Skocz do zawartości
IGNORED

Manifestacje KOD za żydowskie pieniądze...

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

takze samo oceniali belkot Einsteina

Twoja teoria lepsiejsza od bełkotu, a ten od teorii.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

z drugiej strony czym ze jest bełkot Kijowskiego na przeciw bełkotu kurdupla, rzadu i reszty sejmu.

Twoja teoria lepsiejsza od bełkotu

widac zrozumiales co do ciebie pisza.Ale ogolnie rzecz biorac...tak ma byc .Widac ze prezes sie denerwuje bo wie ze ma czym.Tyle ze do was to jeszcze nie dotarło..

Jesteś dla mnie intelektualnym wymoczkiem. Nawet jednym słowem, nie mówiąc już o jednym zdaniu, nie odniosłeś się do mojej oceny Kwaśniewskiego

Cieszę się z takiej właśnie, nie innej reakcji. Dowodzi, że moja ocena trafna. Nie mam ochoty niczego wyjaśniać i dyskutować z osobą której poglądy polityczne i zapatrywania na współczesność żywcem wyjęte z czasów Gomułki i Moczara. I do tego mimo zmieniającego się świata wokół zabetonowane na amen. Tak jak bez sensu jest prowadzenie jakiejkolwiek dyskusji z użyciem instrumentarium intelektualnego i argumentacji np. sanacyjnej Polski z przed 80 lat. Jesteś żywą skamieliną, intelektualnym eksponatem muzealnym. Z eksponatami w muzeum (w tym wypadku czasów dawno i słusznie minionych) nie prowadzi się dyskusji. Je się co najwyżej ogląda i służą do wzbogacania wiedzy historycznej, ewentualnie wywoływania wspomnień i wzbudzania powierzchownych, chwilowych emocji. Nic więcej.

We wspomnianym przeze mnie wywiadzie w Polityce Kijowski przedstawia bardzo sensowną analizę obecnej sytuacji i plany na najbliższą przyszłość.Najważniejsze,że rośnie opór wobec pisowskiego szaleństwa.I to opór różnych środowisk.

tak czytalem ale to jest dla rozumnych.

a wiec 75% odpada.

oni to jakis filmik wklejic albo co powiedzial kolanko.

czy inny gzyms

przemus sieknie wklejanke przygotowana przez innego przemusia i cały szczesliwy .. spi.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Cieszę się z takiej właśnie, nie innej reakcji. Dowodzi, że moja ocena trafna. Nie mam ochoty niczego wyjaśniać i dyskutować z osobą której poglądy polityczne i zapatrywania na współczesność żywcem wyjęte z czasów Gomułki i Moczara. I do tego mimo zmieniającego się świata wokół zabetonowane na amen. Tak jak bez sensu jest prowadzenie jakiejkolwiek dyskusji z użyciem instrumentarium intelektualnego i argumentacji np. sanacyjnej Polski z przed 80 lat. Jesteś żywą skamieliną, intelektualnym eksponatem muzealnym. Z eksponatami w muzeum (w tym wypadku czasów dawno i słusznie minionych) nie prowadzi się dyskusji. Je się co najwyżej ogląda i służą do wzbogacania wiedzy historycznej, ewentualnie wywoływania wspomnień i wzbudzania powierzchownych, chwilowych emocji. Nic więcej.

Swoje instrumentarium intelektualne zademonstrowałeś drugi raz z rzędu. Nie zamierzam powtarzać swoich ocen. Logika twoich wpisów wskazuje na daleko posunięte szerokie spektrum zaburzeń osobowości. Od depresji do agresji.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Załóż sobie osobny wątek do swoich prywatnych napierdalanek Włodzimierzu. Grzecznie proszę.

Nie bądź taki święty.

Swoje rady wsadź sobie miedzy skrzydełka...

przedstawia bardzo sensowną analizę obecnej sytuacji i plany na najbliższą przyszłość.

Kijokodobełkod.

Załóż sobie osobny wątek do swoich prywatnych napierdalanek

Czemu to nie zwrócisz się z podobnym apelem do "Adatoniewtypada"?

Mnie Wasze wzajemne antypolskie pierdoły już dawno przestały dziwić tow. Wojciechu.

Prawdziwy, ideowy i prawomyślny komunista z Ciebie. Rację mają ci którzy twierdzą, że takich jak wy nie da się zreformować i zupełnie nie rozumiecie, że i czasy i wszystko wokół się zmieniło. Musicie po prostu fizycznie odejść. Inaczej tej komunistycznej zarazy wytępić się nie da.

myślę że obrażasz w ten sposób prawdziwych komunistów zaliczając w ich szeregi zwolennika tępego zamordyzmu
Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

myślę że obrażasz w ten sposób prawdziwych komunistów zaliczając w ich szeregi zwolennika tępego zamordyzmu

Uważam, że autora takiego tekstu można zaliczyć do forumowego tchórzliwego chamstwa. Wali ad personam przyczajony zza węgła.

Jeśli nie zmienicie maniery dosrywania sobie każdym wpisem, dostaniecie wolne na majówkę. I jak widzę prawie wszyscy najaktywniejsi się załapią.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.