Skocz do zawartości
IGNORED

Manifestacje KOD za żydowskie pieniądze...

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Oraz jednemu bratu króla popełnic samobójstwo, albo kazac wyjechać. Jak już porównujesz to może bardziej z sensem. Wieszać mozna każdego zdrajcę, ale KODintern nie ma chyba kieckowych w.szeregach.

Formalne podleganie obcej władzy to nie jest zdrada? No kolego...

Dyktator.

Dyktator ma zwykle jaja aby osobiście objąć stery władzy,

a tu mamy kolesia co się chowa za babą z broszką i za niezłomnym.

no i wychodzi z tego naczelnik, coś a'la pierwszy sekretarz.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Formalne podleganie obcej władzy to nie jest zdrada? No kolego...

A jest? To wieszamy wszystkich europosłów, bo to zdrada? Coś kręcisz. POlszewicy na hasło targowica i insurekcja już sobie zdążyli doczytać o czym mowa i wyczuli analogię ze swoim postępowaniem. Wyciszyli się sami podczas debaty w PE, moze jakieś leki brali. Tylko w kraju przestały działać, bo Budka dzisiaj znowu stawiał ultimatum Dudzie i straszył działaniami przeciwko Polsce.

ignorowani: jaro_747; ayran

Jakiej władzy podlega europoseł twoim zdaniem?

ten kolo steruje jednoosobowo całą UE? Napisz coś o tym więcej.

KE robi to co chce ten kolega? A może Rada?

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Program Nowoczesnej "w zasadzie to nic nie mamy...

Szkoda, ze nie wygrali wyborow. Byloby zabawnie. Brak jakiegokolwiek programu, brak ustaw ROTFL

Następnemu musk Naczelnik ukradł.

Powiedz lepiej, dlaczego coś rządowych projektów nie widać, przecież Szydło pełną teczką wymachiwała. Pewnie Petru jej zabrał i schował;-).

Jestem Europejczykiem.

Swoją drogą wyciąłeś z mojej wypowiedzi tylko "pierwszy sekretarz". Czyli jednak przyznajesz mi rację, że

naczelnik nie ma jaj bo chowa się za babą z broszką i za niezłomnych?

A może Rada?

Chcesz rady?

Dajcie sobie spokój z opozycyjnością, zajmijcie się swoimi sprawami, przestańcie mącić i zakłócać, zapraszać trudności i kreować sztuczne problemy.

Polska potrzebuje dziś innowacyjności i rozwoju, tworzenia własnych marek i instytucji służących obywatelom, wszystkim, nawet Wam.

Do roboty !!!

broszką

Pani Premier Beata Szydło, pokazała Wam miejsce w kolejności.

Jesteście opozycją, nie przeszkadzajcie w rządzeniu Pani Premier, to rząd Polski, a więc również i Wasz, trzymajcie kciuki za jego sukces, to dla Waszego dobra i Waszych dzieci pracują ministrowie.

rządowych projektów nie widać

Jest projekt 500 złotych na dziecko, czas szybko leci, za dwa-trzy miesiące obywatele zobaczą powiększony budżet w rodzinach, to poprawi koniunkturę wewnętrzną, zacznie się ruch w gospodarce.

A jak KODziarze oceniają polską ordynację wyborczą, czy chcą ją zmienić? Przecież nie jest ona zgodna z konstytucją. Czy aktualna ordynacja nie jest zamachem na demokrację?

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Chcesz rady?

Dajcie sobie spokój z opozycyjnością, zajmijcie się swoimi sprawami, przestańcie mącić i zakłócać, zapraszać trudności i kreować sztuczne problemy.

Napisałem to z dużej litery, obok była mowa o Komisji Europejskiej. Normalny człowiek zrozumiałby, że chodzi o Radę UE zwaną też Radą Ministów albo właśnie Radą (tak to właśnie stoi w traktatach tworzących UE)

Polska potrzebuje dziś innowacyjności i rozwoju, tworzenia własnych marek i instytucji służących obywatelom, wszystkim, nawet Wam.

Do roboty !!!

Ty się odwal od mojej innowacyjności. Zajmij się najpierw swoją. Tak na dobry początek.

Pani Premier Beata Szydło, pokazała Wam miejsce w kolejności.

Jesteście opozycją, nie przeszkadzajcie w rządzeniu Pani Premier, to rząd Polski, a więc również i Wasz, trzymajcie kciuki za jego sukces, to dla Waszego dobra i Waszych dzieci pracują ministrowie.

Coś ci się pomieszało ze stresu. Opozycja za nikogo kciuków trzymać nie musi. Opozycja również nie przeszkadza. Opozycja korzysta ze swoich prawa.

Jest projekt 500 złotych na dziecko, czas szybko leci, za dwa-trzy miesiące obywatele zobaczą powiększony budżet w rodzinach, to poprawi koniunkturę wewnętrzną, zacznie się ruch w gospodarce.

Pitu, pitu. Mam dwoje dzieci. Napisz tu w krótkich słowach: "Nie będzie 500 zł dla ayrana 1 kwietnia to ja płacę i tak każdego miesiąca, aż

stosowne świadczenie nie będzie wypłacane przez państwo"

To ja bym rozumiał, że ty miłośnik naczelnika poważnie traktujesz słowa jakie wypowiada przez broszkę i niezłomnego.

Ale jak znam życie podobnie jak naczelnik nie masz jaj i teraz zobaczę jakieś pitu, pitu i coś o Petru itd.

A jak KODziarze oceniają polską ordynację wyborczą, czy chcą ją zmienić? Przecież nie jest ona zgodna z konstytucją. Czy aktualna ordynacja nie jest zamachem na demokrację?

W którym miejscu ordynacja nie jest zgodna z konstytucją :D

No, nie szalejcie, Maryś.

Za to masz futro!

I to nie byle jakie z norek i do tego z jakieś wystawy pret-a-porter ;-)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

W którym miejscu ordynacja nie jest zgodna z konstytucją :D

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Normalni ludzie piszą artykuły w prasie prawniczej, biorą pod pachę grupę posłów lub RPO i składają to TK wniosek o zbadanie sprawy. Ale kolo nagrywa się na jutiubie, bo nie potrafi sklecić na ten temat 10 stron jakie można by pokazać prawnikom. Ja już tak na marginesie przypominam, że są ze 4 systemy rozdziału głosów proporcjonalnie i nie chodzi tu wcale o próg wyborczy ale o przydział mandatów w okręgach.

Ja już tak na marginesie przypominam, że są ze 4 systemy rozdziału głosów proporcjonalnie i nie chodzi tu wcale o próg wyborczy ale o przydział mandatów w okręgach.

Co z tego skoro efekt jest inny niż wymagany przez konstytucję. A gdzie ma to zgłosić, do trybunału? HAHAHAHAH :)

Normalni ludzie piszą artykuły w prasie prawniczej, biorą pod pachę grupę posłów lub RPO i składają to TK wniosek o zbadanie sprawy. Ale kolo nagrywa się na jutiubie, bo nie potrafi sklecić na ten temat 10 stron jakie można by pokazać prawnikom.

Kwestionujesz to co mówi?

Co do samej PodziemnejTV to gościu jest w ogóle cholernie merytoryczny.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Co z tego skoro efekt jest inny niż wymagany przez konstytucję. A gdzie ma to zgłosić, do trybunału? HAHAHAHAH :)

Ale w Konstytucji jest mowa o wyborach proporcjonalnych ale nie ma wyborów po prostu proporcjonalnych,

konkretna ordynacja proporcjonalna musi zastosować jeden z tych 4 systemów.

Nie wiem czy ma rację ale to, że nie odnosi się do kwestii wyboru systemu proporcjonalności

trochę rozwala jego argumentację, bo to np. oznacza że ten symulowany przydział głosów jest

do dupy bo przydział będzie się różnić ze względu na przyjęty system przydziału mandatów.

Tak na chłopski rozum. Pomyśl. Masz zajebistą tezę odnośnie Konstytucji. Normalnie taka teza, że mózg

staje. I co robisz? Nagrywasz się na jutiubie i konkurujesz z bigostv? Jak ja bym miał taki przeblysk

to bym to opublikował w normalnej prasie fachowej i podjął konkretne kroki aby to wprowadzić w życie.

Ukryta Zawartość

I byłeś u moczara na grobie? Może kiedyś razem pójdziemy, towarzyszu?

Ukryta Zawartość

A co z moimi 500 zł? Zazyrujesz naczelnika?

Tak na chłopski rozum. Pomyśl. Masz zajebistą tezę odnośnie Konstytucji. Normalnie taka teza, że mózg

staje. I co robisz? Nagrywasz się na jutiubie i konkurujesz z bigostv? Jak ja bym miał taki przeblysk

to bym to opublikował w normalnej prasie fachowej i podjął konkretne kroki aby to wprowadzić w życie.

To nie jest żaden argument. A czy rząd twoim zdaniem tworzy miejsca pracy? :) Oczywiście że nie, ale kto to podważa poza skrajnie niezależnymi dziennikarzami.

Co do Schetyny to w czym problem? Prokuratura jest juz odbita, sa świadkowie. Trzeba zebrać dowody, napisać akt oskarżenia i wio do sądu.

To nie jest żaden argument. A czy rząd twoim zdaniem tworzy miejsca pracy? :) Oczywiście że nie, ale kto to podważa poza skrajnie niezależnymi dziennikarzami.

W Polsce jest kilkadziesiąt czasopism prawniczych. I tego sie będę trzymać. Każdy rencenzent zapyta go w jakim systemie przydzielił głosy w symulacji. Jak na razie pan dziennikarz jest niezależny ale od rozumu.

W Polsce jest kilkadziesiąt czasopism prawniczych. I tego sie będę trzymać. Każdy rencenzent zapyta go w jakim systemie przydzielił głosy w symulacji. Jak na razie pan dziennikarz jest niezależny ale od rozumu.

Wiesz że kryzys 2008 roku został wywołany w zgodzie z podręcznikami ekonomii. A ci co go wywołali nie poszli siedzieć.

Ale co ma wspólnego kryzys z faktem, ze symulacja przydziału głosów jest do dupy?

To jest jakaś pisowa logika? Jest do tego jakis podręcznik?

napisać akt oskarżenia

PiS jeszcze nie ma prokuratury ani sądów, ciężko mi się rozmawia z interlokutorem bez wiedzy na temat podstawowych faktów.

Sądy są jeszcze stallinowskie, nigdy nie zweryfikowane i nie oczyszczone, a prokuratura jest jeszcze pod kierownictwem Seremeta..

ayran, nie kompromituj się.

Ale co ma wspólnego kryzys z faktem, ze symulacja przydziału głosów jest do dupy?

To jest jakaś pisowa logika? Jest do tego jakis podręcznik?

Sorry jeśli nie rozumiesz co oznacza proporcjonalność i bezpośredniość wyborów.

Co rzucę okiem na jakąś manifę to tam same mohery:

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Rzepliński przyznał,że propozycja Kaczyńskiego o wyborze 8 sędziów TK przez opozycję jest sensowna. Kodziarze co teraz?jak będziecie żyć?

PiS jeszcze nie ma prokuratury ani sądów, ciężko mi się rozmawia z interlokutorem bez wiedzy na temat podstawowych faktów.

Sądy są jeszcze stallinowskie, nigdy nie zweryfikowane i nie oczyszczone, a prokuratura jest jeszcze pod kierownictwem Seremeta..

ayran, nie kompromituj się.

No nie mówi mi tylko, że nie można tak po prostu skrócić kadencji Seremeta. pis chce tak zrobić

np. z prezesem TK a nie może z prokuratorem generalnych, który nie jest organem konstytucyjnym.

No proszę cię. Jutro też jest noc, Ustawę można przyjąć, I pamiętaj, że czas leci, im później tym gorzej.

Wiarygodność świadków spada.

Rzepliński przyznał,że propozycja Kaczyńskiego o wyborze 8 sędziów TK przez opozycję jest sensowna. Kodziarze co teraz?jak będziecie żyć?

cytat. Gdzie prezes cieszy się, że jest 18 sędziów?

IV RP ma ciągoty ubeckimi metodami co, jak widać niektórych bardzo cieszy.

Bo oni nienawidzą komuny, ale mają w swoich szeregach ludzi z pzpr

i komunistycznego aparatu sprawiedliwości, którzy oskarżali

i skazywali ludzi podziemia w stanie wojennym. Metody narzucają

się same.

Sorry jeśli nie rozumiesz co oznacza proporcjonalność i bezpośredniość wyborów.

Nie rozumiem :D Pamiętaj, że ilość mandatów w okręgu jest liczbą naturalną :D

Stąd właśnie konieczność wyboru metody przydziału mandatów.

I powtarzam: nie chodzi tu na razie wcale o próg wyborczy.

No ale ty jesteś pisowiec i myślenie może cię zabić.

Jakiś cytat?

Jestem Europejczykiem.

Jakiś cytat?

ty chyba śmieszny jesteś ? sam masz wszystkich w głębokim poważaniu a od innych wymagasz...

Kodziarze co teraz?jak będziecie żyć?

e to tam pikuś, jak się dowiedzą że byli marionetkami PiS to dopiero będzie jazda.

teraz mają akcje "wyskakiwania z pieniędzy".

Co rzucę okiem na jakąś manifę to tam same mohery:

heh nie ma to jak przewłaszczenie mienia publicznego :P nie no śmiech na sali takie zachowanie. Obrona demokracji = impreza prywatna. Wolne media czyli TVN.

"przecież to jest normalne"... i znowu więcej dziennikarzy niż uczestników...

KOD protestuje przeciwko Beacie i rządowi bo:

- rząd nie jest polski

- a jaki jest ?

- patriotyczny, demokratyczny

niech Ci ludzie się zdecydują...

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

ty chyba śmieszny jesteś ? sam masz wszystkich w głębokim poważaniu a od innych wymagasz...

No taka mentalność,ja ich nie czytam,bo ich wypowiedzi mi się nie wyświetlają,ale ratlerki tego nie pojmują i uprczywie coś wypisują. Muszę do stopki wpisać nicki,które ignoruję bez prawa do abolicji,może wtedy przeczytają ze zrozumieniem?

Pytam, bo niczego takiego nie znalazłem. Czyżby kolejne kłamstwo PiSowskich propagandzistów?

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.