Skocz do zawartości
IGNORED

BOLEK - koniec fałszywej legendy III RP ?

BoDeX

Rekomendowane odpowiedzi

ale jego obciąają kwity z lat 70.

Ciekawe, że na poczatku stanu wojenngo Jaruzelski ani Kiszczak tego nie wykorzystali, tylko zmontowali fałszywkę z jego bratem. Aż się prosiło.

Dopiero rozmaici Wyszkowscy wpadli na pomysł Bolkiem, kiedy im władza umknęła.

Kwestią innej wagi jest to,co Wałesa próbował zrobić w latach 80-tych

Co masz na myśli? Wymień 5 punktów, może być 6.

Ale co konkretnie obciąża Bolka?

Komu zaszkodził?

Może mi (nie mogłem dostać z jakiegoś powodu paszportu)? Ale z drugiej strony; Bolek mnie nie znał.

W latach 80 Borusewicz,Wyszkowski,Morawiecki,Gwiazda i wielu innych Bohaterów ówczesnej Solidarności,wiedziało,że Wałęsa to BOlek,ba sam Bolek jak już był prezydentem,to wysłał do PAPu oświadczenie,że miał w życiu taką "przygodę"tylko kapciowy szybciutko to wycofał. W czym więc rzecz? Jeśli dziś ktoś broni Bolka,wbrew oczywistym faktom,to jest do bólu naiwny. Kwestią innej wagi jest to,co Wałesa próbował zrobić w latach 80-tych,ale jego obciążają kwity z lat 70.

ludzkie mendy co 13.XII siedziały u mamusi pod pierzyną tak mają.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Komu zaszkodził?

Może mi (nie mogłem dostać z jakiegoś powodu paszportu)? Ale z drugiej strony; Bolek mnie nie znał.

A konkretnie to wypowiadali się na ten temat pokrzywdzeni donosami Bolka.

ludzkie mendy co 13.XII siedziały u mamusi pod pierzyną tak mają.

Zbędny ekshibicjonizm.

I dlatego na początku lat 90-ych Kaczyński promował Wałęsę na prezydenta?

Dopóki Kaczyński rządził w kancelarii prezydenta, Wałęsa był dobrym prezydentem.

Jak rządy przejął Wachowski, to okazało się, że Bolek jest już złym prezydentem?

Zaprzeczysz,że Bolek nie jest Bolkiem?po proszę o dowody.

Komu zaszkodził?

Jan Jasiński, Henryk Lenarciak, Szczepan Chojnacki, Henryk Jagielski, Józef Szyler - to zaledwie kilka osób z dużo większego grona, na które donosił Tajny Współpracownik "Bolek". Jak napisał na twitterze prof. Sławomir Cenckiewicz: "Bez trudu znajdziecie te nazwiska w teczkach Bolka".

e07d33515ce3d41ea2beabcb094229d6.png

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ale co w takim razie z tw balbina? Zabić czy tylko wybatożyć?

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Jan Jasiński, Henryk Lenarciak, Szczepan Chojnacki, Henryk Jagielski, Józef Szyler - to zaledwie kilka osób z dużo większego grona, na które donosił Tajny Współpracownik "Bolek". Jak napisał na twitterze prof. Sławomir Cenckiewicz: "Bez trudu znajdziecie te nazwiska w teczkach Bolka".

...

Ok.

Z jakiego powodu ja miałem na wyjazdy szlaban?

Takie to państwo...

Takie są również te kwity...

No no....a swistak siedzi i w papierki zawija.

Wyjaśnisz mi moze fenomen o którym sam zainteresowany wspominał o " wygrywaniu w totolotka" zawsze gdy mu pieniedzy brakowało?

Chcesz mi wmówic ze to przez M.Boska w klapie?? k**wa toc ksiezulkowie powinni codziennie wygrywac !!!!

Nie chcesz przyjac do wiadomosci ze wierzyłes w bohatera ktorego nie bylo to Twoj problem. Kaczynscy i reszta to podobna swita....strefa wpływów sie zmniejsza i zaczynaja sie piranie kasac na wzajem. Ot cala filozofa...

Przypomnij sobie o liscie S.P Walentynowicz do Walesy...NIGDY nie ustosunkował sie pisemnie do tego. A przeciez taki krysztal, taki wzór, taki bohater ...

Kilka spraw.

1. Czy Bolek zrobił i jak straszne szkody?

2. Czy Bolek to Wałęsa?

...

Jak napisałem wcześniej, po upadku komuny nagle stałem się obywatelem równoprawnym z innymi.

Mogłem się spotkać z moimi partnerami na tzw. Zachodzie.

Oni uważali, że to dzięki Solidarności, Wałęsie...

NZS i po trosze Solidarność sam tworzyłem, więc nie będę przypisywał tu sobie zasług.

Taką personifikacją tego niewątpliwego sukcesu jest Wałęsa.

I tyle. Czy się to komuś podoba, czy nie...

Bolek na kogoś kablował.

Ktoś kablował na mnie, na pewno nie Bolek...

Dzięki nieBolkowi nie byłem wolnym obywatelem.

Dzięki Wałęsie stałem się wolnym Obywatelem...

a mnie zwisają smetnym kalafiorem wasze frustracje i fobie. napiszę po raz ostatni, może jeden z drugim coś zapamietają- gdyby nie Pan Prezydent Wałęsa, to dalej byście chodzili do KW KC po talon na malucha, dalej byście mieszkali w lepiankach, na internet mówili,że to wymysł imperialistów, a chlali piwo po 13. wczasy w Bułgarii to byłby dla frustratów rarytas.

Kilka spraw.

1. Czy Bolek zrobił i jak straszne szkody?

2. Czy Bolek to Wałęsa?

Dzięki Wałęsie stałem się wolnym Obywatelem...

Ad 1: Nie wiadomo

Ad:2 jest bardzo duze prawdopodobienstwo - wieksze niz wygrywanie w lotto co tydz....no chyba ze chcesz w to wierzyć to proszę bardzo. Tak samo możesz w Mikołaja i płaska ziemie.

Ostatnie zdanie to juz czysty eufemizm...by zelazna kurtyna mogła opasc troche wiecej trzeba było niz sobie Lechu przypisuje. A ze fakt został tym symbolem (czy słusznie czy nie to juz inna opowiesc) to nie kwestionuje.

Ale został!

Nie Walentynowicz, nie Gwiazda...

Wałęsa.

Jezus również został na dużo większą skalę symbolem.

Nie Szymon Mag...

I z kim Jezus przystawał... z kobietą złych obyczajów jak chciał wczesny Kościół...

I takiej kobiecie zaufano co do faktu zmartwychwstania...

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

a mnie zwisają smetnym kalafiorem wasze frustracje i fobie. napiszę po raz ostatni, może jeden z drugim coś zapamietają- gdyby nie Pan Prezydent Wałęsa, to dalej byście chodzili do KW KC po talon na malucha, dalej byście mieszkali w lepiankach, na internet mówili,że to wymysł imperialistów, a chlali piwo po 13. wczasy w Bułgarii to byłby dla frustratów rarytas.

Mógłbyś to podeprzeć faktami?komunały,że Wałęsa sam obalił komunę(w Magdalence obalał aż iskry szły) możesz głupkom Amerykanom przed snem opowiadać. Konkretnie,jak Wałęsa sam komunę obalał,może być w formie komiksu.

głupkom Amerykanom

to ,ze możesz głupoty wypisywać na forum, to własnie dowód.masz kompa, a to juz dużo.bo mógłbyś teraz na melinę lecieć po flaszkę, jak to za komuny czynili, gdy nie było innej rozrywki. idź i dziękuj Lechowi za dobrodziejstwa.

Ale został!

Nie Walentynowicz, nie Gwiazda...

Wałęsa.

Jezus również został na dużo większą skalę symbolem.

Nie Szymon Mag...

I z kim Jezus przystawał... z kobietą złych obyczajów jak chciał wczesny Kościół...

I takiej kobiecie zaufano co do faktu zmartwychwstania...

Prędzej uwierzę w niepokalane poczęcie Jezusa niz w to ze ta kase Wałesa wygrywał w lotto przypadkiem....

A przykład dobry...jak mozna Ciemnemu Ludowi bajki wcisnac az sie potrawia o to zabijac...chociaz Jezus (bo byl postacia autentyczna) napewno z tego faktu zadowolny nie bylby - jego nauczanie to bylo przeciwienstwo tego co kosciół katolicki prezentowal przez wieki

Ukryta Zawartość

Prędzej uwierzę w niepokalane poczęcie Jezusa niz w to ze ta kase Wałesa wygrywał w lotto przypadkiem....

A przykład dobry...jak mozna Ciemnemu Ludowi bajki wcisnac az sie potrawia o to zabijac...chociaz Jezus (bo byl postacia autentyczna) napewno z tego faktu zadowolny nie bylby - jego nauczanie to bylo przeciwienstwo tego co kosciół katolicki prezentowal przez wieki

Elektryk zwsze mógł brać fuchy i nazywać je totolotkiem. Żeby tacy jak Ty łamali sobie głowy.

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.