Skocz do zawartości
IGNORED

Manifestacje KOD za żydowskie pieniądze...

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Ludzie, dajcie spokój, nic wam to nie da - mleko już się rozlało :)

Bardzo słuszny apel skierowany jak rozumiem do pisowskich propagandzistów.

Koledzy PiSSmani!

Przestańcie męczyć siebie i innych debilnymi tekstami - ludzie będą protestować przeciwko temu, co wyrabia PiS i wasze wysiłki tego nie zmienią.Mleko już się rozlało.

Jestem Europejczykiem.

PO podczas ostatnich wyborów zebrało blisko 600 000 głosów w okręgu Warszawskim.

Skrzyknięta na gwałt i zwieziona z całej polski opozycja (KOD,PO,N,PSL) wraz z innymi LGBT,

SLD + inne opłacane barachło, wymaszerowało 45 - max. 50 000 uczestników !!!

JEST MOC, SUKCES, TEGO JUŻ NIE ZATRZYMACIE, MLEKO SIĘ ROZLAŁO ! <rotfl>

Dodatkowo w tym "tłumie" połowa to ciągle są porządni ludzie, ale robią za pożytecznych

idiotów, nie rozumiejąc co im TVN-y wraz z GW do głowy nawkładało swoimi manipulacjami ...

Ubawiłem się.

Myślisz Bodzio, że te pierdoły zrobią na kimś wrażenie? Tak z czystej ciekawości pytam, bo zastanawia mnie, czy sam w nie wierzysz, czy tylko masz nadzieję, że to forum czytają umysłowo upośledzeni.

Jestem Europejczykiem.

Krzyczący w bezsilnej złości nie zastanawiają się co krzyczą. Byle coś krzyczeć. Drą mordę i tyle. Kogo to obchodzi i interesuje? Bodzio myśli, że jak będzie krzyczał to zaczaruje rzeczywistość i do PiSu zachęci. Niech sobie dalej myśli. Nic innego mu nie zostało...

Na ostatniej demonstracji byłem w bodaj `87. Wprawdzie jestem leniwy i nie lubię tłoku, ale z czystej przekory na następną imprezę KODu w mojej okolicy się wybiorę. Niech Bodzio sobie mnie do barachła dopiszę. Ale nie będę barachłem opłacanym, będę opłacającym, bo samemu to mi się nie bardzo chce i jakąś kompaniję sobie opłacę. Będzie duży problem z kompanami z LGBT (by Bodzio czuł się w pełni usatysfakcjonowany) ale postaram się choć z SLD.

"Jak ustaliło radio TOK FM pracownicy administracji rządowej decyzją Beaty Kempy będą odpracowywać wolne za 27 maja (piątek po Bożym Ciele) w sobotę 4 czerwca.

Taka decyzję podjęła szefowa kancelarii premiera Beata Kempa. Wysłała w tej sprawie pismo do dyrektorów generalnych ministerstw, urzędów centralnych i wojewódzkich.

4 czerwca to rocznica pierwszych częściowo wolnych wyborów 89 roku - w tym roku 27. Co roku z tej okazji organizowane są liczne imprezy. W tym roku dodatkowo na 4 czerwca zapowiadane są manifestacje organizowane przez KOD."

Niech mi ktoś powie, że to przypadek.

Jestem Europejczykiem.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

na szczęście ty juz nic nie gwarantujesz.nawet byle jakiego poziomu.

Poważny wpis śmiesznego trolla.

To może być jedyna szansa na przetrwanie dla tego, co zostało jeszcze z SLD. Miller położył, kolorowy sweterek niemal już całkowicie dobił. Lepsze jakikolwiek SLD pod Kwaśniewskim niż jego całkowity brak. Mnie tam to wisi, niech zdycha, ale Tobie to jednak choć trochę powinno zależeć, by matecznik jednak przetrwał.

Mnie zależy na tym, żeby tacy politycy jak Kwaśniewski zniknęli raz na zawsze z polskiej polityki i najlepiej nigdy więcej w niej nie pojawiali.

Uzasadnienie:

• polityk bez kręgosłupa moralnego i ideowego, koniunkturalista i kłamca;
  • całą swoją karierę zawdzięcza ZSMP, PZPR, SDRP i SLD. Mimo to z premedytacja niszczył SLD i największe zasługi w klęsce SLD. Spotkałem się z opinią, że tak samo pisał teksty w "itd", jak napisał i obronił pracę magisterską;
  • ponosi odpowiedzialność polityczną za wmieszanie Polski w rozbicie b. Jugosławii, agresję na Irak, wojnę w Afganistanie i obalanie legalnie wybranych prezydentów Ukrainy. Za te działania powinien odpowiadać karnie w Polsce lub przed międzynarodowym trybunałem.

polityk bez kręgosłupa moralnego i ideowego, koniunkturalista i kłamca;

A który polityk, o znaczeniu powiedzmy ponadlokalnym, nie wyczerpuje powyższych znamion?

1. JKM - któremu na pewno nie można zarzucić tego, że jest koniunkturalistą.

Kto po zatym???

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

A który polityk, o znaczeniu powiedzmy ponadlokalnym, nie wyczerpuje powyższych znamion?

1. JKM - któremu na pewno nie można zarzucić tego, że jest koniunkturalistą.

Kto po zatym???

Nie pisałem o którymś, tylko konkretnie o Kwaśniewskim.

A ja pisałem, że za dużo od niego wymagasz.

Zarzucasz mu to, co jest cechą każdego skutecznego polityka.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

A ja pisałem, że za dużo od niego wymagasz.

Zarzucasz mu to, co jest cechą każdego skutecznego polityka.

Na czym ta jego skuteczność polegała?

Kwaśniewski samodzielnie nie znaczył i nie znaczy kompletnie nic. Był mocny siłą SLD i nic więcej.

Mnie zależy na tym, żeby tacy politycy jak Kwaśniewski zniknęli raz na zawsze z polskiej polityki i najlepiej nigdy więcej w niej nie pojawiali.

Uzasadnienie:

polityk bez kręgosłupa moralnego i ideowego, koniunkturalista i kłamca;

całą swoją karierę zawdzięcza ZSMP, PZPR, SDRP i SLD. Mimo to z premedytacja niszczył SLD i największe zasługi w klęsce SLD. Spotkałem się z opinią, że tak samo pisał teksty w "itd", jak napisał i obronił pracę magisterską;

ponosi odpowiedzialność polityczną za wmieszanie Polski w rozbicie b. Jugosławii, agresję na Irak, wojnę w Afganistanie i obalanie legalnie wybranych prezydentów Ukrainy. Za te działania powinien odpowiadać karnie w Polsce lub przed międzynarodowym trybunałem.

Prawdziwy, ideowy i prawomyślny komunista z Ciebie. Rację mają ci którzy twierdzą, że takich jak wy nie da się zreformować i zupełnie nie rozumiecie, że i czasy i wszystko wokół się zmieniło. Musicie po prostu fizycznie odejść. Inaczej tej komunistycznej zarazy wytępić się nie da.

Wracając do tematu KOD:

"Policja z Płocka sprawdza przewoźników, których autokary wiozły ludzi na 240-tysięczną demonstrację KOD w Warszawie. Zapytana o sprawę komenda tłumaczy się „standardową procedurą” i „względami logistycznymi”.

Policjant z płockiej komendy telefonował kilka razy do różnych osób. Powiedział, że mają polecenie z Komendy Głównej Policji, żeby potwierdzić wszystkie autokary, które wyjechały na manifestację KOD."

Jestem Europejczykiem.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Prawdziwy, ideowy i prawomyślny komunista z Ciebie. Rację mają ci którzy twierdzą, że takich jak wy nie da się zreformować i zupełnie nie rozumiecie, że i czasy i wszystko wokół się zmieniło. Musicie po prostu fizycznie odejść. Inaczej tej komunistycznej zarazy wytępić się nie da.

Jesteś dla mnie intelektualnym wymoczkiem. Nawet jednym słowem, nie mówiąc już o jednym zdaniu, nie odniosłeś się do mojej oceny Kwaśniewskiego. Zamiast jakiekolwiek argumentacji zaatakowałeś mnie z pozycji ideologicznych. Niczym towarzysz z Biura Politycznego przewodniej partii z minionej epoki. Uprawiasz obrzydliwą polityczną propagandę ad personam. Do tego kolejny raz popisujesz się rasistowski, nazistowskimi czy banderowskimi wypowiedziami o konieczności fizycznej eliminacji osób, które prezentują inne wartości, poglądy czy oceny. Pokazuje to tylko dobitnie, że masz taka samą osobowość, jak ci z przeszłości których tak nienawidzisz. Powiem, że jesteś nawet gorszy od nich, bo czujesz się wolnościowcem i demokratą, czymś lepszym od polskiego zaścianka - Europejczykiem.

"...flaga biało-czerwona stała się dla mnie straszna. Niczym nie różni się od flagi ze swastyką. To nie było tak, że każdy wziął coś biało-czerwonego,

co tam akurat miał. To wyglądało na celową produkcję flag, by uzyskać tę demoniczną jednakowość, widoczna była intencja, żeby uzyskać efekt,

który uzyskiwał Hitler na swoich manifestacjach..."

Krystian Lupa

Zwolennik KOD i uczestnik marszó KOD

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-8986-0-28554100-1463154537_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Nic dziwnego. Po winie Tuska, Polsce w ruinie i dobrej zmianie, potencjał intelektualny PiS w kwestii i hasełek wyborczych się wyczerpał.

Ta młodzież poniesie dalej pochodnię Dojnej Zmiany na zielonych sztandarach Wiary Ojców.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

.

Ukryta Zawartość

post-8986-0-29381700-1463158635_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Przypominam,że wątek jest o KODzie w związku z czym polecam wywiad z Mateuszem Kijowskim w najnowszej Polityce.

polecam wywiad z Mateuszem Kijowskim w najnowszej Polityce.

Bardzo "szczery" wywiad...bełkod zawsze jest szczery.

przypominam ... toto jako KOD-wskie.

Podziwiam...

...Kijowskiego, że z tak zacnych ludzi potrafił ulepić...masę

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.