Skocz do zawartości
IGNORED

Piłka ręczna

soundchaser

Rekomendowane odpowiedzi

Mówiłem, że przedzawałowo?:(

Jacek...przedzawałowo to byłoby gdyby wynik oscylował w okolicach -3 bramek, a nie -13-17.

Ja przestałem się denerwować już na początku 2-giej połowy, którą zaczęli od 0:9.

Ten mecz to jakby grała klasowa drużyna z jakimiś buszmenami z Afryki.

Chyba przestanę oglądać piłkę ręczną. :(

ile razy przy różnych okazjach i przy różnych dyscyplinach ja to sobie obiecywałem ;)

Ja przestałem się denerwować już na początku 2-giej połowy, którą zaczęli od 0:9.

tak jest, druga połowa to już kompletny spokój, wyłączyłem komentarz i oglądałem pod AC/DC

Baj baj ME widać wielkość Polaków w tym meczu o stawkę.Zaraz ktoś napisze,że psioczę.

nikt nie będzie pisał, warunkiem że będziesz rzetelny.

dziś chłopaki nie udźwignęli ciężaru meczu, tyle i aż tyle.

trener reagował, wprowadzał zmiany, ale absolutnie nikt z nich nie był w stanie wźiąść ciężaru na siebie

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

Nasi przejdą do historii. Zrobili coś nieprawdopodobnego. I to u siebie w domu, przy ogłuszającym dopingu.

Nie ma usprawiedliwienia na tak beznadziejną grę. Przeciez to nie grali młodziaki z seniorami...

nikt nie będzie pisał, warunkiem że będziesz rzetelny.

dziś chłopaki nie udźwignęli ciężaru meczu, tyle i aż tyle.

Całą wine wziął na siebie Biegler a nie chłopaki nie udźwignęli ciężaru.Co oni grali pierwszy raz na takim poziomie?

Zero gry skrzydłami,co chwilę złe posunięcia taktyczne(do tego się przyznał trener)nie zmotywowani do walki zawodnicy itd,itp,cała kupa błędów a wynika to z pewności siebie po wygraniu pewnie z Francją.Okazało się jednak,że Francja nie była tym zespołem,którego należałoby się bać,pokazali to Norwegowie.

Całą wine wziął na siebie Biegler a nie chłopaki nie udźwignęli ciężaru.Co oni grali pierwszy raz na takim poziomie?

Zero gry skrzydłami,co chwilę złe posunięcia taktyczne(do tego się przyznał trener)nie zmotywowani do walki zawodnicy itd,itp,cała kupa błędów a wynika to z pewności siebie po wygraniu pewnie z Francją.Okazało się jednak,że Francja nie była tym zespołem,którego należałoby się bać,pokazali to Norwegowie.

Modrzew halo, modrzew, tu ziemia - obudź się

kto im kazał trafiać w słupki, i poprzeczki?

Ty czy ja?

wygrana z francją, która nadal jest czołowym zespołem napompowała Polski balon....dalej to już wiesz co się stało

to kibice i media napompowali ten balon.nie słyszałem aby ktoś z naszych grajków mówił, o medalu.

to, że trener wziął to na siebie, świadczy o jego klasie - niczym innym

Modrzew obawiam się, że znowu się nakręcasz

Chorwaci byli najlepsi w komentarzach,krzyczeli CUD się wydarzył.To powinno wystarczyć za cały komentarz.

A ty Terrorek nie bój żaby,za stary jestem by się nakręcać tymi lebiegami.Francja w tym składzie to nie to samo.

Znasz?Każdy dupek wali w słupek.

Mieli wygrać 11-toma bramkami i wygrali a na tym poziomie to nic innego jak............cud.

Modrzew - ograniczyłbym ten mecz do słów Luka.porażka w głowach nic innego.

wnioskuję - Twoim tokiem rozumowania, że zmiana trenera spowoduję, że będziemy w strefie medalowej IO ?

Na IO wejdziemy.

Będziemy w słabo obsadzonym turnieju i prawdopodobnie u siebie.

Tylko zastanawiam się, czy tak mierna drużyna powinna awansować do IO.

Mierna. Bo żadna z drużyn dotychczasowych zawodów MŚ czy ME u siebie nie skompromitowała się w takim stopniu.

Nie ważne, czy porażka była w głowach, czy w umiejętnościach... była!

I tyle.

A Hans to słabiutki trener był.

Powinni go posunąć po MŚ ale los zrządził, bynajmniej nie wynikiem myśli szkoleniowej Niemca, że Polacy zdobyli tam medal.

Ostatnie wypowiedzi polskich zawodników sugerują aby następnym trenerem był Polak...

A Hans to słabiutki trener był.

Mało wiesz o piłce ręcznej. Potrafisz tylko kadzić.

Biegler to bardzo dobry trener, ale niestety nawet najlepszy nie poradzi

sobie z taką drużyną jaką teraz mamy. To już stare pryki.

Trzeba ją odmłodzić...tak jak to zrobili Chorwaci.

Na marginesie - poprzedni sukces już się nie liczy?

Kto był wtedy trenerem Znafco?

Tu nie ma co luzować,trzeba racje przyznawać jedynemu znawcy na tym forum.I będzie spokój.

Tak,tak Soundchaser Biegler to fantastyczny trener jezd i basta.

A na marginesie to tak długo, jak stary jest lepszy od młodego,to zmian nie będzie.Tak to działa.

To już stare pryki.

Trzeba ją odmłodzić...tak jak to zrobili Chorwaci.

Znafco soundchaser nazywasz twoich pupilów i gladiatorów sprzed kilku dni starymi prykami!?

...nawet najlepszy nie poradzi

sobie z taką drużyną jaką teraz mamy. To już stare pryki.

...

Tu nie ma co luzować,trzeba racje przyznawać jedynemu znawcy na tym forum.I będzie spokój.

Tak,tak Soundchaser Biegler to fantastyczny trener jezd i basta.

A na marginesie to tak długo, jak stary jest lepszy od młodego,to zmian nie będzie.Tak to działa.

czyli co zaorać i biedrone postawić?

czyli co zorać i biedrone postawić?

A z którego mojego postu to wynika?Terrorek co jezd z tobom?Napiłeś się,czy najarałeś?

A Niemiaszki cichcem znaleźli się w finale,ciekawe kto z drugiej pary Hiszpanie czy Chorwaci?

A z którego mojego postu to wynika?Terrorek co jezd z tobom?Napiłeś się,czy najarałeś?

A Niemiaszki cichcem znaleźli się w finale,ciekawe kto z drugiej pary Hiszpanie czy Chorwaci?

...a może po cichaczu kandydujesz na naszego narodowego Znafce??

Jaki to płytki sposób rozumowania...

Za brak sukcesu zawsze obrywa trener, mimo że wcześniej jakiś sukces z drużyną osiągnął.

Wtedy był dobry, a teraz już nie.

Tak samo było z Beenhakkerem w kopaną, czy z Lozano, Castellani, Anastasi w siatkę.

To wszystko świetni trenerzy, ale jak noga się drużynie powinęła to oczywiście trener winny i jest kiepski.

Panowie - Biegler to naprawdę dobry trener. Chwała mu za to, że wydobył z tych zawodników tyle,

że zdobyli medal na MŚ w Katarze. W tych ME też mogło być lepiej, gdyby nie...dyspozycja dnia...he he. ;-)

Drużyna jest do przebudowy i odmłodzenia. Myślę, że na podobny sukces trzeba będzie dłuuugo poczekać.

Znafco, przed Katarem zarzucano Hansowi, nie bez powodu, trenowanie małej liczby schematów w grze. Atak to tylko kilka wypracowanych zagrań.

Sam brąz wg. fachowców wynikał z gry doświadczonych zawodników. Na czasach to Jurkiewicz, czy Jureccy mieli więcej do powiedzenia niż trener. Sam Biegler przyznawał, że niczego wcześniej nie osiągnął i stawia na doświadczenie zawodników.

W ataku grali albo z kozłem albo dwójkowo. Byli młodzi jak sam zauważyłeś i to wychodziło.

Hans nigdy nic odkrywczego nie wniósł do tej drużyny. Znajdziesz to między tekstami w wypowiedziach zawodników.

Przypominam, ze z Wentą nieco wcześniej zdobyliśmy srebro i brąz MŚ.

Obecnie już nie ta młodość, a taktyka do dupy bo nie jest wartością dodaną od sztabu szkoleniowego. Oddziaływanie psychologiczne ze strony trenera żadne. I było to widać na ME.

Oczywiście sami zawodnicy również zawinili ale co ma zrobić pracownik jak wsparcie szefa żadne...?

I nie psiocz tak za zawodników bo kilka dni temu zarzucałeś mi malkontenctwo.

A ja podtrzymuję zdanie o braku genu zwycięstwa w obecnym polskim pokoleniu sportowców. Ino tylko wyjątki... Tym bardziej potrzeba tu trenerów z charyzmą, takich Łasaków, Stamm`ów, Wagnerów... a nie jakiegoś no name Hansa...

Znafco, przed Katarem zarzucano Hansowi, nie bez powodu, trenowanie małej liczby schematów w grze. Atak to tylko kilka wypracowanych zagrań.

Sam brąz wg. fachowców wynikał z gry doświadczonych zawodników. Na czasach to Jurkiewicz, czy Jureccy mieli więcej do powiedzenia niż trener. Sam Biegler przyznawał, że niczego wcześniej nie osiągnął i stawia na doświadczenie zawodników.

W ataku grali albo z kozłem albo dwójkowo. Byli młodzi jak sam zauważyłeś i to wychodziło.

Hans nigdy nic odkrywczego nie wniósł do tej drużyny. Znajdziesz to między tekstami w wypowiedziach zawodników.

Przypominam, ze z Wentą nieco wcześniej zdobyliśmy srebro i brąz MŚ.

Obecnie już nie ta młodość, a taktyka do dupy bo nie jest wartością dodaną od sztabu szkoleniowego. Oddziaływanie psychologiczne ze strony trenera żadne. I było to widać na ME.

Oczywiście sami zawodnicy również zawinili ale co ma zrobić pracownik jak wsparcie szefa żadne...?

I nie psiocz tak za zawodników bo kilka dni temu zarzucałeś mi malkontenctwo.

A ja podtrzymuję zdanie o braku genu zwycięstwa w obecnym polskim pokoleniu sportowców. Ino tylko wyjątki... Tym bardziej potrzeba tu trenerów z charyzmą, takich Łasaków, Stamm`ów, Wagnerów... a nie jakiegoś no name Hansa...

widać modrzew podsyłasz jakiś zielsko koledze, bo wypisuj straszne bzdury

widać modrzew podsyłasz jakiś zielsko koledze, bo wypisuj straszne bzdury

Jaki to płytki sposób rozumowania...

...a może po cichaczu kandydujesz na naszego narodowego Znafce??

A tu proszę,dwóch najważniejszych znafców narodowych szczypiorniaka.Sam kandydujesz a innym zarzucasz.

Czy ktoś spodziewał się takich mistrzów?

W pierwszym meczu grupowym przegrali z Hiszpanami 31:34, a po 23 minutach zwycięzcy prowadzili 18:11.

Dziś Ci sami Hiszpanie przegrali z tymi samymi Niemcami 17:24 i i w 60 minutach strzelili tylko 17 goli.

I co Modrzew? Dalej nie wierzysz w dyspozycję dnia i będziesz dorabiał swoje pesymistyczne teorie do zastanych wyników meczy?

Do spółki zresztą z drugim Znafcą...niejakim Grzegorzem7.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.