Skocz do zawartości
IGNORED

Manifestacje KOD za żydowskie pieniądze...

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Jacy moi, jacy moi?

Cenię niektórych polityków PO, ale nie popieram tej partii, też mam na nich wqurw.

popierasz N.pl czyli spadochroniarzy między innymi z PO, jest to partia która nie miała startować samodzielnie tylko razem z PO.

Czyli, jak wspierasz PiS, to mogę powiedzieć, że wspierasz Kukiza, Kórwinka i Browna, bo mam takie widzimisię?

Naprawdę PiSdractwo jest popierdzielone do reszty.

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

N

Za N się od dziś weźmie Schetyna, zanim zgasi światło, pociągnie za sznurki N na dno, może liczyć na przychylność wszystkich dookoła, nikt nie lubi aby na własnym krajowym podwórku istniały obce twory, N to partia Sorosa, amerykańskiego filantropa, lewaka, bankstera, najniebezpieczniejszego człowieka na Ziemi, według wielu analityków.

kto płaci za 500+ ? durny naród. kto płaci za podatek bankowy? klienci banku. kto płaci za podatek sklepowy? klienci sklepów. dość oszustów z pisu!

najniebezpieczniejszego człowieka na Ziemi, według wielu analityków

Masz jakieś dowody, że ściga go np. INTERPOL?

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

Czyli, jak wspierasz PiS, to mogę powiedzieć, że wspierasz Kukiza, Kórwinka i Browna, bo mam takie widzimisię?

Głosowałem na PiS, nie na Kukiza.

To co piszesz potwierdza tylko fakt że nie wiesz nic o ludziach których popierasz, że o jakiejkolwiek orientacji w ternie nie wspomnę. PiS i Kukiz nie powstały z jednej partii, nie startowały razem, nikt tego nawet nie rozważał, N.pl to twór PO, który i tak powstał w ostatniej chwili bo mieli startować razem, nie jako komitet tylko jako jedna partia.

N.pl kłamie nawet w hasłach promujących partię, Ty nie potrafisz przeczytać nawet głupiego życiorysu czy wstawki na wiki by to zweryfikować. Nawet lewica Ryśkowi wytykała bardzo silne powiązania z PO

Naprawdę PiSdractwo jest popierdzielone do reszty.

tia tylko PiS'ówi dziki waszej głupie i zakrzyczeniu udało się przeforsować dwukrotnie wyższy podatek bankowy. Były komisje, opozycja dzielnie analizowała ustawę i co ? Tak to właśnie z wami jest, drzecie mordę i nic z tego nie wynika.

durny naród. kto płaci za podatek bankowy?

Fakt chyba tylko w Polsce ludzie będący przeciwni wprowadzeniu podatku dopuszczają do jego nałożenia w jeszcze bardziej rygorystycznej formie, no ale tak to robi jak się czytać ni umi.

Tu PO pomyliło guziki, tam nie przeczytało.... super opozycja, można kraść, mordować a oni i tak nic nie zrobią bo nie wiedzą jak albo się pomylą.

145381031211604375448.jpg

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Ja jestem za zmianą i to nie z powodu,że chce to zrobić PiS. Po prostu nie leży mi konstytucja napisane,przez wiecznie nawalonego Kwaśniewskiego,byłego ministra w komunistycznym rządzie,który służył sowietom. Jestem za opcją zerową,nie zmiany,tylko zmielić obecną,napisać nową.

Masz jakieś dowody

Nie mam.

Masz jakiś rozum?

Alimenciarz zorganizował kilkadziesiąt demonstracji na całym świecie?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

To co piszesz potwierdza tylko fakt że nie wiesz nic o ludziach których popierasz...

Ona nie chce wiedzieć.

-------------------------

Co na to KODziarze:

4EB0dcK.png

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

czytać ni umi.

buhahah, tak to jest, jak się wiedzę ekonomiczna pozyskało z Faktu lub Frondy! a potem niedorobiony minister finansów bzdury plecie,a Maliniak ustawę frankową pokazuje ! do szkoły wracać!

Alimenciarz zorganizował kilkadziesiąt demonstracji na całym świecie?

Nie, alimenciarz został prezesem TVP. I też niedawno nienawidził Kaczyńskiego.

Ale czas skończyć te przedszkolene popiardówki, tylko realizować szybko obietnice wyborcze.

Gdzie jest pińcet?

Specjalnie dla zwolenników Dudusia i PiSu, z pozdrowieniami od KODu.

d6256ccff5ee8ed8666cd51ed4e0997b.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Co na to KODziarze:

a kodziarze na to- wg oficjalnych statystyk policji, w 2014 r w PL miało miejsce 526 zabójstw i 1254 gwałty. mówi ci to coś? czy pisać jasniej, bo nie ogarniasz?

a kodziarze na to- wg oficjalnych statystyk policji, w 2014 r w PL miało miejsce 526 zabójstw i 1254 gwałty. mówi ci to coś? czy pisać jasniej, bo nie ogarniasz?

Dedukuję że "herzlich willkommen" :)

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

shane63>

Ale to było wtedy gdy Polska była w ruinie. Teraz wszystko się zmieni. Nie będzie powodu do zabójstw a gwałty zostaną zastąpione samogwałtami w czym pomoże wątek o Hujni.

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

buhahah, tak to jest, jak się wiedzę ekonomiczna pozyskało z Faktu lub Frondy! a potem niedorobiony minister finansów bzdury plecie,a Maliniak ustawę frankową pokazuje ! do szkoły wracać!

Przez 8 lat się "sprawdzało".

Ty chociaż wiesz o czym mowa ?

Specjalnie dla zwolenników Dudusia i PiSu, z pozdrowieniami od KODu.

memy to wszystko na co was stać ?

Dmuchnij..

ale on całe życie jechał na "jpg"...

pisałem o durnym ministrze finansów- Należy docenić ministra finansów Pawła Szałamachę, gdy wprowadza nowy podatek z przekonaniem, że

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) nie wzrosną. Gorzej, gdy tego przekonania nie podziela rynek. Jeszcze gorzej, gdy nie słucha nawet kontrolowana przez Skarb Państwa spółka.Wlaśnie PKO BP podniósł cenniki ! to już nawet nie debilizm!

Ukryta Zawartość

pisałem o durnym ministrze finansów- Należy docenić ministra finansów Pawła Szałamachę, gdy wprowadza nowy podatek z przekonaniem, że ceny nie wzrosną. Gorzej, gdy tego przekonania nie podziela rynek. Jeszcze gorzej, gdy nie słucha nawet kontrolowana przez Skarb Państwa spółka.Wlaśnie PKO BP podniósł cenniki ! to już nawet nie debilizm!

ja napisałem że w ustawie jest BŁĄD, którego rzesze specjalistów i analityków z różnych organizacji i instytucji oraz komisje sejmowe i posłowie PO i N.pl nie wyłapali. Jednym słowem nikt z nich nie czytał ustawy albo robił to na odwal, wszyscy byli zajęci wymyślałem jak ją obsmarować w mediach a nie realnym problemem. Teraz widać jak oni wszyscy ciężko pracują, ku chwale rzeszy !

W efekcie podatek jest znacznie wyższy od zapowiadanego, korekta będzie wymagała kolejnej ustawy.

Tak właśnie wygląda kłapnie dziobem KOD'u, tyle emocji, tyle ucisku i sponiewierania a spraw ważnych nikt nie widzi i nikt nic nie robi bo jest zajęty leczeniem gardła i kołowaniem kasy na flagi.

Wybraliśmy PiS - czekamy na pińcet.

ja nie czekam na 500 bo jestem przeciwny takiemu rozdawaniu, po za tym są ważniejsze sprawy (chociaż nimi też się zajmują).

memy to wszystko na co was stać ?

Nie wiem, dlaczego się czepiasz. W sposób satyryczny z paroma kolegami robimy memy, których zadaniem jest przedstawienie sytuacji w Polsce w bardziej strawny sposób, aby osoby z Twoim poziomem intelektu mogły to zrozumieć.

Głosowałem na PiS, nie na Kukiza.

Jeden pies. Jak dla Ciebie PO i .Nowoczesna jest tym samym, to tym bardziej PiS i Kukiz są tożsame.

To co piszesz potwierdza tylko fakt że nie wiesz nic o ludziach których popierasz, że o jakiejkolwiek orientacji w ternie nie wspomnę. PiS i Kukiz nie powstały z jednej partii, nie startowały razem, nikt tego nawet nie rozważał, N.pl to twór PO, który i tak powstał w ostatniej chwili bo mieli startować razem, nie jako komitet tylko jako jedna partia.

Proszę o dowody, jak tyle wiesz, to zapewne masz dobre źródła :-D

Kukiz wchodzi PiSowi w dupę, PiS wygrał, jako KOALICJA Zjednoczonej Prawicy, którą nazwano PiSem, aby mieć więcej głosów.

N.pl kłamie nawet w hasłach promujących partię, Ty nie potrafisz przeczytać nawet głupiego życiorysu czy wstawki na wiki by to zweryfikować. Nawet lewica Ryśkowi wytykała bardzo silne powiązania z PO

Czytałam, ale na ogół odnoszą się do przodków czy rodziny. A może masz coś ciekawego i wiarygodnego? Jak tak, to chętnie przeczytam, tylko - znam część polityków .Nowoczesnej.

Użytkownik Keef dnia 26.01.2016 - 12:52 napisał:

"Naprawdę PiSdractwo jest popierdzielone do reszty."

tia tylko PiS'ówi dziki waszej głupie i zakrzyczeniu udało się przeforsować dwukrotnie wyższy podatek bankowy. Były komisje, opozycja dzielnie analizowała ustawę i co ? Tak to właśnie z wami jest, drzecie mordę i nic z tego nie wynika.

Za przeproszeniem - wy***ałeś jak łysy grzywką o kant stołu.

Nie wiem, dlaczego się czepiasz. W sposób satyryczny z paroma kolegami robimy memu, których zadaniem jest przedstawienie sytuacji w Polsce w bardziej strawny sposób,

To nie jest czepialstwo, zadałem proste pytanie. Efektów waszej pracy nie widać...

Mnie takie rzeczy nie śmieszą, podobnie jak głupie komedie i kabarety.

aby osoby z Twoim poziomem intelektu mogły to zrozumieć.

końskie zaloty ? nie moje czasy...

Mario nie przeszkadzajmy rządzić super premier

ma teraz ważne zadania na głowie

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

To nie jest czepialstwo, zadałem proste pytanie. Efektów waszej pracy nie widać...

Mnie takie rzeczy nie śmieszą, podobnie jak głupie komedie i kabarety.

Jak można nie lubić "Powiedz rebus."? :-o

końskie zaloty ? nie moje czasy...

Sorry, ale spóźniłeś się - wybacz :-P

Proszę Państwa o to aby zakończyć ten bezsensowny hejt na nowe władze naszego kraju, zamiast tego proponuję przyłączyć się do działań naprawczych, pracy jest co nie miara, poprzednia ekipa nie pozwoliła sobie na pogardzenie żadnym miejscem w infrastrukturze, które nie zostałoby zaprzęgnięte do systemowej dysfunkcji ich nadzoru i wykorzystane dla własnej prosperity zamiast dla dobra publicznego nas wszystkich.

Proszę Państwa o to aby zakończyć ten bezsensowny hejt na nowe władze naszego kraju

Odezwał się ten, co poprzednich bezsensownie nie hejtował :-D

proponuję przyłączyć się do działań naprawczych

Czego dokładnie?

Przecież biorę udział w działaniach naprawczych - KODuję :-)

W efekcie podatek jest znacznie wyższy od zapowiadanego, korekta będzie wymagała kolejnej ustawy.

Taki miał widać być, bo ustawę przygotowała i uchwala nie KOD i opozycja, a PiS.

Nie będzie żadnej korekty, bo i po co. Ciemny lud i tak zapłaci, a kasę się wyda na nowe stołki dla pisiaków.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.