Skocz do zawartości
IGNORED

IMPERIUM SŁOWIAŃSKIE

Gość A&T

Rekomendowane odpowiedzi

a po co to zamieszczasz :))) zeby udowodnic procent cukru w cukrze :))) taaaak wiemy ze wiecej jest slowian w Polsce niz we Francji czy Anglii, inaczej to nie oni a my ich nazywalibysmy niewolnikami :))) imperium niewolnikow hahahhaa no faktycznie, jeszcze tylko tego nie bylo, cos tam Spartakus probowal ale nie wyszlo :))) banialuki

Znajdz sobie dziewczyne :))) albo chlopaka :))) jak wolisz :)))

aaaaa tylko sprawdz mu najpierw haplogrupe zebyscie przypadkiem nie mieli germanskich dzieci :)))

juz byl taki jeden co mierzyl nosy i czaszki, bo jeszcze nie bylo badan genetycznych na takim poziomie jak dzis

jak Ci nie wstyd?

Gość A&T

(Konto usunięte)

Skąd te urojenia i insynuacje? Gdzieś tu widzisz faszystów? Przed chwalą zarzuciłeś mi, że nie lubię Rosjan. Przejdź się na spacer, dobrze Ci zrobi. Albo poproś Macierewicza by przestali na tobie stosować broń psychotroniczmą.

ja tam chetnie wezme udzial w tym nowym imperium slowianskim bo jestem slowianinem z dziada pradziada od wielu wielu pokolen, ale Ty niestety nie mozesz, kompletnie nie jestes slowianinem, w ani jednym procencie, musisz poszukac swoich pobratymcow z podobna haplogrupa i tam zalozycie swoje male "imperiumko" ale wara Ci do naszego slowianskiego!!! no chyba ze udowodnisz swoje pochodzenie!!! oficjalnie!!! inaczej tworz sobie inne imperia :))) ale od naszego slowianskiego WARA!!! Nie-mcu :)))

hahahahah imperia tworzyly wybitne jednostki, niewazne z jaka haplogrupa, a nie jacys tam slowianie czy germanie, zamiast spaceru polecam powrot do szkoly podstawowej na lekcje historii :)))

Nie dość, że jesteśmy potęgą gospodarczo-ekonomiczną obfitującą w surowce wszelkiej maści, to dodatkowo zajmujemy czołowe miejsce w imperiowaniu - jednak co imperuim to imperium. Mamy obecnie wielkiego imperatora, to i apetyt na Polskę od morza do morza wzrósł. A nie mówiłem, że jesteśmy debeściakami?

Parker's Mood

a z surowcow mamy najwiecej haplogrupy slowianskiej, szczegolnie Kaszubi maja najwiecej, oups, to ten Tusk w takim razie bedzie naszym imperatorem bo ma 99,9% haplogrupy :)))

wiec to dlatego ta grupa wyszechradzka tak na niego jednoglosnie zaglosowala, uops, nie jednoglosnie, ktos chyba byl przeciw, aaa tak ta Polska co ma najwiecej ten haplogupy :)))

juz sie pogubilem :))) ide na spacer :))) milego haplogrupowania ludzi :)))

Słowianin, etymologia słowa nie odnosi się do niewolnictwa, a do ,,znających słowa,, , posiadających wiedzę.

To działa w drugą stronę. Etymologia słowa niewolnik wywodzi się od Słowianin. :)

Z linkowanego wcześniej tekstu:

"...

Ucząc się języków zachodnich wielu z nas musiało zwrócić uwagę na to, że słowo ‘niewolnik’ brzmi w nich dziwnie podobnie do słowa Słowianin

....[]...

słowo-etnonim ‘slavus, sclavus’, urobione od naszego Słowianin (a więc członek lingwistycznej wspólnoty SŁOWA) stało się dla zachodniej Europy synonimem niewolnika.

Przedtem, w klasycznej epoce rzymskiej niewolnik nazywał się ‘servus’..."

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Wszystkie imperia zaczynały się od jednego "centrum", które osiągnęło pewnego rodzaju przewagę (cywilizacyjną, gospodarczą, technologiczną) nad swoimi sąsiadami i wykorzystało ją do rozszerzenia swego obszaru wpływów. Teraz proszę zwolenników "imperium słowiańskiego", by wymienili przewagi Polski i innych krajów słowiańskich nad nie-słowianami, które pozwalają myśleć o stworzeniu imperium. Jednocześnie zastrzegam, że "wstawiennictwo Matki Boskiej" i "Chrystusa Króla", czy nawet posiadanie Geniusza Tatr na Drabince i jego wizji nie zostanie uznane za jedną z nich.

To takie myślenie charakterystyczne dla Rosjan.Jak mój kraj będzie wielki i wszyscy będą się go bać to mnie się zrobi lepiej.

Nawet jak żyję w nędzy.

Z tego co pamiętam, to idee panslawizmu szerzone były przez Rosję, żeby podbite przez nich kraje słowiańskie im nie podskakiwały. Teraz też by tak chcieli, ale kto jest na tyle naiwny, żeby z tym wyskakiwać u nas, w Polsce?

Jestem Europejczykiem.

Gość A&T

(Konto usunięte)

A 35 to wzrost i jak duży?

To jest dowód, że Europa jaką znamy już się skończyła. Ta instytucjia jest bankrutem który istnieje dzięki potężnemu dodrukowi waluty euro w 2015 roku. Każdy wnikliwy ekonomista wie, że to szwindel na miarę piramidy finansowej.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.