Skocz do zawartości
IGNORED

Manifestacje KOD za żydowskie pieniądze...

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Przypomnę może ( bo widzę ,że pamięć niektórych zawodzi ) ,że gdyby poprzedni rząd nie ukradł obywatelom ponad 130 mld pln. z OFE aby łatać dziurę budżetową to myślę ,że wtedy Komisja Europejska miałaby prawdziwy powód do dyskusji nad polską gospodarką.

Ale jak widać rząd zajebał oszczędności obywatelom a nie bankom więc pies z kulawą noga się nie zainteresował a i demokracja była najwyższych lotów , bo wszystko stało się zgodnie z prawem.

Aha zapomniałem dodać ,że to prawo to wcześniej w 3 dni uchwalono. ;)

No i właśnie mówię, że zaciąganie długów to domena rządu. Nie rozumiem problemu.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Trzeba czytać i to, i to, bo... prawda jest zawsze po środku.

No i ja czytałem,ale nie udało mi się tam znaleźć nawet półprawd.Lis upodlił ten tygodnik,ale dostal na to zgodę.

Kącik matrymonialny:

CZkx5klWYAEmal8.jpg

No i jak znalazł. Ty jesteś wolny od faktów, ta Pani też jest wolna. Tworzylibyście udaną parę.

Ty lepiej szukaj jej numeru.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

No i ja czytałem,ale nie udało mi się tam znaleźć nawet półprawd.Lis upodlił ten tygodnik,ale dostal na to zgodę.

Nie zawsze zgadzam się z Lisem (w zasadzie na ogół widzę sprawę inaczej niż on), ale niektóre jego artykuły są świetne.

Co jest tą półprawdą? Połowa Twojej prawdy? ;-)

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Przypomnę może ( bo widzę ,że pamięć niektórych zawodzi ) ,że gdyby poprzedni rząd nie ukradł obywatelom ponad 130 mld pln. z OFE aby łatać dziurę budżetową to myślę ,że wtedy Komisja Europejska miałaby prawdziwy powód do dyskusji nad polską gospodarką.

Ale jak widać rząd zajebał oszczędności obywatelom a nie bankom więc pies z kulawą noga się nie zainteresował a i demokracja była najwyższych lotów , bo wszystko stało się zgodnie z prawem.

Moja babcia zawsze powtarzała : Lepiej w rodzinie mieć córkę k**wę niż syna polityka , mniejszy wstyd".

A czy to, co było źle, to teraz jest lepiej? Nie rozumiem tej retoryki? Dlaczego uzasadnieneim na rozpieprzanie jest to, że poprzedni tez rozpieprzali?

Czy to dobra zmiana?

Jest pińcet?

Są darmowe leki dla emerytów?

Skrócone emerytury?

Zadłużenie spadło?

Póki co, to od stycznia wzrosły opłaty na prąd. I jak tu żyć panie prezesie?. Jak żyć :)

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

A czy to, co było źle, to teraz jest lepiej? Nie rozumiem tej retoryki? Dlaczego uzasadnieneim na rozpieprzanie jest to, że poprzedni tez rozpieprzali?

Czy to dobra zmiana?

Jest pińcet?

Są darmowe leki dla emerytów?

Skrócone emerytury?

Zadłużenie spadło?

Póki co, to od stycznia wzrosły opłaty na prąd. I jak tu żyć panie prezesie?. Jak żyć :)

A w kampanii ktoś obiecał,że wszystko będzie po dwóch miesiącach?nie przypominam sobie.PO brakło 8 lat i jakoś nie widziałem żebyś lamentował

PO brakło 8 lat i jakoś nie widziałem żebyś lamentował

To mało jeszcze widziałeś.

To pisdraki lamentują, że nikt ich nie kocha :)

Ja tam bym cały ten sejm w kibuce wysłał.

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

To mało jeszcze widziałeś.

To pisdraki lamentują, że nikt ich nie kocha :)

Nie wiem co robią pisdraki,mam inne zainteresowania,ale dziś bardzo rozbawiło mnie to,że Miller odzyskał pamięć i nagle przypomniał sobie,że uczestniczył w spisku z PO i ZSL,aby metodą faktów dokonanych-sam tak powidział,pozbawić PiS wpływu na TK,jakiegokolwiek.I to nie działania PiS tak mnie irytują,ale bezkresna obłuda PO,która paktując i dokonując prymitywnego skoku na TK,teraz szntażuje, z resztą też prymitywnie,rząd i prezydenta.To jest k**estwo bez precedensu w obecnej RP

Radziłbym uważać na Skurzewskiego bo łun ignoruje...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Oj, ajwaj, jakie to niesprawiedliwe :)

Tego nie napisałem,napisałem natomiast,że jest to obłudne. Możesz się z tym zgodzić lub nie. Przyjmując drugą opcję,w jakiś sposób ustalasz sobie własne wartości. Mnie nic do tego,Twój świat.

Ignoruje i nie widzi

no może niezupełnie

ma swojego informatora .....;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Moja babcia zawsze powtarzała : Lepiej w rodzinie mieć córkę k**wę niż syna polityka , mniejszy wstyd".

Może od początku, bo najpierw rząd zajebał wszystkim obywatelom kasę z ubezpieczeń żeby zrobić prezent firemkom kolesi i towarzyszy z KLD. Przekazując im w prezencie pieniadze podatników i chojnie rzucajac 2 mld prowizji za przelewanie z pustego w próżne. Rząd PO odkręcił ten przekręt, ale po kilku latach udawania, że pieniadze w OFE są pieniędzmi budżetowymi i liczą się do bilansu budżetowego. Eurostat się w końcu zdenerwował, a UE zagroziła podjęciem procedury dyscyplinującej przeciw Polsce.

Gdyby 15 lat temu Buzek nie zajumał kasy z budzetu to dzisiaj nie byłoby takiego długu publicznego jak jest. PO nie musiałoby wyjmowac pieniędzy z OFE, a Balcerowicz z Petru nie mieliby pieniędzy od sponsorów z OFE na założenie swojej śmiesznej partyjki.

ignorowani: jaro_747; ayran

Znaleziono jednego gościa w futrze

jednak Brudziński prawdę mówił......

muszę przeprosić wszystkich wyznawców Pis-u

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie wiadomo jak tego Skurzewskiego zakwalifikować...

.. no nie...?

Wiadomo.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

A propos tych bab - spadkobierczyń Gintrowskiego.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.