Skocz do zawartości
IGNORED

Manifestacje KOD za żydowskie pieniądze...

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Jacek brak słów na typa............

powiem Wam takie cos znalazłem i chciałem wkleić

na Humor ale to jest tragiczne niestety

Zdrowia Jacek :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ee znowu to samo.. na więcej cię nie stać?

No a co z tą twoją mamą, bo nie wiem. Rzuciłeś hasło i nie rozwinąłeś.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Jacek brak słów na typa............

powiem Wam takie cos znalazłem i chciałem wkleić

na Humor ale to jest tragiczne niestety

Jarka jak Popiela zjadły myszy? ;-)

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Dzięki,Adaś.

Właśnie tak leżę - kołami do góry, od kiedy czytam, co się ostatnio w polskiej polityce wyprawia.

Chyba będę musiał nawrócić się na alkoholizm permanentny. Bo na trzeźwo - nie da rady...:/

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

"

Tylko ja nie mogę lać starszych ;-) :-(

Na brak wycieczek personalnych i nie odnoszenie się do mam i babć innych Cię nie stać.

Na forach piszemy "Cię", a "cię" piszą buraki.

"Cię" napiszę jak dorośniesz.Pa!

Dzięki,Adaś.

Właśnie tak leżę - kołami do góry, od kiedy czytam, co się ostatnio w polskiej polityce wyprawia.

Chyba będę musiał nawrócić się na alkoholizm permanentny. Bo na trzeźwo - nie da rady...:/

Dlatego po demonstracjach chodzi się z KODerami na grzańca :-)

""Cię" napiszę jak dorośniesz.Pa!

Już któryś raz mówisz, że nie napiszesz, że się żegnasz, jak Samolocik. A właśnie, gdzie jest Numerek?

Ehh... Uwielbiam Was PiSiorki, bez Was świat byłby taki nudny ;-)

""Cię" napiszę jak dorośniesz.Pa!

A ty dorosłeś :D

I wysyłasz wszystkich do swojej mamy :D

No to jesteś dorosły. Matką się tak wysługiwać, nieładnie.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Za takie coś na przyzwoitym forum - leją w mordę i idziesz w odstawkę na zawsze.

Pozdro.

Jacek.

Buhahahaha,przyzwoitym forum,chłopie musi być z Tobą już mocno źle.Nara!

Buhahahaha,przyzwoitym forum,chłopie musi być z Tobą już mocno źle.Nara!

No nie wszyscy sobie mordę swoją matką wycierają. Ale ty nie zrozumiesz.

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Przecież piszę, żem chory. I to nie jest 'przyzwoite forum'.

Nara.

Jacuś duuużo zdrowia zatem i mniej przebywaj na Bocznicy,szybciej do siebie dojdziesz!Kefiru nie pij ma bakterie.Miłej nocy!

Kefiru nie pij ma bakterie.Miłej nocy!

No właśnie o to chodzi, że ma bakterie. Każdy zdrowy człowiek ma bakterie w przewodzie pokarmowym. No i w kefirze

są właśnie te dobre bakterie.

bronię Polski

zadałem Ci proste pytanie, gdzie przez ostanie 8 lat ?

nigdy nie krytykuję jej za granicą.

eee tylko że KOD powstał dzięki ludziom którzy właśnie to robią.

zadałem Ci proste pytanie, gdzie przez ostanie 8 lat ?

Nie wiem, czy sobie zdajesz sprawę, ale nie było AŻ tak źle przez ostatnie lata. Niestety nie pamiętam, jak było np. 8 lat temu, bo miałam wtedy 9 lat i zakładam, że nie jestem w stanie zając w tej sprawie przez to stanowiska.

eee tylko że KOD powstał dzięki ludziom którzy właśnie to robią.

Przypominam, że to PiS cały czas skarżył się na PO-PSL na arenie międzynarodowej. Z kolei Platforma nie mówiła tak ostro jak powinna wczoraj na debacie.

A tu taka "ciekawostka":

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Moim zdaniem nie ma sensu z nimi gadać. Zaraz zapytają cię gdzie byłaś w trakcie powstania styczniowego gdy taka krzywda się działa Polsce.

Hłe, hłe...

Wszystko kręcone podstępnie i haniebnie w okolicach Centre Pompidou.

Tam chadzają same pedały, lesby, komuchy, lewactwo najróżniejszego autoramentu, moi znajomi i ja; słowem - ludzie najpodlejszego sortu. Niemcy też.

Skąd więc mogą wiedzieć, co to za kraj, który z porządnego - ciupasem staje się pojebany i wrogi ludziom?

Prawdziwi Polacy w tym czasie siedzą w kościołach.

Tacy wiedzą najlepiej.

Odpowiadam po raz n-ty:

Tu nie chodzi o partie czy władzę, oderwanie od koryta (przy którym nie jestem, ani nigdy mnie przy nim nie było), tu chodzi o coś innego. My w KODzie szanujemy wynik demokratycznych wyborów, ale chcemy, aby ten rząd, który doszedł do władzy dzięki demokracji i prawu, zaczął te zasady respektować.

Gdzie tu odpowiedź? Macie nazwę która w ogóle nie odpowiada waszej aktywności! To jest oszustwo! Nie bronicie demokracji tylko krytykujecie PIS.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

PIS zagraża demokracji to się krytykuje PIS. To jest proste jak cep.

Niemcy poprzez swoich popleczników (PO-Petru) zagrażają demokracji w Polsce to się ich nie krytykuje, proste jak cep :)

Jakaś reakcja KODu, albo przynajmniej komentarz?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Jak nie?Przecież Krzyżaków i odwetowców bońskich zawsze się krytykowało.Za Gomułki.Jesteś na poziomie tow. Wiesława.

Niemcy poprzez swoich popleczników (PO-Petru) zagrażają demokracji w Polsce to się ich nie krytykuje, proste jak cep :)

W jaki sposób zagrażają demokracji?

CZL5bhFWQAA_YX9.jpg

A to spoko myślałem, że coś odkrywczego wkleisz, a tu alimenty i mi się gosiu przypomniał.

Zewnętrzna ingerencja w sprawy Polski (de facto próby doprowadzenia do obalenia legalnie wybranego sejmu) to nie jest atak na demokrację?

YYYY, cała UE jest zewnętrzną ingerencją. Rozporządzenie UE pełnią rolę ustaw federalnych. Ty teraz z lasu wyszedłeś?

W sądach cywilnych stosuje się rozporządzenia UE w paru przypadkach ZAMIAST kodeksu postępowania cywilnego.

Ja tu nie o prawie unijnym. A jeszcze takie pytanie, skoro jesteście anty-PIS, to jesteście pro-co? PO? Petru? PSL?

Ale jak nie o prawie unijnym? Te wszystkie organy mówiąc o sytuacji w Polsce powołują się na prawo unijne.

Swoją drogą nie mieści ci się w głowie, że można być po prostu propaństwowcem. No ale takie są koszta kultu naczelnika.

Ja tu nie o prawie unijnym. A jeszcze takie pytanie, skoro jesteście anty-PIS, to jesteście pro-co? PO? Petru? PSL?

Prywatnie, aczkolwiek nie jest to związane z KODem, to jestem pro-Petru.

Chodzę także na demonstracje .Nowoczesnej, ale bez emblematów związanych z KODem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.