.

Typowo stalinowska retoryka.

Typowo stalinowska retoryka.

Przecież PO realizowało interesy niemieckie w Polsce, może zaprzeczysz?

Lepsze niemieckie niż PiSowskie.

Aż tak bym się nie otwierał. Kto jeszcze popiera koleżankę :) ?

Aż tak bym się nie otwierał. Kto jeszcze popiera koleżankę :) ?

Wiesz, PiSacy robią to, co chce Putin.

Na razie to Ciebie nikt nie poparł :-P

Wiesz, PiSacy robią to, co chce Putin.

Na razie to Ciebie nikt nie poparł :-P

Podobają ci się "demokratyczne" sylwestrowe gwałty?

Lepsze jak sylwestrowe likwidowanie wrogów jak za dobrych tobie czasów "silnej ręki".

Pol biedy jak tylko ich rozstrzeliwano.

chwilowy brak działalności w audio.

Lepsze jak sylwestrowe likwidowanie wrogów jak za dobrych tobie czasów "silnej ręki".

Pol biedy jak tylko ich rozstrzeliwano.

A u was murzynów biją :)

No to mamy już frakcję proniemiecką na forum. Kto jeszcze :)

Fajny tekst, zawiedziona KODziara w środku, i świetne podsumowanie:

Ukryta Zawartość

...Na pewno przegrała Platforma, prezentując się jako partia niezdecydowana, zatrzymująca się w pół drogi. Drugim wygranym jest Ryszard Petru. Bo go tam nie było. 7.gif

Ukryta Zawartość

A u was murzynów biją :)

Ostatnio czytałem że obecny system zawalil problem demografii i to musi byc rozwiązane bo czeka nas upadek. Konkurencja tylko czeka. Lepsze rozmnazanie przez gwałty niz "brak rozmnazania". Ps. To tylko zasłyszane od kogoś mądrego.

Pakujcie się i jedźcie już do tej waszej niemieckiej ojczyzny.

Podsumowanie debaty w PE bardziej w kontekście logicznym:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Pakujcie się i jedźcie już do tej waszej niemieckiej ojczyzny.

Podsumowanie debaty w PE bardziej w kontekście logicznym:

Ukryta Zawartość

Czytaj i wklejaj sobie te pierdoly. Jeszcze chwila i będziemy bankrutem a jak komuniści będą dalej fikac z systemem w którym sa tylko pionkami bo kto inny tym rządzi to jeszcze dostana rozkaz wykonania likwidacji emerytur czy swiwdczen albo zwyczajnie bankructwa a nastepnie zostana zlikwidowani i na tym sie skończy.

Ukryta Zawartość

Przecież PO realizowało interesy niemieckie w Polsce, może zaprzeczysz?

Jesli już, to i tak lepiej, niż teraz rosyjsko-niemiecko - watykańskie.

To już było w historii, skończyło się rozbiorami i "pięknymi tragediami powstań narodowościowych"

Jesli już, to i tak lepiej, niż teraz rosyjsko-niemiecko - watykańskie.

Nie wiem czy to jest trolling czy braki szarych komórek, jeśli PIS reprezentuje czyjeś interesy to amerykańskie.

A co mają do rzeczy gwałty w Kolonii?

Mówimy o KODzie czy o tym, że Europa nie wie, jak pomóc uchodźcom? Bo to dwie różne rzeczy.

Nie ma to, jak propagandowo-PiSowo-Jarkowo-Szydłowo-Dudowe wpierniczanie wszystkiego do jednego wora.

Nie wiem czy to jest trolling czy braki szarych komórek, jeśli PIS reprezentuje czyjeś interesy to amerykańskie.

PiS i amerykańskie interesy? Rozumiem, że dowodem tej teorii jest fakt, że Obama nie chce się spotkać z Dudusiem?

A co mają do rzeczy gwałty w Kolonii?

Mają b.dużo bo KOD reprezentuje ten sam nurt ideologiczny i polityczny co piewcy multi-kulti. Naprawdę tego nie rozumiesz czy się ze mną droczysz?

Co do samych gwałtów to przecież chcesz wyemigrować do "wolnych" Niemiec.

I tak będą musieli rozwiązać problem dzietnosci. Wolność wolnością ale z czasem beda ważyć się losy przetrwania Europy. Na razie próbują z imigrantami.

Yodz... Ty sobie żyj w iluzji stworzonej przez PiS ze można nie mieć i dac i jeszcze sie rozwijać.

Na te pincet na dziecko musi ktoś dac... Musi ktoś na to zarobić.

A później zdziwienie taki maz stanu a taka bida. A tak multi kulti i i 2000 na dziecko sie znajdzie i jeszcze zostaje.

Socjalizm sie nie sprawdzil i nie sprawdzi obudzccie sie.

Mają b.dużo bo KOD reprezentuje ten sam nurt ideologiczny i polityczny co piewcy multi-kulti. Naprawdę tego nie rozumiesz czy się ze mną droczysz?

KOD nie miesza się w politykę w takim wymiarze, nasze demonstracje odnoszą się tylko do tego, jak PiS pogwałca zasady, które winny obowiązywać w demokratycznym państwie.

Co do samych gwałtów to przecież chcesz wyemigrować do "wolnych" Niemiec.

Sorry, strzał kulą w płot, nie chcę, nie lubię niemieckiego. Chcę wyemigrować do Francji (CERN), Włoch (wiadomo jedzenie, wino...), Szwecji lub Norwegii.

I tak będą musieli rozwiązać problem dzietnosci. Wolność wolnością ale z czasem beda ważyć się losy przetrwania Europy. Na razie próbują z imigrantami.

Yodz... Ty sobie żyj w iluzji stworzonej przez PiS ze można nie mieć i dac i jeszcze sie rozwijać.

Na te pincet na dziecko musi ktoś dac... Musi ktoś na to zarobić.

A później zdziwienie taki maz stanu a taka bida. A tak multi kulti i i 2000 na dziecko sie znajdzie i jeszcze zostaje.

Socjalizm sie nie sprawdzil i nie sprawdzi obudzccie sie.

O czym ty piszesz? Czy ja poruszam kwestię 500zł? Czy pięćset złoytch to gwałcenie demokracji??? Ludzie czy wy myślicie?

Ja tu piszę o hipokryzji KODu. jaki jest PIS każdy widzi.

KOD nie miesza się w politykę w takim wymiarze, nasze demonstracje odnoszą się tylko do tego, jak PiS pogwałca zasady, które winny obowiązywać w demokratycznym państwie.

Sorry, strzał kulą w płot, nie chcę, nie lubię niemieckiego. Chcę wyemigrować do Francji (CERN), Włoch (wiadomo jedzenie, wino...), Szwecji lub Norwegii.

Mój błąd, pisałaś tylko że reprezentujesz interesy niemieckie w Polsce. Ale wyjechać chcesz gdzie indziej :) Tam zresztą podobne atrakcje co w Kolonii.

a to już zasady nie prawo ? już nie ma zamachu na demokracje.. ? no i gdzie byliście ostanie 8 lat ?

czyli broisz i uciekasz... walcz o swoje przekonania u siebie, od nas się z łaski swojej odwal.

Mój błąd, pisałaś tylko że reprezentujesz interesy niemieckie w Polsce. Ale wyjechać chcesz gdzie indziej :) Tam zresztą podobne atrakcje co w Kolonii.

To Ty pisałeś, że reprezentuję interesy niemieckie w Polsce. Nie przypisuj mi słów, których nie powiedziałam.

a to już zasady nie prawo ? już nie ma zamachu na demokracje.. ? no i gdzie byliście ostanie 8 lat ?

Zasady demokratycznego państwa, czyli TAKŻE prawo.

czyli broisz i uciekasz... walcz o swoje przekonania u siebie, od nas się z łaski swojej odwal.

Nie uciekam, naprawiam to, co ludzie Twojego pokroju zepsuli. Wybrałam te państwa ze względu na rzeczy, które chcę robić, a za PiSu nie ma szans na CERN w Polsce :-P Nie ma szans na nic.

W przeciwieństwie do wiadomych osób - bronię Polski i nigdy nie krytykuję jej za granicą.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.