Skocz do zawartości
IGNORED

Manifestacje KOD za żydowskie pieniądze...

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

POsrańcy jeszcze fajniejsi. śmiesznie kwiczą gdy koryto władzy odjeżdza :)

Zapisują się do KODów, nawet udaja w necie konstytucjonalistów z Poznania :)

Nikogo nie udaję. To ty reformujesz aplikacje, znikasz konstytucję UK,

i potrafisz napisać umowę przedwstępną.

Zadałem ci konkretne pytanie na temat konkurencji.

No i oczywiście się nie dowiem. Pytam się trzeci raz. No ale pisdniętych

bardziej interesuje pochodzenie. Swoją drogą do którego pokolenia?

dokładnie SzuB, prosicie sie o to coraz głosniej i wreszcie dostaniecie :)

Tyle waszego ile sobie wypuścicie sklonowanych ayranów :)

No przegiąłeś. Nazwać SzuBa ayranem. Ty chyba na tym forum faktycznie tylko oglądasz penisy

bo do części poświęconej audio to na pewno nie zaglądasz.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Którzy?

No jak się jest pisdniętym to człowiek interesuje się cudzymi penisami ze trzy pokolenia wstecz

no i wtedy wie, że jest pisdnięty. Reasumując: pisdnięci mają doskonałe rozpoznanie, że są pisdnięci.

Ogólnie mają reakcje z dupy. Np. wysyłają jakieś dziwne teksty na pw, a potem to samo na forum.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

POsrańcy jeszcze fajniejsi. śmiesznie kwiczą gdy koryto władzy odjeżdza...

Kolejny bajkopisarz.

POsranym koryto jakiś czas temu odjechało w siną dal.

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

A pisdniętym przyjechało :D

I to jest równowaga w przyrodzie. Ten senator od skoków to jest tak odsunięty od koryta, że już spuchł z głodu.

Hoffman to się tak odsuwał od koryta w Madrycie, że płakać mi się chciało. Naprawdę żal było ludzi. No ale najbardziej to się odsunęły od koryta władze pisdnięte w Radomiu gdzie sobie od ust odejmowali i walnęli lotnisko co z niego nie ma lotów.

Kłamiesz Waść! Właśnie był z Pragi z dwójką pasażerów i do Pragi na pusto! Lotnisko w Radomiu potrzebuje rozbudowy, by pokazać swój właściwy potencjał...

Nie wiem czy ogarnęliście, ale nasz minister dyplomacji ciągle analizuje list tego komisarza. Z przewodniczącym PE było łatwo bo kolo nie ma normalnej matury tylko zawodową czy coś tak, no w każdym razie jest rzekomo głupi według ministra dyplomacji. No a komisarz ma jednak maturę, zna kilka języków i tu na polu wykształcenia trudno się odwinąć. Ale internety piszą, że komisarz był w przeszłość żołnierzem wywiadu holenderskiego. To pewnikiem list analizuje już minister wojny. Tak się odwiną, że hoho. Tzn. pawłowicz coś rzuciła, że przyjdzie żubr i go zje ale nie jestem pewien czy to go ruszyło.

Ajraranek wystepował kiedys pod innym nickiem, na koniku z karuzeli w avatarze.

Rente ci odebrali, że znowu musisz udawać adwokata ?

Takiego wszechstronnie i gruntownie wykształconego.

Jak za mądrego chcesz uchodzic to może jednak nie pisz.

POsranym koryto jakiś czas temu odjechało w siną dal.

Dopiero im odjedzie. Ustawa o podatku od odpraw zarządów SSP dopiero co weszła w życie. Jarosław czyściciel dopiero zaczyna robotę. Mają POpaprani powód do lamentów w obronie demokracji

Jak sie dalej będa tak stawiac to Sądy bedą za cztery lata. Ale dla NICH za nawoływanie do interwencji obcych państw przeciwko legalnej władzy.

Niech się ta interwencja zacznie. Wtedy bedzie jedno prawo dla takich. Pod ściane i kula w łeb za zdradę. POetro o tym wie dlatego sie zarzeka że on przeciw . Ale inni idioci od POpapranych nie mają tyle instynktu samozachowawczego.

Adwokaci inwalidzi im doradzają.

I sprzedajni prokuratorzy z Poznania ?

a gdzie Ty byłeś przez 8 ostaniach lat ?

Jak gdzie? Tam gdzie reszta z peło..Lizali dupska za zachodniom granicom..

Lotnisko w Radomiu potrzebuje rozbudowy, by pokazać swój właściwy potencjał...

Chytra baba z Radomia już nie jest premierem więc lotnisko można zlikwidować.

Lotnisko w Radomiu w takim rozmiarze jak teraz ni ema racji bytu. Jeśłii je rozbuduja to może cos z tego będzie. Z naciskiem na może. Jeslii nie rozbuduja to na pewno nic z tego nie bedzie

ad meritum

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"

Wyrażanie opinii odnośnie do projektów przekazanych rozporządzeń przez Prezesa Trybunały Konstytucyjnego, Trybunał Konstytucyjny czy Biuro Trybunału Konstytucyjnego jest niemożliwe. Trybunał Konstytucyjny nie może opiniować projektów aktów prawnych. W przyszłości, jako akty obowiązujące, mogą być one przedmiotem kontroli ich zgodności z aktami normatywnymi wyższego rzędu

— czytamy w odpowiedzi Trybunału. "

Po czym trzech sędziów TK uczestniczyło w pracach nad ustawą o TK mimo wydania opinii ze TK nie moze pracowac nad ustawami które w przyszłości moga być przedmiotem jego oceny.

Sędziowie z koziej wólki.

Ukryta Zawartość

Ajraranek wystepował kiedys pod innym nickiem, na koniku z karuzeli w avatarze.

Macierewiczujesz towarzyszu co występowałeś z nickiem z avatatem "Jestem debilem,

ale dobrze mi z tym i *uj"

Rente ci odebrali, że znowu musisz udawać adwokata ?

Takiego wszechstronnie i gruntownie wykształconego.

No to merytorycznie się zrobiło. Kolejny pisdnięty.

To w końcu jestem adwokatem, udaję adwokata, jestem dzieckiem prawników,

nie jestem prawnikiem ale znam prawników, jestem prokuratorem?

Niedługo będziesz zabijał za samo czytanie konstytucji.

Jak za mądrego chcesz uchodzic to może jednak nie pisz.

W którym miejscu napisałem bzdurę? Konkretnie. A no tak

ty jesteś pisdnięty i masz gen debilizmu. No i nie potrafisz.

Dopiero im odjedzie. Ustawa o podatku od odpraw zarządów SSP dopiero co weszła w życie. Jarosław czyściciel dopiero zaczyna robotę. Mają POpaprani powód do lamentów w obronie demokracji

Jak sie dalej będa tak stawiac to Sądy bedą za cztery lata. Ale dla NICH za nawoływanie do interwencji obcych państw przeciwko legalnej władzy.

Niech się ta interwencja zacznie. Wtedy bedzie jedno prawo dla takich. Pod ściane i kula w łeb za zdradę. POetro o tym wie dlatego sie zarzeka że on przeciw . Ale inni idioci od POpapranych nie mają tyle instynktu samozachowawczego.

To chcesz powiedzieć, że Komisja UE nasz najedzie? Ten komisarz ma nas najechać? Jednoosobowo?

Ale lubię cię. Ja bym wszystkich pozabijał i będzie porządek. Tzn. jak się wszystkich pozabija to oni

najpierw gniją ale potem jest porządek

Adwokaci inwalidzi im doradzają.

I sprzedajni prokuratorzy z Poznania ?

Ponawiam pytanie. Jestem i adwokatem i prokuratorem? To tak w ogóle można?

Po czym trzech sędziów TK uczestniczyło w pracach nad ustawą o TK mimo wydania opinii ze TK nie moze pracowac nad ustawami które w przyszłości moga być przedmiotem jego oceny.

Sędziowie z koziej wólki.

Ale rozróżniasz w swoim geniuszu organ kolegialny od jego poszczególnych członków? A no tak. Nie rozróżniasz bo przecież jesteś pisdnięty.

Ale jako adwokat, prokurator, dziecko prawników? Konkrety.

Lotnisko w Radomiu w takim rozmiarze jak teraz ni ema racji bytu. Jeśłii je rozbuduja to może cos z tego będzie. Z naciskiem na może. Jeslii nie rozbuduja to na pewno nic z tego nie bedzie

To lotnisko kompletnie nie ma racji bytu,od samego początku było niewypałem i kupą zmarnowanej kasy za co ktoś powinien iść do pierdla.Mam nadzieje że nowa władza ten wałek rozliczy.

Chcesz powiedzieć, że naczelnik rozliczy członków swojej partii? Przy tej wizji gwiezdne wojny to jak film dokumentalny :D

A czy ten dziennikarz niepokorny mógłby pomóc analizować pismo od komisarza? Oni już tam analizują to pismo kilka dni. Pismo to jedna kartka A4 po angielsku. Po tylu dniach to już znają kilka pokoleń wstecz pochodzenie producenta papieru.

Ale to jest ta analiza?

Nie mam konta w ING. Skąd to przypuszczenie?

No i mamy wykop, a analizy ciągle nie ma :(

To lotnisko kompletnie nie ma racji bytu,od samego początku było niewypałem i kupą zmarnowanej kasy za co ktoś powinien iść do pierdla.Mam nadzieje że nowa władza ten wałek rozliczy.

...Chytra baba z Radomia już nie jest premierem więc lotnisko można zlikwidować.

Taaa, chytra baba i władza rozliczy - samą siebie. Tak samo jak za ekspresy stające we Włoszczowie.

Czyją inwestycją było lotnisko? Podpowiedź - samorząd.

Kto rządzi w samorządzie Radomia? Podpowiedź - nie PełO.

Pisdnięci interesują się pochodzeniem człowieka i to kilka pokoleń wstecz stosując jednocześnie logikę "W moim sztabie to ja decyduję, kto jest Żydem!"

Ponieważ nie jesteś chyba głupi to chyba dasz radę się zorientować.

Ukryta Zawartość

Napisałbym coś wam o KODzie od siebie i jak to wygłada.

Ale patrząc na zalew troli ręce opadły.

Bardzo śmieszna jest dzisiaj lektura sprzed 12 lat "Co z tą Polską" Lisa. Jak on sie w tym czasie z prawa przekecił na lewo. Teraz już mu podszewke widać.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Rzyg intelektualny. Żadnym konkretów. Dyskusje u mojej cioci na imieninach są bardziej merytoryczne. Swoją drogą ten rzyg uderza bezpośrednio w pisdniętych. Próbować skrócić kadencję organu bezkadencyjnego bezcenne. Wysłanie niedouczonego "prafnika" na rozprawę przed TK: po prostu świetne.

Ukryta Zawartość

Dyskusja byłaby bardziej rzeczowa gdybys konynuował na imieninach u tej swojej cioci.

Niech ciocia przedtem przeczyta tekst. moze zorumie lepiej o co mu chodzi.

Dodam dla ułatwienia, że nie o kadencje i organy..

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.